nézd kicsiember, ha tartják magukat odaát a főnökök ehhez, itt feljebb, akkor elvileg annyi neked.www.madridista.hu írta:Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy az Eurobarca-val történt megállapodás szerint a két szurkolói honlapon történő "rendbontások" tulajdonosait közösen, mindkét fórumról kizárjuk!!
Barça vs. Real
-
- Llegenda del Barça
PUYOL-XAVI-INIESTA
akkor mit keresel még itt??madridista_23 írta:Azt hiszitek onnan ki tiltanak?
Jól elnéztétek [auto_cenzúra] barcások! Innan meg nem érdekel...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Morminho írta:most aztán jól visszaadtad! Gratulálok! saját magaddál baxtál ki, nem velünkmadridista_23 írta:retmen vagyok hülye gyerek!
Csak azért jöttem hogy viszadadtam amit ti csináltok
ott...![]()
csak az a gond ezzel, hogy már van itt 60 hozzászólása, és úgy jött ide annak ideén hogy normálisan fog dumálni velünk. na mind1, ip címek majd árulkodnak
-
- Barça B
Azt hiszitek onnan ki tiltanak?
Szevasztok!
HALA MADRID
HALA MADRID
most aztán jól visszaadtad! Gratulálok! saját magaddál baxtál ki, nem velünkmadridista_23 írta:retmen vagyok hülye gyerek!
ott...

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Barça B
retmen vagyok hülye gyerek!
ott...
ott...
Szevasztok!
HALA MADRID
HALA MADRID
amúgy nem retmen, a másik oldalon is ugyanez a neve.
eddig is járt ide, mostmár nem sűrűn fog..
eddig is járt ide, mostmár nem sűrűn fog..
Szégyellem magam helyetted ismadridista_23 írta:Szevasztok szaremberek!
Retmen vagyok csak nem a saját nevemmel! Nem akartam ilyen büdös redves kedves [auto_cenzúra] fórumon regisztrálni csak gratulálni szeretnék a redves [auto_cenzúra] csapatotokhoz retkek!

Amúgy nemtudja vki,h ez miiért jelent meg amikor idézni akartam?

de kemény vagy csoki! ezért a két hsz-ért mind2 oldalról repülsz. Jól kicsesztél magaddall! Hatalmas iq-d van, nem mondom!madridista_23 írta:Mi a bajod szarfejű? Pof kell?
-
- Entrenador del Barça
Nem mi kezdtük!REAL MADRID=AZ ÉLET írta:istenem,néhány Madridista...![]()
![]()
fejezzétek már be![]()
![]()
ezt soha nem fogom megérteni, hogy miért kell veszekedni 2 csapat szúrkolótáborának...![]()
tény, hogy ősi rivális a 2 csapat, de akkor is...![]()

Forca Barca
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
retmen!
gratulálok......hogy lehet valaki ekkora büdös tapló "redvás" paraszt......
ja tudom,úgy,hogy retmennek hívjáka tagot.
hé retmen!mennyi kettő,meg kettő?márha eltudod ezt olvasni segítség nélkül............ostoba.
gratulálok......hogy lehet valaki ekkora büdös tapló "redvás" paraszt......

ja tudom,úgy,hogy retmennek hívjáka tagot.
hé retmen!mennyi kettő,meg kettő?márha eltudod ezt olvasni segítség nélkül............ostoba.
csak azért nem törlöm, hogy legyen bizonyíték:)madridista_23 írta:Mi a bajod szarfejű? Pof kell?
-
- Barça B
istenem,néhány Madridista...
fejezzétek már be
ezt soha nem fogom megérteni, hogy miért kell veszekedni 2 csapat szúrkolótáborának...
tény, hogy ősi rivális a 2 csapat, de akkor is...

fejezzétek már be

ezt soha nem fogom megérteni, hogy miért kell veszekedni 2 csapat szúrkolótáborának...

tény, hogy ősi rivális a 2 csapat, de akkor is...

no comment
-
- Barça B
Mi a bajod szarfejű? Pof kell?
Szevasztok!
HALA MADRID
HALA MADRID
Nem. Ti vagytok azok akiknek akkor a pofátok, h nem is vezsitek észre, h a bírók eddig a ti seggeteket nyalták! Pizsamaosztás...Robinho_10 írta:Nem mi vagyunk azok,akiknek még a kiállítás és a tizenegyes is kevés a győzelemhez.Zsolti írta: nem mi tehetünk,hogy akkora nullák vagytok elől,
na ebből tiltás lesz mind2 oldalonmadridista_23 írta:Szevasztok szaremberek!
Retmen vagyok csak nem a saját nevemmel! Nem akartam ilyen büdös redves kedves [auto_cenzúra] fórumon regisztrálni csak gratulálni szeretnék a redves [auto_cenzúra] csapatotokhoz retkek!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hát nekem nem kel olyanhoz járnom,mert én nem hangozatom úton-útfélen azt a hülyeségemet,hgoy a bírók nyalják a csapatom farát......egy pár madridossal ellentétben(nem rád gondoltam)...hanem erre a ropimenre,meg a blekk prísztre.Raulito írta:Rajtad is segített?Zsolti írta:hát tudok egy jó orvost![]()
sorry
![]()
![]()
Rajtad is segített?Zsolti írta:hát tudok egy jó orvost

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
most benne van a szálka a seggükben,mert a bírók nem az ők seggüket nyalják.
arról meg nem mi tehetünk,hogy akkora nullák vagytok elől,hogy nem bírtok kiállítatni egy kumma védőt sem.
de biztos erre izgultok fel,hogya bírók a mi fenekünket nyalják.....hát tudok egy jó orvost
arról meg nem mi tehetünk,hogy akkora nullák vagytok elől,hogy nem bírtok kiállítatni egy kumma védőt sem.
de biztos erre izgultok fel,hogya bírók a mi fenekünket nyalják.....hát tudok egy jó orvost