Csinálsz egy új felhasználót, és folytatod azzal, így szokás.sjay írta:Azt még nem beszéltük meg, hogy mi legyen ha elküld a csapat. Szerintetek?

Csinálsz egy új felhasználót, és folytatod azzal, így szokás.sjay írta:Azt még nem beszéltük meg, hogy mi legyen ha elküld a csapat. Szerintetek?
Én még júliusban vagyok.sjay írta:Nektek hogy megy? Én egyenlőre küszködöm, így a bentmaradás a cél
Kiszedtem a 3D-t, aztán visszaraktam.Victor_Valdes írta:Csináltál vele végül valamit?
Na lement a meccs, remélem mostmár nem fog kifagyni. Ha igen, akkor irgumburgum lesz.Victor_Valdes írta:Ha továbbra is kifagy két ötletem van, vagy a magyarítás kavar be ( ha fenn van) akkor sejna újra kell telepítened, vagy egy kevésbé humános megoldás, próbáld meg, hogy szabadsággal átlépsz azon a dátumon, ha továbbra is kifagy, akkor adok egy +1 tippet, a magyarítás kellő fájljai ha nincsenek bemásolva a programfiles/stb/stb/stb/stb/fm11/data/updates/ mappába, akkor amiatt fagy ki.FCBMessi19 írta:Aham, de akkor eddig miért nem fagyott ki soha? Csak most, ezzel a mentéssel, és egymás után kétszer, ugyanott, ugyanakkor.
Na ez kicsit összevissza lett, ha nem tiszta valami szólj.
Ha továbbra is kifagy két ötletem van, vagy a magyarítás kavar be ( ha fenn van) akkor sejna újra kell telepítened, vagy egy kevésbé humános megoldás, próbáld meg, hogy szabadsággal átlépsz azon a dátumon, ha továbbra is kifagy, akkor adok egy +1 tippet, a magyarítás kellő fájljai ha nincsenek bemásolva a programfiles/stb/stb/stb/stb/fm11/data/updates/ mappába, akkor amiatt fagy ki.FCBMessi19 írta:Aham, de akkor eddig miért nem fagyott ki soha? Csak most, ezzel a mentéssel, és egymás után kétszer, ugyanott, ugyanakkor.
A beállítások menübe, kapcsold ki az egész 3D-s cuccot a játékból, lehet, hogy amiatt lassú a játék, és valszeg amiatt is fagy ki.FCBMessi19 írta:sjay írta:Nah meg van az első nagy zakóm. Barca ellen 5-1, Villa 5-öt vágottÉn még mindig a legelején vagyok, ugyanis nagyon sokat változtatok, és nagyon lassan megy a játék.
Ja és az első meccsnél kifagy.. Miért?
sjay írta:Nah meg van az első nagy zakóm. Barca ellen 5-1, Villa 5-öt vágott
http://www.fmhungary.hu/letoltesek.php?letid=1395fcbarca0827 írta:kmarcel írta:...
Nekem nem adtak, viszont részletekre bevásárolgattamFCBMessi19 írta:El, és máris adtak több pénzt igazolásokra.sjay írta:Persze hogy nem
Editorozás az, ha valaki átcsal játékosokat, gyógyítgat, pénzt növel stb.
Amit még kihagytam:
A szezon végén az átigazolásokról is kell csinálni, és ha több mint a megadott keret, az már gyanús, kivéve ha részletre vásárol.
El kezdted már egyébként ?:DAlapból 6M volt, mert megígértem, hogy középmezőnybe végzek, átraktam a fizetésekre az egészet, aztán rinyáltam a vezetőségnek, hogy adjá má a csórónak egy kis pinzt. Adtak is.
El, és máris adtak több pénzt igazolásokra.sjay írta:Persze hogy nem
Editorozás az, ha valaki átcsal játékosokat, gyógyítgat, pénzt növel stb.
Amit még kihagytam:
A szezon végén az átigazolásokról is kell csinálni, és ha több mint a megadott keret, az már gyanús, kivéve ha részletre vásárol.
El kezdted már egyébként ?:D
Persze hogy nemFCBMessi19 írta:Szerintem ez tök jó, és remélem, hogy a magyarosítás nem számít editorozásnak.sjay írta:Szabályok:
A játékban a megadott mentéssel 3 szezont kell letolni a spanyol Herculés csapattal.
Pontlista:
Bajnoki helyezéseket 1-10 helyig pontozzuk, vagyis fordított sorrendben kapnak pontot a játékosok. (Az első helyért 10 a másodikért 9 stb..)
A gólkirályi és egyéb játékosstatisztikai elsőbségekért mindegyikért 3-3 pontot kapnak a versenyzők. A csapat statisztikáknál szintén. Az év menedzsere díjért 5 pont jár.
A játékhoz szükséges lesz a legújabb patch!
http://www.fmhungary.hu/letoltes/11_3_0_Patch
A fényképeket minden szezon végén IDE illesszétek be. Mindenről készülnie kell képnek (tehát az előbb említett pontozásos eredményekről). Ha pénzt kérsz és kapsz a vezetőségtől, feltétlenül küldd el azt is. Ezzel próbálom kiszűrni az editorozókat.
Ha valakinek van ez ellen ellenvetése, az szóljon
Mentés:http://data.hu/get/3814664/EuroBarca_of ... ag_alap.fm
Szerintem ez tök jó, és remélem, hogy a magyarosítás nem számít editorozásnak.sjay írta:Szabályok:
A játékban a megadott mentéssel 3 szezont kell letolni a spanyol Herculés csapattal.
Pontlista:
Bajnoki helyezéseket 1-10 helyig pontozzuk, vagyis fordított sorrendben kapnak pontot a játékosok. (Az első helyért 10 a másodikért 9 stb..)
A gólkirályi és egyéb játékosstatisztikai elsőbségekért mindegyikért 3-3 pontot kapnak a versenyzők. A csapat statisztikáknál szintén. Az év menedzsere díjért 5 pont jár.
A játékhoz szükséges lesz a legújabb patch!
http://www.fmhungary.hu/letoltes/11_3_0_Patch
A fényképeket minden szezon végén IDE illesszétek be. Mindenről készülnie kell képnek (tehát az előbb említett pontozásos eredményekről). Ha pénzt kérsz és kapsz a vezetőségtől, feltétlenül küldd el azt is. Ezzel próbálom kiszűrni az editorozókat.
Ha valakinek van ez ellen ellenvetése, az szóljon
Mentés:http://data.hu/get/3814664/EuroBarca_of ... ag_alap.fm