Utazás esetleg egy BARCA meccsre??
Figyu!!!!!Ehhez nekem telefonálnom kell párat megkérdezem mi a pálya......na de egyáltalán mikorra kell a jegy?????Melyik meccsre?????
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
OFF: Nekem tudnál valami viszonlag olcsó jegyet nézni(max 40 ezer ft)catalana írta:Ha nagyon kell vkinek én lehet,h el tudnám intézni de tényleg csak végszükség esetén......mert a kintieknek se könnyű szerezni.......
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Ha nagyon kell vkinek én lehet,h el tudnám intézni de tényleg csak végszükség esetén......mert a kintieknek se könnyű szerezni....... 

Ha Magyarországon foglaljátok le akkor sokkal többe kerül, viszont legalább biztos van jegy a meccsre. Másik esetben ki kell menni és ott megvenni csak mondjuk egy vérbeli rangadóra már csak a jegyűzéreknél van jegy az meg 4-5 szörösébe is kerülhet. De Magyarországról nem lehet olcsóbban hozzájutni csak ahogy a Pegazus meg ahogy a többi is csinálja
NEEEE csak a Pegazus Travellel NE!!!Azok ott vágnak át ahol tudnak!!!!!Nekünk kint mesélték,h egy srácnak eladtak itthon vmi eszméletlen áron Barca meccsre jegyet.........erre kint kiderült amikor kézbe kapta a jegyet és látta a valódi árát,h kb:20ezerrel (vagy még többel,nemtom pontosan)megvágták itthon!!!!! 

- balboa7
- Entrenador del Barça
...Üdv!
...még múltkor elkaptam egy reklám-hírdetést a sport tv-n...miszerint tervezett utak (szállás, jegy - különböző csomagok stb.) foci meccsekre!
...ezt egy bizonyos Pegazus cég csinálja!
...az alábbi linken mindenki megnézheti mely Barca meccset vagy más sporteseményt, mennyiért, hol tekinthet meg!
(ha már valaki jelezte, hogy létezik, akkor bocsi!
)
.::: Visca el Barca :::.

...még múltkor elkaptam egy reklám-hírdetést a sport tv-n...miszerint tervezett utak (szállás, jegy - különböző csomagok stb.) foci meccsekre!

...ezt egy bizonyos Pegazus cég csinálja!
...az alábbi linken mindenki megnézheti mely Barca meccset vagy más sporteseményt, mennyiért, hol tekinthet meg!
(ha már valaki jelezte, hogy létezik, akkor bocsi!

.::: Visca el Barca :::.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- dóry
- Barça B
fuhh nagyon jó lenne ha összejönne ez a túra..
mindenesetre mostantól 1gyel több embert számoljatok, ha összejön a dolog..
mármint ha szabad meg lehet még mg izééé..
sztem jó lenne az udinesei meccs is.. közel van (vagyis nincs olyan nagyon messze)...meg hát mégis nagyobb feladat a vendég csapatnak szurkolni.
egy vendégszereplés mindig nehezebb a csapatnak, elkél a biztatás...
de persze egy bl meccs a nou campben...az maga az álom...

mindenesetre mostantól 1gyel több embert számoljatok, ha összejön a dolog..

sztem jó lenne az udinesei meccs is.. közel van (vagyis nincs olyan nagyon messze)...meg hát mégis nagyobb feladat a vendég csapatnak szurkolni.
egy vendégszereplés mindig nehezebb a csapatnak, elkél a biztatás...

de persze egy bl meccs a nou campben...az maga az álom...

Zsákmányállat máját mosod egy névtelen patakban, körülötted olajfoltok mézeskalácsszív alakban. És úgy nézed az arcod benne, mint régen a céllövöldében az a lány, akinek lőttél egyet finom utalásféleképpen...
Gumicukor Powa'
Gumicukor Powa'
aha, én "odaát" olvastam egy ötletet de az 1hetes lenne, megnéznek egy BL meg egy Bajnoki meccset, és hát az elég húzós lennePetixy írta:Ez sem rossz,még árban is jo lenne,mert mondjuk egy egy hetes utat nem hiszem,hogy sokan megengedhetnének maguknak.De sztem egy hétvégére sokan tudnának spórolni

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
hát...Petixy írta:kedves modic az őszre/télre nem lehetne összehozni vmit?
Leglább egy terv kellene,meg megtudakolni ki tuna jönni!
meg lefixálni,hogy kb hány nap stb
mondjuk ha Udinébe mennénk akkor azt meg lehet csinálni, h hajnalban elindulunk, odaérünk délután körül, akkor szétnézünk 1 kicsit a városban meg kajálunk vmit, aztán a meccsre kimegyünk és a meccs végén indulnánk hazafelé.
A Jegyár attól függ, hogy hova kérjük, a legolcsobb helyek a kapu mögött olyan 8 ezer ft körül van.
A buszsofőr nem tudom mennyibe kerülne, de 2 sofőr kell, ha ilyen hajnali utat akarunk.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
hát 1 edzésérrt nem érdemes kimenni, de ha elmennénk pl egy bajnoki meccsre akkor mindenképpen meg kell néznünk 1 edzést is ha lehetségesBarcaforever írta:És az edzéssel mi a szitu?Én nagyon szívesen megnéznék egy edzést.Azért kell fizetni?Kár h mikor kinn voltam még tavaly nem tudtam mikor van edzés.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
És az edzéssel mi a szitu?Én nagyon szívesen megnéznék egy edzést.Azért kell fizetni?Kár h mikor kinn voltam még tavaly nem tudtam mikor van edzés. 

Érted??? Szerintem nemKitfisto írta:Értem a célzáást red!Mostmár kivan a belem.Te mindenkibe csak belekötsz.Kicsit uncsi vagy.redlions írta: Rajta!
Akkor ne menj... Én mennék, ha tehetném....

Ha neked az is baj, hogy biztatni próbálak, nem pedig lehurrogni.... Te dolgod.
-
- Capitá del Barça
http://www.spanishfootballtickets.com/i ... p=btickets
itt minden meccs megvan....
itt minden meccs megvan....
-
- Capitá del Barça
pl.: 1 meccs árai
Barcelona v Real Mallorca
Sunday, 11th September
At The Camp Nou In Barcelona.
Cat 1 Will Be Best Long Sides.
Cat 2 Will Be Behind The Goals.
Face Value Approx 30-60 Euros.
Price: £140.00 Cat 1 buy now
Price: £90.00 Cat 2 buy now
http://www.ticketuk.com/site/html/index ... pageid=150
Barcelona v Real Mallorca
Sunday, 11th September
At The Camp Nou In Barcelona.
Cat 1 Will Be Best Long Sides.
Cat 2 Will Be Behind The Goals.
Face Value Approx 30-60 Euros.
Price: £140.00 Cat 1 buy now
Price: £90.00 Cat 2 buy now
http://www.ticketuk.com/site/html/index ... pageid=150
hát nem hiszem mert a sófőrnek kötelező megállni 4 óránként egy min. 15 perces szünetre... hát nem tom szvsz 18 óra alatt rakétával se.. Berlin közelebb van mint Barcelona és oda mentem 20 órát asszem.Vito írta:tavaly voltam emeletes busszal -24 óra volt 100-as tempóban és félórás megállásokkal.Morminho írta:szerintem van az több mint egy nap isVito írta:a Nou Camp az más tészta! -odaút kb 15óra![]()
én Berlinbe mentem busszal egy napot
sztem 18óra alatt meg lehetne úszni.
-
- Llegenda del Barça
tavaly voltam emeletes busszal -24 óra volt 100-as tempóban és félórás megállásokkal.Morminho írta:szerintem van az több mint egy nap isVito írta:a Nou Camp az más tészta! -odaút kb 15óra![]()
én Berlinbe mentem busszal egy napot
sztem 18óra alatt meg lehetne úszni.
szerintem van az több mint egy nap isVito írta:a Nou Camp az más tészta! -odaút kb 15óra![]()