Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Piqué
Jugador d'estrella

2011.03.10. 20:57:20

Fecooo írta:nah a Villarreal beárazza a német ligát is az olasz után? :D

szép volt sárgák!
Eléggé kicentizték a végét,de csak sikerült nyerniük.Nilmar nem semmi csere vol :D
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.10. 20:53:22

nah a Villarreal beárazza a német ligát is az olasz után? :D

szép volt sárgák!
espa11
Jugador del Barça

2011.03.10. 18:57:01

Nah vélemények? Smile
Én jobban örülnék , ha egy nagyvadat kapnánk és ütnénk el a negyedöntőben.Nem hallgatnánk,hogy mindig szerencsénk van a sorsolásoknál. Igaz mi már kivertük az Arsenalt.
18Barca99
Capitá del Barça

2011.03.10. 18:48:39

Nem tudom tegnap ki nézte a Tottenham - Milan meccs utáni összefoglalót a meccsről, de még 11 után is észrevettem: Egy tottenhami szurkoló táblájára ez volt írva: "Are you watching Wenger?" - ezen akkorát röhögtem.. :D
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
P_e-d_r-o
Barça B

2011.03.10. 18:04:12

Hát szerintem ez a 8 csapat lesz ott a következő körben:
Barca,Spurs,Sahtar,Schalke,Chelsea,Marseille,Real,Bayern!Szerintem a franciák meglepetést okoznak,és kiverék az Mu-t,aminek egyébként nagyon örülnék :D A másik francia csapatnak sztem nincs sok esélye,a Real ha nem is 3-4 góllal,de nyerni fog otthon!Egy ilyen párosítást azért megnéznék:
Barcelona-Marseille
Spurs-Schalke
Real-Chelsea
Sahtar-Bayern
Ezekből továbbmenne a Barca,a Spurs,a Chelsea,és a Sahtar,az elődöntőben megkapnánk a Spursot vagy az Ukránokat,a döntőben pedig megvernénk a Chelseat,és akkor talán senki nem jönne a tavaly elöttti bl kiirás londoni odavágójával!
Nah vélemények? :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.10. 17:36:15

Tocy írta:Na hát akkor, véleményem szerint kialakult a 8as mezőny, bár minimális esély még van az Inter továbbjutására.

Barcelona,Sahtar,Tottenham,Schalke,Chelsea,Manchester United,Real Madrid,Bayern München.

Chelsea,Real,MU elkerülendő, a többi jöhet. Legkönnyebb ellenfél szerintem a Schalke, utána a Bayern. Donyeckben azért megszenvednénk, a Tottenham gyors szélsői is okozhatnának gondot kontráknál bőven. Aztán mikor szépen kihúzzák, hogy Chelsea...na akkor lehet gondolkodni a jelentős erőfölényben lévő afro csapat bunkerfocija elleni taktikán...
Leírtakkal egyet értek, de én bízok a "csodában" s egy francia továbbjutásban!bence-barca is gondolom reménykedik a Marseilleben ahogy én is!Ha egyszer összejött a Portonak 0:0 után idegenben a Marseille is "találhat" 1 gólt!Az Internek meg lehet elintézik, hogy egyedüli olaszként tovább vánszorogjon Chelsea, Real meg val továbbmegy!
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.10. 17:28:06

Leomessi14 írta:Amúgy nem értem miért akarják kidobni Magathot a Schalketől....

BL:Negyeddöntő
Kupa:Döntő,jó eséllyel végső győzelem....
Bajnokság:Na itt nem valami fényes,de szerintem egy 6. 7. helyre simán jók lesznek az idény végén....Egy kissebb csapatnak egyszerűen lehetetlen 3 sorozatban egyszerre jól szerepelni..... :roll:
Igen ám, csakhogy a Schalke úgy indult neki az idénynek hogy a bajnoki aranyat tűzték ki célul. Ehhez képest pocsék a teljesítményük, és attól hogy bent vannak a negyeddöntőben, még nem rózsás a helyzet. Ebből a keretből sokkal többet kéne kihozni.

Egyébként az igaz hogy ezek a csapatok már csak a "tölteléket" képezik a legjobb 8 között, de a Valencia jóval érdekesebb "töltelék" lett volna. Plusz lényegesen jobba lettek volna továbbjutási esélyeik is.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.10. 17:25:49

Na hát akkor, véleményem szerint kialakult a 8as mezőny, bár minimális esély még van az Inter továbbjutására.

Barcelona,Sahtar,Tottenham,Schalke,Chelsea,Manchester United,Real Madrid,Bayern München.

Chelsea,Real,MU elkerülendő, a többi jöhet. Legkönnyebb ellenfél szerintem a Schalke, utána a Bayern. Donyeckben azért megszenvednénk, a Tottenham gyors szélsői is okozhatnának gondot kontráknál bőven. Aztán mikor szépen kihúzzák, hogy Chelsea...na akkor lehet gondolkodni a jelentős erőfölényben lévő afro csapat bunkerfocija elleni taktikán...
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.03.10. 17:20:15

Amúgy nem értem miért akarják kidobni Magathot a Schalketől....

BL:Negyeddöntő
Kupa:Döntő,jó eséllyel végső győzelem....
Bajnokság:Na itt nem valami fényes,de szerintem egy 6. 7. helyre simán jók lesznek az idény végén....Egy kissebb csapatnak egyszerűen lehetetlen 3 sorozatban egyszerre jól szerepelni..... :roll:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Capon
Llegenda del Barça

2011.03.10. 17:19:24

Teljesen várható volt, hogy a Milan el fog vérezni (már a sorsolásnál lehetett sejteni). Én sima 3-0ás Angol sikert könyveltem el a meccs előtt, így ez a 0-0 egy kellemes meglepetés volt nekem ami a Milan játékát illeti.

Én is jobban örültem volna ha a Valencia megy tovább persze tök mindegy hogy Velencia vagy Schalke esik ki a következő körben. Ezek a csapatok ilyenkor már csak a töltelék szerepét töltik be, hogy meglegyen a 8 csapat.

Ha már a Milant említettem a Romanak sincs semmi keresnivalója a legjobb 8 között. Itt is a párharcok előtt már sejteni lehetett, hogy semmivel sem esélyesebb a Roma az ellenfelénél.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.10. 16:48:17

Tegnap pont az két csapat esett ki, akit nem szerettem volna. Bár látva a Milan produkcióját, lehet hogy jobban járt Európa a Tottenhammal.
Egyik meccset sem láttam ugyan, de nagyon bosszantó hogy kiesett a Valencia. Vicc szerintem hogy ez a Schalke ott van a legjobb 8 között. A legszíntelenebb csapat a mezőnyből, és ott vannak... Meg melleseleg a spanyol vonal miatt is inkább a Valencia továbbjutásának örültem volna.
Tudom hogy előre nem lehet semmit kijelenteni, de nagy összegben fogadnék már most rá, hogy a következő kört nem éli túl a Schalke.
A Milan meg megérdemelte a kiesést. Rúgott gól nélkül nem lehet meg nyerni egy párharcot. Ráadásul nulla játékkal. Ugyan a Spurs sem a szívem csücske, de elismerem hogy megérdemlik a negyeddöntőt. Bárkire veszélyesek lehetnek. Túl sok veszíteni valójuk nincs, és a küzdeni tudásban jelesek, úgyhogy megfog izzadni a leendő ellenfelük.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.10. 13:56:48

csababarca írta:
Game90 írta:Tottenham - Milan duóból egyik sem a kedvencem, de jobban örülök az angolok továbbjutásának. Schalke meg a legjobb 8-ban... :-#

Következő körben szerintem a Tottenhamet kapjuk.

Az a jó, hogy ha a Shaktar, Schalke, Tottenham, Bayer(?) 4esből kapunk valakit, akkor jön a "megint a legkönnyebb ellenfelet kapták a mákosok" szöveg.

De egyébként nekem csalódás volt ez a Tottenham-Milan meccs. A milanban nem csalódtam, olaszok, nem vártam tőlük semmit, de azt hittem a Tottenham kicsit jobban fog menni.
De hát ez is elég volt, úgy hogy grat nekik.
Én is csalódtam egy kicsit a Spursben, de nem feledjük, h számukra hatalmas volt a tét, történelmi siker előtt álltak. Sztem emiatt a teher miatt is játszhattak gyengébben, sztem nem is akartak nagyon kockáztatni, a lényeg a számukra csak a továbbjutás volt. Érdekes lett volna, ha a Milan betalál, akkor mennyire tudnak felpörögni. De nem így lett. Örülök nekik, és sztem jó sorsolással még 4-be is juthatnak. Igazából teljesen senki ellen nem írnám le őket, még talán a Barca ellen sem. :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.10. 12:14:46

d írta:
Bob_Marley írta:Tökéletes gondolatmenet, én azért örülök, hogy a kisebb csapatoknál elindult valami
Mi indult el? Egyedül a tévés pénzek jövőbeli újraosztását látom jó jelnek, semmi több. Vagy hogy az arabok vettek maguknak egy csapatot, ami jövőre a másodosztályban lesz? Komolyan mondom, én éhezem valami reménysugárra, csak egyszerűen képtelen vagyok látni.
Racing kifejezetten jó példa, Valencia is kezd stabilizálódni, Betis jövőre visszatér, velük erősödik mindenféleképpen a bajnokság!
Minden picinek örülni kell, ha a kis csapatok felzárkóztatásáról beszélünk, s a tévés elosztás is egy "reménysugár"!
És a spanyol csapatok erősek, ezt nehéz lenne vitatni, a 2 nagy csapat kiemelkedik!Tegnap a Valencia a 2meccset figyelembe véve verheti a fejét a falba, a németek a Mestallában is találtak egy gólt, s most is 1:0 után bőven lett volna esély bevinni a 2ikat amivel el is dőlt volna nagy valószínűséggel, s tovább megy a spanyol csapat!
Kép
Kép
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.03.10. 11:58:42

Bob_Marley írta:Tökéletes gondolatmenet, én azért örülök, hogy a kisebb csapatoknál elindult valami
Mi indult el? Egyedül a tévés pénzek jövőbeli újraosztását látom jó jelnek, semmi több. Vagy hogy az arabok vettek maguknak egy csapatot, ami jövőre a másodosztályban lesz? Komolyan mondom, én éhezem valami reménysugárra, csak egyszerűen képtelen vagyok látni.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.03.10. 11:40:31

Nem láttam a tegnapi meccseket, éjszakáztam, de ma reggel nem kicsit lepődtem meg. A szezon elején sokan mondták, hogy a Tottenham lehet a meglepetéscsapat. Hát szerintem már 3 meglepetéscsapatról beszélhetünk. Az egyik tényleg a Tottenham, aki az Inter elleni győzelem után a Milannal is kibabrált. A másik a Sahtar. OKé, hogy már jó ideje jók, meg ott vannak, na de 8 közé azért még sosem kerültek, ráadásul úgy mentek tovább, hogy a Romának momentuma nem volt. Na és akkor ott a Schalke. Tizenakárhányadikak a bajnokságban, BL-ben ben menetelnek, kupadöntőt játszanak. Nekem nagyon szimpatikus csapat, pláne mióta Raúl is ott van. Előzetesen az eddigi 4 párharcból háromnál a kiesett csapatot tartottam esélyesnek, de ez talán a Barcának jó, egy nagyágyú már kiesett, és bár a Tottenham kemény dió lenne, de szerintem hosszú meneteléshez kell a rutin. Következő körben egy Schalke-Realt és egy Barca-Intert néznék meg leszívesebben, de bármi is lesz, kemény meccsek várhatók.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.10. 11:16:08

egyetértek Gábor kollégával!

ha megnézzük az európai topligák költekezéseit, MESSZE A LEGJOBB a helyzet spanyolban a költött pénz/teljesítményt alapul véve...

töredéke pénzből gazdálkodnak, mint az "angolok" (ugye egyre inkább arab liga lesz...), megkockáztatom, h az angol tökutolsónak is nagyobb a költségvetése, mint mondjuk a Bilbaonak...

szóval hiába tűnik gyengének a La Liga, két ilyen csapat minden bajnokságot "bohócligává" degradálna...

sztem az angol bajnokság rég nem volt ilyen gyenge, ugyanis nem a kisebb csapatok javultak fel, hanem a nagyok "bénultak le", a spanyol csapatok viszont feljövőben vannak, szóval ha minden jól megy, akkor a PD lesz a legerősebb liga ;)

persze ehhez az kell, h a Villareal miután kiütötte az olasz 2.-at, MA jól teljesítsen a német 2. ellen (szóval lehetőleg nyerje meg az EL-t ;) ), a wembley-ben meg lássunk egy klasszikust, annál jobb érzés csak tavaly lett volna bl-t nyerni :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.10. 11:06:56

Kalap1988 írta: Azért én a spanyol csapatokat nem emlegetném egy lapon az olaszokkal. Teljesen más helyzet. A spanyol csapatok utánpótlás nevelésben és pusztán sportszakmai tekintetben messze az olaszok előtt vannak. Csupán arról van szó, hogy a két nagyon kívül sajnos egyiknek sem erősek az anyagi pozíciói. Ha kinevelnek jó játékosokat ( már pedig ők nevelnek ki olasz társaikkal ellentétben...), akkor rövid időn belül kénytelenek megválni tőlük. Sajnos ez van. Viszont még mindég kecsegtetőbb a helyzet, mint az olaszoknál. Befektetők kellenének, de valószínűleg a befektetők még félnek attól, hogy a két óriás mellett így sem tudnának labdába rúgni és inkább a tengerbe szórják a dollár és euró millióikat, mint egy klubcsapatba ( képletesen). Reméljük ez idővel változik, mert szerintem a legnagyobb szakmai potenciál a spanyol csapatokban van Európa-szerte.
Illetve nem az a lélektelen, nyugdíjas focit adják elő még ezekkel a keretekkel sem, mint az olaszok.
Tökéletes gondolatmenet, én azért örülök, hogy a kisebb csapatoknál elindult valami, de tényleg elszomorító, hogy egy Mallorca is jó kis csapat lehetne, de ugye nem volt pénz, meg most se dúskálnak!Elég nagy szakadék van a 2 nagy és a többi spanyol között, úgy hogy Európa szinten a többi spanyol csapat is erősnek számít!
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.10. 10:53:14

d írta:Akkor asszem most beárazták az olasz focit...

A Roma ellenállást alig jelentett az ukrán-braziloknak és bár egy kezemen meg tudom számolni a Tottenham által, két meccs alatt kidolgozott helyzeteket, de hogy a Milan sem tudott bebrusztolni 180 perc alatt egy nyamvadt gólt ez csakis önmagukat minősíti. Na nem mintha meglepődtem volna, elvégre ez a realitás, pláne egy olyan csapatnál, ami még januárban is a keretét alakítgatta.
Marad az Inter az egyetlen legény a gáton, de ők sem állnak valami jól egy amúgy tavalyihoz képest is sokkal gyengébb Bayern ellen.

A Valencia kiesését sejteni azért lehetett előre, lassan azért kell szurkolni a Realnak, hogy nehogy a Liga is a serie A sorsára jusson... :roll:
Én még idény elején orrnehéznek gondoltam a Milant. Robinho, Ibrahimovics, Pato, Ronaldinho. Gondoltam jó, berámolnak egy tucat gólt, de mi lesz hátul. Valamit ténykedett ugyan Allegri, de ez csak a Serie A-ban igaz és ott se mindig. A nemzetközi porondon abszolút súlytalanok.

A Roma hatalmas gödörben van, szerintem nem Montella váltja meg ott a világot. Az Inter is el fog hullani, ha nem is most, de a következő körben Ciaót intenek a BL-nek.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.10. 10:51:41

d írta:Akkor asszem most beárazták az olasz focit...

A Roma ellenállást alig jelentett az ukrán-braziloknak és bár egy kezemen meg tudom számolni a Tottenham által, két meccs alatt kidolgozott helyzeteket, de hogy a Milan sem tudott bebrusztolni 180 perc alatt egy nyamvadt gólt ez csakis önmagukat minősíti. Na nem mintha meglepődtem volna, elvégre ez a realitás, pláne egy olyan csapatnál, ami még januárban is a keretét alakítgatta.
Marad az Inter az egyetlen legény a gáton, de ők sem állnak valami jól egy amúgy tavalyihoz képest is sokkal gyengébb Bayern ellen.

A Valencia kiesését sejteni azért lehetett előre, lassan azért kell szurkolni a Realnak, hogy nehogy a Liga is a serie A sorsára jusson... :roll:
Azért én a spanyol csapatokat nem emlegetném egy lapon az olaszokkal. Teljesen más helyzet. A spanyol csapatok utánpótlás nevelésben és pusztán sportszakmai tekintetben messze az olaszok előtt vannak. Csupán arról van szó, hogy a két nagyon kívül sajnos egyiknek sem erősek az anyagi pozíciói. Ha kinevelnek jó játékosokat ( már pedig ők nevelnek ki olasz társaikkal ellentétben...), akkor rövid időn belül kénytelenek megválni tőlük. Sajnos ez van. Viszont még mindég kecsegtetőbb a helyzet, mint az olaszoknál. Befektetők kellenének, de valószínűleg a befektetők még félnek attól, hogy a két óriás mellett így sem tudnának labdába rúgni és inkább a tengerbe szórják a dollár és euró millióikat, mint egy klubcsapatba ( képletesen). Reméljük ez idővel változik, mert szerintem a legnagyobb szakmai potenciál a spanyol csapatokban van Európa-szerte.
Illetve nem az a lélektelen, nyugdíjas focit adják elő még ezekkel a keretekkel sem, mint az olaszok.
d
Entrenador del Barça

2011.03.10. 10:42:47

Akkor asszem most beárazták az olasz focit...

Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.10. 10:08:21

Szerintem nem volt olyan töketlen a Milan, csak nem használták ki a helyzeteiket. Robinho sok akcióban benne volt, nem volt azonban szerencséje. Még a hajrában is volt egy nagy lehetősége, de a meccs azért lett olyan amilyen, mert a Tottenham se hajszolta agyon magát. Semmi különlegeset nem láttam az angoloktól, nekik valószínűleg elég volt az 1-0-ás összesítés, néha azonban rezgett a léc.

Jelenleg én a Sahtarnak is örülnék, mert egy játszó csapat ellen jobban meggyűlne a bajuk, mint egy gyalázatosan ***r Rómával...
Kép
Kép
Kép
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.03.10. 09:19:01

Hát... tegnap a Milannak ismét sikerült alulmúlnia egy ellenfelet a bl-ben. Ebben már-már semmi meglepő. Az igazság kedvéért elárulom, nem láttam a meccset végig, csak bele-bele pillantottam, de úgy érzem így is tudok róla véleményt formálni. Az "olaszok" nem érdemelnek több szót, gyalázat amit művelnek évek óta és pont. Az viszont már meglepőbb, hogy kiderült, a Tottenham nem képes irányítani egy fontos meccset, nem tud hosszabb távon presszionálni és dominálni. Viszont egész jók nyomás alatt, ha csak pillanataik vannak, tehát alárendelt szerepet játszanak, mindig érzem bennük a gólt. Ezért nem örülnék neki, ha őket kapnánk, sem a Shaktart. Utóbbi csapat inkább a veszélyes kategória és nem mondhatnánk, hogy a Barcának túlságosan is jól menne a 'rusky-k' ellen.
Mindezek mellett, ha a sorsolást várjuk, akkor az is említésre méltó, h emlékezeteim szerint mostanában (3-4 éve) mindig az a csapat nyeri a bl-t amelyik nehezebb ágon kerül a döntőbe. :-k
A Shalke-Valencia találkozót csak összefoglalóban láttam, így nem érezném korrektnek véleményt formálni róla itt.
Hajrá Barca!!!
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.03.10. 00:54:35

Bányász írta:Szerencsétlen csóri Valencia... :(
most láttam Joaquín volt egy biztató lövése, de a bíró blokkolta :lol: :lol: :lol:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.03.10. 00:16:20

Szerencsétlen csóri Valencia... :(
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.09. 23:09:17

Game90 írta:Tottenham - Milan duóból egyik sem a kedvencem, de jobban örülök az angolok továbbjutásának. Schalke meg a legjobb 8-ban... :-#

Következő körben szerintem a Tottenhamet kapjuk.

Az a jó, hogy ha a Shaktar, Schalke, Tottenham, Bayer(?) 4esből kapunk valakit, akkor jön a "megint a legkönnyebb ellenfelet kapták a mákosok" szöveg.

De egyébként nekem csalódás volt ez a Tottenham-Milan meccs. A milanban nem csalódtam, olaszok, nem vártam tőlük semmit, de azt hittem a Tottenham kicsit jobban fog menni.
De hát ez is elég volt, úgy hogy grat nekik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt