Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
lui1698
Llegenda del Barça

2010.07.26. 22:09:02

Egyéként szerintem Raúl simán megérdemelné, hogy visszavonultassák a hetes mezét.
Ha belegondolok, hogy azon a bájgúnár luzitánon fog díszelegni az a mez... már így se gyenge, hogy csináltak belőle egy második R9-et.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.07.26. 22:01:03

marci. írta:
Szerk.: Az meg szégyen, hogy ennyi szurkoló búcsúztatja el.. no mind1, ez a madrid..

Gondolkozzzzzzzzzzzzzzz
Délelőtt volt a búcsúztatás,az emberek dolgoznak.Nem tudom ismerős-e..

ui:Jó ilyen dolgokat olvasni itt,tényleg óriási játékos volt.HALA RAÚL !!
annyit azért talán megérdemelt volna, h este kürtölik össze a brigádot, h elköszönhessenek egymástól a néppel.
és igen, ez a madrid, ezeknél ennyit ér 18 év. ugyanezt eljátszották hierróval is, és ez a két csóka két csk volt... ennyit erről.

raul, sok sikert a salkéban!
PUYOL-XAVI-INIESTA
levproff
Director del Fútbol

2010.07.26. 21:45:38

Nekem is az egyik kedvencem volt Raul, minden tiszteletet megérdemel.Kár, hogy ezentúl mégkevesebbett fogom majd Őt látni, bár lehet megnézek egy-két Shalke meccset miatta, pedig egy kezemen meg tudom számolni hány Shalke meccset láttam.

Sok sikert Raul, egy igazi legenda!

Amúgy most érdekes ránézni a Real keretére, és mondjuk az 5-6 évvel ezelöttire... :?
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.26. 19:46:45

Kár, hogy Raúl távozik Madridból, őszintén sajnálom. Így kénytelen vagyok még kevésbé kedvelni a Real-t :twisted: :lol:

Casillas és Raúl jelentik számomra a Real Madridot, a többiek kutyák, zsoldosok vagy celebek.
Katalán88
Capitá del Barça

2010.07.26. 19:45:14

Kiváncsi leszek, hogy megy majd Gutinak törökben... Bár a fizetése alapján jól.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.26. 19:39:02

víscaelbarca!forever írta:
Maicont nem csak azért utáljuk. Legalábbis én nem leginkább azért hanem most az Inter-Barcán kár volt gólt rúgnia :twisted: :? meghát rájátszott arra h a sInter nyerje a bl-t. De nem örülnék neki ha Madridba jönne.
Én személy szerint az ilyenekért nem tudok utálni vkit, mert elég jó volt ahhoz, h gólt lőjön nekünk. Azért a meccsért inkább a bírót utálom, meg Morattit, aki megvette.
Az meg a brazil válogatott szégyene, h vkit a védekezéséért preferálnak. Abban a válogatottban még a kapusnak is tudnia kéne végigcseleznie a fél pályán.
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.07.26. 19:32:23

sjd írta:
looka írta: Erre most lelép Guti. :P Talán az kárpótolna ilyen téren, ha érkezne Drogba. :twisted:
Maicon abból szempontból jó lesz, hogy most már nem csak azért utálhatom (utálhatjuk) mert Dani Alves (és persze Adriano) elől foglalja a helyet a selecaoban.

Maicont nem csak azért utáljuk. Legalábbis én nem leginkább azért hanem most az Inter-Barcán kár volt gólt rúgnia :twisted: :? meghát rájátszott arra h a sInter nyerje a bl-t. De nem örülnék neki ha Madridba jönne.
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.26. 19:22:55

Nem hiszem, hogy különbséget kéne tennünk Maicon és Alves között. Mindkettő nagyszerű játékos más más erényekkel. Alves inkább egy támadóbb szellemű csapatba való míg Macon talán egy kicsit védekezőbb stílusú csapathoz passzol jobba.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 19:17:21

visca el barca írta:maradjunk annyiban, hogy maicon sokkal jobban megoldja a védekező feladatát. és egy védőnél ez szamit leginkabb... vmelyest fegyelmezetebb mint alves, akinek ha mondjak, ha nem, rohangaszik fel s alá
Az nem lehet, h Dani azért rohangál fel alá, mert ez a feladata? :D
Ez a taktikánk egyik alappillére, a felfutó szélsőhátvédek, és a az általuk létrehozott létszámfölényes helyzetek.

Az Interben nem ugyanaz Maicon feladata, mint itt Daninak, mert Maiconnak többet KELL védekeznie. A válogatott meg azért nem mérvadó sztem, amit pár hsz-szel lentebb írtam, Alves univerzálisabb.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.07.26. 19:02:09

looka írta:
LG írta:Azért Maicon nem tehet róla, h jobb játékos, mint Alves, vagy Adriano. Én ezért nem dobnék rá követ.
Ilyet nem hiszem, h ki lehetne jelenteni, h melyikük a jobb.
A játék különböző elemeiben jobb egyik vagy másik, de összeségében edzőfüggő, h ki melyiket látja jobbnak.
Úgy gondolom, az volt Dunga egyik legfőbb érve Maicon jhv poszton való kezdetése mellett, h Dani tud a kp-n is játszani, Maicon pedig nem.
Kényszerítőkben Alves űbereli Maicont (nem hiába játszik itt 8) ), de fejjátékban Maicon a jobb, és így tovább lehetne sorolni a különbségeket...
maradjunk annyiban, hogy maicon sokkal jobban megoldja a védekező feladatát. és egy védőnél ez szamit leginkabb... vmelyest fegyelmezetebb mint alves, akinek ha mondjak, ha nem, rohangaszik fel s alá :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 18:56:41

LG írta:Azért Maicon nem tehet róla, h jobb játékos, mint Alves, vagy Adriano. Én ezért nem dobnék rá követ.
Ilyet nem hiszem, h ki lehetne jelenteni, h melyikük a jobb.
A játék különböző elemeiben jobb egyik vagy másik, de összeségében edzőfüggő, h ki melyiket látja jobbnak.
Úgy gondolom, az volt Dunga egyik legfőbb érve Maicon jhv poszton való kezdetése mellett, h Dani tud a kp-n is játszani, Maicon pedig nem.
Kényszerítőkben Alves űbereli Maicont (nem hiába játszik itt 8) ), de fejjátékban Maicon a jobb, és így tovább lehetne sorolni a különbségeket...
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.26. 18:46:46

LG írta: Azért Maicon nem tehet róla, h jobb játékos, mint Alves, vagy Adriano.
És ki mondta, h én jobb játékosnak tartom? :P :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.26. 18:43:24

sjd írta:
looka írta: Erre most lelép Guti. :P Talán az kárpótolna ilyen téren, ha érkezne Drogba. :twisted:
Maicon abból szempontból jó lesz, hogy most már nem csak azért utálhatom (utálhatjuk) mert Dani Alves (és persze Adriano) elől foglalja a helyet a selecaoban.
Azért Maicon nem tehet róla, h jobb játékos, mint Alves, vagy Adriano. Én ezért nem dobnék rá követ.
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 18:34:50

sjd írta:Maicon abból szempontból jó lesz, hogy most már nem csak azért utálhatom (utálhatjuk) mert Dani Alves (és persze Adriano) elől foglalja a helyet a selecaoban.
Jéé, tényleg. Maiconról már meg is feledkeztem, pedig igencsak tenyérbemászó alak ő is. Főleg ezzel a nyilatkozgatással, meg köpönyegforgatással, amit ő most leművel. Bár én nem vagyok biztos benne, hogy leigazolják, mert Perec papa rájött, h neki sem feneketlen a pénztárcája. :roll:

(még mielőtt vki belekötne nyilván nem minden szó igaz az újságok cikkjeiből, de azért voltak már furcsa megnyilatkozásai, amiket minden újság uyganúgy hozott le)
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.26. 18:20:36

looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 17:48:07

Az lenne a legszebb, ha ősszel egy csoportba kerülne a Real meg a Schalke. :) (abban nem vagyok biztos így hirtelen, h nem-e egy kalapban vannak :oops: )
Kíváncsi lennék Raúl hozzáállására, hogy akarna-e egyáltalán játszani.
Tudom, hogy profi futballista, de akkor is az ő hazája Madrid, az ő klubja a Real. Raúl volt a legkorrektebb abból a csapatból, ő volt talán az egyetlen, aki nem odamondogatással töltötte az idejét, s aki gratulált a bajnoki címhez.
Igazi sportember! Sok sikert neki a Schalke-ban.

Részemről nem vagyok amúgy 100%ig elégedett ezekkel a Madrid igazolásokkal. Eddig majdnem az összes ember, akit utálok a labdarúgás világában ott játszott, vagy éppen edzősködött, h most Mou is befutott.
Erre most lelép Guti. :P Talán az kárpótolna ilyen téren, ha érkezne Drogba. :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.07.26. 17:31:25

Nekem ez egy vicc kategória. Egyszerűen ááá Raúl-Schalke :lol: most komolyan, nem tudom ezt hova tenni.

értem,h játszani szeretne,és hogy már a Madridban csak időhúzásra tennék be,de sose szerettem az efféle átigazolásokat.

Azzal sincs ekkora bajom,ha elmennek a kiöregedett sztárok amcsiba,meg vmi sejk ottani csapatába,hogy levezessenek,az még érthető. De egy ekkora ikon kikössön egy német csapatban, gondolom a Schalke vezetősége nem úgy gondolja,h levezetni érkezik, mind1, nekem ez a párosítás szokatlan lesz amíg vissza nem vonul. hülye dolog,de kummára bizarrnak tartom :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
vargaakos
Capitá del Barça

2010.07.26. 16:28:30

zsuni írta:felölem Drenthe is lehet a 7es, engem nem érdekelnek a számok, hanem csak az, hogy játszik aki viseli
Ebben egy kis ellentmondást érzek. :) Kivéve ha úgy érted ki viseli a real mezt. Mert ha úgy érted, hogy ki viseli a 7-es mezt, és az számít hogy ő hogy hátszik akkor mégis érdekelnek a számok...:D csak szemet szúrt a ketősség, nem kötekedés.:)

Raúl-t sohasem tudtam igazán szeretni, viszont mindig elismertem és tiszteltem. A Shalke-ban remélem sok lehetőséghez fog jutni és nem kell sokat padoznia mint madridban. Ha újra játékba lendülne szépen búcsúzhatna. Sok sikert!
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.07.26. 16:08:14

Nekem azok a pillanatok fognak hiányozni mikor klasszikuson Puyol-lal összeölelkeznek. Nekem azok a jelenetek mindig azt jelnetették, hogy ellenfél és nem elllenség.
Nagy ember, nagy játékos. Minden jót kívánok én is neki.
Szerintem egy német bajnoki lepottyanhat még neki, ha beérik Magath munkája.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
marci.
Jugador d'estrella

2010.07.26. 16:04:45

Szerk.: Az meg szégyen, hogy ennyi szurkoló búcsúztatja el.. no mind1, ez a madrid..

Gondolkozzzzzzzzzzzzzzz
Délelőtt volt a búcsúztatás,az emberek dolgoznak.Nem tudom ismerős-e..

ui:Jó ilyen dolgokat olvasni itt,tényleg óriási játékos volt.HALA RAÚL !!
csakamadrid
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.26. 15:50:00

Csak Raúl miatt fogok Schalke meccseket nézni jövőre, de szerintem mindet. Nagyon szeretem őt. Az egyik példaképem. Egy szép szakasz lezárása történt ma meg. Sok sikert neki továbbra is!

Válaszolnék azokra a hangokra is akik szerint inkább vonult volna vissza, meg, hogy minek megy a Schalke-be...

Azért mert ott megteheti azt amihez a legjobban ért és amit a legjobban szeret a világon: futballozni!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.07.26. 15:39:28

Csak most olvasom hogy Raúl bejelentette távozását. Ezzel egy legendával szegényebb lett a Liga és a Real! Nagyon furcsa lesz őt egy másik csapat mezében látni, még nekem is. Hát annak aki 18 éves kora óta csodálta a játékát hófehér mezben! Sok sikert neki az új csapatában, és megemelem a kalapom a Realban nyújtott teljesítménye előtt! =D>
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 15:01:25

zsuni írta:hát ha 3 játékos nem is jön, legalább pár ifi végre nem a 3. osztályban bohockodhat, hanem felmehet a felnöttekhez. A reklámfogás meg nem érdekel, játszon ahogy tud, ennyi a lényeg. Hagyományok pedig ma már sehol sem számitanak
De egy-két klubnál még igen. :)

Főleg a mezszponzor hiánya miatt nálunk, illetve a Bilbao-t sem kéne elfelejteni. :wink:
zsuni
Capitá del Barça

2010.07.26. 14:58:47

Nyilván nem mindegy. Az viszont szerintem nem valószínű, h úgy jön 3 játékos még, h egy sem távozik.

Azt pedig felesleges kétségbevonni, h a 7-es mez roncikának való odaadása csupán reklámfogás. Perez elnöksége alatt nem sokat nyom a latba, h a Real egy nagy hagyományokkal rendelkező klub.
hát ha 3 játékos nem is jön, legalább pár ifi végre nem a 3. osztályban bohockodhat, hanem felmehet a felnöttekhez. A reklámfogás meg nem érdekel, játszon ahogy tud, ennyi a lényeg. Hagyományok pedig ma már sehol sem számitanak
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 14:54:39

zsuni írta:tisztában vagyok a Real jelenlegi keretével, de nem mindegy hogy hány játékossal lehet felölteni a keretet
Nyilván nem mindegy. Az viszont szerintem nem valószínű, h úgy jön 3 játékos még, h egy sem távozik.

Azt pedig felesleges kétségbevonni, h a 7-es mez roncikának való odaadása csupán reklámfogás. Perez elnöksége alatt nem sokat nyom a latba, h a Real egy nagy hagyományokkal rendelkező klub.
Lezárt