Barça Élő Közvetítések
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Marquezt ne is említsük...
Eddig tavaly összvissz egy szabadot lőtt, abból egy gól...
Eddig tavaly összvissz egy szabadot lőtt, abból egy gól...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
vagy oda se álljon....Deco,vagy Xavi sztme eredményesebb tudna lenni.Ordog írta:Az meg a másik, hogy ha a sorfal felugrik, akkor mindig elakad benne Dinho szabadrúgása!!! Azért ha zsinórban elbsz roni 3 szabit, akkor a 4.-et engedje már Deconak könyörgöm
-
- Eurobarca Staff
Sztem is, ez ma nem az ő napja volt de van ilyen.Ordog írta:Az meg a másik, hogy ha a sorfal felugrik, akkor mindig elakad benne Dinho szabadrúgása!!! Azért ha zsinórban elbsz roni 3 szabit, akkor a 4.-et engedje már Deconak könyörgöm
- Raúl forever!
- Barça B
Hú ebből megint tiltás lesz!!!!!! 

HALA MADRID!!!!!!!!!!! Raúl 4ever!!!!!!!Köszönöm a kedd estét!!:D:DCsak így tovább fiúk..
- Raúl forever!
- Barça B
Mindegy majd akkor lesz nagy a szám, ha holnap behúzzuk a 3-at!! 

HALA MADRID!!!!!!!!!!! Raúl 4ever!!!!!!!Köszönöm a kedd estét!!:D:DCsak így tovább fiúk..
nálunk vannak olyan emberek, akik tudnak ez ellen tenni. de megfigyelhetted, hogy -érthetetlen módon- egy cselt nem csináltunk meg...pedig ezellen a területvédelem ellen az lenne a megoldásOrdog írta:Az a probléma ezekkel a rohadt ellenfelekkel, hogy beállnak védekezni mint a melegek, és minden ígéretes támadást faltal megállítanak...
forca barca!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Az a probléma ezekkel a rohadt ellenfelekkel, hogy beállnak védekezni mint a melegek, és minden ígéretes támadást faltal megállítanak... jóhogy kapnak ott hátul minden csapatból 4-5 sárgát a védők... aztán ha a végén csinál vmelyik madár vmi hülyeséget, akkor meg csodálkozik hogy miért kap pirosat!!! Elmennek ezek a csába:DDDD
forca barca!
forca barca!
Ez harmat gyenge produkció volt. Összeszenvedték az egy pontot. Az ellenfelek teljesen kiismerték a játékukat, ezért kellene az újj emberekkel frissíteni a csapatot. Messinek kezdenie kéne de nem Giuly helyén. Deco helyett Xavi-t, Gio is gyenge volt a jobb szélen... Ronaldinho-nak pedig meg kellene szoknia hogy igenis kikezdik meccseken. Most már minden meccsen megfogja kapni a kis "csomagokat" a meccs elején mihez tartás végett. Hajrá Barca!
-
- Llegenda del Barça
kisgyerek, inkább arra gyúrjál, h mit fogsz akkor mondani, ha holnap tőletek szórnak ki vkit, mert megint balf.sz lesz. "az egész világ ellenünk van".
mindegy, ez sajnos semmit sem von le abból, h nagyon pudingok vagyunk. itt van az október, már illene vmit felmutatni.
mindegy, ez sajnos semmit sem von le abból, h nagyon pudingok vagyunk. itt van az október, már illene vmit felmutatni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Hát igen,végre egy normális ember,aki elfogultság nélkül látja a dolgokat.
teljesen egyet értek...ha Giuly berúgja a helyzetét 0-1-nél, nyerünk, és sokkal több esélyünk lett volna, ha Deco 0-2-nél nem mellé lő...vagy Larsson nem a hosszúba akarja lőni amikor az egész rövid üresmachine írta:a nagy igazsag,hogy a helyzetkihasznalas kumma [auto_cenzúra].ha berugnak akkor tok mindegy, hogy mennyit kapunk.A VV-rol meg annyit hogy o lessz asszem a kov kispados ,rafer mert nagy lett az arca!!!!![]()
![]()
- Raúl forever!
- Barça B
Na jól van az a lényeg, h az első félidőt elszúrtátok!! 

-
- Barça B
nyugi
Madridisták meg minek jönnek ide(én is az vagyok
) veszekedni,meg csipkelődni...
normálisan-kultúráltan kell(ene)
sőőőőt,nem is
nekünk Madridistáknak csak akkor kellene megszólalni ha mi behúztuk a 3 pontot

Madridisták meg minek jönnek ide(én is az vagyok

normálisan-kultúráltan kell(ene)

sőőőőt,nem is

no comment
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
-vajon normális?

nocsak,nocsak!a járkáló ropi megmondta a frankót.ebben van valami nem gondoljátok?Robinho_10 írta:Persze jogos volt mint a többi
De ezzel az erővel sztem a Barca kezdhetné úgy a meccset,hogy a bíró még a kezdő sípszó előtt leküld egy játékos az ellenféltől,és megítél Ronaldinhónak egy tizenegyest

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Húzzál már innen valahova, itt senki se kivácsi rád!Robinho_10 írta:Persze jogos volt mint a többi
De ezzel az erővel sztem a Barca kezdhetné úgy a meccset,hogy a bíró még a kezdő sípszó előtt leküld egy játékos az ellenféltől,és megítél Ronaldinhónak egy tizenegyest
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
a nagy igazsag,hogy a helyzetkihasznalas [auto_cenzúra] [auto_cenzúra].ha berugnak akkor tok mindegy, hogy mennyit kapunk.A VV-rol meg annyit hogy o lessz asszem a kov kispados ,rafer mert nagy lett az arca!!!!

PUYOL SZETCSINAL MINDENKIT-HE-
-
- Entrenador del Barça
Hát te beteg vagy!Robinho_10 írta:Persze jogos volt mint a többi

Forca Barca
jólvan hát te idióta vagy, veled most mit vitázzunk?Robinho_10 írta:Persze jogos volt mint a többi
Tisztázzunk vmit.Los Banditos írta:Néztem!Valóban jogos volt.Csak érdekes hogy ez jó néhány meccsünkön megtőrténik.
Te kinek szurkolsz? Most ne nyald a madridisták hátsóját...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Barça B
Persze jogos volt mint a többi 

Te miről beszélsz? Most minden madridista jön ide sírni, h nekünk fújnak a bírók, nekünk fújnak a bírok, de azt nem vallják be maguknak, h ezelőtt 3-4 évig ugyanezt csinálták a reállal. menj te is aludni, ahogy rubinnyo barátunk is!Los Banditos írta:Bármennyire is fáj van benne némi igazság.Robinho_10 írta:Inkább úgy mondd,hogy már megint hozott nektek a bíró 1 pontot.Hány olyan meccs is volt a bajnokságban,amikor nem kaptátok meg a szokásos tizenegyest és kiállítást?Ha jól emlékszem 1.Még a döntetlenre is csak így vagytok képesek,hol lennétek most,ha a bírók elfogultság nélkül vezetnék a meccseket?
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Néztem!Valóban jogos volt.Csak érdekes hogy ez jó néhány meccsünkön megtőrténik.Badi írta:nézted te a meccset?Los Banditos írta: Az igazsággal szembe kell nézni bármennyire is fáj!
teljesen jogos volt. vagy ne ítéljék meg nekünk, mert akkor csalnak?
in to exile