Subinho írta:Tourét ki zavarta el? Pep mondta neki hogy csak pados Busi mögött ezért ment el nem azért mert el lett zavarva.
Touré klasszis játékos és annyit megérdemelt volna mint Keita!!! akkor sztem nem megy el!!! de Pep-nek NEM kellett!!
Henry már nem illett ide ebbe a csapatba. Nagyon nagy játékos volt de már nem tudta hozni a régebbi formáját.
ez igaz, már nem volt a régi, de ezt honnan is tudhatuk, amikor nem játszott??? Tavaly végig tolta az évet jó formában, aztán idén egyszer csak kikerült...
Marquez nem tudom.ő róla nem nagyon t'om miért ment el.
Mert Pep nem számított rá, inkább egy fiatal 4. védőként...
Szerintem meg inkább játszon Pedro mint Robinho.
szerintem meg nem játszhat Pedro minden mecsen, csere nélkül!!!
Dinhót ki üldözte el??? Ivott,sérülten bulizott nem járt edzésre...
Valóban így volt, de meg sem próbálta motiválni!!! Akárcsak Eto'o ős is méltatlanul távozott!!! Egyszeren nem lehet így bánni emberekkel, mert Pep gondol egyet...
touré alap kezdő akart lenni!
erről volt is egy nyilatkozat,hír hogy ezt pep nem garantálja neki.
henry az őszt szinte végig játszotta,és nem nyújtott v'mi meggyőzet-finoman fogalmazva.
Amugy meg sztem nagy erénye pepnek hogy így beépíti a fiatalokat. beugrónak padról tökéletesek.
Azt ne felejtsd,hogy rafa már öregszik nem valami gyors és képes fatális hibákra.
R olyan,ha van kedve játszani akkor persze okés,de ha nincs akkor sétálgat,mint CR.
Te azt honnan tudod hogy,nem próbálta motiválni.
Nem hinném,hogy az akkori világ egyik legjobb játékosát eladja 21 milláért,ha nagyon kell neki.