Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.22. 19:47:46

víscaelbarca!forever írta:CR MU-s korában volt igazán jó. Mostmár csak a szabadrúgásai érnek vmit. A cselei hasztalanok és elveszti a labdát.
Ez már a MU-s korszakában is így volt. Szerintem egyáltalán nem esett vissza a teljesítménye és ha a meccs/gól átlagát nézzük, akkor a tavalyi szezonja volt eddig a legjobb.
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.08.22. 19:43:22

olvastam pár témával arrébb Ronei- CR összehaosnmlítást és azt kell mondanom ég és föld a 2 játékos teljesítménye kevés olyan játékos van mint Ronaldinho csak neki nem volt szorgalma nem dolgozott annyit a tudásáért és a nálunk töltő utsó 2 évben a sok bulizás miatt lecsúszott a topról de egy zseni volt és hosszabb is lehetett volna karrierje ha Rijkard összetartja csapatot akkor mindkettőjük Barcelonai pályafutása tovább tarthatott volna. CR MU-s korában volt igazán jó. Mostmár csak a szabadrúgásai érnek vmit. A cselei hasztalanok és elveszti a labdát.
Emlékeztek még amikor a 2005 őszi el classicon amikor a Ronaldo (mármint a fenomén) és Ronie pacsiztak ???? szépek az ien gesztusok 2rivális klubnál :oops:
d
Entrenador del Barça

2010.08.22. 19:28:12

mcfly_ írta:üdv, madridistaként vagyok itt. (ne bántsatok..:lol: )

egyre többet olvasom, hogy ez a thiago srác mekkora tehetség, stb.. vki felvilágosítana, hogy mit érdemes róla tudni, úgy konkrétan.
Mire vagy kíváncsi?
Mazinho fia ('94-es VB-ről lehet ismerős, később évekig játszott Spanyolországban), olasz-brazil-spanyol játékos, a spanyol korosztályos válogatott meghatározó tagja. Támadó középpályás, irányító poszton fogjuk látni valószínűleg. Az első csapatban már bemutatkozott, gólt is lőtt, jutyúbon találsz róla videót.
bazsiii
Barça B
Kapcsolat:

2010.08.22. 19:23:56

messi azért nem fog beleszürkülni a mezőnybe,mert nem bonyolult a játéka,így a foci további leegyszerűsödése/letisztulása esetén is ki tudna emelkedni.(leegyszerűsödés alatt értem azt h kevesebb a tér,nincsenek látványos cselek) messi-ha lehet ilyet mondani-egyszerű trükköket hajt végre,mindössze váratlan az egész. ebből adódóan sokáig tündökölhet messi csillaga.
Messi az a fajta játékos aki "csakazértis" tovább viszi a labdát, míg Cé (sajnos) az első adódó alkalomban elesik.
azt kell mondjam, ha Cé ugyanúgy állna hozzá mint Messi, sokkal jobb lehetne.de szerintem már nem fog változni, így Messi-ben marad meg ez a 'csoda'.kis helyen egyszerű cselek és nem esik el.többet ő nem igazán tud.max még a gyors tempóváltoztatás. :mrgreen:
madridista
Kép
mcfly_
Barça C

2010.08.22. 19:16:29

üdv, madridistaként vagyok itt. (ne bántsatok..:lol: )

egyre többet olvasom, hogy ez a thiago srác mekkora tehetség, stb.. vki felvilágosítana, hogy mit érdemes róla tudni, úgy konkrétan.
The Deadman/Real fan
Barça B

2010.08.22. 18:49:03

Saját nevelések fogalma ott már szinte nem is létezik nevetséges
előbb nézz után a dolgoknak mielőtt hülyeségeket , majdnem minden korosztályos csapatunk megnyerte a bajnokságát vagy dobogón végzett , az hogy a Castilla sz@r mert már oda is igazolnak nem azt jelenti hogy nincs utánpótlás , de most már a Castillát is rendbe rakták , az összes 20 év feletti játékost elküldik /elküldték
"Én vagyok az ideális edző, mivel nem félek semmitől. Ugyanakkor én edző vagyok, nem pedig Harry Potter. Ő varázsló volt, a valóságban azonban nincs mágia. Nem hiszek benne. A mágia fikció, és én a futballban élek, ami valóság.
Mourinho
daffy
Madridista

2010.08.22. 18:42:02

messi azért nem fog beleszürkülni a mezőnybe,mert nem bonyolult a játéka,így a foci további leegyszerűsödése/letisztulása esetén is ki tudna emelkedni.(leegyszerűsödés alatt értem azt h kevesebb a tér,nincsenek látványos cselek) messi-ha lehet ilyet mondani-egyszerű trükköket hajt végre,mindössze váratlan az egész. ebből adódóan sokáig tündökölhet messi csillaga.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.22. 18:37:19

haszi írta:Szó mi szó, a csúcs Ronaldinho minimum 2-3 szinttel van a mostani "világsztárok" fölött, lehet ezért köpködni engem, de se Messiben, se Cében nem látok most olyat amitől olyan legendák közé tartoznának idővel, mint Maradona, Eusébio, Puskás, Kubala, Pelé, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane. Lehet, hogy sokaknak más véleménye van, de szerintem többnyire igazam van.
Ha látszik valakin hogy ennyire kiemelkedik a mezőnyből, akkor az ő ideje alatt-ha a motivációja töretlen-nem fog annyit változni a futball hogy beleszürküljön a mezőnybe.
Ők szolgáltatják a témát, de az adott korban, az adott viszonyokhoz hasonlítva akármelyik előbb felsorolt játékost is úgy emlegettek hogy egyszer majd csatlakozhat az akkor még rövidebb és exkluzívebb névsorhoz.
Pl: Maradona 82-es vb-je..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Varatrix
Director del Fútbol

2010.08.22. 18:12:25

haszi írta:Szó mi szó, a csúcs Ronaldinho minimum 2-3 szinttel van a mostani "világsztárok" fölött, lehet ezért köpködni engem, de se Messiben, se Cében nem látok most olyat amitől olyan legendák közé tartoznának idővel, mint Maradona, Eusébio, Puskás, Kubala, Pelé, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane. Lehet, hogy sokaknak más véleménye van, de szerintem többnyire igazam van.
Ezeket a kérdéseket az idő dönti el.
Az viszont biztos, hogy minden generációnak vannak legendái.
És jelenleg Messi és Cristiano a leg felkapottabb.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gygerike
Entrenador del Barça

2010.08.22. 18:09:06

Pedig őket már most is 1 lapon említik a felsoroltakkal. És szerintem se jogosan. Még pár évnek elkell telnie hogy megérdemelten legyen köztük. De erre megvan minden esélyük , mind Messinek mind Ronaldonak. (Messinek azért 1 kicsit nagyobb :twisted: )
Visca El Barca
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2010.08.22. 18:05:54

tetszik a listád,ebből lejön minden :) Ronnie a kakukktojás,mert a többiekkel ellentétben ő "csak" 2 évig volt reflektorfényben és kápráztatta a VILÁGOT...ennyinél tart cr is :D
Messi viszont sokkal fiatalabban már cirka 5 évet tud felmutatni :P
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.08.22. 17:44:55

Szó mi szó, a csúcs Ronaldinho minimum 2-3 szinttel van a mostani "világsztárok" fölött, lehet ezért köpködni engem, de se Messiben, se Cében nem látok most olyat amitől olyan legendák közé tartoznának idővel, mint Maradona, Eusébio, Puskás, Kubala, Pelé, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane. Lehet, hogy sokaknak más véleménye van, de szerintem többnyire igazam van.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.22. 16:38:54

daffy írta:ha már a másik oldalt olvasgatjátok és szóbakerült "hehe" neve,érdemes figyelni h miket ír,mert én 95%ban egyetértek vele.
Én is egyetértek vele sokmindenben, főképp az angolokról alkotott véleményünk egyezik... :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.22. 16:22:28

brazilokkal ÉS argentinokkal szemben elfogult ;)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.22. 16:20:03

daffy írta:ha már a másik oldalt olvasgatjátok és szóbakerült "hehe" neve,érdemes figyelni h miket ír,mert én 95%ban egyetértek vele.
csababarca!
nem érdemes felhúzni magad,az elvakultak mind2 oldalon elkövetnek minden lehetségeset h bemocskolják/érvénytelenítség,amit a másik csapat elért.

Hehe tényleg próbál objektív maradni,ő csak a brazilokkal szemben elfogult :D

Próbálok higgadt maradni,ezért se írok oda,mert az rosszul sülne el :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.22. 16:19:21

csababarca!
nem érdemes felhúzni magad,az elvakultak mind2 oldalon elkövetnek minden lehetségeset h bemocskolják/érvénytelenítség,amit a másik csapat elért.
egyébként durva, h "hehe" miket írt le, mert ő aztán kegyetlenül osztotta korábban a Barcát...
a "rövidítés" meg érvelni azt tud: "ha marad ez ami most van még két évig akkor fordítunk.....mert mi,jobbak vagyunk azért. "

:D
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.22. 16:18:11

nekem raisen a nr.1 madridista fórumozó! :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2010.08.22. 16:14:24

ha már a másik oldalt olvasgatjátok és szóbakerült "hehe" neve,érdemes figyelni h miket ír,mert én 95%ban egyetértek vele.
csababarca!
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.22. 16:00:46

csababarca írta:Csak közlöm veletek Barcás társaim,hogy a real madrid szurkolói megállapították,hogy a TIM kupa,egyenlő a spanyol,és az európai szuperkupával,meg a klubvébével,így az inter 7 kupával zárhat...

Ezek ennyire unatkoznak a fórumon? :lol:
Bármit felhoznak ami jobbnak tűnik mint a Barca, erről nem beszélnek majd az Inter esetleges klub-vb címéig(ha már meglesz az eu super cup is) és akkor előhozzák h a szuperBarcát túlszárnyalták..
Ugyanaz a folyamat hogy mindig találnak jobbat, Lass vs Touré (lol), Ronaldo, sőőt, Robben vs Messi (lol).
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
mrlevy
Jugador del Barça

2010.08.22. 15:49:08

d írta:Ronaldinho korszakos zseni volt. Ezen az sem változtat, hogy csak pár igazán nagy éve volt. Eltékozolta a tehetségét, emiatt nem lesz csak évtizedek múlva is a legnagyobbak közt emlegetve. Nála az egyik legerősebb az a bizonyos "mi lett volna ha..." érzés. Nem hiszem, hogy legenda fog válni belőle, de azért fogják még emlegetni, és mi, akik láttuk fénykorában biztosan emlékezni fogunk rá.
Ide is csak ugyanazt tudom irni amit Ibraval kapcsolatban.
Az az ember aki lehoz nekunk egy Clasico-t az orokre beirja magat a Barca tortenelmebe.
Sot az akit felalva tapsol a bernabeu kozonsege(nah jo csak paran de akkor is :) ) azt meg altalanos iskolai tortenelem oran is tanitani kene :)

Mindezt mondom,alitom ugy hogy en sosem szerettem (marcsak azert sem mert brazil es vilageletemben argentin szurkolo voltam) sem mint embert sem mint focistat.De aki zseni az zseni.
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.22. 15:43:35

Cr-től nem lehet elvitatni, hogy ő is a mai futball egyik legjobbja. nagy játékos, nagyon tehetséges, de nálam hozzátartozik ahhoz, hogy valakit igazi zseninek nevezzünk a pályán belüli magatartás is.
Ez pedig tudjuk nála mit jelent. Ennek ellenére mindenki gondoljon bele abba hol tartott volna tavaly a real nélküle.
Messi más kategória, kétségkívül jobb játékos, ha ezt nem ismerik be egyesek én nem akarok vitába szállni velük mert vagy elfogultak vagy nem értenek a focihoz. Bocs ha ezzel megbántok valakit de ez a véleményem.
Az olyanokkal pedig akik olyat mondanak hogy Leo azért nagy játékos, mert kezelést kapott éveken át egyszerűen nem normálisak, nem klell velük foglalkozni.

Azzal pedig nem értek egyet, hogy ha valaki hiányzik a csapatból (Xavi,Ini, Messi, Piqué stb.) akkor nagyot esik a játék színvonala nem értek teljesen egyet. Ezek a játékosok azért ilyen kiválóak, mert képesek hiányukat pótolni. Amikor szezon elején Messinek nem ment annyira Ibra felvette a kesztyűt és kisegítette a csapatot.
Természetesen egy Xavit nem lehet pótolni, de ez a csapat azért csapat, mert nem omlik össze egy kulcsjátékos hiányától.
Forca Barca!!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.22. 15:39:20

Csak közlöm veletek Barcás társaim,hogy a real madrid szurkolói megállapították,hogy a TIM kupa,egyenlő a spanyol,és az európai szuperkupával,meg a klubvébével,így az inter 7 kupával zárhat...

Ezek ennyire unatkoznak a fórumon? :lol:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
d
Entrenador del Barça

2010.08.22. 14:40:59

Ronaldinho korszakos zseni volt. Ezen az sem változtat, hogy csak pár igazán nagy éve volt. Eltékozolta a tehetségét, emiatt nem lesz csak évtizedek múlva is a legnagyobbak közt emlegetve. Nála az egyik legerősebb az a bizonyos "mi lett volna ha..." érzés. Nem hiszem, hogy legenda fog válni belőle, de azért fogják még emlegetni, és mi, akik láttuk fénykorában biztosan emlékezni fogunk rá.
Tivornya
Capitá del Barça

2010.08.22. 14:36:33

Az most mindegy,h játszi könnyedséggel focizik,vagy hidegvérrel lövi a gólkokat 0-30 méteren belül...a lényeg,h 1-2 év felvillanásra mondják/moindjuk,h korszakos zseni.
Ronnie-nál kiderült,h nem...cr is afelé tart,igaz,ezt megköszönheti Messi-nek :D
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
gianni
Entrenador del Barça

2010.08.22. 14:32:56

Egyértelmű,hogy CR a nyomába sem ér Ronnie-nak,csak sajnos rövidre sikeredett a varázslós időszaka de az legalább nálunk volt :)
Lezárt