sztem nem kellene bannolni.olyan jókat röhögök ezen a redneckken.Badi írta:amúgy megvan hogy ki is ő a másik oldalon is, szóval már csak egy admin kell...
Barça vs. Real
amúgy megvan hogy ki is ő a másik oldalon is, szóval már csak egy admin kell...
madridist_23. teljesen foloslegesen kuzdesz. Azzal a retkes barcas... hozzaszolasoddal pedig csak a madridistakat szegyenitetted meg(de azokat nagyon:evil: ). A Barcasok meg telleg eleg normalisan szolnak hozza a temakhoz a mi honlapunkon, de amit egyes madridistak muvelnek... Ez nagyon nem jo igy!!! 

-
- Llegenda del Barça
heteken keresztül kint volt ez a duma mindkét oldalon. itt még mindig kint van, tőletek már leszedték. pont azért lett ez a megegyezés, mert tele lett a töke mindkét oldal főnökségének azzal, h néhány magáról megfeledkező hülyegyerek nekiállt 'mit is' ? dobálni az ellen fórumán, ezzel elrontva egy csomó ember szórakozását. volt erre precedens nálatok is, de az utóbbi időben már nem. ebbe a bugiba nyitottál most egy új fejezetet kispajtás.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Mekkora jövőtlen az avatarod Zsoolti! 

Szevasztok!
HALA MADRID
HALA MADRID
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
de ilyeneket nem mondanak a szabad európán,meg a kossuthon,szegény madridista23 meg egyfolytában a traktorban ül,és a rádiója csak ezt tudja fogni......Mr. Master írta:"A törvények nem ismerete nem mentesít a felelőség alól" A magyar alkotmányban is benne van...
-
- Entrenador del Barça
Te hülye vagy!És te készülsz ügyvédnek!Amúgy ez még Büntető...(nem akarom kiírni mert lehet valaki szólna érte de sztem mindneki tudja miről bezsélek)-ben is benne van!De ilyen apróságokkal ne törődj kicsirigó!madridista_23 írta:Ez vicces: A szabályzat nem ismerése nem mentesít a betartás kötelessége alól!"
ha nem ismered a szabályt akkor hogy tartod be?
Kezdettek felidegesiteni...
Majd megölsz két embert és azt mondod nem ismered a törvényt ezért nem csuknak le, pffffffffff.......

Forca Barca
- Mr. Master
- Director del Fútbol
"A törvények nem ismerete nem mentesít a felelőség alól" A magyar alkotmányban is benne van...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
mi idegesítünk fel??madridista_23 írta:Ez vicces: A szabályzat nem ismerése nem mentesít a betartás kötelessége alól!"
a te oldaladról van ez az írás, úgyhogy ne minket hibáztassál!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Barça B
Ez vicces: A szabályzat nem ismerése nem mentesít a betartás kötelessége alól!"
Szevasztok!
HALA MADRID
HALA MADRID
Zsolti írta:azért,mert tudsz traktort vezetni azért még nem kapsz jogi diplomát.

ez nagy igazság

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Entrenador del Barça
"A szabályzat nem ismerése nem mentesít a betartás kötelessége alól!"madridista_23 írta:Előre félek Bodi?
INTÉZKEDTÉL? FFFFFFF....![]()
Nem tilthatnak ki! Nem szóltak a megállapodásról...
Ügyvédnek készülök...
Nézzd tündérbogár!Ez a ti oldalatokról van!
Forca Barca
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hát sztem ezt te sem gondoltad komolyan,hogy ügyvédnek készülsz.azért,mert tudsz traktort vezetni azért még nem kapsz jogi diplomát.madridista_23 írta:Előre félek Bodi?
Ügyvédnek készülök...
miért mit hittél? azt hitted, h minden egyes felhasználónak el fogják mondani, h van ez a megállapodás?? vicces vagy... olvasnod kéne, akkor talán tudnád. bár megértem ha ez neked megerőltető...madridista_23 írta:Előre félek Bodi?
Ügyvédnek készülök...
-
- Eurobarca Staff
attól h nem olvastad végig a "szerződést"vagy nem tájékozódtál az nem mentesít alóla nem?? ügyvédkémmadridista_23 írta:Előre félek Bodi?
Ügyvédnek készülök...
Akkor asszem itt a zelső elvesztett ügyedmadridista_23 írta:Előre félek Bodi?
Ügyvédnek készülök...

-
- Barça B
Előre félek Bodi?
INTÉZKEDTÉL? FFFFFFF....
Ügyvédnek készülök...
INTÉZKEDTÉL? FFFFFFF....

Ügyvédnek készülök...

Szevasztok!
HALA MADRID
HALA MADRID
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
csak én nem ganéztam le az oldaltokat,meg nem osztottam le senkit olyan paraszt módon,ahogyan te tetted azt itt.már bocs.....előbb gondolkozz íkú fájter.madridista_23 írta:Megállapodás?
Erről nekem nem szólt senki! De akkor te is repülnél meg a kedves Zsoltika aki szintán oda jár vergődni!
IP cím?
Bátor kisérlet....
ja sokat várok tőlled bocs..látom a gondolkoásban nem vagy vmi erős,úh. hagyjuk sztem......paraszt.

de azért jó áll neked,hogy ekkora paraszt vagy.
Ezt röviden és tömörren úgy hívják, h [auto_cenzúra]madridista_23 írta:Megállapodás?
Erről nekem nem szólt senki! De akkor te is repülnél meg a kedves Zsoltika aki szintán oda jár vergődni!
IP cím?
Bátor kisérlet....

-
- Entrenador del Barça
És ők mikor modtak olyanokat odaát mint most te?!Sztem 100 margósból 97 azt mondaná, hogy nincs velük baj!madridista_23 írta:Megállapodás?
IP cím?
Bátor kisérlet....
Bizony megállapodás!Így jártál!
Forca Barca
mostmár késő. intézkedtem az ügybenmadridista_23 írta:Megállapodás?
IP cím?
Bátor kisérlet....
-
- Barça B
Megállapodás?
IP cím?
Bátor kisérlet....
IP cím?
Bátor kisérlet....
Szevasztok!
HALA MADRID
HALA MADRID