Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.03.21. 08:17:18

Na, akkor erre most én közölném a meglátásomat ezzel a kritizálók éles kritizálásával kapcsolatban. Bár kezdünk eltérni a témától, de nem bírom ki.
Mielőtt kifejtem gondolataimat, leszögezem: ez az én véleményem és megértem, ha valaki mást gondol és én nem ítélem el ezért!

Ez a csapat az Fc Barcelona nem a mi csapatunk. Bár ez az imidzsük és jól esik az embereknek, hogy tulajdonképpen azt érzik, részesei a sikernek meg minden (ezt érzem én is), de jó ha néha elővesszük az eszünket és akkor láthatjuk hogy mi azért egy kicsit messze vagyunk Barcelonától, a csapat tagjaitól meg pláne. Nekünk a csapat sikereiből annyi jut, hogy többet láthatjuk őket (főleg) játszani, tovább örülhetünk nekik a kupa fordulók során stb. stb. Ez valahogy azért más, mint mondjuk egy magyar csapatnak szorítani nemzetközi mezőnyben, hogy csak jussunk tovább valahogy (bár ennek sem vagyok híve, de ezt még meg tudom érteni), csak fújják már végre le, hogy meglegyen a három pont, csak bekkeljük ki a 30. perctől, h ne kapjunk gólt... ez nekem nem az a szint és végképp nem az a csapat. Én (és még szerintem páran mások is) azért nézem a Barca meccseit, mert szép játékot, gólokat, cseleket, pazar megmozdulásokat akarok látni. Ezt nevezik közönség-szórakoztató játéknak. Persze megvan a tűréshatárom, de ha azt átlépik akkor had ne kezdjem már agyba-főbe dicsérni őket. És ha másnak kicsit lentebb van a küszöbe azt is meg tudom érteni, hogy élesebb hangot üt meg ilyenkor.
Én személy szerint a Ronaldo,Rivaldo,Roberto Carlos,Ronaldinho,Zidane ... Messi,Xavi,Iniesta, -féle fociba szerettem bele, így nekem igenis vannak elvárásaim egy világ legjobbjának kikiáltott csapatával szemben és már elnézést, de ez engedtessék meg nekem és ha más is van így, akkor neki is.
...köszönjük utasaink szíves megértését, jó utazást kívánunk!... :wink:
galamb
Jugador del Barça

2011.03.20. 21:18:07

mp10 írta:Ne haragudjon az aki most kritizálja a csapatot ...ezeket a sorokat csak nekik írom...
Teljesen felesleges bármilyen rosszalló hangnemet megütni ezzel a csapattal kapcsolatban ,akik már két éve elkápráztatnak minket és a világot egy olyan focival amit mindenki elismer és a mai foci etalonjának tart még akkor is ha
épp nem barca drukker .....
Kérdem én ,mi lenne akkor ha ugyanez a csapat most nem lenne érdekelt egyik sorozatban sem ....akkor mit írnátok ..hogy messit adjuk el mert nem rúg minden meccsen 3 gólt vagy épp xavit tegyük a kispadra mert nem adott 5 gólpaszt egy meccsen....és folytathatnám!
Egy a lényeg ez a csapat megmutatja/mutatta/ eddig is és remélem ezután is hogy mi is az a foci és hogyan kell játszani!
És még annyit hozzá tennék ,hogy még egy egyesek álltal kritikán aluli meccsen is meg lehet nézni a statisztikákat /bár tudom azért nem jár pont ha 70%-ban bírtokoljuk a labdát/ami azt bizonyítja hogy a barca játsza a focit és nem pedig rugdossa a labdát!
Tehát csak azt akarom mondani hogy élvezzük ezt a focit ..néha bosszankodva ,de legtöbbször örömittasan....
Isten hozott! Jó, hogy itt vagy, egyetértek meglátásaiddal.
mp10
Barça C

2011.03.20. 20:30:24

Ne haragudjon az aki most kritizálja a csapatot ...ezeket a sorokat csak nekik írom...
Teljesen felesleges bármilyen rosszalló hangnemet megütni ezzel a csapattal kapcsolatban ,akik már két éve elkápráztatnak minket és a világot egy olyan focival amit mindenki elismer és a mai foci etalonjának tart még akkor is ha
épp nem barca drukker .....
Kérdem én ,mi lenne akkor ha ugyanez a csapat most nem lenne érdekelt egyik sorozatban sem ....akkor mit írnátok ..hogy messit adjuk el mert nem rúg minden meccsen 3 gólt vagy épp xavit tegyük a kispadra mert nem adott 5 gólpaszt egy meccsen....és folytathatnám!
Egy a lényeg ez a csapat megmutatja/mutatta/ eddig is és remélem ezután is hogy mi is az a foci és hogyan kell játszani!
És még annyit hozzá tennék ,hogy még egy egyesek álltal kritikán aluli meccsen is meg lehet nézni a statisztikákat /bár tudom azért nem jár pont ha 70%-ban bírtokoljuk a labdát/ami azt bizonyítja hogy a barca játsza a focit és nem pedig rugdossa a labdát!
Tehát csak azt akarom mondani hogy élvezzük ezt a focit ..néha bosszankodva ,de legtöbbször örömittasan....
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.20. 19:14:25

Lionel85 írta:Kritikán aluli, gyalázatos meccs volt. Ennek a meccsnek egyetlen pozitívuma volt, hogy nem csökkent a különbség köztünk és a Real között. Bár ha a végén 2-2-re hozza a meccset a Getafe, akkor még neccesebb lenne most a tabella.

Villa és Messi katasztrófális formában van, ezen az estén nem tudok senkit kiemelni, aki hajtott, küzdött volna. Ez a meccs egy szükséges rossz volt.

És még valami! Februárban, amikor kritizáltam a csapat teljesítményét, játékát, sokan azzal jöttetek, nyugi, ez tudatos "rosszullét" a csapatnál. Guardiola direkt igyekszik január-február hónapokra tudatosan időzíteni a csapat rosszabb formáját. Most március 20-a van, a játékban semmi javulás nincs, a csapat még mindig nem tudja azt nyújtani, amit ilyenkor kellene neki. Pedig most már itt a tavasz lassan, be kell indulni és harcolni a kupákért, mert amit most a csapat művel hónapok óta, az nem kielégítő!
:shock: Uraim, el vagyunk kényesztetve, ilyen hszek hogy születhetnek máskülönben? hihetetlen.

Lehet másik meccset néztem, annyi igaz az egész hszből,hogy kritikán aluli, a folytatás már nem, ekkor lenne igaz: kritikán aluli helyzetkihasználás. ez történt, semmi más. Jól játszottak, nagyon sok lehetőséget teremtettek, ebből kettőt kihasználtak. Egyáltalán nem voltunk ötlettelenek.

Már múltkor is megfogalmaztam, sokaknak csak az a gála,ha 4-5 van közte, ha csak 1-2 akkor hiába oktat játékban a csapat, egyszerűen már így minősítik az egész meccset ahogy Te.

+ha az utolsó 20perc miatt írtad ezt amit, akkor sem kellene elfelejteni az addigi nagyon is jó játékot.

és tényleg nincs a fociban HA,MEG VOLNA így felesleges túlmisztifikálni,hogy ezúttal volt izgulni való a legvégén. Teszem hozzá nagyon szép akció volt a Getafétől,és a befejezés is pazar volt, ha ezt pl Mi szerezzük, akkor sokáig halljuk, hogy mekkora gól.

Nekem a helyzetkihasználás nem kielégítő, a játék az. De azért is reagáltam, mert semmiképp sem kritikán aluli ahogy te tituláltad, humor kategóriába se férne bele, ahogy a gyalázatos sem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.03.20. 14:07:39

davidvilla007 írta:Szkeptikus06!! Rohadtul nem értem ezt a mondatodahogy "biztos vagyok benne hogy a Real nyer a Barca ellen" Most mivan úraim??!!! Picit gyengébben játszunk,és ez már azt jelenti hogy a Madrid hirtelen jó lett,és lett csapatjátéka a rohangászás helyett!Hihetetlen hogy mindenki jajj kikapunk a Madridtól meg minden!Inkább most legyünk szarok mint egy hónap mulva! És nem kéne a Madridot többre nézni mint ami.........
Hernandez értette amit írtam, mivel úgy értettem,hogy a reál szerintem a Barca elleni meccset kivéve szinte biztos,hogy a többi bajnokit meg fogja nyerni,szóval nekünk is kötelező lesz,ha akarunk valamit a bajnokságban.

Más részről abban is szinte biztos vagyok,hogy a BL-ben a reál ütni fogja a Tottenham-et mi pedig a Sahtar-t ,szóval még 4 meccsünk lesz a reál ellen. Ebből pedig biztos,hogy nem győzünk mindegyiken,sőt,amint azt leírtam egy korábbi hsz-ben, a reál szerintem nem fog spórolni ellenünk,hanem 120%-on lesz. Így akkor lesz esélyünk,ha mi is fel tudunk pörögni legalább 110%-ra. Egyedül azért kételkedem kicsit a csapatunkban,mert rengeteget játszottak ezek a játékosok (alapcsapat) ebben a szezonban,míg a reálban több rotáció volt eddig és náluk inkább lehet a kispadhoz nyúlni,mint nálunk. Tartok tőle,hogy a 3 sorozatból a reál 2-őt el fog ütni előlünk. A legideálisabb az lenne,ha a bajnokit "adnánk fel",bízva abban,hogy a többi bajnokit behúzzuk és a két kupára koncentrálunk és akkor talán mind3 sorozatban talpon tudunk maradni a végjátékra.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.20. 13:54:28

torrentkiller írta:Na hát akkor a véleményem:
....
Teljesen egyet értek veled!
Amíg a játékban abszolút uraljuk a meccseket, s helyzeteket alakítunk ki nem lehet "válságról" beszélni!Lionel85 meg jól leírta HA nem létezik, annyit adnak ki magukból amennyi szükséges 2:0 után teljesen érthető, hogy visszavettek, s én örülök is neki, most jön a finis, nem kell 2:0 után megszakadni!Getafe lőtt egy gólt, de azért az egyenlítéstől messze voltak!Ezért felesleges azt írni ha ez meg történt volna....nem történt simán lehoztuk a meccset, annyi erőbedobással amennyi szükséges!
3 pont megvan, s az első félidei játék meg nagyon jó volt, több nem kell!

A cseréknél meg valóban Villát le lehetett volna kapni, de hát Pep döntései kiszámíthatatlanok!
Kép
Kép
Kép
davidvilla007
Barça B

2011.03.20. 13:09:17

Köszi Hernandez!!Igaz!Rosszul hangsúlyoztam!Bocs Szkeptikus,de amugy sokan igen bevannak tolyva a madridtol!!Nem kell fiúk!!!Ütjük őket mindenhonnan!Mindig a foci nyer!VISCA EL BARCA!!!
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.03.20. 12:58:19

davidvilla007 írta:Szkeptikus06!! Rohadtul nem értem ezt a mondatodahogy "biztos vagyok benne hogy a Real nyer a Barca ellen" Most mivan úraim??!!! Picit gyengébben játszunk,és ez már azt jelenti hogy a Madrid hirtelen jó lett,és lett csapatjátéka a rohangászás helyett!Hihetetlen hogy mindenki jajj kikapunk a Madridtól meg minden!Inkább most legyünk szarok mint egy hónap mulva! És nem kéne a Madridot többre nézni mint ami.........
Rosszul hangsúlyozod! ...biztos vagyok benne, hogy a Reál nyeri (a Barca elleni meccset kivéve) a meccseit... kb.
davidvilla007
Barça B

2011.03.20. 12:50:34

Szkeptikus06!! Rohadtul nem értem ezt a mondatodahogy "biztos vagyok benne hogy a Real nyer a Barca ellen" Most mivan úraim??!!! Picit gyengébben játszunk,és ez már azt jelenti hogy a Madrid hirtelen jó lett,és lett csapatjátéka a rohangászás helyett!Hihetetlen hogy mindenki jajj kikapunk a Madridtól meg minden!Inkább most legyünk szarok mint egy hónap mulva! És nem kéne a Madridot többre nézni mint ami.........
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.03.20. 12:33:30

"The team has continued to make lots of chances over the last few weeks, but the final touch seems to have been missing. Guardiola is not worried though and explained: “we continue to play and make chances. Sooner or later we will unblock this scoring thing .. we’ve scored a lot this season and at the key moments in the campaign we will be scoring again”. ---PEP
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.20. 12:00:53

TT írta:
de azt nem értem, hogy Xavi miért volt ilyen felelőtlen, mikor jól tudta, hogy a Villareal lesz a következő ellenfél.
Nem felelőtlen, hanem előrelátó. Mi lett volna, ha a real-meccs előtt kapja meg az ötödik sárgáját?
Nem felelőtlen, hanem előrelátó? Mi lett volna, ha a Villareal elleni meccsen szedi be az 5 sárgáját? Akkor mindkét meccsen játszhatott volna és egy valószínűleg már lefutott hazai meccsen pihenhetett volna.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.03.20. 11:14:07

Nem volt egy kiváló teljesítmény,de nyert a csapat és ez most a lényeg. A szép játékot illetően én a tegnapinál szebb játékra idén már nem számítok. Fáradtak a játékosok a sok meccs és a kevés rotáció miatt. Igazán klasszist pedig a BL-ben kell nyújtani és a kupadöntőben. Ha a reál elleni bajnokit kivéve ilyen teljesítménnyel 1 gólokkal lehozzuk a maradék 8 meccsünket a bajnokságban nem lehet egy szavunk sem: a brillírozás megvolt ősszel, mostmár az eredmények a fontosak. Az eddigi eredményeket tekintve tavasszal nem állunk rosszul. A sporting elleni meccset meg kellett volna nyerni,eddig ennyi a hiba. A Sevilla ellen egy Arsenal elleni BL meccs után szerintem belefért az 1 pont. Abban biztos vagyok,hogy a reál meg fogja nyerni a Barca elleni meccset kivéve az összes bajnokiját, sőt lehet azt is,de ha a Barca a reál elleni mecset kivéve nem veszít pontot,akkor mi győzünk, Mourinho azt csinál,amit akar. Erre kell mostmár ráhajtani.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.03.20. 10:53:45

A tegnapi meccs tényleg gyenge volt! Az hogy korábban a Sevilla ellen nem játszottunk káprázatosan, azt meg tudjuk érteni, mert a Sevilla jó csapat. A Getafet nem akarom lenézni, de több góllal kellett volna verni. Erre majdnem pontot veszítettünk!
A pályán lévők közül senki sem tűnt ki tegnap, Ininek nem nagyon jöttek be a cselei, Messi szerintem nem volt annyira tragikus, bár jónak nem mondanám, viszont Villa kegyetlenül gyenge volt. Már több meccs óta formán kívűl van, és haszontalan a pályán. Viszont előre nincs is megfelelő cserénk, szóval jövőre ide kell valaki. Ha ő nem javul, akkor baj lesz, mert Messi sem tud mindent megoldani.
Azzal is egyetértek, hogy Pep nem rotál megfelelően. Bojant lecseréli 70 perc játék után, mikor sokkal jobb volt mint Villa?! Simán belefért volna a meccsbe, ha középen Ini helyett egy friss Tiago vagy Keita kezd, míg elől is befért volna Ibi, Villa helyett. A játékosok sem gépek, egy-egy meccset kihagyhatnának.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.20. 10:43:04

Nekem sem tetszik, amit látok jó pár meccse. Egy kicsit el van kényelmesedve a csapat. Meg van a vezetés, és megelégszünk ennyivel. A helyzetkihasználásunk is pocsék. Nem koncentrálunk eléggé, olyan mintha nem is akarnánk 2-nél több gólt rúgni. A focit nem helyzetekre játszák, de ezt nem is kell elmagyarázni ennek a csapatnak.
Éppen ezért bosszantó amit az utóbbi meccseken produkálunk. :roll:
A mi mércénkkel mérve elég régen volt már egy nagyobb különbségű győzelem.
Nem tudom hogy ez fáradtság, vagy nincs kellő motiváció?! Pepnek egy kicsit rendbe kéne szedni a társaságot, mert ugyan nem egetverően nagy a baj, de látszik a fásultság a csapaton.

A másik dolog a cserék: Bojant lehozza, aki rendkívül motivált, és Villát hagyja fent "szenvedni". Az ugyancsak motivált Afellay beáll a 80. percben. Számomra rejtély hogy ilyenkor mi a célja Pepnek. :roll:

A Villarreal ellen pokoli nehéz dolgunk lesz, főleg hogy Xavi is hiányozni fog. Na ott például nem fér majd bele a sok kihagyott helyzet.

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
TT
Capitá del Barça

2011.03.20. 10:37:04

de azt nem értem, hogy Xavi miért volt ilyen felelőtlen, mikor jól tudta, hogy a Villareal lesz a következő ellenfél.
Nem felelőtlen, hanem előrelátó. Mi lett volna, ha a real-meccs előtt kapja meg az ötödik sárgáját?
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.20. 10:19:05

Lionel85 írta:Ha igazán lendületben van a csapat, akkor egy Getafét simábban ver meg. A volnák meg tudod te is, hogy a fociban nem ülnek. Az, hogy a Getafe beáll védekezni, nem menti fel a csapatot, hiszen a 20 csapatból kb. 17 ezt csinálja. Hozzászokhattak már ehhez. Nem. Itt egységesen van a csapat rossz formában és egyelőre semmi előrelépés nincs, semmi jele annak, hogy ez mostanában fog változni.

Talán jót tesz a válogatott fordulók alatti kisebb pihenő, bár a keret nagy része a válogatottaknál lesz, egy kicsit fel tudnak töltődni, elszakadni a spanyol bajnokságtól és esetleg a Villarreal ellen jobb formában térnek majd vissza.
Getafe ellen szinte mindig megszenvedünk. Az meg, hogy nem 5-6 gólokkal nyerjük a meccseinket az azért van, mert rengeteg helyzetet kihagyunk. Mostanában meg egyébként is csak a Sevilla ellen buktunk, de ott is csak a rossz helyzetkihasználás miatt buktunk 2 pontot. Mr. Shakira meg formába jöhetne. 2 éven át ő volt a védelem oszlopa. Most Abidal volt, de ugye ő már nem játszhat idén. Remélhetőleg Puyol is hamarosan felépül (kicsit elhúzódott ez a 2 hét, nem?). Én látom a fényt az alagút végén. Igazából a mérvadó meccsek a Sahtar és a Real elleni meccsek lesznek. Nem lennék meglepve, ha buknánk a Villareal ellen. Nagyon benne van az x, de azt nem értem, hogy Xavi miért volt ilyen felelőtlen, mikor jól tudta, hogy a Villareal lesz a következő ellenfél.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.20. 10:09:00

Barcaman1993 írta:Hát én meg pont fordítva látom. 60. percig tanárian játszottunk aztán leengedtünk, majd a meccs végén kaptunk egy gólt. Figyu, ha csak Villa belövi a helyzeteit és megadja a bíró a tizit, itt simán 5-6 gól lehetett volna. Ráadásul a Getafe nagyon beállt védekezni. Lassan Pedro is visszatér és Messi, meg Villa visszanyeri a formáját, aztán ütünk mindenkit. Ha nem így lesz, akkor megszívhatjuk, ápr. 6-ig pedig még van pár hét. Onnantól kapjuk majd az ívet, de remélhetőleg a csapat visszanyeri a formáját.
Ha igazán lendületben van a csapat, akkor egy Getafét simábban ver meg. A volnák meg tudod te is, hogy a fociban nem ülnek. Az, hogy a Getafe beáll védekezni, nem menti fel a csapatot, hiszen a 20 csapatból kb. 17 ezt csinálja. Hozzászokhattak már ehhez. Nem. Itt egységesen van a csapat rossz formában és egyelőre semmi előrelépés nincs, semmi jele annak, hogy ez mostanában fog változni.

Talán jót tesz a válogatott fordulók alatti kisebb pihenő, bár a keret nagy része a válogatottaknál lesz, egy kicsit fel tudnak töltődni, elszakadni a spanyol bajnokságtól és esetleg a Villarreal ellen jobb formában térnek majd vissza.
Kép
Kép
Kép
janesz25
Jugador del Barça

2011.03.20. 09:52:58

Szakasztott ugyanezt érzem én is Lio85. Valahogy most nem látom azt a bizonyos tüzet a csapatban. Sok a morgolódás, a meg nem értés, rossz passz, irtózatos helyzetkihasználás. Jó abban igazatok van , hogy nem egy Getafe ellen kell 100 %-on pörögni, de a Barcára mindig is az volt a jellemző, hogy mindenki ellen ugyanúgy játszott. Nem volt jellemző a 60. perctől kezdődő sétálgatás, könnyelműség a pályán <= ezek nagyon bosszantó momentumok.

De biztos vagyok abban, hogy a Classico-ra minden rendben lesz...
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.20. 09:52:18

samy85 írta:ha jol tudom 2-nél többet nem is rúgtak a fiúk ennek a csapatnak még soha!
Egy csomószor rúgtak már....őszi meccs is 3-1 lett.....

Egyébként az a baj,hogy sokan hozzászoktak már a gálákhoz az ősszel,de nem lehet mindig 4-5 gólokkal nyerni.... Inkább szenvedjünk meg most a meccseken,mint sem mondjuk a BL döntőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.03.20. 09:54:03-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
samy85
Capitá del Barça

2011.03.20. 09:50:47

épp hogy nyertünk!!
egyébként gólokkal kellett volna hozni a meccset ha legalább 3 berúgunk a 15 helyzetből. na mindegy... egy ilyen Getafe ellen aki ráadásul nem a pep team kedvenc"áldozatai" közé tartozik, mindig küzdünk a mi az eredményt illeti! ha jol tudom 2-nél többet nem is rúgtak a fiúk ennek a csapatnak még soha! na mindegy... ennél tudnak jobban is a srácok azt hiszem és fognak is jobban játszani....mert ők a Blaugrana mezét viselik...visca el Barca
JA csak annyit még hogy ez a Getafe volt nyáron a Zalaegerszegen, és egy hatalmas 0-0-át játszott a zalaiak ellen!!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.20. 09:47:47

Lionel85 írta:Kritikán aluli, gyalázatos meccs volt. Ennek a meccsnek egyetlen pozitívuma volt, hogy nem csökkent a különbség köztünk és a Real között. Bár ha a végén 2-2-re hozza a meccset a Getafe, akkor még neccesebb lenne most a tabella.

Villa és Messi katasztrófális formában van, ezen az estén nem tudok senkit kiemelni, aki hajtott, küzdött volna. Ez a meccs egy szükséges rossz volt.

És még valami! Februárban, amikor kritizáltam a csapat teljesítményét, játékát, sokan azzal jöttetek, nyugi, ez tudatos "rosszullét" a csapatnál. Guardiola direkt igyekszik január-február hónapokra tudatosan időzíteni a csapat rosszabb formáját. Most március 20-a van, a játékban semmi javulás nincs, a csapat még mindig nem tudja azt nyújtani, amit ilyenkor kellene neki. Pedig most már itt a tavasz lassan, be kell indulni és harcolni a kupákért, mert amit most a csapat művel hónapok óta, az nem kielégítő!
Hát én meg pont fordítva látom. 60. percig tanárian játszottunk aztán leengedtünk, majd a meccs végén kaptunk egy gólt. Figyu, ha csak Villa belövi a helyzeteit és megadja a bíró a tizit, itt simán 5-6 gól lehetett volna. Ráadásul a Getafe nagyon beállt védekezni. Lassan Pedro is visszatér és Messi, meg Villa visszanyeri a formáját, aztán ütünk mindenkit. Ha nem így lesz, akkor megszívhatjuk, ápr. 6-ig pedig még van pár hét. Onnantól kapjuk majd az ívet, de remélhetőleg a csapat visszanyeri a formáját.

Akit kiemelnék: Xavi, Iniesta, Mascherano, Dani Alves, Bojan-Milito (magukhoz képest)
Akik gyengék voltak: Piqué (övé volt a gól), Villa (kihagyott mindent)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.20. 09:32:47

Kritikán aluli, gyalázatos meccs volt. Ennek a meccsnek egyetlen pozitívuma volt, hogy nem csökkent a különbség köztünk és a Real között. Bár ha a végén 2-2-re hozza a meccset a Getafe, akkor még neccesebb lenne most a tabella.

Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2011.03.20. 08:51:38

nemigen tudék már újat a tegnapiról, de a cserék?! hát igen:régen hajtogatom, most is igazoltnak látom:Guardiola nem tudja hatékonyan használni a saját cserepadját! amit alkalmasint több mint százezer ember világosan lát azt ő egyszerűen nem képes észlelni, vagy döntésképtelen. engem egyébként megdöbbentett az egyik közelmúlt béli meccsen ahogy "pitizett!?" Messinek , hogy ugyan jöjjön már le!(ügyesen kiszúrta a rendező) szóvl világsztár ide, vagy oda ha ennyire nincs tekintélye egy edzőnek? - hozzá teszem persze, hogy ezek csak a korlátozott infók alapján alakultak ki bennem, lehetséges hogy sok érthetetlen döntés mögött mégis csak van valami kényszerítő ok.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.20. 06:38:12

csababarca írta:
torrentkiller írta: Azt kell mondjam, ha hozzuk az első félidős játékot, csak jobb helyzetkihasználással, akkor akárki ellen favoritok lehetünk. Csak ehhez le kéne szokni erről a 60 perc foci, 30 semmittevés dologról...

Vigyázz, ilyenért nagyon meg szokták szidni az embert a fórumon. Saját tapasztalat.
Egyébként egyetértek ebben, már hónapokkal ezelőtt leírtam erről a véleményem, kaptam is érte rendesen.
Nem láttam a meccset (okot nem mondok) de egyetértek mindkettőtökkel, mert részben érthető, hogy 60 perc foci és utána pihenés de azt a pihenést úgy kell érteni hogy passzolgatnak és könnyelműen előremegy mindenki abból meg kontrázik az ellenfél és góltszerez.

Persze egy szavunk nem lehet mert 25 meccsen 81 gólt lőtt a Barca ami 3,? gól meccsenkénti átlag ami nem hogy lenyűgöző, de egyedüli is európában. A 15 kapott gól is azt üzeni, hogy nem számít ha visszavesznek, úgyse tudnak ellenünk mit csinálni mert visszavesszük rögtön a labdát!

Egyszóval a Barcának van egy negatívuma amiből kaptak durván 10 gólt mert voltak szépen végigjátszott gólok az ellenféltől is.

A Villareal ellen úgy kéne csinálni mint a 2009-2011-es visszavágón. Az elején letámadni a Villarealt és szerezni 3-4 gólt és onnantól már a Barca számára csak edzőmeccs szintű lehet a folytatás.
És legyen akármennyire is jó a Villareal, a Barca mindig ki tud magából hozni egy ilyen meccset csak akarni kell.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.20. 01:58:24

torrentkiller írta: Azt kell mondjam, ha hozzuk az első félidős játékot, csak jobb helyzetkihasználással, akkor akárki ellen favoritok lehetünk. Csak ehhez le kéne szokni erről a 60 perc foci, 30 semmittevés dologról...

Vigyázz, ilyenért nagyon meg szokták szidni az embert a fórumon. Saját tapasztalat.
Egyébként egyetértek ebben, már hónapokkal ezelőtt leírtam erről a véleményem, kaptam is érte rendesen.

A helyzetkihasználásunk meg botrányos 2011-ben. Akkora gálákat rendezhetnénk, ha csak a 100%os ziccerek felét belőnénk, hogy az csak na. Erre majdnem leikszelünk egy semmi Getaféval.

Egyébként a második félidőt nem láttam, csak az elsőt, de ott csak Villa rúghatott volna 2-t, Messi is 2-t. A bíró meg 1 tizivel megrövidített minekt minimum, de lelke rajta.

Remélem a válogatott szünet után minimum egy Xet elérünk Villarealban.
Utána a klasszikuson kívül nem nagyon szabadna hibázni, mert nem nagyon játszunk rangadót már, viszont nem kéne elkönnyelműsködni az ilyen kaliberű meccseket.

A lényeg a győzelem, és a velejáró 3 pont.
Jah amúgy Messi és Ronaldo elég toleránsak egymással, nem nagyon rúg gólt egyik sem, ha a másik se.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt