Hát ez sajna manapság így megy. Én mondhatom, hogy sokat járok el bulizni - pl tegnap is -, és én is "aktívan" részt veszek az ilyen ismerkedésekben - bár van egy vonal amit sose lépek át. És ide én is csak azért járok, hogy kieresszem a gőzt, és egy kicsit szórakozzak - mint ahogy a legtöbben teszik. És már volt olyan, hogy egész este jól elvoltunk - gondolom értitek -, és közbe mondta, hogy most milyen bűntudata van, mert 1,5 éves kapcsolata van... Jó, engem ez nem vágott földhöz, mert nem akartam tőle semmi komolyat. Csak azért ez elég gáz szerintem, hogy ennyit jelent ma sokaknak egy 1,5 éves kapcsolat... Amikor nekem úgy van, hogy alakul valami egy lánnyal, rögtön felhagyok az ilyen "hódításokkal", mert szerintem így lenne normális. Ha meg szeretem is, akkor végképp nem kezdek ki mással... De lehetén vagyok túl régimódi.messideco írta:Ismét én írok ide....
Tegnap megismerkedtem egy csodás lánnyal a bálban, az egész bált együtt töltöttük, tudjátok nah... Elkértem az msn-jét minden, ma láttam meg, hogy barátja vanCsak azt nem értem, hogy akkor mit idétlenkedett egész este velem
![]()
Ha le akart volna, lerázhatott volna...

szerk.: Az idézet meg amit betettél lejjebb nagyon jó!
LG-nek igaza van ebben. És én ezért nem is kezdenék vele a helyedben. Ha a mostani kapcsolatában így viselkedik, akkor veled is ugyanígy fog... Az ilyen lányok felejtősek szerintem. Ilyen helyre nem sokan mennek azért, hogy komoly kapcsolatot keressenek. Aztán persze pár embernek összejön, de a többség csak jól akarja érezni magát egy este erejéig...LG írta: Ebben semmi különös nincs, ilyenek a mai lányok. Az meg, h van barátja nem kell feltétlenül, h téged zavarjon, hisz ahogy mondtad, ha akart lerázhatott volna, de valószínűleg nem veszi a kapcsolatát túl komolyan.