szerintem az a 11 fog kimenni a pályára, akiket Pep kiválaszt

Hírek elkerültekS.Agüero írta:
----------------------Xavi-----------
Há de Matyi ezt ecselik a többiek ebben a topikban meg Xavi topikban is, hogy sérült a májsztró!S.Agüero írta:Ha már ti is akkor én is:
------------------------------Pinto------------------------------
-----Adriano----------Piqué-------Abidal----------Maxwell-----
----------------------------Busquets----------------------------
----------------------Xavi-----------Iniesta---------------------
---------------Messi---------Villa------------Afellay------------
tipp: 0-3.
Messi, Villa, Piqué
Hívj inkább TibinekLM10 írta:Alves eltiltott Messifan.
Sajnos semennyire.LM10 írta:Én is megnézném megint Thiagot, pláne a kezdőben, de nem tudom Pep mennyire érzi ezt megoldhatónak. Én "lájkolnám"
Én épp fordítva szeretném látni a dolgot. Thiago kerüljön be a csapatba Xavi helyett.LM10 írta:Thiago szerintem a kispadra lefog ülni, Afellay meg lehet kezdő lesz Xavi helyett.
Szerintem is meccsrol meccsre kell gondolkodniuk es igy nyerhetik vissza az igazi formajukat,szerintem a Mallorcaval nem lesz gond a tegnap a r Sociedaddal jatszottak es kikaptak 1-0 ra, de biztos hazai palyan erosebbek de ott mar a Barca lesz az ellenfel nem a Sociedad Hjra Fiuk mindent bele Visca Barca!!!!samy85 írta:Most megyünk Mallorcára! köztudottan otthon elég jók a Bilbao-hoz lehet őket hasonlítani, ha az otthoni szereplésről van szó...
És nekik most az a fő célkitűzésük, hogy a Barcelonát megverjék, nem érik be x-el sem.... ez biztos...
A Pep team-nek ujabb nehéz meccs néz ki. Remélem behuzzuk de ez sem lessz egyszerű... remélem sérülések nélkül megusszuk...
ha a csapatra továbbra is a javulás lesz jellemző, akkor a bl visszavágóra jok leszünk...
De elöbb a Mallorcai győzelem a tét!!!
Ezzel énis 100000%-ig így vagyokLionel85 írta:Hát én is szeretem, csak azt nem, hogy rágom a körmöm.S.Agüero írta:Végre egy kis izgulós meccs!![]()
Úgy szeretem az ilyeneket, főleg ha mi nyerünk.Sajnos én alaphelyzetben is képes vagyok rágni a körmöm, de ha még látom a Barçát szenvedni, akkor fájdalmasan rövidre is le tudom rágni. Pedig már néha fejlődöm a dologban, de még mindig néha kicsit visszaesek. Ezért inkább maradjanak az 5-6 gólos gálák és én is jobban leszek.
Kellenek az ilyen meccsek,mert régi,izgulós érzéseket stimulálnak.Lionel85 köszönjük az őszinteséged.Lionel85 írta:Hát én is szeretem, csak azt nem, hogy rágom a körmöm.S.Agüero írta:Végre egy kis izgulós meccs!![]()
Úgy szeretem az ilyeneket, főleg ha mi nyerünk.Sajnos én alaphelyzetben is képes vagyok rágni a körmöm, de ha még látom a Barçát szenvedni, akkor fájdalmasan rövidre is le tudom rágni. Pedig már néha fejlődöm a dologban, de még mindig néha kicsit visszaesek. Ezért inkább maradjanak az 5-6 gólos gálák és én is jobban leszek.
Hát én is szeretem, csak azt nem, hogy rágom a körmöm.S.Agüero írta:Végre egy kis izgulós meccs!![]()
Úgy szeretem az ilyeneket, főleg ha mi nyerünk.
Épp ezt akartam írni. Tényleg végre játszott a csapat a 60. perctől kezdve. Amiben nagyon sokat változott az a párharcok felvállalása volt. Iniesta valahogy varázsütésszerűen elkezdett olyan cseleket csinálni, amitől 2-3 embert lerázott és tiszta üres területre hozta a labdát. Ettől a csapat magabiztosabbá vált, majd Messi is bevállalt egy szép szlalomot, amitől meg megjött az ő önbizalma is. Innentől kezdve (még mindig tartom, hogy ezen a két játékoson múlik a leginkább a játékunk), hogy ők belejöttek a csapat is olyan szinten feljavult.Tocy írta:Na leírnám én is a véleményem, de szerintem egyedül maradok vele ( nem olvastam vissza semmit még ).
A Bilbao góljáig a szétesett, gyenge Barcelonát láthattuk, amit az utolsó meccseken tapasztalhattunk, fejben nagyon gyengék voltak a srácok. Viszont utána olyan szinten felpörögtek, hogy azt mondtam, mit bánom én, maradjon 1-1, csak ezt a formát hozzuk mostantól. A 60. perctől kb végre Messi is tudott villogni, Iniesta is egy varázsütésre adta a jobbnál jobb labdákat és csinálta a cseleket, Xavi lassan ismét eléri a csúcsformát. Úgy gondolom, hogy ez most nagyon jól jött, és remélem, ezzel elindulunk felfelé, 2011-ben még nem játszottunk igazán jó meccset, de ez az utolsó fél óra nekem nagyon tetszett. A győzelem is meglett, ami nagyon fontos, de ebből a szempontból másodlagos. Ezt látva bizakodó vagyok a Mallorca ellen is!
Ja és még annyi, hogy Messi görcsössé vált az utóbbi időben, és sokszor indokolatlanul önző volt, amit Pedro fel is rótt neki. Nem sokkal később Villa önzőzött el egy szitut, amin Pedro úgy felcukkolta magát, hogy azonnal felrúgott egy bilbaoit. Ez nagyon nem jó irány...
Nagy meccset tudtunk megnyerni, éledező játékkal és éledező sztárokkal, tárt karokkal várjuk az Arsenalt!