Azóta se ér senki a nyomába, Henrynek, Ibrának köze sem volt, Bojan beleszürkült, Villa egyelőre nagyon kevés, Pedro közelítget!BlauGranaGroc írta:20meccs 15gól és 5gólpassz
Még mindig az egyik alltime kedvencem.

Azóta se ér senki a nyomába, Henrynek, Ibrának köze sem volt, Bojan beleszürkült, Villa egyelőre nagyon kevés, Pedro közelítget!BlauGranaGroc írta:20meccs 15gól és 5gólpassz
Ahogy írtam is a szándék megvolt... én nem adtam volna súlyosabb büntetést neki = egyet értek a 3 meccses eltiltással.S.Agüero írta:Capon!
Szerintem itt nem az a lényeg, h milyen erővel fejelt belé, hanem az, h szándékos volt.
Szval azért is bünteti kell ha valaki bele akar rúgni a másikba direkt, de mellé rúg.
Tudom rossz hasonlat volt, de azért csak érthető.
Nincs különbség csak annyi, hogy ezt kevesebben látták. Épp az, hogy egy vb-n döntőn nagy a tét, addig egy mezei bajnokin nem. Szerintem ez így még rosszabb.Mondjuk egy vb-döntő és egy Chievo elleni meccs közt van különbség...
Én úgy emlékszem igen.messideco írta:Nem, azt az Uefa intézné, ha Bl-ről lenne szó. Pepe 10 meccset kapott a Getafe elleni ámokfutásááért?
keveslem azt a 3 meccset,illene visszaszorítani az ilyen dolgokat és nem hiszem,hogy egy 3 meccses eltiltás eltántorítaná az ilyen tettektől a focistákat(vagy akár eto'o-t)Riadtribizli írta:Három meccsest eltiltást kapott Samu. Ez vajon a BL meccsre is vonatkozik?
Elég szégyenteljes tett volt ez. Nem értem, mi szükség volt erre. Ez a mai futball. A fair play messze van attól, mint amennyire hangoztatják ma a XXI. században.Charlie írta:Ez hiányzott az Internek, a nulla játék mellé a legjobb góllövőjük is pihen pár meccset.
Az eset.
C.
akkor azt hiszem az inter ellen el lehet kezdeni sportfogadni.Charlie írta:Ez hiányzott az Internek, a nulla játék mellé a legjobb góllövőjük is pihen pár meccset.
Az eset.
C.
utólag biztos eltiltják,nem is egy meccsre.shawn írta:Az szép, az imént az inter-chievon, épp úgy fejelt le egy ellenfélt, mint anno Zidane![]()
nem kapott lapot
Én azért nem pityeredtem el,de nagyon meghatott.znk írta:Gyerekek én kajakra elpityeregtem magam,ha szégyen,ha nem