Az MTK lefocizta a pápát,akár többet is rúghattak volna...Gól:Kanta (2),Cvitkovics,Bori,Lambulics,Balogh B.,Mutica (öngól).Hajrá Tatabánya!!redlions írta:REAC-DVSC 1-2
Pécs-Fehérvár 0-2
Vasas-Csőszer 1-1
DVTK-Sopron 1-1
MTK-Pápa 7-0 Ez durva!
Kaposvár-ZTE 1-1
Győr-Honvéd 1-2
ha jol emlékszem, Bőőr Zoli nem sokat játszott, mikor a Loki bajnok lett. Érdekes egyébként,h az egyik román csapat az Evertont, a másik a Bayert, mig ugye a szlovák bajnok a Celticet bucsuztatta. Sajnos csak nekünk,magyaroknak nem jön össze semmi soha, mi mindig kishitűek vagyunk és megujedünk a nagy ellenféltől.Barcaboy!!! írta:Nemcsak az eladott játékosokon múlt, már alapból ott bejött a magyaros balszerencse hogy a 3.körben a MU t kaptuk,a sahtar meg szintén a "MU szerű" csapatok közé sorolható,szóval a sorsolás nagyon rossz volt idén...A sahtar elleni első meccsen meg nem is jó taktikával jáccott a loki... Meg a sérültek... Öszejött mindenLega akik eligazoltak azoknak jól megy
Bőőr zoli az egyik kedvenc focistám szóval nagyon örülök neki hogy végre külföldön jáccik és majd ha jól megy neki talán összejön majd spanyolország is
![]()
![]()
![]()
sztem kérdezz meg e-mailben egy szerkesztőt az nb1.hu-n v. a nemzeti sportnál. ha valahol, akkor ezeknél tudnak segíteni.K.Bálint írta:Ez azért gááz nem? Mármint csak vannak ilyen statisztikák valahol, még ha nem is gépeken.(igaz így 'mit is' ? se ér) Ennyit azért adhatna magára a "magyar football".
Ez igazBadi írta:redlions írta: Mit vársz? Futballban még messzebb vagyunk a nyugattól, mint gazdaságilag....
csak hogy kelettől is messze vagyunk...
redlions írta: Mit vársz? Futballban még messzebb vagyunk a nyugattól, mint gazdaságilag....
Mit vársz? Futballban még messzebb vagyunk a nyugattól, mint gazdaságilag.... A futball statisztika meg a balkánon is fontosabb....K.Bálint írta:Amit, most írok annak "semmi köze" az itt folyó topichoz, de gondolom megkérdezem hátha tudna nekem segíteni valaki. Nah szal. Elkezdtem keresgélni a neten, mert szerettem volna megnézni a magyar bajnoki örök góllövőlistát, ám ezt sehol nem találtam. Néztem az ns-en a mlsz és az mll honlapján is, de semmi. Aki tudna segíteni és tudna adni egy linket vagy, valamiféle instrukciót, hogy hol keressem a magyar bajnoki örök góllövőlistát és a válagatott örök góllövőlistáját, annak megköszönném.
A debrecen nagyon formán kívül van mostanában( én nem vok loki drukker) de sajnálom h így sikerült ez a európai körútjuk,de hát magyar foci,ezvan.....barcabuli írta:Mit szoltok hozza hogy a lokitol is elhoztunk egy pontot????![]()
Varhato volt!!!
Gyano Szaabi a legnagyobb kiraly!!!
Hajra VASAS!!!
Vezet a Fradi 1-0ra gól:Nógrádi a 67. percbenLos Banditos írta:Ferencváror-Győr féidőben 0-0.Eddig jól játszunk.Rósa kihagyott egy óriási helyzetet.Tőzsérnekis remek távoli lővései vannak.A Fradi közelebb áll a győzelemhez.
![]()
Hajrá Fradi!
Egy ilyen retkes Tatabányától kikapni.Barcaboy!!! írta:2-1re nyert a tatabánya a diósgyőr ellen.G:Megyesi (80),Márkus (88
),ill. Horváth F. (28.)
Érdemes a gólok időpontját megnézni.
Hajrá Tatabánya!!!![]()