Vmit tisztázzunk! A fórumon lévő emberek nagy része el van tájolva. Itt a többség ellenezte Rosselt, h elnök legyen. Sőt, sokszor elég durva jelzőket is kapott, patkány, meg stb....
Ellenben Laporta istennek számított, akinek minden döntését, még az egyértelmű hibáit is meg lehetett magyarázni. Olyan megváltó féleségre tekintetek rá, és persze közben Rossel egykori munkáját el felejtetitek.
Érdekes módon amikor a bizalmatlansági szavazás volt, itt a többség Laporta mellett volt. Viszont láthattuk, h odakint más a helyzet. Érdekes módon, a fórumon Rossel ellenségnek számított. De kint láthattuk más volt a helyzet. Én úgy gondolom, h ennek az oka, h a fórumozók nagy része nem lát bele rendesen a dolgokba, nem réz rendesen a dolgok mögé, elhamarkodottan ítélkezik.
Ebben a mostani ügyben is. Basszus, ebbe sem láttok semmit bele, de mégis sokan annyira biztosak vagytok bele, h Rossel hazudik, és Laportát akarja lejáratni.
De én ezt nem értem miért lenne neki jó. Egy dolog, h nem kedveli Joant, de nem hinném, h azért kockáztatná a hitelességét, a pártolók szimpátiáját, és ezzel a pozicióáját, csak azért, h odaszúrhasson Joannak. Végezetül meg nem hiszem, h ezért még képes is 150M euró hitelt is felvenni, csak úgy heccből.
A nagyon elvetemültek olyat is írták, h Rossel azért próbálja bizonyítani, h rossz a klub anyagi helyzete, h mezszponzort hozhasson. De megint, ez miért lenne neki jó? Ha valóban olyan jól menne a klubnak, mint Laporta állítja, akkor nem lenne igazán szükség a mezszponzorra, és megint csak értelmetlen lenne egy fölösleges dologért kockáztatni a szurkolók szimpátiáját.
Ha mégis igaz lenne, az utolsó két verzióból az egyik, akkor Rosselnek valószínűleg magyar vér csordogál az ereiben. Úgy gondolom, h azért is tartotok lehetségesnek ilyeneket, mert Magyarországon hozzá van szokva az ember az ilyen disznóságokhoz.