Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem rossz felállás, az én véleményem szerint elől túl sok az ember és idő fog kelleni nekik, hogy összeszokjanak. Ámbár, ha cr megint egyedüli emberként megnyeri a meccseket akkor ismét csak a komolyabb ellenfelek ellen lesz probléma. Hátul Albiolt játszatnám, előző idényt is 1 komolyabb hibával lehozta, ha jól tudom. Nem lehetett rá panasz, ha igen akkor madridista kollégák kijavítanak. Nem kérdés kinek a helyére raknám be.daffy írta:mivel folyton van 4-5 sérült,ezt nem tudni,de elméletben:Andris írta:Most akkor hogy is néz ki egy legerősebb kezdőcsapat a madridnál?
-casillas-ramos-pepe-carvalho-marcelo-lass-xabi-cr-özil-di maria-higuain
mivel folyton van 4-5 sérült,ezt nem tudni,de elméletben:Andris írta:Most akkor hogy is néz ki egy legerősebb kezdőcsapat a madridnál?
Szerintem ezt most igen nehéz lenne megmondani. Bár nem vagyok madridista, de a sok igazolást elnézve kicsit bőség van, ráadásul Mou elég gyakran kicsit módosít a játékosok posztján és szerepkörén (Eto'o pl). De ettől függetlenül érdekelne engem is egy-két madridista kolléga szubjektív véleménye a legoptimálisabb felállásról.Andris írta:Most akkor hogy is néz ki egy legerősebb kezdőcsapat a madridnál?
Ja mert ők csak pénztárcából tudnak megfelelő játékost szerezni, nevelésből meg semmit.ferninho írta:Valdano jelentette be... nem a RealEgyébként a Real bejelentette,hogy többet nem igazol,csak kiárusítás lesz.. Smile
én egy garast se tennék erre, hogy nem lesz több igazolásúgy is igazolnak még vkit
Hát igen... Én is így vélekedem ahogy tedetabarca írta:Am. moderálja vki ezt a fórumot?
Mindenki tudja, hogyolyan mint ez a szmájli, Messi se szép, Ibra se. És????? Nem ezért szeretjük őket (már akit...), hanem a pályán a nyújtott teljesítményükért.
Amióta elkezdtem fórumozni, egyre inkább úgy látom, hogy itt általános iskolás gyerekek vitatkoznak, mert épp megunták a CS-zést vagy a WOW-ozást.
Valdano jelentette be... nem a RealEgyébként a Real bejelentette,hogy többet nem igazol,csak kiárusítás lesz.. Smile
Ne aggódj, ha Madridban védekező focit fogja erőltetni, hamarosan mehet is.víscaelbarca!forever írta: Láccik már hogy Intert csinál a Madridból. Lehet hogy sikerül a triplázás de az védekező focival lesz.ÉS már egyre kiismerhetőbb Mournho is.
mert már 3 szor játsza el.
csak is azért. Láccik már hogy Intert csinál a Madridból. Lehet hogy sikerül a triplázás de az védekező focival lesz.ÉS már egyre kiismerhetőbb Mournho is.detabarca írta:Én nem hinném, hogy Carvalho érkezése miatt erősebb lenne a Real védelme. Cselszkiben is romboló ember volt és sztem ezért jött ide is.
Illetve ha a Real elhullajt annyi pontot mint az Inter tavaly akkor is jóvíscaelbarca!forever írta:detabarca írta:Érdekelne a véleményetek....
Nem érzem a Real keretét, olyan erősnek, hogy megfricskázzon minket jövőre, de ott van a Mourinho faktor. Ti hogy látjátok?
sztem a Classico egy nagy taktikázás lesz amire ha Pep megtalálja az ellenszert a védekezésük ellen(ahogy az Inter ellen is kellet volna)
akkor nyerhetünk.Az igazolások a Realnal úgy fognak bevállni mint a Milito,Mota,Eto,Snejder,Lucio akkor bajban leszünk.A Real játéka kb olyan lesz mint az Interé véleményem szerint. Tehát meg lehet verni őket csak Pepnek okosan kell gondolkozni. A bajnokságban nem szabad hibázni.
Ha mondjuk a Real bajnokságot nyer de mi BL-t akkor az is jó lenne.![]()
Örülnék neki.Azt mondom lehet hogy a Real pdja hosszú de amíg ilyen kíváló sportemberek (pl Gago) és világklasszisok alkotják a keretet mint (Granero,Garay,M.Diarra) és van egy ilyen klasszis befejező csatáruk mint Higuain aki üres kapura 10 ből 1szer gól rúg addig nem lehet gondunk.A Hátvésorról nem is bszélve.Bár az Carvlho érkezésével erősödött.De ha oda figyelünk és nem lessz annyi pontatlanság minta tavaszi Clasicon akkor nyerhetünk.kicsit hosszúra sikeredett.
Ezt sztem elégszer beszéltük h a világsztárok fele, ilyen zsákbamacskának indult.noname írta:Érdekel hány válik be a féltucat zsékbamacska közül.
Khedira,Özil,Canales,Di Maria mind azok. Egyikük se bizonyított még komoly klyubcsapatban, max VBn.
Sziasztok!Amúgy minek ennyi irányító?!
Kaka nem az?
detabarca írta:Érdekelne a véleményetek....
Nem érzem a Real keretét, olyan erősnek, hogy megfricskázzon minket jövőre, de ott van a Mourinho faktor. Ti hogy látjátok?
Sokkal többen...Maicont szerintem tényleg butaság volt "elcseszni". Rohadt sokat erősödhetett volna a csapat, és ahogy hallottam 2-3 millán ment a vita.
. Di Maria-ért pedig képes volt Perez asszem 36 milliót kiadni. (25+5+6 ha jól tudom) Ő nem hiszemhogy behozza az árát de majd kiderül.
Kívánom, hogy ne úgy járjon mint pl Huntelaar, vagy még néhány hatalmas potenciállal rendelkező játékos, akik elvesztek a süllyesztőbe.
Nálatok egyértelmű kispad. Nálunk (egy ideig) egyértelmű kezdő. Kaká idén már nem fog játszani, utána is ki tudja hogyan. VdV meg nincs előtte, a holland két év alatt nem tudott egymás utáni 3 értelmes meccset lerakni az asztalra. Cserének jó, néha feldobja a meccset, de kezdőként nem lehet számítani rá. Özilnek stabil helye lesz a kezdőben, ha hoza azt, amit sokan várnak, várunk tőle.Ha hozzánk jött volna örültem volna, de inkább azért, hogy legyen valaki a kispadon, mert ez nálunk egyenlőre elég rövid, a Real-ban viszont lesznek előtte néhányan. Ha támadóközepet fog játszani Kaká és Van der Vaar-t is előtte lesz szerintem, ha árnyékcsatárt akkor meg Benzema vagy Ronaldo.
Mourinho szerintem most helyrerázza a Madridot, egyszerűen képtelenségnek tartom, hogy amelyik csapathoz ö hozzányúl, az ne legyen sikeres. Sajnos most a Realon a sor.detabarca írta:Nem érzem a Real keretét, olyan erősnek, hogy megfricskázzon minket jövőre, de ott van a Mourinho faktor. Ti hogy látjátok?
Jah ezt is észre kellene venni.Kalap1988 írta:Nyilván megértette mindenki, de most már még egy barcás fórumozó se írja le, hogy elég volt, mikor kb 10 perce már szerencsére nem ír a realmadrid777 nevű kollega, azaz nincs is mire reagálniFelesleges játszani az eszünket tovább...