Vaughen,Mikel,Neymar,Sanogo,SituFCBMessi19 írta:Valaki írjon már olyan fiatal játékosokat,akikből nagy playa lesz!Bármilyen poszt jöhet. Előre is köszi.
Championship/Football Manager
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Valaki írjon már olyan fiatal játékosokat,akikből nagy playa lesz!
Bármilyen poszt jöhet. Előre is köszi.
Szerk:Köszi sjay,ha van még másvalakitől is,jöhet!.

Szerk:Köszi sjay,ha van még másvalakitől is,jöhet!.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCBMessi19 2010.09.02. 15:00:07-kor.

http://thepiratebay.org/torrent/3235719salas9 írta:Először is bocs, ha rossz topicba írok.
Valaki nem tudna nekem egy olyan linket ahonnan INGYEN le tudnám tölteni a Total Club Manager 2004-et vagy 2005-öt? Megköszönném!

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Tessék!salas9 írta:Először is bocs, ha rossz topicba írok.
Valaki nem tudna nekem egy olyan linket ahonnan INGYEN le tudnám tölteni a Total Club Manager 2004-et vagy 2005-öt? Megköszönném!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Llegenda del Barça
nincsenek durcizások, a fiatalokra (pl. Walker és Naughton) bátran számítok fontos tétmeccseken is, és a alapfelállásban cserék is gyakran kapnak lehetőséget, nincs egy olyan 11-em, akik közül ha valaki nem teljesít akkor nem teszem ki. De ha teljesít, akkor is pihen 2-3 meccs után egy huzamba , kivéve azt a 1-2 embert, aki a legfontosabb láncszem. Bár ha a csapatkapitányom se nyújtva amit elvárok tőle akkor neki is irány a pad...Lionel85 írta:Támadó középpályásokból el vagy látva, de szélső hátvédekből nem.Nincsenek durcizások, hogy x vagy y túl keveset játszik? Ha Bale megsérül, ki a balhátvéd?
Bale helyén pedig az említett Naughton megbízható U21-es válogatott fiatal, nincs vele gond

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Vagy a kivásárlási ár alacsony, vagy pedig nagyon rossz anyagi helyzetben van a klubod, igy a jó pénzért az elnök elfogadja az ajánlatot. Ha az utóbbi, akkor figyelj jobban a pénzügyekre, alacsonyabb fizetések, kevsebb juttatás, szerződéskötéskor minél alacsonyabb aláirási pénz, barátságos meccsek nagy csapatok ellen, ilyesmik. De erre egyébkénbt mindig a legjobb megoldás az, ha az ember nyermessideco írta:![]()
Milyen dolog az, hogy a vezetőség a szó nélkül elfogad egy ajánlatot a játékosomra? Így volt Cassanoval is, és most Chiellini is...Megőrjítenek...

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- chonggy
- Capitá del Barça
Köszke.#Neymar# írta:Nem baj,nálam is fent van több.Úgyis mikor kezdesz egy játékot előtte választod ki melyiket akarod használni.chonggy írta:chonggy írta:Fenn vagy egy adatbázis-frissítés.Ha felteszem a legújabbat is,az baj?![]()
![]()
![]()
![]()

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Nem baj,nálam is fent van több.Úgyis mikor kezdesz egy játékot előtte választod ki melyiket akarod használni.chonggy írta:chonggy írta:Fenn vagy egy adatbázis-frissítés.Ha felteszem a legújabbat is,az baj?![]()
![]()
![]()
![]()

mezszamot hogyan tudok megvaltoztatni???
koszi
koszi
- chonggy
- Capitá del Barça
A letöltéseket valahogy meg lehet védeni a törléstől?Valami jelszóval?Mert a kretén kistesóm mindig kitörli (a mentést
),ha nem vagyok ott... 

- chonggy
- Capitá del Barça
Valaki?Fontos lenne...chonggy írta:http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... 0&act=down
Mindig ezt írja ki..Mit kell csinálnom?Van valahol máshol adtb-frissítés,ahol le lehet tölteni?

- chonggy
- Capitá del Barça
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... 0&act=down
Mindig ezt írja ki..Mit kell csinálnom?Van valahol máshol adtb-frissítés,ahol le lehet tölteni?

-
- Llegenda del Barça
első évben az utolsó fordulóig kiélezett küzdelemben a 2. helyre voltam jó a spurssel 
nyáron a terveim szerint tudtam alakítani a keretet, így a következő született:
érkezők: Vaart; Rodwell; Mathias Jörgensen; dos Santos, O'Hara (kölcsönből vissza), Kyle Naughton (ifiből fel)
távozók többek között: Pavly, Hutton, Keane, Bassong, Rivaldo
így a keret:
http://kepfeltoltes.hu/100815/keret_www ... es.hu_.jpg
ez már bajnokesélyes

nyáron a terveim szerint tudtam alakítani a keretet, így a következő született:
érkezők: Vaart; Rodwell; Mathias Jörgensen; dos Santos, O'Hara (kölcsönből vissza), Kyle Naughton (ifiből fel)
távozók többek között: Pavly, Hutton, Keane, Bassong, Rivaldo
így a keret:
http://kepfeltoltes.hu/100815/keret_www ... es.hu_.jpg
ez már bajnokesélyes

- potike1
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
az a csillag 'mit is' ? sem ér. nekem fél csillag van ha betöltök 2 ligát, és ha betöltök 32-t, akkor is.chonggy írta:Gyerekek,nekem még mindig rohadt lassan megy a feldolgozás...Megnéztem,csak fél csillag van a gyorsaság menü alatt...Az lenne a baj?Ha igen,hogy tudom felgyorsítani (meg ha nem,akkor is) ?
25-30 ligával jól fut a játék 5-8 év elteltével is.
ahhoz, hogy több csillagot kapj, a gépet kell fejleszteni, ramot és procit.