Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.07. 11:15:17

LM10 írta:Holnapra:

V.V.-Alves-Piqué-Mascherano-Puyol-Busquets-Xavi-Iniesta-Pedro-Villa-Messi

Holnap el kell döntenünk a bajnokságot! Az utolsó 3 fordulóra pedig tartalékolnék a BL döntőre.
Adom a kezdőd. Viszont eldönteni csak akkor tudjuk holnap, ha a Sevilla pontot rabol Madridtól! Akkor egy győzelem holnap és CAMPEONES :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
LM10
Director del Fútbol

2011.05.07. 11:00:25

Holnapra:

V.V.-Alves-Piqué-Mascherano-Puyol-Busquets-Xavi-Iniesta-Pedro-Villa-Messi

Holnap el kell döntenünk a bajnokságot! Az utolsó 3 fordulóra pedig tartalékolnék a BL döntőre.
Mihu
Director del Fútbol

2011.05.07. 10:55:41

Egy nagyon nagyon nagyon pici elégtétel lenne szerintem, ha a Sevilla pontot rabolna a Madridtól, mi pedig az Espanyol ellen biztosítanánk be a bajnoki címet. Bár az is igaz hogy azt a bajnoki címet már senki nem fogja visszaadni nekünk :cry: :cry: :cry: :cry:
fc_barca7
Barça C

2011.05.01. 13:58:45

Szerintem ez a meccs szinte, tét nélkülinek is mondható.
A Real bukása után, teljesen tök mindegy hogy kikaptunk.
Maradt a 8 pont, és egy fordulóval kevesebb ez a lényeg.
A Bajnokságot szerintem 100% hogy meg nyerjük, már csak a Bl-re kell koncentrálni!
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.01. 11:09:38

Kár ezért a vereségért! :roll: Még akkor is ha a Madrid is kikapott. Nem az idegesít hogy takaréklángon égtünk, ez érthető. De még így is a kezünkben volt a meccs, csak éppen egyáltalán nem akartuk megnyerni. No mindegy, csak jó lett volna ha tovább folytatjuk a rekord döntögetést, de nem lehetünk telhetetlenek.
Senkit nem tudok kiemelni, és lehúzni sem. Ezt a meccset jobb ha le sem játszottuk volna. A Sociedadnak meg grat, kihasználták a lehetőséget ugyanúgy ahogy a Zaragoza.

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
d
Entrenador del Barça

2011.05.01. 11:01:36

Irigylem a problémáit azoknak, akik egy ilyen tét nélküli meccsen ki tudnak fakadni. Persze, kellemetlen, de semmi nem történt. Az bizonyosodott be, amit mindenki tudott: a Barca is csak addig tud hibátlanul menetelni a bajnokságban, amíg ott liheg a Madrid mögötte és győzelemre kényszeríti. Amint kényelmes pontelőny megvan botlunk, pláne a végefelé, pláne tartalékcsapattal, pláne ha a Madrid is bukik a fordulóban.

A meccs egyetlen haszna eleve csak az új fiúk kipróbálása lett volna, hát szerencsétlen Montoyának nem sok ideje maradt, nekem egyből Muniesa bemutatkozása ugrott be, ő se sokat töltött anno pályán, bár ő más miatt. Fontástól én nem voltam elájulva, voltak kisebb-nagyobb hibái, de látszik rajta a potenciál, játszania kell minél többet.
Thiagot nem is nevezem már újoncnak és most már csak az nem látja a tehetségét, aki nem akarja.

Teljesen hidegen hagy a győzelem, ami zavar, hogy Messi végigjátszotta a meccset, de ez is érthető valamilyen szinten az eredményt tekintve. Guardiola nyerni akart most is és pont ez az a mentalitás, ami segítette motiválni a bandát egy triplázós év után is.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.01. 11:00:49

Sport összeállította mikor lehetünk bajnokok:
If Madrid wins, the club will wait until the next day against Levante.
If the tie in Seville, Madrid, Barca must win at Espanyol to become champion.
If Madrid lose at Sevilla, Barca have only to a draw against Espanyol to achieve the league title.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
hady
Director del Fútbol

2011.05.01. 10:44:30

A Barca ebben az idényben hat tétmérkőzést vesztett el, Carles Puyol egyiken sem lépett pályára.........
Léfe
Entrenador del Barça

2011.05.01. 10:08:39

Azt nem értem miért nem pihent Messi is, hiszen tudta Pep, hogy kikapott
a Madrid. Végig poroszkálta a meccset, legalább pihent volna egy fiatal meg hajt. Habár a tarcsik sem szakadtak meg. A mult héten Affelay jobb szélen volt, Jeffren a balon - most forditva. Miért. Mindegyiken látszott nem a posztjuk. Persze igy sincsen semmi gond - cak az elv.
Fecó
LM10
Director del Fútbol

2011.05.01. 09:59:42

Tegnap nem voltam itthon, szal öcsém 10-kor felhívott és közölte, hogy mind2 csapat kikapott. Megnéztem a Real meccs összefoglalóját, Casillas mikor hibázott ekkorát? :shock: Viszont ők nem nagyon tartalékoltak, mi jobban, még Pinto is lehetősége kapott Fontással. Amúgy így is megmaradt a 8 pont különbség, és már csak 4 pont kell. Aki lemaradt hozzám hasonlóan a meccsről, az 2 perc múlva, 10-kor kezdődik a Sport2-n.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.05.01. 09:53:31

djkiki, a hülyeségeidet tartsd meg légyszíves magadnak! Milyen bundáról beszélsz? Két meccs volt, ahol ha jobban összpontosítanak a csapatok, akkor simán hozzák a 3-3 pontot, de nem így lett. De mi az, hogy nem akartunk nyerni Tocy? Ne haragudjatok, de van egy réteg ezen a fórumon, akik néha akkora baromságokat hoznak össze, hogy még tréfának se tudom felfogni, mert annak is szánalmas.
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.05.01. 09:52:46

djkiki írta:6-1-nél vagy 6-0-nál meg kap a reál gyors 3 golt... 9 gólos fogadás...
Igazából nem akarok vádolni senkit, mert remélem így is bajnok a Barca,de ezek a hétvégei meccsek nagyon gyanúsak.
vádolni felesleges is lenne,mert az eredmények tulképp a barcának kedveznek,így a bajnokságot nem kell féltened.
djkiki
Barça C

2011.05.01. 09:51:20

Nem csak a hétvégei meccsre gondolok, (ez nagyon gyanús) de pl a Real - Valenciára is a 6-3, lehet, hogy a Real jó, de a Valencia nem lehet ennyire rossz :D 6-1-nél vagy 6-0-nál meg kap a reál gyors 3 golt... 9 gólos fogadás...
Igazából nem akarok vádolni senkit, mert remélem így is bajnok a Barca,de ezek a hétvégei meccsek nagyon gyanúsak.
daffy
Madridista

2011.05.01. 09:43:31

Tocy írta: amúgy én is gondoltam rá, hogy bunda...nálatok arra se lehet fogni, hogy nem küzdöttetek, csak az a bibi, hogy a B csapat volt. És ennyi helyzetet nem puskázhattok el :) Mi meg simán nem akartunk nyerni. Nemtom, lehet h csak összeesküvés-elmélet, de van rá esély :D
kiindulva a chelsea és az inter meccsből,nem lenne meglepő. érdekes lett a 7vége
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.01. 09:40:13

daffy írta:
Barcaman1993 írta: Real meccset nem láttam, de a Barca meccsben sztem nem volt ilyen. Ennek az oka pedig, hogy mi szereztük az első gólt. Ha bunda lett volna, akkor itt 1-0-ás Sociedad győzelem lett volna érzésem szerint. Szvsz a labdarúgás csúcsán, ahol a Barca meg a Real mozog sztem nincsen bunda. Annyi pénz van körülöttük, hogy a "becsületüket" nem adnák el egy kis plusz gázsiért.
pont ezért lenne jó a bunda,mert az eredmény azt mutatja,hogy nem az volt. érthető? :D
amúgy én is gondoltam rá, hogy bunda...nálatok arra se lehet fogni, hogy nem küzdöttetek, csak az a bibi, hogy a B csapat volt. És ennyi helyzetet nem puskázhattok el :) Mi meg simán nem akartunk nyerni. Nemtom, lehet h csak összeesküvés-elmélet, de van rá esély :D
daffy
Madridista

2011.05.01. 09:36:01

Barcaman1993 írta: Real meccset nem láttam, de a Barca meccsben sztem nem volt ilyen. Ennek az oka pedig, hogy mi szereztük az első gólt. Ha bunda lett volna, akkor itt 1-0-ás Sociedad győzelem lett volna érzésem szerint. Szvsz a labdarúgás csúcsán, ahol a Barca meg a Real mozog sztem nincsen bunda. Annyi pénz van körülöttük, hogy a "becsületüket" nem adnák el egy kis plusz gázsiért.
pont ezért lenne jó a bunda,mert az eredmény azt mutatja,hogy nem az volt. érthető? :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.01. 09:33:32

djkiki írta:Néztem ma a Real goljait és hát amit Casillas művelt, azt ép ésszel nem teszi meg. Én úgy vettem észre, hogy teljesen szándékos volt. Nem a Real-t védem, de szerintem a Barca és a Real meccsén megint a pénz dominált, és óriási bunda volt. Mit gondoltok erről? Hajrá Barca!
Real meccset nem láttam, de a Barca meccsben sztem nem volt ilyen. Ennek az oka pedig, hogy mi szereztük az első gólt. Ha bunda lett volna, akkor itt 1-0-ás Sociedad győzelem lett volna érzésem szerint. Szvsz a labdarúgás csúcsán, ahol a Barca meg a Real mozog sztem nincsen bunda. Annyi pénz van körülöttük, hogy a "becsületüket" nem adnák el egy kis plusz gázsiért.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.01. 09:30:37

Tocy írta:Hát őszintén szólva ez már kijárt. Nem az első olyan meccs, ahol lelketlenül beállunk hátra a vezetés után, pedig ahhoz nem értünk. Na mind1, hát most ráfaragtunk, ez van. A Madrid vereségével igazából nem volt tétje a meccsnek. Persze nagy lett volna 4 fordulóval a vége előtt bajnoknak lenni...de ne legyünk telhetetlenek. Messivel és Jeffrennel elégedett vagyok, meg még talán nagyjából Afellayjal is, többiek nulla. Piqué egyre jobban idegesít, nagyképű, könnyelmű, szabálytalan, magyaráz...Mascherano szabálytalanságát a tizinél nem értem, fejben totál nem ott volt ő sem. Aki még nem rossz, az Fontas, bár az egyenlítő gólnál ő maradt le, de hát nem lehet olyan gyorsan reagálni. Thiagonak voltak értelmes mozdulatai, meg ugye egy gólja, de összességében ő sem játszott jól, mint ahogy Xavi sem. Pintoról ezen a meccsen derült ki, hogy miben is rosszabb egyértelműen, mint Valdés: passzolásban. Bármilyen abszurd, ez itt nálunk számít...
Igazából egyetértek ezzel a hsz-szel 1-2 kivétellel, és hozzáfűznék még 1-2 dolgot. :D Tényleg kijárt már egy vereség, mert egy ilyen játékkal, ahogy játszottunk az első félidőben és uraltuk a meccset, annak teljesen az ellenkezője történt meg a 2. félidőben. Most a bírót békén hagyom, de azért egy szabályos gólt nem adott meg nekünk, de egyébként egész jól vezette a meccset. Akit negatívumként emelnék ki az most Pinto lesz. A büntető egyértelműen az ő sara nem értem minek kellett még1x kipasszolni a szögletzászlóhoz a labdát és miért nem rúgta ki egyből ahelyett? Aztán Jeffren játéka sem igazán tetszett. Gyors játékos, de azon kívül nem sok mindent mutatott. Ami viszont egyre szembetűnőbb számomra a taktikánk. Az előző években mindig szépen tartottuk a labdát és támadtunk végig a meccseken. Mostanában egyre gyakrabban "állunk vissza" védekezni, míg a támadásoknál zero mozgás van. Fölpasszolják vmelyik csatárunkra és az már nem tudja senkinek sem adni, mert senki sem mozog, hogy megkaphassa a labdát. Így pedig jönnek a cselezgetések, önzőzések, labdavesztések. Akiket kiemelnék akik egész jók voltak Thiago, Fontás és Afellay. Belefért ez a vereség, de egy simán nyerhető meccset dobtunk el.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
djkiki
Barça C

2011.05.01. 09:29:29

Néztem ma a Real goljait és hát amit Casillas művelt, azt ép ésszel nem teszi meg. Én úgy vettem észre, hogy teljesen szándékos volt. Nem a Real-t védem, de szerintem a Barca és a Real meccsén megint a pénz dominált, és óriási bunda volt. Mit gondoltok erről? Hajrá Barca!
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.01. 08:56:50

Hát őszintén szólva ez már kijárt. Nem az első olyan meccs, ahol lelketlenül beállunk hátra a vezetés után, pedig ahhoz nem értünk. Na mind1, hát most ráfaragtunk, ez van. A Madrid vereségével igazából nem volt tétje a meccsnek. Persze nagy lett volna 4 fordulóval a vége előtt bajnoknak lenni...de ne legyünk telhetetlenek. Messivel és Jeffrennel elégedett vagyok, meg még talán nagyjából Afellayjal is, többiek nulla. Piqué egyre jobban idegesít, nagyképű, könnyelmű, szabálytalan, magyaráz...Mascherano szabálytalanságát a tizinél nem értem, fejben totál nem ott volt ő sem. Aki még nem rossz, az Fontas, bár az egyenlítő gólnál ő maradt le, de hát nem lehet olyan gyorsan reagálni. Thiagonak voltak értelmes mozdulatai, meg ugye egy gólja, de összességében ő sem játszott jól, mint ahogy Xavi sem. Pintoról ezen a meccsen derült ki, hogy miben is rosszabb egyértelműen, mint Valdés: passzolásban. Bármilyen abszurd, ez itt nálunk számít...
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.05.01. 08:53:44

Hát jöhetnek itt az anti-barcások, hogy most megnézzék ki-hogy viseli a vereséget! Mert szerintem nekünk egy ilyen meccs után nem kellene mutogatni senkire se, a körülmények miatt az a Barca és úgy játszott, ami és ahogy, nekem egyáltalán nincs hiányérzetem. Talán csak annyi, hogy az előttem szólókhoz hasonlóan én is fölöslegesnek tartom Messi játszatását.
Az azért nem semmi, ahogy a balhátvéd poszt el van átkozva. Bárkit raknak oda egy idő (hosszabb-rövidebb) után megpusztul, talán voodoo átok, hívni kellene egy sámánt hogy feloldja.
De minden esetre én szívből gratulálok Sociedadnak, kitettek magukért, teljesen megérdemlik a győzelmet. Nem hittem volna Tamudo lecserélése után, hogy gólveszélyesek lehetnek még, erre puff! Nem semmi, le a kalappal. A harcos baskok ismét megmutatták, lelkes küzdelemmel bárkit le lehet győzni. +vér se folyt! -egy fricska a fehéreknek-
HAJRÁ BARCA!!!
ztoth1
Barça C

2011.05.01. 08:10:43

Kár volt a tegnapi vereségért!
Elég harmatos az utóbbi 4 mérkőzés eredménye: 1gy,1d,2v
Jó, strapás időszak volt, de......vagy teljesen mindegy, hogy milyen eredményt érünk el (szerinten nem az), és akkor mindenkit pihentetek a kezdőből (bár akkor meg a 2. vonalnak illene 100%-on pörögni), vagy fontos az eredmény, és akkor meg a vegyes csapat pörögjön jobban.
Így ez egy nagy 0-volt! Én sosem szerettem a lélektelen játékot, most sem!
Azután van még pár problémám: a színészkedésekről, fetrengésekről le kellene szokni, meg kellene végre tanulni felállt védelem ellen játszani (mint pl: Madrid, Inter, Chelsea) pl: átlövések, néha amikor kinyilnak (mert azért van ilyen is) villámgyors kontrák, Alvest egy sorral feljebb tolni (ha van más hátvéd, mert Messivel jól össze tudnek játszani), nem emberhez passzolni, hanem üres területre (és azután futás), ezt azért néha lehet látni......
Mou-t miért kellett feljelenteni? (pláne így: ennyi színészkedéssel) Az UEFA úgy is vizsgálatot indított már! Ez a köteketősdi az ő terepe! Persze a sajtóban nyugodtan le lehet hozni (meg is történt), hogy a 2 Bl. győzelméből egyik sem volt mentes bírói tévedésektől (de aligha volt szándékos, mit ahogyan a Barca javára történt tévedések sem)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.01. 08:10:11

oregem21 írta:Sracok ha jheten a real nem szerez pontot Sevillaban ( ami azert eleg sanszos), mi pedig nyerunk akkor CAMPEONES, nem????
Szerezhet pontot, csak ne 3 legyen az.... de amúgy igen.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
csiga
Barça B

2011.05.01. 08:03:57

a mérkőzés elött beszélgettem egy szurkolóval. Közös véleményünk az volt, hogy ez a meccs el lesz engedve. nem vádaskodok de érezhető volt hogy nem a győzelem a lényeg. a cím így is meglesz. De a jó kapcsolat sem utolsó. :!:
Arsene Wenger: "Különleges játékos. Felülmúlhatatlan fizikai es technikai tulajdonságokkal bír. Ráadásul a futball szerelmese, ami a numero 1-gyé teszi a világon".
Pavel
Entrenador del Barça

2011.05.01. 01:36:49

felician333 írta:most mit varrjátok pinto nyakába a második gólt? szerintem ő tehet a legkevésbé a történtekről.
El kellett volna rúgnia a búsba nem pedig labdázgatni vele.
Lezárt