Mielőtt kifejtem gondolataimat, leszögezem: ez az én véleményem és megértem, ha valaki mást gondol és én nem ítélem el ezért!
Ez a csapat az Fc Barcelona nem a mi csapatunk. Bár ez az imidzsük és jól esik az embereknek, hogy tulajdonképpen azt érzik, részesei a sikernek meg minden (ezt érzem én is), de jó ha néha elővesszük az eszünket és akkor láthatjuk hogy mi azért egy kicsit messze vagyunk Barcelonától, a csapat tagjaitól meg pláne. Nekünk a csapat sikereiből annyi jut, hogy többet láthatjuk őket (főleg) játszani, tovább örülhetünk nekik a kupa fordulók során stb. stb. Ez valahogy azért más, mint mondjuk egy magyar csapatnak szorítani nemzetközi mezőnyben, hogy csak jussunk tovább valahogy (bár ennek sem vagyok híve, de ezt még meg tudom érteni), csak fújják már végre le, hogy meglegyen a három pont, csak bekkeljük ki a 30. perctől, h ne kapjunk gólt... ez nekem nem az a szint és végképp nem az a csapat. Én (és még szerintem páran mások is) azért nézem a Barca meccseit, mert szép játékot, gólokat, cseleket, pazar megmozdulásokat akarok látni. Ezt nevezik közönség-szórakoztató játéknak. Persze megvan a tűréshatárom, de ha azt átlépik akkor had ne kezdjem már agyba-főbe dicsérni őket. És ha másnak kicsit lentebb van a küszöbe azt is meg tudom érteni, hogy élesebb hangot üt meg ilyenkor.
Én személy szerint a Ronaldo,Rivaldo,Roberto Carlos,Ronaldinho,Zidane ... Messi,Xavi,Iniesta, -féle fociba szerettem bele, így nekem igenis vannak elvárásaim egy világ legjobbjának kikiáltott csapatával szemben és már elnézést, de ez engedtessék meg nekem és ha más is van így, akkor neki is.
...köszönjük utasaink szíves megértését, jó utazást kívánunk!...