mess2009 írta:Messi a csapat legjobbja általában és ma is az volt!! mi az hogy önző??!! ki rugja be ? Talán Villa? egyelen helyzetét sem volt képes megoldani ma! és ki menjen át az ember-falon? ha nem Messi? sokat hibázott? igen egy állandó brigád lohol a nyomában! egyébként ma még külön nehézséget okozott a passzolásokban, hogy rendkívül jól zártak a Valenciaiak, és igy a passzok zömét blokkolták. ha valaki ma gyenge volt az Iniesta! sajnos az ő "hiánya" nagyon meglátszott a játékunkon.
Hát most éppenséggel nem Messi volt a meccs legjobbja. Egyébként tényleg elképesztő,amit csinál,de szerintem kicsit elszállt magától. Én nem haragudnék rá azért,amikor az elején 3-ból egyszer sem talált be,vagy amikor a kapusba lőtte a helyzetét. Nem lehet mindig mindent belőni még neki sem, és törvényszerű,hogy vannak rosszabb meccsei.
DE! Amikor megszerezte Dealbert-től a labdát és ketten mentek két védőre Villával és mind a két védő Messin volt, ráadásul ráment a kapus is, ott le kellett volna passzolni Villának ,aki szinte üres kapuba lőhette volna, akkor passzolni kellett volna,sőt állítom bármelyik másik Barca játékos passzolt volna. És az ilyen az nem formafüggő. Mennyivel más lett volna a meccs,ha már az első félidőben 1-0 ide.
Másik dolog,hogy amikor a középpályán viszi 3 emberre és jö na 4. ember is Messi nem passzol,Messi viszi,majd elveszíti a túlerő miatt. Nem egy ilyen szituáció volt tegnap sem. Nem csoda,hogy felrúgják, és csak szerencse,hogy nem szenvedett komolyabb sérülést. Meg egyébként is lehet brillírozni így is,mert neki bejöhet,de nem 0-0-nál egy szenvedős meccsen kellene. És aztán jön a reklamálás és a többiekkel való vita.
Na ezek azok,amik nekem nagyon nem tetszenek. És ez az önteltség jele, Ronaldonál jóval hangsúlyosabb, Messinél most kezdődik,ha Pep nem fogja vissza.
Iniesta tényleg szinte a meccs legrosszabb teljesítmény e volt,de nem csodálom,hogy fárad,amikor minden meccset végig játszott szinte idén,ahogy Xavi is és az elől lévő trió is. És ha valami,akkor ez nem normális. A télen,de leginkább a nyáron igazolni kellett volna még 2 embert, egy kp-t és egy csatárt. Affelaynak többet kellene játszani,de akkor is az eredeti posztján és nem csatárként,mert így Hleb 2 lesz belőle és kellene még egy csatár is ,egy IGAZI csatár, akit nem fél bedobni az edző egy komolyabb meccsen,mint Bojant vagy Jeffrent.