Szerintem igazán abbahagyhatnád a kötekedést!Los Banditos írta:ez a smiley sztem azt fejezi ki.

Ki mondta hogy örülök neki??????????????Los Banditos írta:Te annak örülsz ha lesérül a kedvenc csapatotból egy játékos?!barcakiraly írta:Olegerrel nem lesz baj mert lesérült.retek írta:A véldelemből-valóban Olegert kellene kiszedni, meg szerintem a középpályát kellene neki átvariálni.
OFF. Nem kellene szerintem ilyet feltenni.Los Banditos írta:Te annak örülsz ha lesérül a kedvenc csapatotból egy játékos?!barcakiraly írta:Olegerrel nem lesz baj mert lesérült.retek írta:A véldelemből-valóban Olegert kellene kiszedni, meg szerintem a középpályát kellene neki átvariálni.
Te annak örülsz ha lesérül a kedvenc csapatotból egy játékos?!barcakiraly írta:Olegerrel nem lesz baj mert lesérült.retek írta:A véldelemből-valóban Olegert kellene kiszedni, meg szerintem a középpályát kellene neki átvariálni.
Végülis ezt az egész szezonra értettem.barcakiraly írta:Olegerrel nem lesz baj mert lesérült.retek írta:A véldelemből-valóban Olegert kellene kiszedni, meg szerintem a középpályát kellene neki átvariálni.
Olegerrel nem lesz baj mert lesérült.retek írta:A véldelemből-valóban Olegert kellene kiszedni, meg szerintem a középpályát kellene neki átvariálni.
Addigra má' az ELSŐ helyen leszünk!!!Fernando írta:Ez durva lesz!!!
Szerintem ha szezon feléig azaz Január 1.-ig, nem leszünk az első 3-ban repül Frankie
Akkor nagyon össze kéne szednie magát, és sürgősen taktikát váltani, mert nem túl fényes főleg a hátvédsor, a középpálya rengeteg labdát ad el, a szűrő nem szerez sok labdát, a csatárok rengeteg helyzetet puskáznak el (Eto'o, elsősorban pedig Giuly mindig erőből akarja megoldani, és nem helyezi a labdát)retek írta:Szerintem nem fogják kitenni.Fernando írta:Ez durva lesz!!!
Szerintem ha szezon feléig azaz Január 1.-ig, nem leszünk az első 3-ban repül Frankie
Szerintem nem fogják kitenni.Fernando írta:Ez durva lesz!!!
Okosan beszélj. Nem kell új edző, meglásd hogy bajnokok leszünk, és taktikát fog változtatni.Los Banditos írta:Időnként énis kezdek elgondolkozni azon hogy nem kéne-e edzőt váltani.
(most mindenki lefog hurrogni)
A végén Rosselnek lesz igaza és nem a Cruyff-Laporta párosnak (, akiknek eddig egy igazi nagy igazolás sem jött össze...)...Pedro írta: Persze azt sem tetszik, hogy 6 forduló alatt egy szegényes 50%os a mérlegünk és hogy úgy tűnik, Frank nem képes megbírkozni a nagyobb kerettel, ami viszont éppen a jó edző ismérve volna...