csabimo írta:
Fölösleges igazolásnak tartom, mert még mindig nem oldották meg a balszélső kérdést évek óta. Ez sokkal nagyobb priorítást kéne kapjon, hiszen évek óta ez a hiányposztunk...Lehet azzal jönni h Pedro megoldja stb...
Villa szerintem oda érkezett,a milan ellen is ott játszott,meg a szuperkupa meccsen is.Mondj egyébként egy balszélsőt,aki előrelépés lenne? Villa tökéletes oda.
VKP-hoz meg annyit,hogy lehet Adriano,Jonathan is tud ott játszani,de nem az a posztjuk.Keita nálunk nem játszott vkp-t soha. Ezért sem szerettem amikor valaki azzal érvelt,hogy Iniesta tud balszélsőt is játszani,nem kell oda ember. Persze hogy tud,de nem az a posztja.
Egy VKP volt a csapatban,az pedig Busquets.
Kellett Masch nagyon.
Csak Ibra maradjon,mert 3 csatáros játékhoz elég gyenge lenne a Villa,Messi,Pedro,Bojan,Jéffren felhozatal.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."