Tocy írta:Hát őszintén szólva ez már kijárt. Nem az első olyan meccs, ahol lelketlenül beállunk hátra a vezetés után, pedig ahhoz nem értünk. Na mind1, hát most ráfaragtunk, ez van. A Madrid vereségével igazából nem volt tétje a meccsnek. Persze nagy lett volna 4 fordulóval a vége előtt bajnoknak lenni...de ne legyünk telhetetlenek. Messivel és Jeffrennel elégedett vagyok, meg még talán nagyjából Afellayjal is, többiek nulla. Piqué egyre jobban idegesít, nagyképű, könnyelmű, szabálytalan, magyaráz...Mascherano szabálytalanságát a tizinél nem értem, fejben totál nem ott volt ő sem. Aki még nem rossz, az Fontas, bár az egyenlítő gólnál ő maradt le, de hát nem lehet olyan gyorsan reagálni. Thiagonak voltak értelmes mozdulatai, meg ugye egy gólja, de összességében ő sem játszott jól, mint ahogy Xavi sem. Pintoról ezen a meccsen derült ki, hogy miben is rosszabb egyértelműen, mint Valdés: passzolásban. Bármilyen abszurd, ez itt nálunk számít...
Igazából egyetértek ezzel a hsz-szel 1-2 kivétellel, és hozzáfűznék még 1-2 dolgot.

Tényleg kijárt már egy vereség, mert egy ilyen játékkal, ahogy játszottunk az első félidőben és uraltuk a meccset, annak teljesen az ellenkezője történt meg a 2. félidőben. Most a bírót békén hagyom, de azért egy szabályos gólt nem adott meg nekünk, de egyébként egész jól vezette a meccset. Akit negatívumként emelnék ki az most Pinto lesz. A büntető egyértelműen az ő sara nem értem minek kellett még1x kipasszolni a szögletzászlóhoz a labdát és miért nem rúgta ki egyből ahelyett? Aztán Jeffren játéka sem igazán tetszett. Gyors játékos, de azon kívül nem sok mindent mutatott. Ami viszont egyre szembetűnőbb számomra a taktikánk. Az előző években mindig szépen tartottuk a labdát és támadtunk végig a meccseken. Mostanában egyre gyakrabban "állunk vissza" védekezni, míg a támadásoknál zero mozgás van. Fölpasszolják vmelyik csatárunkra és az már nem tudja senkinek sem adni, mert senki sem mozog, hogy megkaphassa a labdát. Így pedig jönnek a cselezgetések, önzőzések, labdavesztések. Akiket kiemelnék akik egész jók voltak Thiago, Fontás és Afellay. Belefért ez a vereség, de egy simán nyerhető meccset dobtunk el.