szbalint88 írta:Azért ne menjünk már át örömködésbe. A hitel az hitel, azt vissza is kell fizetni. Asszem 2012-től a nemzetközi kupákban nem is indulhatnak bizonyos mértékű kölcsönnél nagyobbal rendelkező klubok (gondolom a bevételek százalékához kötik). Az komoly probléma, ha egyetlen év alatt több, mint 70M-val nő a hitelállomány, ez nem megengedhető.
egyetértek. nagyon meglepődtem ezeken a híreken hogy nekünk adósságunk van mert eddig is ugye ment a més que un club meg itt minden szép.. akk propaganda volt?!.. vagy nem is tudom, most kicsit összezavarodtam..
igazából nem is kéne meglepődnöm mert az utóbbi pár évbe 70 millió felesleges, elpazarolt igazolásokra ment el..
míg az eladásaink Touré kivételével mondhatni ingyenesek mivel més que un club vagyunk.. haggyuk már, akkor akiket megvettünk azok miért nem játszanak?És miért megy el egy nagy reményekkel érkező -és aztán végülis rosszul teljesítő- játékos egy év után?ez nem ellentét a més que un clubbal?ennyi erővel lehetne mezsponzor is...
az új vezetőség mostmár a szemembe azért més que un club ha már ez a divatos kifejezés ,mert megtudjuk azt is ami eddig titok volt, tehát hogy nem vagyunk pénzügyileg a toppon.. a klubbtagok,játékosok,és persze a szurkolók
mint ahogy best barca mondja még més que un club..
előre is bocs ha most vkit fárasztó a soraimmal de jelen pillanatba így látom a dolgokat.