Nah hát ha már mindenki leirja a kezdőjét a holnapi meccsre,akkor én sem maradhatok ki a jóból
---Pinto---
---Alves-Pique-Millito-(Busquets)-Maxwell---
---Mascherano-(Busquets)---
---Xavi-Keita-(Affelay)---
---Pedro-Messi-Bojan-(Affelay)---
A kapuban maradjon csak Pinto,Valdes inkább legyen tutira 100%-os az Arsenal ellen!A védelemben szerintem Alves és Pique játéka egyértelmű,mellettük annak tudatában hogy Tito fogja irányítani a csapatot,szerintem Busi fog játszani,mert a szerdai meccs után is nagyon dicsérte őt Tito,szóval én rá tippelek,de az is meglehet hogy ő Pep-el ellentétben bizalmat fog szavazni Millitonak,aminek személy szerint örülnék!A védelem baloldalán szerintem Abidal pihenni fog,és pihenjen is,mostanában élete formájában van,de minden meccsen játszik,vagy középen,vagy szélen,szóval szerintem pihenjen rá a Bl meccsre!A közzéppályán ha Busi a védelemben lesz,akkor tuti hogy Masch kezd,ha viszont Millito lesz a védő,akkor szerintem Busi kap majd szerepet,mondjuk én legjobban annak örülnék ha Millito játszana a védelemben,Masch pedig a középpályán,és Busi pihenne,de erre kevés az esély!Irányítani szerintem Xavi fog,és kell is neki a játékperc!Mellette én Affelayt játszatnám,és Tito talán rájön hogy neki az is az igazi posztja,de kitudja,szerintem úgyis Keita fog Xavi mellett játszani,de ne legyen igazam!Elöl Pedro szerdán pihent egy félidőt,szerintem ő kezdő lesz,Messit nem merik,és nem is lehet kihagyni,de balszélen Villat mindenképp pihentetném,a helyére Bojant tenném,de csak akkor,hogyha Affelay a középpályán játszik!!!
A meccs szerintem simán a miénk lesz,és szivesen néznék már egy gálameccset,mert nekem nagyon is értékes volt a Valencia 3 pont,sőt a Bilbaoi,és a Mallorcai is,csak amíg nem gurítunk egy sima 4-5-öt,addig nem tudom eldönteni hogy most milyen formában is vagyunk,pedig nagyon szeretném tudni,mert vészesen közeledik a Bl meccs,amit szeretnék úgy nézni,hogy tudom hogy a játékosok a legjobb formájukban vannak!!!A meccsröl még annyit,hogy szerintem az első félidőben vezetni fogunk,2:0-ra,a szünet után egy 10 percel lejön Messi,és egy 15-20 percre bejön Puyol,és esetleg Jeffren,vagy Thiago,ha benntlesz a keretbe!(Amit remélek)Szerintem 4:0-ás sima meccs lesz,Messi duplával,és betalál még Affelay,és Pedro is!!!
Nah nektek mi a véleményetek erröl,pontosabban a holnapi meccsröl

?
Visca El Barca!!!