Bajnoki Mérkőzések 10-11
adom az előttem való hsz.-t, véleményem szerint is jobb most egy pofon , mint a későbbiekben. De hát ilyen a sport nem lehet 100%-os teljesítményt nyújtani hosszú ideig, bár nem azt reméltem , hogy egy ilyen csapat ellen hazai pályán vérzünk el. Túl kell rajta lépni és pont. Bár már most látszik,hogy rövid a kispad, ilyen helyzetekben nincs egy támadó szellemű játékos aki beállva lendíteni tudna a játékon.
Szomorú egy kicsit.
Szomorú egy kicsit.
Vége mindennek! A bajnokságot már most elbuktuk, a BL meccseket le se játsszuk, a kupa meccseket meg hagyjuk is. Guardiolát holnap temetik.

mess2009 írta:nos emberek, itt és most kimondom: vége a legendának!
gyakorlatilag egy másodosztályú csapat szedett darabokra bennünket!
erre egyszerűen nincs mit mondani, ahogy előtte írtam, ha kikapnánk az minden épeszű érvet felborít, nos megtörtént!

Szégyen!!!! mintha a b csapat játszott volna a sevillai meccsen! totál ugyan az....ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

VISCA EL BARCA
azért szerintem egy elveszített meccs után.. szánalmas játék után is.. nem villát kéne nézni. nézd meg egy [auto_cenzúra] valnciában mit alkotott és bizonyított. mindenkinek lehet rossz meccse nem? jézusom. :S egyből őt kell szidni. Ibrát miért nem szidtátok? Egy meccse volt mikor eldöntött egy Clasicot. azfontos. de máskor [auto_cenzúra] nemcsinált. villa 5ör értékesebb játékos.
hogyan? a legkisebb védő is 20 centivel volt nála magasabb, mi meg a fejére ívelgettük a labdát..lehet hogy azt hitték, ég Ibra van ottBlauGranaGroc írta:neki legalább 45 perc alatt sikerült az ami a 40millás Villának nem, gólhelyzetbe kerülniboixosnoisbarca írta: Be kellett volna annak a homár Bojannak rúgni a ziccert...és akkor most nem ez lenne!!!!!!
szétrobbanok a dühtől

-
- Jugador del Barça
Ok csak egy kérdés:Tdavid írta:Sztem vegyél visszább!!boixosnoisbarca írta:FtcSikiHun
Te mit tudsz rólam szarházi?
Attól h nem játszom a Barcaban nem jelenti azt h nem vagyok sikeres nyominger!!!
Hozzád ki szólt???
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ó, ez marhaság. Villa tudott szvsz a legtöbbször gólhelyzetbe kerülni, Calatayud van 3-4 bravúrt is bemutatott a lövéseinél.BlauGranaGroc írta:neki legalább 45 perc alatt sikerült az ami a 40millás Villának nem, gólhelyzetbe kerülni
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
várható volt... válogatott meccsek után mindig ez van... jobb az elején beleszaladni egy ekkora pofáraesésre, mint amikor márcsak öt meccs van...

- simonyitibi
- Barça B
Pep egyszerűen nem tud igazolni,és nagyon nagy marhaságokat csináll!!!Elküldte Eto'o,ez az egyik nagyon nagy hibája,Yaya nélkülözése a meccsekről,ami oda vezetett hogy elment tőlünk a másik nagy hiba,Marqez is lelép töllünk,ez a harmadik,Ibra lepasszolása,mint pénzügyileg,mint szakmailag hüly.eség,,megvenni ezt a Brazil védőt,most nem ugrik be a neve,na az sem nagy durranás,legalább is ez a meccs alapján,de ebbe még tévedhetek! Bojan mint 9-es,he-he,vicc!Kics,nem olyan nagy szám,könnyen lenyomják!
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
mindjárt kezdődik a Real-Osasuna megyek nézni, és szurkolok az Osasunának!:) Ajánlom hogy egy x-et hozzanak ki!:)
nos emberek, itt és most kimondom: vége a legendának!
erre egyszerűen nincs mit mondani, ahogy előtte írtam, ha kikapnánk az minden épeszű érvet felborít, nos megtörtént!
-
- Jugador del Barça
FtcSikiHun
Attól h nem játszom a Barcaban nem jelenti azt h nem vagyok sikeres nyominger!!!
szerintem most már mindenkinek tény: a keretünk nem alkalmas a rotálásra!! nem tudom hogy ez hosszú távon müködni fog-e??
felvagdostam volna az ereimet, ha ezt este 10 től éjfélig kellett volna néznem... 

- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Hát a csapat mai teljesítménye szánalmas volt. Felejtsük is el gyorsan, erről a meccsről még beszélni sem érdemes. Jövő héten BL, most erre kell koncentrálni. Azt a meccset be kell húzni, nincs mese.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Legalább van okom inni este...
Van ez így, jövő héten majd nyerünk. Én nem kongatok vészharangot, ha 2 meccs múlva is így játszunk, akkor lehet hogy gáz van, ez csak egy meccs volt...

-
- Jugador d'estrella
neki legalább 45 perc alatt sikerült az ami a 40millás Villának nem, gólhelyzetbe kerülniboixosnoisbarca írta: Be kellett volna annak a homár Bojannak rúgni a ziccert...és akkor most nem ez lenne!!!!!!
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
nem csak ezen múlik, ilyen elrontott felállással nem is lehetett más az eredmény..megint 2 vkp-val kezdünk egy hercules ellen??? miről beszélünk??Bree írta:Hát, eléggé úgy tűnik, hogy a sor nem fog megtörni: megint nem nyerünk válogatottmeccs után.
Miért nem veszik már észre, hogy Bojan nem Barca szintű futballista?? Amikor kezdő legkésőbb a szünetben lecserélik, és ezek odaadták neki a 9-es mezt??
Hol volt Xavi? félidőt passzolgatott argentína ellen, mesi meg csak Busquetset [auto_cenzúra] egész meccsen, most meg töketlenkedik..szégyen az egész brigád, de főleg a vezetőség, és Pep ezzel az elrontott igazolásaival együtt...

Tavaly egész évben egyetlen egy vereség, hazai pályán pedig egy sem. Most a második fordulóban már az első jött-ment csapat beveszi a Camp Nout. Remélem, hogy azért ez a pofon helyretéríti a srácokat!!!
Már az első percben érezhető volt, hogy motiváltan lépünk pályára. A kezdettől fogva taktikus futballt játszva, helyzeteinket jól kihasználva végül sikerült győznünk. Véleményem szerint ez első sorban a fegyelmezett csapatmunkának, jó védekezésnek és az okos nyári igazolásoknak - Trezeguet, Drenthe - tudható be. Kis szerencsével kiütés is lehetett volna belőle. Nagy jövő előtt áll a csapat!
Hatalmas grat az ellenfélnek: azt játszották amit tudnak, mi pedig messze a tudásunk alatt szerencsétlenkedtünk. Jókor jött a pofon, remélem több ilyet nem látunk. Hajrá! 

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na gyerekek, ez az égő, nem a frufru.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22