Bajnoki Mérkőzések 10-11
- El fanático
- Entrenador del Barça
Valdés; Alves, Puyol, Abidal, Maxwell; Xavi, Mascherano, Iniesta; Pedro, Messi, Villa
Sport.es-ről.
Sport.es-ről.

Csak Pepnél ezek a cserék a 95. percben történnek megAndris írta:Nade:
Én kimennék a gála11-el aztán lerendeznék egy szűk félidő alatt, a továbbiakban meg le lehet cserélni akkor azt akit nagyon pihentetni akarunk.
a Sport szerint Pep gálát szeretne látni, ugyanis a gálatizenegyünk lép pályára 
15kor megtudjuk, h hivatalosan is ez lesz-e a helyzet

15kor megtudjuk, h hivatalosan is ez lesz-e a helyzet

- Andris
- Adminisztrátor
Ezt nem egészen értem. Messit nyilván direkt hagytad ki, de nem értem hogy miért, amúgy is jön egy pihenősebb időszak most az ünnepek alatt. Pláne nem értem azért, mert otthon Messi nélküli bajnoki kezdőcsapatnak pont 0% valószínűsége van. Persze te tudod, de szerintem több értelme van leírni egy általad elfogadhatóan jónak ítélt kezdőcsapatot, ami előfordulhat, mint egy 'álomkezdőt' ami biztosan nem állhat elő.messideco írta:Kezdőm: VV-Alves,Puyol,Abidal,Maxwell-Masch,Keita,Xavi-Ini,Pedro,Villa.

De amúgy is túl sok a tartalékolás, Piqué, Busquets, Messi. Ezt csináltuk a Hercules és a Mallorca ellen is, meg is fáztunk. Ráadásul tiszta hogy a Sociedad most nagy formában van, így meg végképp nem értem.
Nade:
Én kimennék a gála11-el aztán lerendeznék egy szűk félidő alatt, a továbbiakban meg le lehet cserélni akkor azt akit nagyon pihentetni akarunk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Messithebest
- Director del Fútbol
Kezdőm:
VV
Alves-Piqué-Puyol-Maxwell
Masch
Xavi-Keita
Iniesta-Messi-Villa
Tipp: 0-4 Gólok: Messi(2),Villa,Thiago(csereként jöhet Keita helyett)
VV
Alves-Piqué-Puyol-Maxwell
Masch
Xavi-Keita
Iniesta-Messi-Villa
Tipp: 0-4 Gólok: Messi(2),Villa,Thiago(csereként jöhet Keita helyett)

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A Sociedadot tisztelve kell megverni őket a lehető legmagabiztosabb játékra és persze ha már olyan az eredmény, akkor pihentetni a kulcsjátékosokat. Az Espanyol ellen nagy gladiátorküzdelem lesz...

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Ok. Akkor elnézést az "okoskodásomért" :STom51 írta:igen tudom,hogy argentin lehet a mondattagok elválasztási módjánál akadtak problémák

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
-
- Entrenador del Barça
Milyen ez mar,hogy orizgetjuk az embereinket.Jo akkor a BL dontoig ne is jatszon,hogy nehogy lapot kapjon. Mas is megtudja oldani a potlasat az Espanyol ellen,ha neadjisten kellene.CR is majdnem vegigjatszodta a teljesen tetnelkuli Auxerre elleni meccset, serulessel a lababan,megse lett semmi baja...Tocy írta:Ja tényleg, az Puyol volt. Áhá. Asszem még picit nem vagy képben, korán vanS.Agüero írta:Azért nem is játszott a classico előtt.
Classicon meg nem kapott sárgát.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A mai meccsen egyértelmű győzelmet várok. Remélem hogy jó meccset tudunk játszani. A kezdő igazából kérdéses. Maschernao szerephez juthatna ma, és talán Ini pihenhetne egy kicsit. De szerintem marad ma is a megszokott 3-as Elől pedig remélem hogy Bojan több lehetőséghez jut!
Tippem: 3-0!
Visca el Barca
Tippem: 3-0!
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
igen tudom,hogy argentin lehet a mondattagok elválasztási módjánál akadtak problémák 

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Milito argentín szerintem Keita-t akartál írniTom51 írta:Én ezt csapatnám ma estére:
VV
Alves-Puyol-Abidal-Adriano
Xavi----Masch---Iniesta
Messi---------Pedro
Villa
Csereként jöhetne: Milito,hogy játékba lendüljön,a mali játékmestersérülése után, s Thiago is kapna pár percet nálam

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Én ezt csapatnám ma estére:
VV
Xavi----Masch---Iniesta
Messi---------Pedro
Villa
Csereként jöhetne: Milito,hogy játékba lendüljön,a mali játékmester
sérülése után, s Thiago is kapna pár percet nálam 
VV
Xavi----Masch---Iniesta
Messi---------Pedro
Villa
Csereként jöhetne: Milito,hogy játékba lendüljön,a mali játékmester

Ja tényleg, az Puyol volt. Áhá. Asszem még picit nem vagy képben, korán vanS.Agüero írta:Azért nem is játszott a classico előtt.
Classicon meg nem kapott sárgát.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kikapunk 3 öngóllal otthon???S.Agüero írta:Soceidad elleni kezdőm:
-------------------------VV------------------------
---Alves---------Piqué-----Puyol--------Maxwell-
-------------------Mascherano--------------------
----------------Xavi---------Iniesta---------------
--------Perdo--------Messi-----------Villa---------
Pep szerintem Max helyett Ericet kezdeti, Masch helyén Sergio-t. Ini helyén meg Keitát.![]()
Tipp:
0-3.
Villa, Messi, Pedro

Messit szerintem nem kezdeti Pep, bár ki tudja!Mascherano remélem játszik, nagyon megbízható, de Pep tudja a legjobban kiknek kell játszani!Én mindig óvatosabb vagyok, s azért a Sociedad nagyon masszív kis csapat, de reménykedem egy pár gólos győzelemben, de nehéz mérkőzés lesz
Már megint? Hiszen a Klasszikus előtt volt ilyen veszélyben nem?Lionel85 írta:Piqué várhatóan nem lesz a pályán, mivel sárga lapos veszélyben van és nem akarja Pep kockáztatni, hogy esetlegesen az Espanyol ellen ne legyen a pályán.S.Agüero írta:Soceidad elleni kezdőm:
Pep szerintem Max helyett Ericet kezdeti, Masch helyén Sergio-t. Ini helyén meg Keitát.![]()
Tipp:
0-3.
Villa, Messi, Pedro
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Piqué várhatóan nem lesz a pályán, mivel sárga lapos veszélyben van és nem akarja Pep kockáztatni, hogy esetlegesen az Espanyol ellen ne legyen a pályán.S.Agüero írta:Soceidad elleni kezdőm:
Tipp:
0-3.
Villa, Messi, Pedro

Én játszatnám Thiagot mindenképp, Iniesta helyett mjuk, vagy Pedro helyett, és akk az ő posztjára menne fel Andrés. Nagyon kíváncsi vok, hogy a kis brazil mit tud úgy, hogy az alapcsapat van körülötte! 

- MatyiG
- Adminisztrátor
Soceidad elleni kezdőm:
---Alves---------Puyol-----Abidal--------Maxwell-
----------------Xavi-------Iniesta(Thiago)---------------
Pep szerintem Masch helyén Sergio-t. Ini helyén meg Keitát.
Tipp:
3-0.
Villa, Messi, Pedro
---Alves---------Puyol-----Abidal--------Maxwell-
----------------Xavi-------Iniesta(Thiago)---------------
Pep szerintem Masch helyén Sergio-t. Ini helyén meg Keitát.

Tipp:
3-0.
Villa, Messi, Pedro
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.12.11. 11:04:56-kor.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én a bajnokságól beszélek egyrész, másrészt azokról a büntikről, amiket mi kaptunk és nem az ellenfél. Eddig nem volt nekünk ítélt büntető.csülök írta:Lionel85.
Megítéltek nekünk 2 böntetőt a BL-ben. Messi kihagyta a Pana ellen, Villa belőtte a Rubinnak. Továbbá a bajnokságban ítéltek ellenünk 11-est (kamu a Racingnak, Valdez védte, Piqué kezezéséért a Getafénak, belőtték), egyet a BL-ben (Rubin). Szóval a hatodik az lehet az idei Barca-meccseken összesen megítélt 11-esek száma.

FC Barcelona - RCD Espanyol : dec. 18 , 20:00.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
-
- Jugador del Barça
Sziasztok,
itt van pár mini-videó a Barca-Realról a helyszinről...még most is beleborzongok.....
http://szabella.hu/
itt van pár mini-videó a Barca-Realról a helyszinről...még most is beleborzongok.....
http://szabella.hu/
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
-
- Entrenador del Barça
A szivás a mi vezetöink miatt volt. Minden más csapat odaért - messzebbről is - a meccsére. Csak elötte való nap kellett volna indulni.
Csak mi cirkuszoltunk, nem tolt ki velünk senki. Igazságosnak kell lenni, nem mindig másokban keresni a hibát. A csapat jó volt, bár sok hibás passz is történt. Belefért.De hogy 2-0 után sem pihentett néhány cserével Pep azt nem értem. Mi teteje van a 84-ik percben cserélni. Kazany ellen lehet a B. csapattal felállni.
Csak mi cirkuszoltunk, nem tolt ki velünk senki. Igazságosnak kell lenni, nem mindig másokban keresni a hibát. A csapat jó volt, bár sok hibás passz is történt. Belefért.De hogy 2-0 után sem pihentett néhány cserével Pep azt nem értem. Mi teteje van a 84-ik percben cserélni. Kazany ellen lehet a B. csapattal felállni.
Fecó
csülök rosszul tudod a dolgokat... a szövetség arról tájékoztatta a csapatot, h a meccset elhalasztják vasárnapra és csak DÉLUTÁN 3-KOR szóltak, h meg kell rendezni a meccset még aznap... a csapatunk csak abban hibázott, h naivan elhitték, h a szövetség nem gondolicskázik és fair-módon ítéli meg a helyzetet...