Barça vs. Real
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ezek minden kis szánalmas piszkálódást megtesznek, amibe bele lehet kötni azt ők kihasználják... Az ilyenfajta kukacoskodás már a sportszerűség határait súrolja.. sőőőőőőőőt már túl is szárnyalja azt
szánalom komolyan mondom, szánalom
szánalom komolyan mondom, szánalom
-
- Llegenda del Barça
ezt is megértük! keményebb az atletico, mint a real... az ő nyomásukra küldik a másik bírót. persze."Először Cesar Muniz Fernandezt jelölték ki a meccsre, de aztán az Atletico Madrid nyomására lecserélték Bernardino Gonzalez Vazquezre, aki bevallottan a Barcelona szurkolója,és a bírói bizottság elnökének, Victortian Sanchez Arminónak a védence"
az atleticonál meg csak azért nem kommentálták a bugit, mert még mindig nem bírnak megszólalni a röhögéstől.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ezért is szánalmas ez a madár margit... Dezsávüm van teljesen... a legutóbbi olimpián a kard döntőben Nemcsik ellen is vmi ilyesmit csinált az az olasz görény... Állandóan a baromságokat hordta csak össze egész meccsen, reklamált szánalmasabbnál szánalmasabb dolgokkal jött elő... Ugyan ezt a gerinctelen "kabálódzást" látjuk most a margittól.
Celta elleni óvás gondolata, majd utána az Espanyol elleni óvás gondolata, aztán belekötöttek Messibe, most meg ez... Szégyen gyalázat
Celta elleni óvás gondolata, majd utána az Espanyol elleni óvás gondolata, aztán belekötöttek Messibe, most meg ez... Szégyen gyalázat

-
- Llegenda del Barça
nagyon kilógna a lóláb, ha ez az ember elcsalná a meccset a másik madridi(!) brigádnak. erre ilyenkor senki sem gondol, lényeg, h legyen egy kis műsorra lehetősége a pereznek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- BlackPriest
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Hát utóbbival egyet kell értenemMorminho írta:mi lehet, h pampognánk, de a klub-ban lenne annyi becsület, h nem csinál ekkora ügyet az egészből.BlackPriest írta:már bocs de ha ti kapnátok egy madridos bírót ti is pampognátok, mondjuk én nem teszem de ez BARCÁS bíró...![]()

Hala Madrid!
mi lehet, h pampognánk, de a klub-ban lenne annyi becsület, h nem csinál ekkora ügyet az egészből.BlackPriest írta:már bocs de ha ti kapnátok egy madridos bírót ti is pampognátok, mondjuk én nem teszem de ez BARCÁS bíró...![]()
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- BlackPriest
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
már bocs de ha ti kapnátok egy madridos bírót ti is pampognátok, mondjuk én nem teszem de ez BARCÁS bíró...

Hala Madrid!
szánalmas, és nevetséges ez már amit csinálnakChris írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=97062&
ez szép, még mit fognak kitalálni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(talán félnek az atletico-tól)

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Chris
- Capitá del Barça
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=97062&
ez szép, még mit fognak kitalálni
ez szép, még mit fognak kitalálni

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Woodgate a papírember!

- BlackPriest
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
na igen mostmár értem

Hala Madrid!
nektek sem megy a madridista?
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Tavaly drukkoltam nekik ,mert ott volt Sergio kölcsönbe, bár most sajnos eladtuk. Ő is egy nagy tehetség...BlackPriest írta:Miért is?retek írta:Remélem a Levante felkerül az első osztályba, mert ott a helyük!![]()
![]()
![]()
És azóta úgy megmaradt a Levante...
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
- BlackPriest
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Miért is?retek írta:Remélem a Levante felkerül az első osztályba, mert ott a helyük!![]()
![]()

Hala Madrid!
- BlackPriest
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Kétlem, habár ha belegondolunk, na mind1 ne gondoljunk beleSwineherd írta:bár gyengébb a játékosálományuk, de nehogy a 3 évvel ezelötti Sociedad kerekedjen ki abból a csapatból....BlackPriest írta:Getafe, szerintem max a 10. lesznek...idei túlságosan ez a szereplés...nem fogják ezt végig bírni...![]()
na jó, ez lehetetlen...

Hala Madrid!
-
- Capitá del Barça
bár gyengébb a játékosálományuk, de nehogy a 3 évvel ezelötti Sociedad kerekedjen ki abból a csapatból....BlackPriest írta:Getafe, szerintem max a 10. lesznek...idei túlságosan ez a szereplés...nem fogják ezt végig bírni...![]()
na jó, ez lehetetlen...
SIEMPRE FIELES
- BlackPriest
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nem volt nehéz kitalálniretek írta:OFF:Végül is ezt csak viccből írtam...BlackPriest írta:Getafe, szerintem max a 10. lesznek...idei túlságosan ez a szereplés...nem fogják ezt végig bírni...![]()
![]()

Hala Madrid!