Ki szívatja?Elindított vmit,és kapott rá pár válaxt.Amúgy miért jó mindig szívatni a legkisebbet? :roll
C.
Nem kellene feltörni a szolgáltatót....Charlie írta: Valós hogy te hozzá tudnál férni bármelyikünk gépéhez isElőször végülis csak a szolgáltató szerverét kéne feltörnöd...
C.
Szerintem meg nem.... De nem érdekelsz... Lezártam.Charlie írta:Lehetetlennek nem lehetetlen,csak felesleges volt ezt az oktatófilmbe illő dumát beírnod!redlions írta:Nem vagyok hacker... De nem lehetetlen.Charlie írta: Valós hogy te hozzá tudnál férni bármelyikünk gépéhez isElőször végülis csak a szolgáltató szerverét kéne feltörnöd...
C.
C.
Lehetetlennek nem lehetetlen,csak felesleges volt ezt az oktatófilmbe illő dumát beírnod!redlions írta:Nem vagyok hacker... De nem lehetetlen.Charlie írta: Valós hogy te hozzá tudnál férni bármelyikünk gépéhez isElőször végülis csak a szolgáltató szerverét kéne feltörnöd...
C.
Nem vagyok hacker... De nem lehetetlen.Charlie írta: Valós hogy te hozzá tudnál férni bármelyikünk gépéhez isElőször végülis csak a szolgáltató szerverét kéne feltörnöd...
C.
Valós hogy te hozzá tudnál férni bármelyikünk gépéhez isredlions írta:Volt már rá példa.... Nem innen gondolom....Charlie írta:redlions írta:Egy apró megjegyzés! Törvénytelen más gépén túrkálni annak engedélye nélkül. A gép (legtöbb esetben) feljegyzi a behatoló adatait és ez alapján fellehet jelenteni azt a rendőrségén.... Komoly bűncselekmény! Ráadásul a net-hozzáférést is megvonják.... (Változó IP-nél is!)
Látom te is Kitfisto szintjén vagy infromatikából,szted bárki túrkált bárkinek a gépén?![]()
C.
Akár át is vehetném az irányítást a géped felett... Csak akkor iszonyat nagy krixkrax kerülhetnék...
Volt már rá példa.... Nem innen gondolom....Charlie írta:redlions írta:Egy apró megjegyzés! Törvénytelen más gépén túrkálni annak engedélye nélkül. A gép (legtöbb esetben) feljegyzi a behatoló adatait és ez alapján fellehet jelenteni azt a rendőrségén.... Komoly bűncselekmény! Ráadásul a net-hozzáférést is megvonják.... (Változó IP-nél is!)
Látom te is Kitfisto szintjén vagy infromatikából,szted bárki túrkált bárkinek a gépén?![]()
C.
redlions írta:Egy apró megjegyzés! Törvénytelen más gépén túrkálni annak engedélye nélkül. A gép (legtöbb esetben) feljegyzi a behatoló adatait és ez alapján fellehet jelenteni azt a rendőrségén.... Komoly bűncselekmény! Ráadásul a net-hozzáférést is megvonják.... (Változó IP-nél is!)
Ezt én is így gondolom.Charlie írta:TÉMA LEZÁRVA VÉGLEG!
C.
NyugodtanLos Banditos írta:Akkor pls nézzétel meg!Amit tegnap este Charlievel beszéltem!Pls!Badi írta:amúgy meg naplózva van az összes msn-es beszélgetés, szval csak meg kell nézni...
aztán meg szálljunk le a témáról..
Akkor pls nézzétel meg!Amit tegnap este Charlievel beszéltem!Pls!Badi írta:amúgy meg naplózva van az összes msn-es beszélgetés, szval csak meg kell nézni...
aztán meg szálljunk le a témáról..
Tegyél panaszt!Los Banditos írta:Azt mondtad hogy kivágsz a Eurobarcáról ha mégegyszer retgőt küldök neked.Felháborító hogy ilyen
ember moderátorkodik a eurobarcán.Felháboritó!
Sztem te már elérted, h sose hagyanak békénLos Banditos írta:Tudjátok mit!Mondjuk azt hogy igazatok van!És?Békén lehetne hagyni mostmár!
De gonosz vagy!Ordog írta:Te kezdted ezt az egész baromságot... még neked áll feljebb?? kis hülye kölök:)Los Banditos írta:Tudjátok mit!Mondjuk azt hogy igazatok van!És?Békén lehetne hagyni mostmár!
És még abból sem tanulsz, hogy belenézünk a gépedbe és letörölünk 1-2 fájlt... apucitól majd biztos kapsz, mert fontos dolgok voltak neki azok