HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.03.05. 15:34:42

messideco írta:Ismét én írok ide....

Tegnap megismerkedtem egy csodás lánnyal a bálban, az egész bált együtt töltöttük, tudjátok nah... Elkértem az msn-jét minden, ma láttam meg, hogy barátja van :roll: Csak azt nem értem, hogy akkor mit idétlenkedett egész este velem :?: :roll: Ha le akart volna, lerázhatott volna...
Hát ez sajna manapság így megy. Én mondhatom, hogy sokat járok el bulizni - pl tegnap is -, és én is "aktívan" részt veszek az ilyen ismerkedésekben - bár van egy vonal amit sose lépek át. És ide én is csak azért járok, hogy kieresszem a gőzt, és egy kicsit szórakozzak - mint ahogy a legtöbben teszik. És már volt olyan, hogy egész este jól elvoltunk - gondolom értitek -, és közbe mondta, hogy most milyen bűntudata van, mert 1,5 éves kapcsolata van... Jó, engem ez nem vágott földhöz, mert nem akartam tőle semmi komolyat. Csak azért ez elég gáz szerintem, hogy ennyit jelent ma sokaknak egy 1,5 éves kapcsolat... Amikor nekem úgy van, hogy alakul valami egy lánnyal, rögtön felhagyok az ilyen "hódításokkal", mert szerintem így lenne normális. Ha meg szeretem is, akkor végképp nem kezdek ki mással... De lehetén vagyok túl régimódi. :roll:

szerk.: Az idézet meg amit betettél lejjebb nagyon jó!
LG írta: Ebben semmi különös nincs, ilyenek a mai lányok. Az meg, h van barátja nem kell feltétlenül, h téged zavarjon, hisz ahogy mondtad, ha akart lerázhatott volna, de valószínűleg nem veszi a kapcsolatát túl komolyan.
LG-nek igaza van ebben. És én ezért nem is kezdenék vele a helyedben. Ha a mostani kapcsolatában így viselkedik, akkor veled is ugyanígy fog... Az ilyen lányok felejtősek szerintem. Ilyen helyre nem sokan mennek azért, hogy komoly kapcsolatot keressenek. Aztán persze pár embernek összejön, de a többség csak jól akarja érezni magát egy este erejéig...
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.05. 15:06:28

messideco írta:Ismét én írok ide....

Tegnap megismerkedtem egy csodás lánnyal a bálban, az egész bált együtt töltöttük, tudjátok nah... Elkértem az msn-jét minden, ma láttam meg, hogy barátja van :roll: Csak azt nem értem, hogy akkor mit idétlenkedett egész este velem :?: :roll: Ha le akart volna, lerázhatott volna...
Ebben semmi különös nincs, ilyenek a mai lányok. Az meg, h van barátja nem kell feltétlenül, h téged zavarjon, hisz ahogy mondtad, ha akart lerázhatott volna, de valószínűleg nem veszi a kapcsolatát túl komolyan.
messideco
Presidente del Barça

2011.03.05. 14:30:06

Ismét én írok ide....

Kép
"And my heart will leave you never."
messideco
Presidente del Barça

2011.03.02. 20:18:23

Elegem van a világból, a holnapból, a mából,
elegem van az emberekből, magamból és másból,
Elég volt a sok rosszból, a fájó érzésekből,
elegem a megválaszolatlan kérdésekből.
Utálom a magam körül lévő sok gyűlölködő arcot,
Elegem van most már feladom a harcot.
Mert győzött a bánat és ledőltek a falak,
Én, pedig csak némán állok az akasztófa alatt!

no comment...
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.02. 17:11:55

Voltak kisebb-nagyobb veszekedések a 3 év alatt. De egyik sem komoly volt, inkább nézeteltérésnek mondanám.
Volt már egyszer egy ilyenje, amikor elbizonytalanodott,de ez még az elején volt, kb fél évesek voltunk. AKkor kérdezgettem is,hogy mi a baja, mert láttam rajta,hogy máshogy viszonyul hozzám. AKkor elmondta, megbeszéltük, és azóta nem volt ilyen.
Ismerem annyira,hogy észrevettem volna rajta,ha valami baj lenne.
Anyjával beszélgettem,még hétvégén,és mondta, hogy ideges a Szabina a dolgozatok miatt, meg a közelgő osztályozóvizsga miatt... ebből gondolom (lehet,hogy csak bele akarom magyarázni),hogy lehet ezeknek köze van ehhez,hogy rossz hangulatba került, és jobban kijön ez.

Engem csak azért zavar ez az egész nagyon, mert mint mondtam, együtt töltöttük a hétvégét, bújt, szeretett, együtt voltunk úgy is, meg még tegnap délelőtt se viselkedett máshogy, meg este is vagy fél órán keresztül beszélgettünk, nevetgéltünk a telefonba. Ma meg nem vette fel a telefonját, smsekre nem válaszolt. aztán egyszer felvette,és elmondta,hogy mi van.

ÉS annyira rossz belegondolni, hogy mi lesz akkor,amikor majd valaki megjelenik az életében.
Emlékszem, az előző barátnőmmel már 1 éve nem jártunk, és én szakítottam vele,és mindössze 2 hónapot voltunk együtt,de amikor összejött egy másik sráccal, annyira megfájdult a szívem...
Most meg ha már csak belegondolok, akkor majdnem sírok :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Capon
Llegenda del Barça

2011.03.02. 17:07:47

Szomorú történet gondolom sokunknak ismerős is.
Hát elég kemény éjszakáid lesznek mostanában magamból kiindulva.
Lehet meg sokszor kell is küzdeni lányért csak az a fontos, hogy hülyét ne csinálj magadból! Ez szerintem a legfontosabb. Sajnos könnyen túlzásba lehet vinni ilyenkor a dolgokat és általában jobb nem lesz csak kellemetlenebb mikor rájön az ember hogy milyen hülye volt.
Minden esetre sok sikert!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.02. 17:03:07

Kitartás Csaba!

Egyrészről a szerelem tényleg nem hirtelen múlik el, viszont ha tényleg elmúlt akkor- amit Te is írtál- ilyen fiatalon nem fog együtt maradni Veled csak azért, mert szeret, és 3 év alatt kialakult egy nagyobb mértékű kötődés. Bocs,h ilyen keményen fogalmazok, de átéltem.

Ahhoz a részhez,h nem múlik el egyik pillanatról a másikra:

sokszor "direkt" nem veszed észre, és még most úgy tűnik,h semmi jele sem volt, lehet eltelik 1-2 hét, vagy 1 hónap, és egyre inkább ugrik be olyan momentum, vagy szituáció, amikor valóban máshogy reagált le ezt azt. Lehet, hogy nagyon is csak a sulinak tudtad be ezt, közben már akkor is bujkált benne a "változás".

Ha viszont csak összezavarodott, akkor lehet visszaút, ahogy daffy is írta, ezért én is azt javaslom,h még fuss le jó pár kört, lehet megéri.

Azt pedig észreveszed, ha mégsem.

Viszont ami miatt teljesen megértem a dühöngő topikot, és jó magam is elítélem ezt a bumm most kiborítom a bilit,és vége cuccot, az az, hogy Mi a fenéért nem lehet akkor leülni és felvázolni a szituációt, akkor amikor Ő maga kezdi érezni, hogy valami változik...ehelyett inkább szépen belül megvárja míg teljesen megváltozott a cucc,és csak akkor közli. Pedig minél előbb leült volna, annál valószínűbb,h lehet tenni valamit. Mert afelől nincs kétségem, hogy ez már benne régóta érlelődik. (legalábbis ismerős a szitu)

szerk: nah közben látom írtál még1et, akkor jól sejtettem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.02. 16:57:38

daffy írta:ez a normálistól elég messze van. olyan nincs,hogy az egyik pillanatról a másikra elmúlik a szerelem. ha régebben elmúlt volna,azt szerintem észrevetted volna. nem? viszont ha nem múlt el,akkor lehet,hogy csak rossz passzban van. rendesen átbeszéltétek a dolgot? ez nem tűnik számomra elfogadható érvnek,hogy elmúlt. az egy folyamat eredménye és a folyamat érzékelhető és visszafordítható.
Azzal magyarázza,hogy már régóta benne van a tudat, de nem tudta hogy elmondani. De ha bennem van a szakítás gondolata, én nem kedveskednék, nevetgélnék, bújnék össze az adott illetővel, hanem próbálnám a tudtára adni,hogy mi van. Nem akar velem beszélni se, mert attól "tart" ,hogy megsajnál...
Abban reménykedek,hogy tényleg csak rossz passzban van, bár nem tudom. Pénteken farsang van nekik, elmegyek megnézni, viszek neki egy szál tulipánt, aztán hátha lesz valami.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.03.02. 16:45:20

csababarca írta:
Próbálok persze.
Hát igen, csak ugye fiatalok vagyunk még,ő 18.
Persze nálam se úgy lángol már a szerelem,mint az első évben lángolt. De pont ezzel érvelt, hogy szerinte már csak azért kötődünk erősen,mert 3 éve vagyunk együtt,és hogy ez már csak megszokás.

Az a baj,hogy olyan viharként jött ez, hogy lesokkoltam szinte.
Hétvégén is együtt töltöttük a hétvégét, látszólag semmi gond nem volt, ott voltam a családjánál ebédelni, édesanyja születésnapján. Tegnap volt elseje, és mi elsején jöttünk össze, ezért minden hónap elsején szóban köszöntöttük egymást. Ő hívott fel pontban éjfélkor, hogy boldog hónapfordulót kívánjon.
Aztán bummm, itt vagyok ma.
ez a normálistól elég messze van. olyan nincs,hogy az egyik pillanatról a másikra elmúlik a szerelem. ha régebben elmúlt volna,azt szerintem észrevetted volna. nem? viszont ha nem múlt el,akkor lehet,hogy csak rossz passzban van. rendesen átbeszéltétek a dolgot? ez nem tűnik számomra elfogadható érvnek,hogy elmúlt. az egy folyamat eredménye és a folyamat érzékelhető és visszafordítható.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.02. 16:39:33

daffy írta:
csababarca írta:3év és 2 hónap után (tegnap volt napra pontosan ennyi) szakított velem a mostmár volt barátnőm.
Ilyen ürességet, ami most bennem van nem éreztem soha az életben.
Még mindig szeretem, és nem tudok rá haragudni.
Nála elmúlt a szerelem, a szeretet még megmaradt, de úgy gondolja,hogy az már kevés. Suli miatt már ideges volt eddig is, semmi életkedve nem volt, lehet hogy ez váltotta ki belőle.
Nem tudom mit csináljak. Nem akarom elengedni, mert nem és kész. Megpróbálok küzdeni érte.
részvétem bro. küzdeni kell,viszont az elgondolkodtató hogy "elmúlt a szerelem". az mindig elmúlik,csak lesz helyette nagyon erős kötődés. én még nem láttam 70 éves embereket,akik 50év házasság után szerelmesek maradtak. szeretik egymást,de az már egészen más. sok sikert az ügyhöz,de próbálj ésszerűen cselekedni(amennyire lehet)

Próbálok persze.
Hát igen, csak ugye fiatalok vagyunk még,ő 18.
Persze nálam se úgy lángol már a szerelem,mint az első évben lángolt. De pont ezzel érvelt, hogy szerinte már csak azért kötődünk erősen,mert 3 éve vagyunk együtt,és hogy ez már csak megszokás.

Az a baj,hogy olyan viharként jött ez, hogy lesokkoltam szinte.
Hétvégén is együtt töltöttük a hétvégét, látszólag semmi gond nem volt, ott voltam a családjánál ebédelni, édesanyja születésnapján. Tegnap volt elseje, és mi elsején jöttünk össze, ezért minden hónap elsején szóban köszöntöttük egymást. Ő hívott fel pontban éjfélkor, hogy boldog hónapfordulót kívánjon.
Aztán bummm, itt vagyok ma.
daffy
Madridista

2011.03.02. 16:29:17

csababarca írta:3év és 2 hónap után (tegnap volt napra pontosan ennyi) szakított velem a mostmár volt barátnőm.
Nála elmúlt a szerelem, a szeretet még megmaradt, de úgy gondolja,hogy az már kevés. Suli miatt már ideges volt eddig is, semmi életkedve nem volt, lehet hogy ez váltotta ki belőle.
Nem tudom mit csináljak. Nem akarom elengedni, mert nem és kész. Megpróbálok küzdeni érte.
részvétem bro. küzdeni kell,viszont az elgondolkodtató hogy "elmúlt a szerelem". az mindig elmúlik,csak lesz helyette nagyon erős kötődés. én még nem láttam 70 éves embereket,akik 50év házasság után szerelmesek maradtak. szeretik egymást,de az már egészen más. sok sikert az ügyhöz,de próbálj ésszerűen cselekedni(amennyire lehet)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.02. 16:24:19

3év és 2 hónap után (tegnap volt napra pontosan ennyi) szakított velem a mostmár volt barátnőm.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.02.28. 20:32:20

nagyjudit89 írta:Az osztálypénzfelelősről kiderült, hogy sikkasztja a pénzt az anyjával.
Kezdjük ott h az osztálypénz nem kötelező dolog ez csak max az osztály érdekét szolgálja ha nem akkor kell előteremteni fejenként 20-30 ezret hanem van mihez nyúlni.Egyébként az ofőnek ehhez elvileg semmi közének nem szabad lennie mert nem az ő feladata jah az osztálynak legyen pénze ebben max segíthet.Amúgy teljes mértékben megértelek,de a gyerekkel lehet "szépen" bánni ahol lehet fikázni az osztályban,szitkozni,kiközösíteni és minden ilyen dolog.Tudom nem ez a legjobb megoldás,de ha másképp nem megy :roll:

Ha már rád bízták, h szedd be a pénzt akk tedd meg és tartsd vissza azt.Mondd meg anyukádnak vagy apukádnak,h menjen be a bankba kösse azt le 3-4 hónapra és ha szükség lesz rá akkor majd beviszed a pénzt.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
B.
Jugador del Barça

2011.02.28. 20:27:09

kristop írta:
nagyjudit89 írta:Természetesen többen is próbáltuk már átvenni tőle az osztálypénzt.
de most tényleg, és ha nem diákra bíznátok?
Soha 1 iskolámban nem hallottam még olyanról, hogy ofő intézné az osztálypénzt, sőt minden ismerősömnél (aki diák) valamely osztálytárs szedi.
B.
kristop
Entrenador del Barça

2011.02.28. 20:03:58

nagyjudit89 írta:Természetesen többen is próbáltuk már átvenni tőle az osztálypénzt.
de most tényleg, és ha nem diákra bíznátok?
nagyjudit89
Jugador del Barça

2011.02.28. 19:38:53

Természetesen többen is próbáltuk már átvenni tőle az osztálypénzt. Az tuti, hogy ha nem változik a helyzet, akkor megyek az igazgatóhoz. Csak engem ez borított ki, hogy milyen kétszínű az ofőm. Olyan jó, hogy egy orvos lánya mindent elér azzal, hogy ő nagy valaki az anyja miatt, és persze a nyalival is.
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Drigo
Eurobarca Staff

2011.02.28. 17:38:11

nagyjudit89 írta:Az osztálypénzfelelősről kiderült, hogy sikkasztja a pénzt
Emlékszem mi anno osztálypénzből kértünk pénzt focilabdára, amiből aztán mentünk tippmixelni. Persze megbeszéltük 5-6-an, ha elbukjuk, akkor nekünk kell összedobni. Tettünk egy kb biztonsági szelvényt, nyertünk is vele. Az alaptőkéből megvettük a labdát, a profit egy részét eltettük, a többit újra tippmixre raktuk. Kb 2-3. eset után vesztettünk csak, de addigra egy kis zsebpénz kiegészítésnek jó volt.

Ez persze egyáltalán nem kapcsolódik a Te sztoridhoz, de ha egymás között előkerül mindig jót nevetünk rajta.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
daffy
Madridista

2011.02.28. 17:37:14

kristop írta:vagy mondjuk mondani, hogy nem egy diákra kellene bízni a pénzt, mivel ez az osztályfőnök dolga lenne. ha meg nem, akkor nem kell befizetni, maximum ha lesz valami esemény amire kell pénz, akkor vinni. esetleg?
vagy mondd meg az osztályfőnöknek,hogy te nem fogod annak a rib*cnak befizetni a pénzt. mit tud tenni az ofő? semmit. felhívja a szüleidet->te jársz jól. elmegy az igazgatóhoz->jöhet a számlás beszámoló,te jársz jól. itt te nem bukhatsz!!!
kristop
Entrenador del Barça

2011.02.28. 17:34:46

vagy mondjuk mondani, hogy nem egy diákra kellene bízni a pénzt, mivel ez az osztályfőnök dolga lenne. ha meg nem, akkor nem kell befizetni, maximum ha lesz valami esemény amire kell pénz, akkor vinni. esetleg?
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.02.28. 17:29:22

nagyjudit89 írta:Az osztálypénzfelelősről kiderült, hogy sikkasztja a pénzt az anyjával. Egy csomóan ezért nem akarják beadni. Közöttünk én is, mert én azért nem fizetek, hogy ő ruhát vegyen magának. Ezt meg is mondtam neki, és mikor leordította a fejem, akkor én visszakiabálta, és ő azóta nem mer hozzám szólni. Az osztályfőnökire bejött az anyja, és elmondta, hogy ki nem adta még be az osztálypénzt, és megkértek engem arra, hogy én szedjem be a maradék embertől. Erre a csaj egy jót röhögött, hogy én most mennyire megkaptam, mert az ő anyukája elintézte. Neki az anyja kezét kell fognia ahoz, hogy elintézzen valamit. (az anyja persze nem titkolt módon nyal az osztályfőnöknek) Én meg közöltem a tanárral, hogy ezt nem vállalom, mert ez az osztálypénzfelelős dolga, és akkor benne van a hiba, ha ezt nem képes megoldani. Erre a tanár azt mondta, hogy bennem van a hiba, mert nem adtam be. És mondtam neki, hogy mások se adták be, erre az osztályfőnök azt mondta, hogy akkor is csak bennem van a hiba. Én meg közöltem vele, hogy azért mert a csaj anyja orvos, és nyal, az enyém meg csak egyszerű pultos, aki nem nyal. Miért van az, hogy az ilyen mindig jól jár?
Hát ez egy elég kínos eset. Én talán elmondtam volna azt, amit tudsz. (még ha nem is egész osztály előtt, de szép lassan terjesztve az infót) Legrosszabb esetben igazgatói és utálni fog a tanár. Aki már most se szerethet téged egy ilyen után. (Bár a szavaiból ítélve én ezt nem is bánnám. :D )

A lényeg, hogy a felelőst meg lehet rugdosni is akár, ha továbbra is fennállna a helyzet.

És amúgy idővel meg tényleg lehet menni felsőbb rétegekhez is, mint pl igazgató, vagy helyettese. Aztán lehet kérni, hogy részletesen számoljon be számlával a bejövő/kiadott pénzekről. És akkor nem bizalomjáték lenne, hanem komolyan dolgozni kellene vele, nem feltétlen lenne annyira jó móka akkor folytatni. És egy ilyennél lebukna az illető. Ami meg téged illet: ha ezt már eléred és érdekes módon be fog folyni az osztálypénz, akkor nyertél és nem ő járt jobban. ;)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.28. 15:08:09

Tipikusan: Nem mindegy a sz*pott f*sz melyik oldalán állsz... :roll:

Milyen alapon maradhatott ő az osztálypénz felelős amikor kiderült, hogy sikkasztja a pénzt? Ha erre kézzel fogható bizonyíték van, az lopás... irány az igazgatóhoz... eleve, ha valakit ilyen rágalom ér le kellene váltani. Én sem adnék a kezébe egy fillért sem, ne törődj senkivel, állj ki az igazadért! :wink: :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
nagyjudit89
Jugador del Barça

2011.02.28. 14:57:18

Bocsi, nagyon hosszú lett.... Ne olvassátok el, nem muszáj, csak ki kellett adnom magamból....
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
nagyjudit89
Jugador del Barça

2011.02.28. 14:56:28

Az osztálypénzfelelősről kiderült, hogy sikkasztja a pénzt az anyjával. Egy csomóan ezért nem akarják beadni. Közöttünk én is, mert én azért nem fizetek, hogy ő ruhát vegyen magának. Ezt meg is mondtam neki, és mikor leordította a fejem, akkor én visszakiabálta, és ő azóta nem mer hozzám szólni. Az osztályfőnökire bejött az anyja, és elmondta, hogy ki nem adta még be az osztálypénzt, és megkértek engem arra, hogy én szedjem be a maradék embertől. Erre a csaj egy jót röhögött, hogy én most mennyire megkaptam, mert az ő anyukája elintézte. Neki az anyja kezét kell fognia ahoz, hogy elintézzen valamit. (az anyja persze nem titkolt módon nyal az osztályfőnöknek) Én meg közöltem a tanárral, hogy ezt nem vállalom, mert ez az osztálypénzfelelős dolga, és akkor benne van a hiba, ha ezt nem képes megoldani. Erre a tanár azt mondta, hogy bennem van a hiba, mert nem adtam be. És mondtam neki, hogy mások se adták be, erre az osztályfőnök azt mondta, hogy akkor is csak bennem van a hiba. Én meg közöltem vele, hogy azért mert a csaj anyja orvos, és nyal, az enyém meg csak egyszerű pultos, aki nem nyal. Miért van az, hogy az ilyen mindig jól jár?
Visca el Barca!!!!
faithnomore
Entrenador del Barça

2011.02.11. 14:24:46

én pedig úgy vagyok ezekkel a piercing, fülbevaló, fültágítóval hogy nekem nincs szükségem rájuk

barátnőmet még talán el is rémiszteném, mert ő nem fülbevalósan szeretett meg engem, hanem nélküle

nekem a stílusom se olyan hogy ezek jól állnának nekem, ezért ezeket kizárom

(max tetkót majd de csak azért mert bejönnek a nonfiguratív ábrák) :lol:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.11. 14:04:28

Tetkóm nekem is lesz :D
Egy Barca címert mindenképp magamra tetoválok :)
Fülbevalót nem sok férfin láttam eddig de ha igen az sem gáz.
Lezárt