Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.04. 20:45:36

Messithebest írta:
ab1daL írta:Persze értem én, hogy nem szabad lebecsülni a Zaragozát, illetve senkit sem, de ilyen erős kezdőt küldenétek ki? Kedden meccselünk a Zenállal! Én ennél valamivel lightosabb kezdőt küldenék fel holnap, pl.:
Valdés(ha már tudja vállalni a játékot, akkor én őt kezdetném)
Alves-Puyol/Piqué-Milito-Maxi/Adriano
Masch
Xavi-Afellay
Pedro-Messi-Bojan
Puyol szerintem kap egy félidőt, Messit pedig remélem, lehozza majd Tito, és nem mondjuk csak a 85.percben cseréli le.
Ha Afellay kezd,csak is elől fog sajnos. Bojan-t semmi értelme kezdetni,úgyis mind1ik helyzetét elb*ssza. Valdes még pihenjen csak,inkább legyen 100%-kos az Arsenal ellen,mint hogy 80%. Xavival hasonló a helyezet,illetve Puyollal is. Busi-Piqué-Alves-Messi pihenhetne valóban,de az már tényleg annak tűnne,hogy lebecsüljük őket. Szóval egy ilyen lehetne ezek alapján:

Pinto
Adriano-Piqué-Abidal-Maxwell
Mascherano
Keita-Iniesta
Pedro-Bojan-Villa/Jeffren,ha nem sérült
Igaz, mindenesetre abban azért bízok, hogy Milito játszani fog. :roll: Ha most se, akkor végleg lemondhatunk róla.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.04. 20:21:14

ab1daL írta:Persze értem én, hogy nem szabad lebecsülni a Zaragozát, illetve senkit sem, de ilyen erős kezdőt küldenétek ki? Kedden meccselünk a Zenállal! Én ennél valamivel lightosabb kezdőt küldenék fel holnap, pl.:
Masch
Xavi-Afellay
Pedro-Messi-Bojan
Puyol szerintem kap egy félidőt, Messit pedig remélem, lehozza majd Tito, és nem mondjuk csak a 85.percben cseréli le.
Ha Afellay kezd,csak is elől fog sajnos. Bojan-t semmi értelme kezdetni,úgyis mind1ik helyzetét elb*ssza. Valdes még pihenjen csak,inkább legyen 100%-kos az Arsenal ellen,mint hogy 80%. Xavival hasonló a helyezet,illetve Puyollal is. Busi-Piqué-Alves-Messi pihenhetne valóban,de az már tényleg annak tűnne,hogy lebecsüljük őket. Szóval egy ilyen lehetne ezek alapján:

Pinto
Adriano-Piqué-Abidal-Maxwell
Mascherano
Keita-Iniesta
Pedro-Bojan-Villa/Jeffren,ha nem sérült
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.04. 20:11:10

S.Agüero írta:holnapra kezdőm:
Pinto - Alves ; Piqué ; Milito ; Maxwell - Sergio ; Thiago ; Iniesta - Messi; Villa; Pedro
Tipp: 2-0
Messi, Villa
:wink:
Ha valakit kihagynék a kezdő kp-ról az Iniesta lenne. Ő fásult volt a Valencia ellen, Xavi pedig sérülésből tért vissza, neki jól jönnek a játékpercek. Bele kell lendülnie. Elől is pihentetném mondjuk Villát, de nem halunk bele, ha az MVP kezd. Hátul pedig szeretnéd Militot, de nagy pénzben fogadnék, hogy nem lép pályára. A többi rendben.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.04. 19:27:18

Charlie írta:Contini, Gabi, Ponzio, Lafita, Leo Franco, Boutahar és Brauliois hiányozni fog a Zaragozából.
C.
Az szívás.
A flesoroltak közül 4 kezdő általában..
Remélem a Barca könnyedén átlép a Zaragozán és nagy önbizalommal lép majd pályára az Arsenal ellen.
Charlie
Öreg Harcos

2011.03.04. 19:21:13

Contini, Gabi, Ponzio, Lafita, Leo Franco, Boutahar és Brauliois hiányozni fog a Zaragozából.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BarcaFANFAN
Barça B

2011.03.04. 18:54:02

Úgy nem bírom, hogy sokan mindig Barca gálákat akarnak látni és ha nem ez történik, akkor elégedetlenek, hiába nyertünk. Az ilyenek nem igazi drukkerek...
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.04. 18:40:40

Persze értem én, hogy nem szabad lebecsülni a Zaragozát, illetve senkit sem, de ilyen erős kezdőt küldenétek ki? Kedden meccselünk a Zenállal! Én ennél valamivel lightosabb kezdőt küldenék fel holnap, pl.:
Masch
Xavi-Afellay
Pedro-Messi-Bojan
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.04. 18:30:33

Kezdő:
Pinto
Alves-Piqué-Abidal-Maxwell
Busquets
Xavi-Iniesta
Pedro-Messi-Villa
Tipp: 3-0
G.: Pedro,Messi2
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MatyiG
Adminisztrátor

2011.03.04. 18:12:32

holnapra kezdőm:
Pinto - Alves ; Piqué ; Milito ; Maxwell - Sergio ; Thiago ; Iniesta - Messi; Villa; Pedro
Tipp: 2-0
Messi, Villa
:wink:
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.03.04. 18:04:31

Megszűnt az átok. :)

A Valencia hazai pályán mindig is nagyon veszélyes volt ránk. Még a legjobb formánkban is meg tudtak ők verni otthon. Most is gyengébben játszottunk. Sokan írják a taktikát, ami tényleg közrejátszhatott, de nem vagyok benne biztos, hogy annyival más lett volna.

Ebből a meccsből nem vonnék le hosszabb távú következtetést, mert Messi nagyon felhúzta magát, amit lehet Villa ért el, lehet más. Villa pedig feszült volt végig érthetően a tárgyalása miatt. De az mondjuk nekem is feltűnt, amit Tocy mondott, hogy Messi kicsit többet törődik magával, mint ahogy tette ezt régebben. De úgy gondolom, hogy ez inkább csak amolyan átmeneti időszak, amíg újra rendbe nem jön. (Rémlik, mintha már láttam volna hasonlót tőle)
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.03. 16:34:11

Fura taktikával léptünk pályára tegnap, de nyilván Pep felismerte, hogy mivel lehet megverni ezt a Valenciát. Jelenleg a szokásos kezdőnkkel és ezzel a formával sanszos, hogy kikaptunk volna...így is benne volt, mert lehetett volna ez a meccs 3-0, 0-3 és 3-3 is. Nagy dolog ezeket behúzni! Úgy gondolom ( de lehet, hogy egyedül maradok ), hogy ez már nem az a hullámvölgy amiben voltunk, szimplán egy erős ellenfél tökéletes taktikája, és az ehhez alkalmazkodó kezdőnk miatt nem azt játszottuk, amivel gálázni szoktunk. Engem egyetlen dolog zavar, de az nagyon: Messi önzősége, és a beszólogatásai még jobban...nincs mit szépíteni: nagyképű lett az utóbbi időben. Nehogy a 2. Aranylabda már elérje azt a hatást nála, amit a többieknél az első szokott...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.03.03. 14:54:49

Gondolom már jópáran írtak meccsértékelőt, de azért leírom én is a saját véleményemet.

Pinto: Nagy védeni valója nem volt, de le kéne szoknia ezekről a hajmeresztő hátsó passzairól, nehogy már mi magunk okozzuk a legnagyobb veszélyt a saját kapunk előtt.
Alves: Jól játszott, robotolt egész meccsen.
Piqué: Az igazi Piqué visszatért. Nagyon megbízhatóan játszott egész meccsen.
Busquets: Szegényt nagyon faragták, de vele bombaerős volt a védelmünk.
Abidal: Egyszer Piqué barátunknak ki kellett segítenie egy hatalmas eladott labda után, de ő is egész jó volt.
Xavi: Májsztró jól mozgot, a régi karmestert láttuk ismét.
Mascherano: A védekezést jól megoldotta, de a támadójátékból egy kicsit kivonta magát.
ADRIANO: Egyértelműen a meccs embere. Rendkívül jól lépett be a támadásokba és sikerült sokszor el is vinni a védője mellett. Ráadásul még gólpasszt is adott, úgyhogy megérdemli a dícséretet.
Iniesta: Na ez nem az ő meccse volt. Az elmozgásai jók voltak, de a cselei és a passzai rendre nem jöttek be.
Messi: Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Ő lőtte a győztes gólt, de hát az első félidő elején 2 óriási ziccert kihagyott, pedig ha legurítja Villának csak be kellett volna passzolnia a labdát az üres kapuba. Az Arsenal ellen is elég önző volt, de most hoztuk a meccset. Remélem ez csak a véletlen számára írható (mármint, hogy önző volt).
Villa: Beleszürkült a mezőnybe. Az első félidőben nagyon élt, de a második félidőben eltűnt.

Guardiola egyértelműen új taktikát vetett be Adriano és Mascherano szerepeltetésével, de nagyon bejött. Ha 3-4 góllal nyerünk akkor se mondhatna senki semmit, mégha a Valencia (érzésem szerint) nem kapott meg egy gólt. Grat a Valenciának is, mert nagyon jól játszottak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
samy85
Capitá del Barça

2011.03.03. 14:51:04

Brian 20 írta:
Lionel Kicsi Messi írta:
Brian 20 írta:Milito jobban járt volna, ha eligazol. Szegény nem sok játéklehetőséget kap.

Nem a legjobb formában van a csapat és elég sűrű a program. Nem lesz könnyű így három gólt szerezni az Arsenal ellen...
Kicsit nagyok az elvárásaid a csapattal szemben szerintem! A legfontosabb, hogy tovább jussunk, nem kell kitömni őket(persze jólenne).
Elég egy gól is... hát az Arsenalnak biztos. Sajnos bármikor találhatnak egyet. Szóval valószínűleg minimum kettő kell.
Brian-nek igaza van, ugyanis a londoniak játékában benne van a gól! a 3 gólt kell megcélozni!!! hogy még csak hosszabbítás sem legyen.. az csak plussz meló! nem beszélve arról hogyha netán a Arsenal szerez vezetést, akkor 2x es munka kell...
szóval legyen csak 3 a gólok száma, és alakuljon úgy a mérkőzés hogy mi vezessünk 3-0-ra, és akkor belefér még egy kapott gól is!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
samy85
Capitá del Barça

2011.03.03. 14:44:56

Richi: igazad van ! a mestalla, és a közönség is csodálatos volt! Iniesta lejövetelekor álva tapsolták!!!!
Na igen ő nyert vb-t a spanyoloknak! Ez a Spanyol virtus a szurkolóknál!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
sneco7
Capitá del Barça

2011.03.03. 13:55:08

Richi írta:
Bob_Marley írta:Oly messze van még az Arsenal, a játékosok remélhetőleg nem is arra gondolnak, mert az országos 1es meccsek sokszor a legnehezebbek!És most a Zaragoza elleni a legfontosabb!Tegnap már leírtam, nehéz szenvedélyes csata volt tegnap, a legfontosabb a 3pont!Abszolút nem vagyok csalódott, vagy mérges a csapatra az edzői stábra, ebben az időszakban az eredményesség a legfontosabb!És ezt jól csinálja a csapat, így vagy úgy gyűjtögetjük a pontokat!És ez a lényeg
a tegnapi győzelem pont egy olyan győzelem amivel bajnokságot lehet nyerni és nem a Valencia magas nívóját nézem hanem azt h nem ment a játék mégis nyertünk! Az utóbbi 2-3 év egyik legnehezebb meccsének tituálnám a tegnapit, pedig szinte mindet láttam...Emery egy világklasszis edző!!! Jah és ami nagyon szimpatikus volt az a Mestalla élőképe! csípem ezt a Valenciát!!
Mi volt az élőkép? Sajnos valamiért lemaradtam róla.

A meccshez annyit,amit már többen mondtak,h megvan a 3 pont és ez a lényeg. Nem éppen a legjobb állapotában van a csapat és a játékosok egyénileg,uh nagyon meg kell becsülnünk az ilyen győzelmeket,főleg az erősebb ellenfelek ellen. Szerencsére a bajnokságban is van egy lélegzetvételnyi előnyünk,uh olyan nagy probléma nincs ebből a formából,csak a BL-re kell felpörögnünk,de nagyon.
Richi
Jugador d'estrella

2011.03.03. 13:51:33

Bob_Marley írta:Oly messze van még az Arsenal, a játékosok remélhetőleg nem is arra gondolnak, mert az országos 1es meccsek sokszor a legnehezebbek!És most a Zaragoza elleni a legfontosabb!Tegnap már leírtam, nehéz szenvedélyes csata volt tegnap, a legfontosabb a 3pont!Abszolút nem vagyok csalódott, vagy mérges a csapatra az edzői stábra, ebben az időszakban az eredményesség a legfontosabb!És ezt jól csinálja a csapat, így vagy úgy gyűjtögetjük a pontokat!És ez a lényeg
a tegnapi győzelem pont egy olyan győzelem amivel bajnokságot lehet nyerni és nem a Valencia magas nívóját nézem hanem azt h nem ment a játék mégis nyertünk! Az utóbbi 2-3 év egyik legnehezebb meccsének tituálnám a tegnapit, pedig szinte mindet láttam...Emery egy világklasszis edző!!! Jah és ami nagyon szimpatikus volt az a Mestalla élőképe! csípem ezt a Valenciát!!
Richi
Jugador d'estrella

2011.03.03. 13:47:08

nagyatyesz írta:A baj az Peppel, hogy hiába hangsúlyozza, hogy a csapatot az egész keret alkotja, és nem csak 11 ember, de mégsem használja őket. A hátvédek esetén még ok, hiszen ott csak Milito nem játszik(nyilván ennek oka van), de a többiek szerephez jutnak. Kicsit én többet is játszatnám Adrianot, hiszen Daninak is pihenni kéne, nehogy majd akkor kerüljön gyengébb formába, mikor a leginkább szükség lenne a játékára. A középpályán az alap trió mellett talán Masc és Keita kap esélyt, de nekik is több meccset lehetne adni, mint ahogy Affelaynak és Tiagonak is. Szerintem ha az alap hármasból egy-két ember kicserélne Pep, akkor is behúznánk gyengébb csapatok elleni meccseket. Elől viszont semmit nem rotálunk. Pedro most pihent egy bő félidőt, de mindhárman fáradtak, és ez nagyon látszik. Egy klasszis csatár lehet elférne, mert sajnos Bojan ritkán jelent erősítést - pedig én nagyon szorítok neki...
teljesen egyetértek ezzel, véleményem szerint nincs rossz padunk főleg a középpályát tekintve! Néha egyébként Bojant is belökném kezdőként akár merthát így nem lesz belőle semmi vagy akkor adjuk kölcsön egy évre!
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.03.03. 12:13:14

A baj az Peppel, hogy hiába hangsúlyozza, hogy a csapatot az egész keret alkotja, és nem csak 11 ember, de mégsem használja őket. A hátvédek esetén még ok, hiszen ott csak Milito nem játszik(nyilván ennek oka van), de a többiek szerephez jutnak. Kicsit én többet is játszatnám Adrianot, hiszen Daninak is pihenni kéne, nehogy majd akkor kerüljön gyengébb formába, mikor a leginkább szükség lenne a játékára. A középpályán az alap trió mellett talán Masc és Keita kap esélyt, de nekik is több meccset lehetne adni, mint ahogy Affelaynak és Tiagonak is. Szerintem ha az alap hármasból egy-két ember kicserélne Pep, akkor is behúznánk gyengébb csapatok elleni meccseket. Elől viszont semmit nem rotálunk. Pedro most pihent egy bő félidőt, de mindhárman fáradtak, és ez nagyon látszik. Egy klasszis csatár lehet elférne, mert sajnos Bojan ritkán jelent erősítést - pedig én nagyon szorítok neki...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.03. 12:00:18

Oly messze van még az Arsenal, a játékosok remélhetőleg nem is arra gondolnak, mert az országos 1es meccsek sokszor a legnehezebbek!És most a Zaragoza elleni a legfontosabb!Tegnap már leírtam, nehéz szenvedélyes csata volt tegnap, a legfontosabb a 3pont!Abszolút nem vagyok csalódott, vagy mérges a csapatra az edzői stábra, ebben az időszakban az eredményesség a legfontosabb!És ezt jól csinálja a csapat, így vagy úgy gyűjtögetjük a pontokat!És ez a lényeg
Kép
Kép
Kép
Brian 20

2011.03.03. 11:48:22

Lionel Kicsi Messi írta:
Brian 20 írta:Milito jobban járt volna, ha eligazol. Szegény nem sok játéklehetőséget kap.

Nem a legjobb formában van a csapat és elég sűrű a program. Nem lesz könnyű így három gólt szerezni az Arsenal ellen...
Kicsit nagyok az elvárásaid a csapattal szemben szerintem! A legfontosabb, hogy tovább jussunk, nem kell kitömni őket(persze jólenne).
Elég egy gól is... hát az Arsenalnak biztos. Sajnos bármikor találhatnak egyet. Szóval valószínűleg minimum kettő kell.
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.03.03. 11:28:27

mess2009 írta:Messi a csapat legjobbja általában és ma is az volt!! mi az hogy önző??!! ki rugja be ? Talán Villa? egyelen helyzetét sem volt képes megoldani ma! és ki menjen át az ember-falon? ha nem Messi? sokat hibázott? igen egy állandó brigád lohol a nyomában! egyébként ma még külön nehézséget okozott a passzolásokban, hogy rendkívül jól zártak a Valenciaiak, és igy a passzok zömét blokkolták. ha valaki ma gyenge volt az Iniesta! sajnos az ő "hiánya" nagyon meglátszott a játékunkon.
Hát most éppenséggel nem Messi volt a meccs legjobbja. Egyébként tényleg elképesztő,amit csinál,de szerintem kicsit elszállt magától. Én nem haragudnék rá azért,amikor az elején 3-ból egyszer sem talált be,vagy amikor a kapusba lőtte a helyzetét. Nem lehet mindig mindent belőni még neki sem, és törvényszerű,hogy vannak rosszabb meccsei.

DE! Amikor megszerezte Dealbert-től a labdát és ketten mentek két védőre Villával és mind a két védő Messin volt, ráadásul ráment a kapus is, ott le kellett volna passzolni Villának ,aki szinte üres kapuba lőhette volna, akkor passzolni kellett volna,sőt állítom bármelyik másik Barca játékos passzolt volna. És az ilyen az nem formafüggő. Mennyivel más lett volna a meccs,ha már az első félidőben 1-0 ide.
Másik dolog,hogy amikor a középpályán viszi 3 emberre és jö na 4. ember is Messi nem passzol,Messi viszi,majd elveszíti a túlerő miatt. Nem egy ilyen szituáció volt tegnap sem. Nem csoda,hogy felrúgják, és csak szerencse,hogy nem szenvedett komolyabb sérülést. Meg egyébként is lehet brillírozni így is,mert neki bejöhet,de nem 0-0-nál egy szenvedős meccsen kellene. És aztán jön a reklamálás és a többiekkel való vita.
Na ezek azok,amik nekem nagyon nem tetszenek. És ez az önteltség jele, Ronaldonál jóval hangsúlyosabb, Messinél most kezdődik,ha Pep nem fogja vissza.
Iniesta tényleg szinte a meccs legrosszabb teljesítmény e volt,de nem csodálom,hogy fárad,amikor minden meccset végig játszott szinte idén,ahogy Xavi is és az elől lévő trió is. És ha valami,akkor ez nem normális. A télen,de leginkább a nyáron igazolni kellett volna még 2 embert, egy kp-t és egy csatárt. Affelaynak többet kellene játszani,de akkor is az eredeti posztján és nem csatárként,mert így Hleb 2 lesz belőle és kellene még egy csatár is ,egy IGAZI csatár, akit nem fél bedobni az edző egy komolyabb meccsen,mint Bojant vagy Jeffrent.
Galen
Jugador del Barça

2011.03.03. 11:10:44

nagyatyesz írta:A kritizálóknak! Láttátok a meccset? Láttátok, hogy játszott a Valencia? Az eddigi legkeményebb meccsünk volt idén, ahol nem tudtunk szépen játszani, mert tökéletes taktikával léptek ellenünk pályára. Viszont idegenben így is nyertünk. Magasan a legnehezebb győzelmünk volt idén! Miért akar mindenki mindig gálát? Nem lehet mindig 5 gólt rúgva nyerni! (csak halkan jegyzem meg, hogy ha mindent belövünk lehetett volna annyi) Az Arsenal ellen jó lesz, csak vasárnap egy-két embert pihentetni kéne, pl Xavi max 45 percet töltsön a pályán, Init egész meccsen jegelném, mint ahogy Messi is csak egy félidőnyit kapjon. Félek az Arsenal elleni meccstől, de ha így küzdünk mint tegnap, ennyit futunk és hajtunk, akkor behúzzuk azt is! Aki meg állandóan 5 gólt akar látni, az nézze vissza a Real elleni meccset! :-)
Láttuk a meccset. Nem is kellett 5-0 ra nyerni, tőlem nyerhetünk mindig 1-0 ra, de nem ilyen játékkal...

Lehet mondani, hogy itt midnig nehéz volt, (ami igaz), de ne legyünk elvakultak, meccsek óta nem megy az a gyors, pontos sokpasszos játék amit nemes egyszerűséggel űrfocinak neveznek. Ez pedig nagyon kell, mert ebben vagyunk jók, ezzel tudjuk cafatokká verni a világot.

Néha nem árt kicsit kritikusnak lenni, persze ők is emberek, ezt az előzőben is írtam, de már jópár meccse tart a hullámvölgy, szóval lehetne kikecmeregni :D

Nem tesz jót, hogy egymással vitatkoznak ( bár szerintem ezt elfelejtették, miután megtörtént), hogy görcsölnek mert kell az eredmény..

NYerjünk mindig 1-0 -ra de legyen szép a játékunk.

Ja és amiről még nem volt szó. Puyol úgy kell a védelembe mint egy falat kenyér...
A védelmünk marha sebezhető, ha a középpályán úgy megy át az ellenfél mint tank a tyúksz*ron.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.03.03. 10:52:12

A kritizálóknak! Láttátok a meccset? Láttátok, hogy játszott a Valencia? Az eddigi legkeményebb meccsünk volt idén, ahol nem tudtunk szépen játszani, mert tökéletes taktikával léptek ellenünk pályára. Viszont idegenben így is nyertünk. Magasan a legnehezebb győzelmünk volt idén! Miért akar mindenki mindig gálát? Nem lehet mindig 5 gólt rúgva nyerni! (csak halkan jegyzem meg, hogy ha mindent belövünk lehetett volna annyi) Az Arsenal ellen jó lesz, csak vasárnap egy-két embert pihentetni kéne, pl Xavi max 45 percet töltsön a pályán, Init egész meccsen jegelném, mint ahogy Messi is csak egy félidőnyit kapjon. Félek az Arsenal elleni meccstől, de ha így küzdünk mint tegnap, ennyit futunk és hajtunk, akkor behúzzuk azt is! Aki meg állandóan 5 gólt akar látni, az nézze vissza a Real elleni meccset! :-)
davidvillabest
Jugador del Barça

2011.03.03. 10:50:03

Következő meccset kihagyja Messi ?
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
simonyitibi
Barça B

2011.03.03. 10:46:28

Ilúvatar írta:
simonyitibi írta:"Nem lesz könnyű így három gólt szerezni az Arsenal ellen..."Brian 20,miért kellene 3 gólt szerezni az ágyúsok ellen,nem értem? ,egy síma 1-0 -val már mi megyünk tovább!
Mert gondolom ők is be fognak találni.
ez nem biztos,remélem nem,de persze benne lesz a mecsben ez az eshetőség is
Lezárt