Bajnokok Ligája & Európa Liga
Ha a tegnapi meccset vesszük alapul akkor szinte bárkit kaphat a Győr van esélye, de ha reálisan nézzük az ellenfeleket akkor egy bolgár vagy fehérorosz csapat ellen van reális esély.
Dniprot és a Harkovot(Kharkiv) többen a verhető kategóriába írtátok, szerintem meg nagyon nem. Az ukrán bajnokság jóval a magyar előtt van kb. sőt közép Európa szinten is élbajnokság és ez a két csapat közvetlenül a Dinamo és a Shatar mögött van.
Dniprot és a Harkovot(Kharkiv) többen a verhető kategóriába írtátok, szerintem meg nagyon nem. Az ukrán bajnokság jóval a magyar előtt van kb. sőt közép Európa szinten is élbajnokság és ez a két csapat közvetlenül a Dinamo és a Shatar mögött van.
gratula a Győrnek,jó látni hogy a magyar foci nem teljesen halott és mi is képesek vagyunk néha meglepni a világot.
amúgy csak a hosszabbítást láttam,meg a büntetőket,szóval nem tudom milyen volt a játék a sima játékidőben,de a végén csak az isten mentette meg kb a magyarokat a góltól.
nagyon nagy mák kellett ehhez a meccshez.
és azért két dolog.
1. annyira mégse tudom magaménak érezni ezt a sikert a sok külföldi miatt.
2. akármilyen sikereket is érnek el,semmi nem fog rávenni egy Győr-meccs megnézésére.
egyedül Pintér az,akit ebből a csapatból tisztelek,meg örülök a sikerének.
nade remélem verhető csapatot kapnak a kövi körben,a respect már meglesz az ellenfél részéről,tutira senki nem mehet ellenünk.
amúgy csak a hosszabbítást láttam,meg a büntetőket,szóval nem tudom milyen volt a játék a sima játékidőben,de a végén csak az isten mentette meg kb a magyarokat a góltól.
nagyon nagy mák kellett ehhez a meccshez.
és azért két dolog.
1. annyira mégse tudom magaménak érezni ezt a sikert a sok külföldi miatt.
2. akármilyen sikereket is érnek el,semmi nem fog rávenni egy Győr-meccs megnézésére.

egyedül Pintér az,akit ebből a csapatból tisztelek,meg örülök a sikerének.
nade remélem verhető csapatot kapnak a kövi körben,a respect már meglesz az ellenfél részéről,tutira senki nem mehet ellenünk.
Picit eltévedtél, mivel tavaly nem vett részt a BATE a Bl-küzdelmekben.albicelesteX írta:A Bate Boriszovot nem venném a verhetőek közé.Szerintem ott baj lenne...Tavaly a Barcának és az Internek is feladta a leckét a BL-ben.

Egyébként néhány éve volt résztvevő a Bl-ben a fehérorosz kiscsapat, de nem alkotott vmi sokat. Szvsz verhető, a Lokinak mindenképpen, de akár a Győrnek is.
Én viszont a két ukrán csapatot nem venném a "gyengébbek" közé, a Dnipro és a Harkiv is masszív, nehezen verhető csapat. Őket inkább elkerülném, mint pl. a BATE-t.
- albicelesteX
- A Vadász
A Bate Boriszovot nem venném a verhetőek közé.Szerintem ott baj lenne...Tavaly a Barcának és az Internek is feladta a leckét a BL-ben.

Átnézve a port.hu-t szerintem semmi nem adja.fanbarca írta:Azt hiszem, hogy az Europosrt csak a Bl-t mutatja ..... Valaki nem tudja, mi mutatja az EL sorsolást?

Azért reménykedek, h csak elírás, és az Eurosport nem Emirates cup meccset akar ismételni az El-sorsolás helyett....
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Azt hiszem, hogy az Europosrt csak a Bl-t mutatja ..... Valaki nem tudja, mi mutatja az EL sorsolást?kompalor írta:Ma 12:00-tól BL, 13:30-tól Európa Liga sorsolás!
Eurosport szokta közvetíteni.
Ahogy néztem a gyengébb ellenfelek: AEK Athén, Levszki Szófia, Metaliszt Harkiv, Austria Wien, Liteksz Lovecs, Odense, Dnipro Dnipropetrovszk.
Hátha szerencséje lesz a sorsolásnál legalább az egyik csapatnak...
més que un club
Ma 12:00-tól BL, 13:30-tól Európa Liga sorsolás!
Ahogy néztem a gyengébb ellenfelek: AEK Athén, Levszki Szófia, Metaliszt Harkiv, Austria Wien, Liteksz Lovecs, Odense, Dnipro Dnipropetrovszk.
Először is hatalmas grat a Győrnek, én őszintén szólva semmi esélyt nem láttam rá, h tovább mennek, de örülök, h rám cáfoltak.
A sorsolást illetően pedig hatalmas szerencsére lesz szüksége mindkét csapatnak, de azért van pár verhető ellenfél a kiemeltek között.
Talán ha a Levski, Litex Lovech, CSKA Sofia, Odense, Dinamo Zagreb, Austria Wien, BATE Borisov hetesből kapnánk egyet, akkor bőven lenne esély tovább menni. Ez olyan 19%-os esély arra, hogy könnyebb ellenfelet kapunk, Lokinak meg remélem a tavalyi szerencséje kerül elő, nem az idei.
Hajrá magyarok!
A sorsolást illetően pedig hatalmas szerencsére lesz szüksége mindkét csapatnak, de azért van pár verhető ellenfél a kiemeltek között.
Talán ha a Levski, Litex Lovech, CSKA Sofia, Odense, Dinamo Zagreb, Austria Wien, BATE Borisov hetesből kapnánk egyet, akkor bőven lenne esély tovább menni. Ez olyan 19%-os esély arra, hogy könnyebb ellenfelet kapunk, Lokinak meg remélem a tavalyi szerencséje kerül elő, nem az idei.
Hajrá magyarok!
- albicelesteX
- A Vadász
Na igen...De ezt nem akarom feszegetni mivel nem igazán érdekel az nb1 meg hogy kik játszanak benne,csak a felállást láttam ma reggel az nso-n.Igazából Győr mint hely bejön...
De úgy a focija nem igazán érint és nem is tudok semmit,csak ezt sikernek könyvelem el,mégha tudom azt is jól,hogy tele van légióssal illetve,hogy a következő kanyarban tuti valamelyik nagyot kapják...

albicelesteX írta:Gratulálok a Győrnek ez szép volt!Azért az patkányságnak tartom,hogy a Sofia,meg a Lovech kiemelt és egyik Magyar sem.Hol jobbak azok???
igen gratula a Győrnek!!
De hány magyar volt a 11ben??

CSAK A BARCA!!
- albicelesteX
- A Vadász
Gratulálok a Győrnek ez szép volt!
Azért az patkányságnak tartom,hogy a Sofia,meg a Lovech kiemelt és egyik Magyar sem.Hol jobbak azok??? 

-
- Jugador d'estrella
Annak én is örülnék. Legalább látnák belőle vmitInitom írta:dob valaki egy összefoglalót?
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!

dob valaki egy összefoglalót? 

Abi & Tito
-
- Jugador d'estrella
Tehát a City vagy a Liverpool v a PSV is lehet az ellenfél??? Én reménykedem a Litex Lovechben v az ukrán nehéz nevű csapatbanElBartimaeus írta:Nem. ITT tudod megnézni, hogy kik kerülhetnek össze.forlán10 írta:És lemaradtam róla mert 3 órán keresztül nem volt net....
De szép volt Győr!! Azt megkérdezem h a Győr és a Loki összekerülhet???
Azért nem lesz könnyű innen, mert a kapható ellenfelek nagyja esélytelen. Persze csodák bármikor történhetnek. (Alcorcón) Azért remélem siekrül legalább az egyiknek képviselnie a magyarokat.![]()
Nagyot küzdöttek most a győriek, öröm volt nézni, hogy igenis odateszik magukat. Nagyon örülök a sikerüknek.
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Óriási grat a Győrnek! Pintér itt is egy jó csapatot hozott össze.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Nem. ITT tudod megnézni, hogy kik kerülhetnek össze.forlán10 írta:És lemaradtam róla mert 3 órán keresztül nem volt net....
Azért nem lesz könnyű innen, mert a kapható ellenfelek nagyja esélytelen. Persze csodák bármikor történhetnek. (Alcorcón) Azért remélem siekrül legalább az egyiknek képviselnie a magyarokat.

Nagyot küzdöttek most a győriek, öröm volt nézni, hogy igenis odateszik magukat. Nagyon örülök a sikerüknek.

-
- Jugador d'estrella
13:30FtcSikiHun írta:Kaptak a pofájukba a franciák![]()
Otthon ejtettük ki őket![]()
Nagy gratuláció a fiúknak, nem is érdemelte meg a Montpellier a továbbjutást.
Emberelőnyben ennyi ziccert elrontani.
Stevanovic...Boldog szülinap![]()
Két magyar csapattal lódulunk neki az utolsó selejtezőnek![]()
Holnap hánytól van a sorsolás?

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Kaptak a pofájukba a franciák
Otthon ejtettük ki őket
Stevanovic...Boldog szülinap
Két magyar csapattal lódulunk neki az utolsó selejtezőnek

Otthon ejtettük ki őket

Stevanovic...Boldog szülinap

Két magyar csapattal lódulunk neki az utolsó selejtezőnek

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Jugador d'estrella
És lemaradtam róla mert 3 órán keresztül nem volt net....

-
- Director del Fútbol
De a második kifogott 11esnél milyen mák volt már:
ellőtte a francia és ugye ahogy elvetődött a hasáról pattant le a földre, onnan a felsőkapufára onnan meg ki
Szerk.: A Vidit kiejtő Maribor oda-vissza verte a Hiberniant, otthon 3-0, skótoknál 3-2, összesítésben 6-2-vel mentek tovább..
ellőtte a francia és ugye ahogy elvetődött a hasáról pattant le a földre, onnan a felsőkapufára onnan meg ki

Szerk.: A Vidit kiejtő Maribor oda-vissza verte a Hiberniant, otthon 3-0, skótoknál 3-2, összesítésben 6-2-vel mentek tovább..

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Most ezzel a győzelemmel nagyon megszerettem az ETO-t,így küzdeni már rég láttam magyar csapatot.Hajrá Magyarország!!!!!!!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Úristen, ez hihetetlen. Amit ezek műveltek a 44. perctől, a kiállítástól.
Egészen elképesztő. Stevanovic fantasztikus volt.
Győr! Csodálatos volt!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.08.05. 23:36:57-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Na elég volt csak a tizipárbajt nézni.
Szép volt ETO.

Szép volt ETO.

ELŐREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veletek van egész Magyarország srácok, veletek és a Debrecennel, hajrá srácok, hajrá!!!!!!!!!!!
Bár a Nyíregyet látnám így játszani...

Veletek van egész Magyarország srácok, veletek és a Debrecennel, hajrá srácok, hajrá!!!!!!!!!!!
Bár a Nyíregyet látnám így játszani...

Football, bloody hell. /SAF/