Sziasztok.Mivel már oda-vissza megnyertem mindent a Barcával kezdtem egy olyan szezont amiben megvettem Dzsudzsák Balázst 15 millió euróért a PSV-től, akiért a Manchester United is sorban állt!Tito Vilanova aszisztens manager azt nyilatkozta róla hogy nincs számottevő külömbség közte és Pedrito között, Messi meg azt hogy a magyar fiú még sokra viheti!Pedro cseréjeként számítok rá, remélem bizonyítja hogy nem véletlenül igazoltam le

Túlvagyok a felkészülési meccseken, Dzsudzsi 6 mérkőzésen csereként 3 gólt lőtt és adott 4 gólpasszt, a Betis ellen duplázott.Megfigyeltem hogy mióta Balázst leigazoltam Pedro ontja a gólokat, 6 mérkőzés 8 gól.Megvan Dzsudzsák első hivatalos gólja a Sevilla elleni spanyol szuperkupa döntő 2. mérkőzésén.30 perc játéklehetőséget kapott, Messi passzát fejelte a kapuba.Egyébként a mérkőzést 4-0 nyertem, összesítve 7-2-re.Az első bajnokin Balázs kihúzott a szarból, a Santander ellen idegenben a 94' szerzett találatával megszereztem a győzelmet (1-2)

2010.November 10-et írunk, Balázs 3* kezdett és 4* csereként lépett pályára, 5 gólt rúgott és 3 gólpasszt adott.Viszonyítás képpen a posztjáért harcoló Pedro 15 meccsen 6 gólt és 6 gólpasszt adott.A La Liga-ból 10 forduló telt el, 3 pontra vagyok a bajnokságot hibátlanul vezető Real Madrid-tól, én 9 győzelem 1 vereség.
Dzsudzsák gól az el classico-n

http://kepfeltoltes.hu/view/110224/dzsu ... es.hu_.jpg
Eltelt a bajnokság fele.Dzsudzsi 8* kezdőként és 7* csereként lépett pályára eddig, adott 3 gólpasszt és rúgott 7 gólt, 3-at a bajnokságban és 4-et a kupában.Eddigi Barcelonás pályafutásában kiemelkedő hogy győztes gólt szerzett a La Liga első fordulójában idegenben a Racing Santander ellen a 94' percben, a Copa del Rey-ben duplázott a Badajoz ellen és gólt rúgott az El Classico-n!A posztján játszó Pedrito 24 mérkőzésen 8 gólt rúgott és adott 8 gólpasszt is.A bajnokságot egyébként 2 pontal vezetem a "galagtikusok elött, a Sevilla foglalja el a képzeletbeli dobogó 3 fokát.Megjegyezendő hogy a Segunda Divizió-ban szereplő Barcelona Atlétic az utolsó 22 helyet foglalja el Luis Enrique vezetésével

Most jön a bajnokság hajrája (31. forduló), Balázs 23 mérkőzésen lépett eddig pályára (11* kezdőként, 12* csereként). 11 gólt rúgott (7-et a La Liga-ban, 4-et a kupában) és 3 gólpasszt (1-et a La Liga-ban. és 2-őt a kupában) adott eddig.Teljesítményében kiemelhető hogy duplázott a bajnokságban a Zaragoza ellen.A bajnokságot vezetem 8 pontal a Real Madrid elött, a Copa del Rey-ben döntőt játszom a Hércules ellen

Mancini a Manchester City managere érdeklődik Dzsudzsi iránt:

http://kepfeltoltes.hu/view/110226/_rde ... es.hu_.jpg
Na véget ért Dzsudzsák első idénye a katalánoknál.32 mérkőzésen lépett pályára (18* kezdőként és 14* csereként), rúgott 13 gólt (9-et a bajnokságban és 4-et a kupában), adott 6 gólpasszt is!Sikerült megnyernem mindent, a bajnoki címet elhappolltam a "galagtikusok" elöl, a kupát megnyertem a Hércules ellen, a BL-ben a Chelsea volt a szenvedő ellenfél.A Barca Atlétic-ből kirúgták Luis Enrique-t, akinek a helyét Onésimo vette át.Velem egyébként 2016-ig hosszabított a vezetőség!
Az első idénye Dzsudzsák Balázsnak Barcelonában
http://kepfeltoltes.hu/view/110227/1._s ... es.hu_.jpg