Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Akkor nem tenyérrel kellett volna.... Ha nem akarta volna benttartani, akkor ököllel kellett volna belecsapni.... Jöhet Jorquera! Valdes mostanában mindig elkövet egy-két bakit...Badi írta:nem bent tartani karta, hanem előbb ugrott el a kelleténél...túlugrott rajta
Nem azért, de volt már rá példa, hogy Király hasonló szituban az egyik írányba elhúzta a labdát és kipasszolta a labdát a védőnek. (Akkor felnézett, mert közel volt a csatár.)JONNY GREENWOOD írta:igen pl király sose szokottredlions írta:Egy kapus kirúgás előtt felnézhetne... Erről ennyit.
igen pl király sose szokottredlions írta:Egy kapus kirúgás előtt felnézhetne... Erről ennyit.
időhúzásMaxi írta:Valaki meg tudná nekem mondani miért kapott sárgát Valdes?!
Ezekután azt mondod hogy jó kapus, a saját hibáiból nem tanul.Morminho írta:most néztem meg az összefoglalót![]()
hát... tavaly is csinált ilyet Valdes a Levante ellen csak akkor szerencsére kapufa lett. Meg még tavaly pont a Valencia ellen, akkor Anguloba rúgta bele, aminek az lett a vége, h kiállították mert kint fogta meg a labdát. Sztem meg egyébként jó kapus csak ezekre kéne odafigylenie.
Ilyen golt kapni tobb mint hulyeseg mert volt ideje elrugni a labdat messze volt tolle, de a legnagyobb baj az volt a testebol ki lehetett olvasni, hogy hova rugja az is igaz a felsorolt kapusok mint jobb mint o, de szerintem Zubizareta utan o a legjobb kapusunk akire emlekszem nem szokot sokat hibazni egy kapus minden 8 mecsen egy hibat csinalhat nem kell ebbol tragediat csinalni bar jobban orulnek Casillasnak.Charlie írta:Casillast meg Buffont nem?laci18 írta:Én ezek közül csak Toldot láttam ekkorát hibázni a többit nem de aki Bl-re pályázik annak azért nem árt egy jó kapus, lásd Chelsea(még a csere kapusuk is jobb Valdesnél), Milan, Juve ... de a kapusunknál már csak a két szélső védőnk a rosszabb Presasról nem is beszélve.Charlie írta:Most nem azért de Casillast,Buffont,Toldot is láttam már hatalmasat potyázni...
C.casillas most a szerbek ellen összehozott Kezmannak 1 gólt,meg nem 1szer láttam még...mesélhetném.
Buffontól is emléxem jópárra,Newcastle ellen volt 1 méretes potyája,amit be is ismert hogy előfordul ez.
C.
Casillast meg Buffont nem?laci18 írta:Én ezek közül csak Toldot láttam ekkorát hibázni a többit nem de aki Bl-re pályázik annak azért nem árt egy jó kapus, lásd Chelsea(még a csere kapusuk is jobb Valdesnél), Milan, Juve ... de a kapusunknál már csak a két szélső védőnk a rosszabb Presasról nem is beszélve.Charlie írta:Most nem azért de Casillast,Buffont,Toldot is láttam már hatalmasat potyázni...
C.
Én ezek közül csak Toldot láttam ekkorát hibázni a többit nem de aki Bl-re pályázik annak azért nem árt egy jó kapus, lásd Chelsea(még a csere kapusuk is jobb Valdesnél), Milan, Juve ... de a kapusunknál már csak a két szélső védőnk a rosszabb Presasról nem is beszélve.Charlie írta:Most nem azért de Casillast,Buffont,Toldot is láttam már hatalmasat potyázni...
C.
Szerintem egyátalán nem jó kapus Valdes a hibája pedig röhelyes volt, ilyen kaoussal és szélső védőkkel a BL-ről ÁLMODNI SE SZABAD !Taibi írta:Valdes jó kapus, de ilyen hibát nem szabad csinálni...
Ki kell vágni bedobásra a labdát, ha máshogy nem megy...