Lehet jó döntés Ibra elküldése,nem tudom,vhogy életidegennek érzem én is sokszor a Barcában,bár én még mindíg a megtartása mellett állnék,ugynais kit lehetne még most igazolni? Amúgy meg most tényleg milyen alternatívák járhatnak a vezetőség fejében?
1.Senki,hát merész,sztem Rosell amúgy is akar vmi nagyot igazolni első évre!Lehet jövőhéten robban a bomba!?
2.Robinhot?Hát ő fixen elhozható,sőt szinte már-már könyörög hogy vigye el vki!Jobb mint a semmi,sőt lehet nagy fogás,de nem tom,azért kétes.És ne feledjük dec.-ben Pep leszavazta,mondván bomlasztó!És akkor meg megint itt van hogy elvileg bomlasztó Ibra megy bomlsztó Robinho jön!?Ha meg szimplán szakmai okok miatt küldik el,akkor me gkérdem én szakmai okok miatt miért nem volt jó Robinho télen,azért elfért volna balon,azt lehetett érezni!
3.Torres?!Már csak azért,mert nyilván Rosell akarja,ezzel is kampányolt,Pep meg nyilván nem bánná,nagy player,no pláne a többi spanyollal egy csapatban!Most már zsé is lenne rá,60-70ért elhozható.Node ennyi idő alatt letárgyalni!?Hacsak nincs vmi már elkezdve.Liverpoolal úgyis tárgyalgatunk,lehet ő is szóba került.
Lehet az a szitu,azért megy az utolsó pillanatos kapkodás,mert a bejelentkezett Ibráért vki,aki tud fizetni,ahova el is menne ő maga is,és így el lehet adni,belőle meg Torrest megvenni!A háttérben meg le van tárgylava a dolog,azt aláír Ibra,másnap meg jön Torees a semmiből,mint Adrianot igazoltuk!Ez elég szép lenne,nekem tetszene,bár ezért ehhez jó adag optimizmus is kell,nem tudom vmiért nekem most van,ilyen perceket élek!
Node:
-sérült félig,a szezon meg már itt van!
-Sérülten hogy fog beilleszkedni kérdem én?
-Ha jön Torres Mascherano fixen nem,bár azért ez kisebb baj!Megvehetjük pl vmelyik francia csapatban játszó néger rombolót,nem is lenne hülyeség megjegyzem,olcsóbb,és lehet jobb alternatíva is!
4.Luis Fabianot emlegtték,én is fölhoztam,node beugrott,hogy neki bl sztornó,hát nem tudom azért így lehet nem őt kéne,elkélhet még azért a blben is egy jó csatár plusz
5.Jóban van Rosell a brazilokkal,leht hozza Neymart,ami meg ugye zsákbamacska!
6.??????Pfffff lehetne nevekkel dobálózni!Aguero?...