Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
annyit azért talán megérdemelt volna, h este kürtölik össze a brigádot, h elköszönhessenek egymástól a néppel.marci. írta:Szerk.: Az meg szégyen, hogy ennyi szurkoló búcsúztatja el.. no mind1, ez a madrid..
Gondolkozzzzzzzzzzzzzzz
Délelőtt volt a búcsúztatás,az emberek dolgoznak.Nem tudom ismerős-e..
ui:Jó ilyen dolgokat olvasni itt,tényleg óriási játékos volt.HALA RAÚL !!
Én személy szerint az ilyenekért nem tudok utálni vkit, mert elég jó volt ahhoz, h gólt lőjön nekünk. Azért a meccsért inkább a bírót utálom, meg Morattit, aki megvette.víscaelbarca!forever írta:
Maicont nem csak azért utáljuk. Legalábbis én nem leginkább azért hanem most az Inter-Barcán kár volt gólt rúgnia![]()
meghát rájátszott arra h a sInter nyerje a bl-t. De nem örülnék neki ha Madridba jönne.
sjd írta:Maicon abból szempontból jó lesz, hogy most már nem csak azért utálhatom (utálhatjuk) mert Dani Alves (és persze Adriano) elől foglalja a helyet a selecaoban.looka írta: Erre most lelép Guti.Talán az kárpótolna ilyen téren, ha érkezne Drogba.
Az nem lehet, h Dani azért rohangál fel alá, mert ez a feladata?visca el barca írta:maradjunk annyiban, hogy maicon sokkal jobban megoldja a védekező feladatát. és egy védőnél ez szamit leginkabb... vmelyest fegyelmezetebb mint alves, akinek ha mondjak, ha nem, rohangaszik fel s alá
maradjunk annyiban, hogy maicon sokkal jobban megoldja a védekező feladatát. és egy védőnél ez szamit leginkabb... vmelyest fegyelmezetebb mint alves, akinek ha mondjak, ha nem, rohangaszik fel s alálooka írta:Ilyet nem hiszem, h ki lehetne jelenteni, h melyikük a jobb.LG írta:Azért Maicon nem tehet róla, h jobb játékos, mint Alves, vagy Adriano. Én ezért nem dobnék rá követ.
A játék különböző elemeiben jobb egyik vagy másik, de összeségében edzőfüggő, h ki melyiket látja jobbnak.
Úgy gondolom, az volt Dunga egyik legfőbb érve Maicon jhv poszton való kezdetése mellett, h Dani tud a kp-n is játszani, Maicon pedig nem.
Kényszerítőkben Alves űbereli Maicont (nem hiába játszik itt), de fejjátékban Maicon a jobb, és így tovább lehetne sorolni a különbségeket...
Ilyet nem hiszem, h ki lehetne jelenteni, h melyikük a jobb.LG írta:Azért Maicon nem tehet róla, h jobb játékos, mint Alves, vagy Adriano. Én ezért nem dobnék rá követ.
És ki mondta, h én jobb játékosnak tartom?LG írta: Azért Maicon nem tehet róla, h jobb játékos, mint Alves, vagy Adriano.
Azért Maicon nem tehet róla, h jobb játékos, mint Alves, vagy Adriano. Én ezért nem dobnék rá követ.sjd írta:Maicon abból szempontból jó lesz, hogy most már nem csak azért utálhatom (utálhatjuk) mert Dani Alves (és persze Adriano) elől foglalja a helyet a selecaoban.looka írta: Erre most lelép Guti.Talán az kárpótolna ilyen téren, ha érkezne Drogba.
Jéé, tényleg. Maiconról már meg is feledkeztem, pedig igencsak tenyérbemászó alak ő is. Főleg ezzel a nyilatkozgatással, meg köpönyegforgatással, amit ő most leművel. Bár én nem vagyok biztos benne, hogy leigazolják, mert Perec papa rájött, h neki sem feneketlen a pénztárcája.sjd írta:Maicon abból szempontból jó lesz, hogy most már nem csak azért utálhatom (utálhatjuk) mert Dani Alves (és persze Adriano) elől foglalja a helyet a selecaoban.
Maicon abból szempontból jó lesz, hogy most már nem csak azért utálhatom (utálhatjuk) mert Dani Alves (és persze Adriano) elől foglalja a helyet a selecaoban.looka írta: Erre most lelép Guti.Talán az kárpótolna ilyen téren, ha érkezne Drogba.
Ebben egy kis ellentmondást érzek.zsuni írta:felölem Drenthe is lehet a 7es, engem nem érdekelnek a számok, hanem csak az, hogy játszik aki viseli
Szerk.: Az meg szégyen, hogy ennyi szurkoló búcsúztatja el.. no mind1, ez a madrid..
De egy-két klubnál még igen.zsuni írta:hát ha 3 játékos nem is jön, legalább pár ifi végre nem a 3. osztályban bohockodhat, hanem felmehet a felnöttekhez. A reklámfogás meg nem érdekel, játszon ahogy tud, ennyi a lényeg. Hagyományok pedig ma már sehol sem számitanak
hát ha 3 játékos nem is jön, legalább pár ifi végre nem a 3. osztályban bohockodhat, hanem felmehet a felnöttekhez. A reklámfogás meg nem érdekel, játszon ahogy tud, ennyi a lényeg. Hagyományok pedig ma már sehol sem számitanakNyilván nem mindegy. Az viszont szerintem nem valószínű, h úgy jön 3 játékos még, h egy sem távozik.
Azt pedig felesleges kétségbevonni, h a 7-es mez roncikának való odaadása csupán reklámfogás. Perez elnöksége alatt nem sokat nyom a latba, h a Real egy nagy hagyományokkal rendelkező klub.
Nyilván nem mindegy. Az viszont szerintem nem valószínű, h úgy jön 3 játékos még, h egy sem távozik.zsuni írta:tisztában vagyok a Real jelenlegi keretével, de nem mindegy hogy hány játékossal lehet felölteni a keretet