Először is Fabregas egy zseniális játékos, akinek bármelyik csapatban a kezdőben lenne a helye! Nekünk van egy stabil Busink vkp-ra. Őt helyettesíteni tudja Keita, aki egy rendkívül alázatos, és már számtalanszor láttuk hogy nem egy világklasszis de lehet számítani rá! Középen van egy Xavink aki úgy szint kirobbanthatatlan. Az eltiltásokkal nincs gondja és szerencsére a sérülésekkel sincs az utóbb időben. Mellé van egy Iniestank aki mindenki számára a legnagyobb kérdőjel! És mint tudjuk nem a tudása miatt.

Rendkívül sérülékeny és ez valószínűleg így is fog maradni. Sajnos nála mindig benne lesz a pakliban egy kisebb sérülés. A támadó szekciónk úgy ahogy van tökéletes úgy hogy azt most hagyjuk!
Bármibe fogadni mernék hogy Hleb meg tudná oldani Ini szerepét. Még ha hosszabb időre is dőlne ki. Elképesztően nagy bizonyítási vágy van benne, és a tudása megvan! Kölcsön adni értelmetlen, komoly jelentkező nincs érte. Nem értem miért fájna Pepnek ha itt maradni?!

Mellé még fellehetne hozni Tiagot. Az ő játékával már fölösleges várni szerintem. Lazán fellehet hozni a kerethez. Így az alap 3-as mellé amiből 2-nél nem áll fenn komolyabb hiányzásnak a veszélye, még jönne plusz 3 kp a padra. Egy tehetséges fiatal, egy alázatos mindenre képes Keita, és egy elszánt Hleb!
Védelem: Itt ugye a két szélső poszt meg van oldva. középen az alap kettős maradna, plusz egy másik hasonló teljesítményre képes játékos Milito. Itt jegyezném meg hogy rendkívül sajnálom Rafa távozását.

Henrique és Csiga ugyancsak elmentek. Caceressel nem tom mi a szándék?! De ott lenne még Fontás. És aki nekem nagyon tetszett az U19-es eb-n: Bartra!

De számos tehetséges fiatalunk van még ezenkívül is. (Muniesa stb...)
Félre ne értse senki, én is nagyra tartom Cescet. Világklasszis középpályás, de neki folyamatosan játszania kell és nem arra várni hogy ki fog majd megsérülni meg ki nem!

Plusz 50 milla lenne, ráadásul még Wengerék sem engednek. Túlságosan nyomulni pedig nem kéne. Én személy szerint azt mondom, hogy nincs szükség Fabre-ra (még)!