http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... os-es.html
Hangulat az van.

Pontosan, megfogalmaztuk már ugyanezt páran, nem tudom mit erőlködnek a védői, ilyen napnál is világosabb szitunál.Boixos írta:szerintem meg abszolút nem lépett még egy negyed lépcsővel sem feljebb. majd ha könnyebben fogják kimondani az emberek a "mahacskala" szót, mint az "eindhovent", akkor elismerem, h feljebb van. de amíg utána kell ennek a brigádnak olvasni, h tudd, kiről van szó, addig nem ez a helyzet. (úgy általában mondom, h rá kell keresni az anzsira).
lóvé. ennyi.
élj a mának, a többi le van szrva.
Nehezen látunk a dolgok mögé, kicsit olyan érzésem van, hogy a sajtó felfújta, hogy keresi ez keresi az!Konkrétan csak a Lilleről tudunk, amit én már télen is mondtam, hogy oda simán menjen!Nem fogom fényezni a Lillet, mindenki ismeri, most már francia bajnok!Az biztos, hogy ott előre játékban is lettek volna a konkurensek, a sok afrikai futni azt nagyon tud, de a Balázs ügyesen mozgott régen (mostanában hihetetlen körülményes, egyoldalú a játéka), s bőven elfért volna a francia csapatnál!Szerintem is várni kellett volna, de ezt a halálhangulatot nem értem!24 éves egy lépcsővel feljebb került, nem top 4 bajnokság, de feljebb lépett egy szintet, innen még bőven tovább állhat!Mint már írtam, nem Burkina Fasoba ment, most térnek majd át az oroszok is a NY-Európai menetrendhez, ősz-tavaszi szezonhoz, időeltolódás miatt, Nyugat Európában is olyan időpontban vannak a meccseik, melyek nem ütköznek mással!Persze még jobb lett volna ha egy Szpartak, CSZKA viszi el,s nem lehet hip-hop várat építeni, teljesen egyértelmű!De innen még lesz esélye elmenni!Most írhatnám ellenpéldaként (persze nagyon fiatal), legyen Német, akit szintén felfújt a sajtó, s össze-vissza igazol!Zozzy 5 írta: kívánom, hogy váljon valóra ez az igencsak utópisztikus jóslatod az orosz foci fejlődésével kapcsolatban, mert akkor van vajmi kevés esély ott a fejlődésre. de én továbbra is fent tartom azt amit már mondtam és amit egyébként eddig a történelem is igazolt. az elitnek hagyományai vannak, Európa futballtérképének élvonalába nem tudod bevásárolni magad csak azért mert ha hasmenésed van akkor is olaj folyik belőled. A pénz szerepe vitathatatlan a mai fociban ami már egy üzletág is, de van egy határ, ahol már kevés, hogy tele a zseb.
Balázs nem hazaáruló, csak egy teljesen meghasonlott ember. Elszállt attól, hogy Eindhoven-ben mekkora császár volt. valszeg nem tetszett neki, hogy nem borult a lábai elé egész Európa, ahhoz meg már túl nagy az arc, hogy végigdolgozzon egy évet és bizonyítsa, még több van benne. Azért haragszok rá, mert a legkönnyebb utat választotta, miközben képességei alapján többre hivatott. én személy szerint az ilyen embereket nem sokba nézem. Balázs úgy ítélte meg, hogy ő már dolgozott eleget, egy falusi kis paraszt srácból lett az aki, ideje 24 vagy nem vágom hány évesen leállni. ez nem így működik, egy futballista álljon le 35 évesen, addig pedig mindig a legnehezebb utat válassza, még akkor is ha átkozottul göröngyös. ezt még tetézi az, hogy 2 hónapja még nagyon nem egy ilyen pályafutásról beszélt, aminek most elébe néz.
nem keresték máshonnan...gyanítom, hogy a játékosok többsége aki az idén nyáron klubot vált, játsszon bárhol, nem június első felében kapja meg a visszautasíthatatlan ajánlatot...
szerk: emlékszek anno a juventusnál arra hivatkoztak, hogy bár előre játékban kiváló, védekezni nem szeret és nem is nagyon tud. a következő lépésnek nyilvánvalónak kellett volna lenni egy ambiciózus ember számára. megtesz mindent azért, hogy kiküszöbölje ezt a hiányosságát és ebbe se köthessenek bele. ez már büdös volt neki...
annyira tipikus. itt debrecenbe volt egy tőlem 1 vagy 2 évvel fiatalabb srác a loki utánpótlásba. az egész város kb az ő micsodáját szívta, a lokika nagy csatárcsillag reménysége. képessége megvolt, vitathatatlan. aztán kiment a man cityhez próbajátékra nagy arccal, ott meg megmondták neki, hogy ha megtanultál csatárként is védekezni, akkor gyere vissza, addig jó utat hazáig...azóta a srácról semmit nem lehet hallani, a diszkókban a legtöbb kumma azért még mindig összejön neki, mert tele van. de a munka itt is büdös volt...
Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni.Nálam igazából nem az csapta ki a biztosítékot h a Mahacskalába megy az Isten háta mögé egy vagon pénzért hanem az h a szezon vége előtt volt egy nyilatkozata h akkor marad a PSV-ben ha a csapat jövőre a BL-ben indulhat,ha neki a BL lett volna a fontos akkor nem értem h a francba mehet el egy ilyen csapatba amit a ligájában 5-7. hely között kullog és csak az 1-4 kap európai kupában való indulás jogát.Ha nm nyilatkozott volna ilyeneket Balázska akkor nem lett volna ekkora a felháborodás és ekkora össznépi szitkozódás.Szóval az egészet jó részt magának köszönheti és nem csak a döntése miatt hanem a buta nyilatkozatok miatt is.Devid16 írta:Sztem meg igenis fel lehet róni neki. Jó nem kell a ló túloldalára se esni, de akkor is... Nem kellett volna nyilatkoznia, hogy én Bl meg El meccseket akarok játszani, fejlődni, meg erős csapatban játszani. Akkor a kutya nem ítélné el és nem foglalkozna vele. De így az jön le nekem, hogy itt egy egyszerű ember akinek voltak/vannak álmai, sikereket érhetne el, van tehetsége (nem azt mondom hogy Barca, Reál, Mu szint, de egy Aston Villa, Bolton csapatba nem igaz hogy nem fért volna be) erre ahelyett, hogy még bizonyított volna, vagy dolgozott volna a siker érdekében elmegy a világ háta mögé és keres egy vagon pénzt. Az meg, hogy itt mondja mindenki hogy a pénz miatt ez hülyeség. Sztem eddig se kuporgatott pénzéből élt meg. Ígyis-úgyis nagyot szakított volna. Csak a másik úton még melózni kellett volna legalább 1-2 évet. Ez az én véleményem
„Nagyon kecsegető az összeg, amit ajánlottak, de nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen. Én spanyol vagy olasz csapatban játszanék szívesen, csak azért nem mennék el Törökországba, hogy ne legyenek anyagi gondjaim."looka írta:"Dzsudzsák Balázs nem érti, mi az oka a felé áradó gyűlöletnek, ezért nem is szeretne nyilatkozni. - mondta Vörösbaranyi. - A pályafutásáról neki kell döntést hoznia, ha rosszul dönt, akkor ő viseli majd a döntés következményeit is, de ez az ő ügye. Érthetetlen, hogyan csaphat át ilyen mélységes gyűlölködésbe az, ha egy magyar futballista egyik külföldi csapattól a másikhoz szerződik."
tényleg felesleges péppé átkozni a gyereket, mert nem ölt embert és más rosszat sem csinált, max magával szúrt ki, h a könnyebbik utat választotta.looka írta:"Dzsudzsák Balázs nem érti, mi az oka a felé áradó gyűlöletnek, ezért nem is szeretne nyilatkozni. - mondta Vörösbaranyi. - A pályafutásáról neki kell döntést hoznia, ha rosszul dönt, akkor ő viseli majd a döntés következményeit is, de ez az ő ügye. Érthetetlen, hogyan csaphat át ilyen mélységes gyűlölködésbe az, ha egy magyar futballista egyik külföldi csapattól a másikhoz szerződik."
kívánom, hogy váljon valóra ez az igencsak utópisztikus jóslatod az orosz foci fejlődésével kapcsolatban, mert akkor van vajmi kevés esély ott a fejlődésre. de én továbbra is fent tartom azt amit már mondtam és amit egyébként eddig a történelem is igazolt. az elitnek hagyományai vannak, Európa futballtérképének élvonalába nem tudod bevásárolni magad csak azért mert ha hasmenésed van akkor is olaj folyik belőled. A pénz szerepe vitathatatlan a mai fociban ami már egy üzletág is, de van egy határ, ahol már kevés, hogy tele a zseb.Bob_Marley írta: Mester, én általában egyet értek veled, de ezt én nem látom ennyire borúsan!Nem tudhatjuk, hogy voltak-e máshonnan megkeresések!Szakmailag meg véleményem szerint előlépés, több erősebb csapat van!Nem mindegy, hogy Twente-Ajax-AZ a vetélytárs, vagy Dinamo-Kazany-Lokomotív-Zenit-Szpartak!
Ott van pl a Feyenoord elleni 10:0, hát ilyen nem lesz az orosz bajnokságban!Ott lesz a VB, ölik a pénzt a fociba, még több játékost hoznak!
D jól leírta, nem kellett volna hosszabbítani, s akkor most egy olasz középcsapatban, vagy egy Sunderland-Bolton csapatba mehetett volna!Azt adom, hogy megpróbálhatott volna egy erős csapatot, de ezek szerint nem nagyon érdeklődtek!Az meg szerintem szomorú, hogy már olyat is olvastam, hogy Balázs hazaáruló….Na ez azért túlzás, jó helyre kerül, s bízzunk benne, hogy sikeres is lesz a csapatával!
még a bajnokság elején tartanak és hét brigád van közel ugyanannyi ponttal.barcaloki írta:Azért az idei szezonban nem állnak olyan rosszul:
http://soccernet.espn.go.com/tables/_/l ... ue?cc=5739
Jaja, Lajos is elcseszte, sajna érte. Az igazi fájdalmam Törő!Boixos írta:akárki akármit mond, ez a dzsudzsák-féle szitu egy az egyben olyan, mint anno détárié volt. első számú szempont a lóvé, ezek után pedig egy ígéretes karrier vége(?). mondjuk détári azért annak ellenére, h lehetséges, nála is inkább a gazdasági érdekek domináltak a csapatváltásakor, de azért lényegesen komolyabb helyre ment, mint most a gyerek. pireuszban csak akkor bukott a dolog, amikor kiderült, h koszkotasz úr, a pénztárca, csúnya ügyekbe keveredett és lelépett a klubtól. azért dagesztán más kategória. remélem, senki sem gondolja komolyan azt, h az orosz nb1 11. helyezettjénél milyen brutálisat fog fejlődni a gyerek! ott, ahol egy 53 éves roberto carlos a csk... soha nem lesz egy ottani csapat sem azon a szinten, mint a nyugati, "klasszikusnak" számító élcsapatok.
ha kicsit türelmesebb lett volna dzsudzsák, akkor sokkal többre vihetné, így meg ki tudja, mi lesz belőle. mondjuk van még egy-két agglomerációs brigád, ahova majd beférhet edzőnek...
Nekünk az Isten nem adott ekkora tehetséget, kitartást stb., nem jutunk el anyagilag addig mint ő. Miért fáj neked, h 4/5 garázsa lesz, medencetisztítója?Messa írta:Van joga rosszul dönteni, csak teljesen érthetetlen. Mi szurkolók itt állunk, mint egy darab f.sz, és próbáljuk felfogni, hogy miért.barca 1986 írta:Hm... olvasgatom a véleményeket... a magyar szeretettől óvja meg az embert az Isten!
Ki a bigám nektek ez az ember? A testvéretek, barátotok? Nincs joga jól vagy rosszul dönteni???
Azok húzzák le, akik havi plusz 100-200 EURO-ért munkahelyet váltanának.
A kiemelt rész pedig érdekes, Balázskánál kicsit más a helyzet szvsz. Míg mi normál emberek többnyire azért küzdünk naponta, hogy valahogy megéljünk, ő most talán azon gondolkozhat, hogy 4 vagy 5 garázsos legyen az új orosz házikója... Eddig sem volt csóró gondolom, nagyon nem, de kell a mégtöbb pénz. Gondolom hivatásos medence-tisztítói még nincsenek...
Van joga rosszul dönteni, csak teljesen érthetetlen. Mi szurkolók itt állunk, mint egy darab f.sz, és próbáljuk felfogni, hogy miért.barca 1986 írta:Hm... olvasgatom a véleményeket... a magyar szeretettől óvja meg az embert az Isten!
Ki a bigám nektek ez az ember? A testvéretek, barátotok? Nincs joga jól vagy rosszul dönteni???
Azok húzzák le, akik havi plusz 100-200 EURO-ért munkahelyet váltanának.
Mester, én általában egyet értek veled, de ezt én nem látom ennyire borúsan!Nem tudhatjuk, hogy voltak-e máshonnan megkeresések!Szakmailag meg véleményem szerint előlépés, több erősebb csapat van!Nem mindegy, hogy Twente-Ajax-AZ a vetélytárs, vagy Dinamo-Kazany-Lokomotív-Zenit-Szpartak!Zozzy 5 írta:nem az a gáz hogy nem lesz egy befutott player egy juventusnál vagy sevillánál, hanem, hogy meg sem próbálta. ja persze, középföldén legalább biztos kezdő lesz...remek mentalitás meg sem küzdeni valamiért, hanem választani inkább egy biztos középszart. dolgozni még 1 évet esetleg a psv-nél és bizonyítani, hogy igenis van helyem Európában egy magasabb szinten? ááá ez munkával jár, nem jó. meg amúgy is, bazsi már kinőtte a psv-t és ideje elfoglalnia az őt megillető helyet...gratulálok. megharagudhat aki akar, de [auto_cenzúra] erőltetett ezt jó döntésnek beállítani, szakmai előrelépésnek pedig egyenesen nevetséges.
ja és még ahhoz, hogy kit szerzett meg a macskalalalala: egy játékos fejlődését nem az befolyásolja, hogy kik a csapattársai, hanem, hogy kik az ellenfelei. azok pedig nem lesznek jobbak, mint hollandiában, sőt. az, hogy vesznek pár jó focistát max robi carlosnak jó, aki már tett le vmit az asztalra és oroszországba már csak rejszolni ment, és most így legalább nem vak orosz parasztoknak kell lepasszolnia a labdát...
Az, hogy a fogsorával csesztetik tényleg nem szép, de a többi résszel egyetértek.messibarca írta:Na jól van.Addig még oké h azért szidod mert a pénzt választotta , de h azért szólod le mert van egy problémája amiről ő egyáltalán nem tehet, ez azért már durva.Most ugyan mit fog azzal ártani h aláírja azt a papírt?Lionel85 írta:Legalább le$z miből megc$inálnia a fogát, mert azzal átharapja Robby Carlo$ nyakát is, meg per$ze Lindának i$ élete végéig megvan oldva a problémája.
Hajrá Dz$udz$i!