Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.26. 08:20:20

geridoss írta: 3 millából már lehetne idehozni valami ifjabb talentumot
3 millából semmiféle talentumot nem kapsz :wink:

Szerintem ennyi pénzért mindenképp hozzuk el Senna-t (ha valóban ennyi az ára),2 jó éve még simán lehet,ne felejtsük el,hogy nálunk Busquets az első számú vkp,tehát nem hetente kétszer kell várunk el parádés teljesitményt egy 34 éves játékostól,hanem mondjuk havonta 3x kb. annyira meg ő is képes lesz. Két évet itt le tud húzni,aztán akkor kb. Keita is távozni fog (ha nem már jövőre) s utána lehet hozni helyettük egy fiatal vkp-t akik majd ketten betöltik ezt a posztot Busi-val.

Ami meg a Cesc ügyet illeti,ha hinni lehet a lapoknak akkor a héten lezárulhat az ügy. Nagyon remélem,hogy semmi fiatalt (főleg nem a Thiago-dos Santos-Fontas hármasból) nem adunk oda az Arsenal-nak,mert a brazil és/vagy a mexikói átveheti majd Keita helyét,Fontás meg a védelembe kell.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.26. 01:08:19

geridoss írta:
Victor_Valdes írta:
Épp elég ha egy játékos képes, és az Senna. :P :D
Hát nem tudom, nekem vannak kétségeim, de legyen igazad :)
Nem ismerem annyira a játékát, de bízok a legjobbakban. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
geridoss
Director del Fútbol

2010.07.26. 00:43:13

Victor_Valdes írta:
Hát nem tudom, nekem vannak kétségeim, de legyen igazad :)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.26. 00:41:48

geridoss írta:Jó, oké Senna tényleg jó playa, de 34 éves. Akkor már tervezzünk hosszabb távra. 3 millából már lehetne idehozni valami ifjabb talentumot (senki sem jut eszembe, de ez nem az én dolgom :) ) . Jövőre 35 lesz, hány játékos képes 35 évesen hozni egy Barca szintet, még akár tartalékként is ?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
geridoss
Director del Fútbol

2010.07.26. 00:30:14

Jó, oké Senna tényleg jó playa, de 34 éves. Akkor már tervezzünk hosszabb távra. 3 millából már lehetne idehozni valami ifjabb talentumot (senki sem jut eszembe, de ez nem az én dolgom :) ) . Jövőre 35 lesz, hány játékos képes 35 évesen hozni egy Barca szintet, még akár tartalékként is ?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.26. 00:30:00

Fernando írta:
Sanama írta:Na mert Senna 3 millió eurós ára olyan borzasztóan sok?! :o

A keret nem lett bővebb,főleg a középpálya védekező szekciója...
Ott van Busquets ott van,de mi van ha lesérül 4hónapra?
Keita nem megoldás. Neki Pep fejében máshol a helye.

Ha ennyiért el lehet hozni, akkor akár jöhet is, bár ő se kevésbé sérülékeny mint pl Iniesta. Sokkal kijjebb nem lennénk vele. Nem biztos, hogy egy biztonsági megoldás kéne Busquets mögé, hanem egy társ, egy rotáció, egy versenyképes játékos.
Idén erre ott lett volna Touré,de mint láthattuk nem igazán rotálási megoldás volt.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.26. 00:27:23

Keita nem megoldás. Neki Pep fejében máshol a helye.

Ha ennyiért el lehet hozni, akkor akár jöhet is, bár ő se kevésbé sérülékeny mint pl Iniesta. Sokkal kijjebb nem lennénk vele. Nem biztos, hogy egy biztonsági megoldás kéne Busquets mögé, hanem egy társ, egy rotáció, egy versenyképes játékos.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.07.26. 00:25:14

Akkor az van, hogy majd sírunk, hogy mért adtuk el Touré bácsit...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.26. 00:21:31

Na mert Senna 3 millió eurós ára olyan borzasztóan sok?! :o

Barcaádám
Capitá del Barça

2010.07.26. 00:04:26

Lionel Kicsi Messi írta:Senna lehet a Barca új védekező középpályása

A gránátvörös-kékek a Villarreal veterán futballistájával erősítenének.

Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona a Villarreal középpályásával, Marcos Sennával (34) pótolná a Manchester Cityhez távozó Yaya Tourét.

Az El Mundo Deportivo információi alapján a Barca számára fillérekért, három millió euróért szerezhetné meg az Európa-bajnok labdarúgót, aki Sergio Busquetsszel harcolna a csapatbakerülésért. A sérülékeny Senna szerződése 2011-ben jár le.
A katalán sztrácsapat a Villarreal másik védekező középpályását, Bruno Sorianót is kinézte magának. A 26 esztendős futballista értéke 16 millió euró, amit sokall a címvédő. Ráadásul ügynöke korábban tagadta a Barca megkeresését.

Az El Mundo Deportivo információi alapján hárommillió euróért szerezhetné meg az Európa-bajnok labdarúgót, aki Sergio Busquetsszel harcolna a csapatbakerülésért. Senna szerződése 2011-ben jár le.

A katalán sztárcsapat a Villarreal másik védekező középpályását, Bruno Sorianót is kinézte magának. A 26 esztendős futballista értéke 16 millió euró, amit sokall a címvédő. Ráadásul ügynöke korábban tagadta a Barca megkeresését.
imádom Senna játékát , de remélem nem igaz a hír.. fölösleges
ott van vkpnek Busquets és Keita!! remélem a vezetőség is belátja ezt!
Fabregasért kell küzdeni és a keret tökéletes lenne!!

Márquezt se kéne eladni, jó játékos még 2 jó éve lehetne... ha meg ingyen megy az maga a vicc , mivel megállapították Rosellék hogy mégse olyan jó a helyzet mint ahogy Laportáék mondták , ahhoz képest 2 játékos csak úgy ingyen elengedve Luxus.

amit szeretnék keret ha távozik Márquez és CSAK FABREGAST vesszük:

kapus Valdés
Jobbhátvéd Daniel Alves(Adriano a cseréje)
két középső védő ugyebár Piqué+Puyol(cseréjük Milito+Fontás vagy Cáceres)
Balhátvéd Abidal cseréje Maxwell
VKP:Busquets cseréje Keita
a 2 KP Xavi és Iniesta cseréjük Fabregas
a 3 támadó Messi Ibra Villa a cseréik meg Pedro és Bojan

én ezzel nagyon boldog lennék, tegyünk le az olyan pletykákról mit Balotelli, Mascherano,Alou Diarra..
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.07.25. 23:50:43

Senna lehet a Barca új védekező középpályása

A gránátvörös-kékek a Villarreal veterán futballistájával erősítenének.

Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona a Villarreal középpályásával, Marcos Sennával (34) pótolná a Manchester Cityhez távozó Yaya Tourét.

Az El Mundo Deportivo információi alapján a Barca számára fillérekért, három millió euróért szerezhetné meg az Európa-bajnok labdarúgót, aki Sergio Busquetsszel harcolna a csapatbakerülésért. A sérülékeny Senna szerződése 2011-ben jár le.
A katalán sztrácsapat a Villarreal másik védekező középpályását, Bruno Sorianót is kinézte magának. A 26 esztendős futballista értéke 16 millió euró, amit sokall a címvédő. Ráadásul ügynöke korábban tagadta a Barca megkeresését.

Az El Mundo Deportivo információi alapján hárommillió euróért szerezhetné meg az Európa-bajnok labdarúgót, aki Sergio Busquetsszel harcolna a csapatbakerülésért. Senna szerződése 2011-ben jár le.

A katalán sztárcsapat a Villarreal másik védekező középpályását, Bruno Sorianót is kinézte magának. A 26 esztendős futballista értéke 16 millió euró, amit sokall a címvédő. Ráadásul ügynöke korábban tagadta a Barca megkeresését.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.07.25. 22:37:19

S.Agüero írta:Elég "gyenge" csapatunk lesz, ha jön Fabregas is!
Te jó ég... Bele se merek gondolni. :roll: :D
Most így is.. Xavi, Iniesta, támadó sor: Villa-Ibra-Messi.. sztem ki se álljunk :D

Amúgy Fabregassal lezárulhat az átigazolás, max egy védőt ha hozunk, de én Cáceresnek örülnék a legjobban, ha visszatérne.

Brutál egy keretünk van..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Fernando
Llegenda del Barça

2010.07.25. 22:35:56

Az én egyezségem az lenne az Arsenal-lal, hogy 30 millió+Cáceres. De valszeg nem ez lesz. Jó lenne már letudni az igazolást és jó lenne már tudni a részleteket is. :)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.25. 22:18:27

Elég "gyenge" csapatunk lesz, ha jön Fabregas is!
Te jó ég... Bele se merek gondolni. :roll: :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.07.25. 22:16:48

gé írta: nagyon örülnék neki
de csak örülnék..
majd ha barca mezben látom...akkor elhiszem
Valahogy én is így vagyok vele.. bár most túl nagy a csönd.. lehet Wenger beadta a derekát.. tudja h eleve bukott a cuccos..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Barça C

2010.07.25. 22:12:34

ftci81839 írta:s megállapodott a Barcelonával.

Csak percek kérdése, és véget érnek a tárgyalások Fabregasért - álltja a Sport napilap internetes oldala. A Barcelonának végül sikerült megállapodnia az Arsenal vezetőségével, már csak a szerződés aláírása van hátra.

A katalán klub már hónapok óta harcol a játékosért, de eddig Arsene Wenger nem szerette volna elengedni kiválóságát. Mostanra azonban minden megváltozott, jelenleg a részletekről tárgyal a vezetőség. A kontraktus időtartamában és Fábregas éves fizetésének összegében már megállapodtak a felek: öt évre ír alá hétmillió eurós éves fizetés fejében.
Tekintve, hogy Fábregas még csak 22 éves, pályafutásának legszebb éveit töltheti el Barcelonában. A katalánoknál eddig legjobban kereső Thierry Henry már elhagyta a csapatot a New York Red Bulls kedvéért, Fábregas pedig ha nem is lép a francia csatár helyébe ilyen tekintetben, de az egyik legjobban kereső futballista lehet.

sport.es
nagyon örülnék neki
de csak örülnék..
majd ha barca mezben látom...akkor elhiszem
currahee
Jugador d'estrella

2010.07.25. 22:02:14

bojan95 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... be-2038414 :?

sztem nem kéne ha ez igaz
hát nagyon remélem h ilyen még csak az eszükbe sem jut a vezetőknek barcelonai részről h odaadják; mert azzal csak ugyanabba a hibába esnének mint fabregassal anno.
és a vicc benne h pont miatta megy most a cirkusz...
ftci81839
Barça C

2010.07.25. 21:49:37

s megállapodott a Barcelonával.

Csak percek kérdése, és véget érnek a tárgyalások Fabregasért - álltja a Sport napilap internetes oldala. A Barcelonának végül sikerült megállapodnia az Arsenal vezetőségével, már csak a szerződés aláírása van hátra.

A katalán klub már hónapok óta harcol a játékosért, de eddig Arsene Wenger nem szerette volna elengedni kiválóságát. Mostanra azonban minden megváltozott, jelenleg a részletekről tárgyal a vezetőség. A kontraktus időtartamában és Fábregas éves fizetésének összegében már megállapodtak a felek: öt évre ír alá hétmillió eurós éves fizetés fejében.
Tekintve, hogy Fábregas még csak 22 éves, pályafutásának legszebb éveit töltheti el Barcelonában. A katalánoknál eddig legjobban kereső Thierry Henry már elhagyta a csapatot a New York Red Bulls kedvéért, Fábregas pedig ha nem is lép a francia csatár helyébe ilyen tekintetben, de az egyik legjobban kereső futballista lehet.

sport.es
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.25. 15:24:44

LM10 írta:Én egyet értek Mikaosal.
Én csak Fabregast igazolnám le( vagy egy másik irányítót). Meg max pár milláért egy tapasztalt VKP-t.
Védőt sem vennék, mert úgy járna mint Csiga vagy Caceres. Fontásban hiszek, de fog ő még bizonyítani.
Ez igy teljesen jó. Nem kell ide még középső védő is,ha kellene akkor nem adogatnánk el őket sorban. Egyébként sem vagyunk olyan anyagi helyzetben,hogy csak úgy kidobjunk megint 15-20 millát egy védőre,mikor itt voltak a keretben,csak meg kellett volna tartani őket. Lesz 3 nagyon jó középső védőnk + Fontas,s ha nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" még Abidal is játszhat ott pár meccset,ez szerintem elég. Nekem vkp cserének meg megfelelne Senna,ahogy már irtam délelött is.
bojan95
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.07.25. 15:23:58

Visca del Barca
samuel_eto9
Barça B

2010.07.25. 15:08:02

víscaelbarca!forever írta:sztem fiatal játékost nem kell igazolni Fabregason kívül,mert egy Özil kiszoríthatja Thiagot vagy Dos Santost hosszú ideig a kezdőből nem beszélve ha idén nem sikerül idehozni Cesc-et.Hozzuk fel Fontast,JDS-t és Thiagot a nagy csapatba építsük be őket és hozzuk Fabregast. Marquez meg maradjon.
Kész is a keret. Ebből sztem meginn lehet triplázó csapat.
Ezzel a kerettel.
KA: Valdes (Pinto)
BSZ :Abidal ( Maxwell)
JSZV:Alves(Adriano)
KV:Puyol(Milito) Piqé (Marquez,Fontas)
BK:Iniesta (Thiago,JDS)
JK:Xavi ( (Cesc,Thiago,JDS)
KVK:Busquets ( Keita)
JSZ:Messi(Pedro)
CS:Ibra(Villa,Bojan)
BSZ:Villa(Bojan,Pedro)

Persze lehet hogy an sebezhetősége de ez csapat nagyot tudna alkotni.

Jeffren? :?:
Mes que un club :!:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola- a Klub VB döntője előtt
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.07.25. 14:49:14

Rivaldo11 írta:
sjay írta:
Attika 25 írta:20 milláért meg sem mutatják nekünk szerintem Mascherano-t. Egyébként én nem vagyok elájulva tőle. Amúgy is Busquets lenne az első számú vkp.,az argetin meg véleményem szerint nem jönne ide a padra :roll:
Szerintem Masche. jobb Mint Busi
Idegbajban biztosan jobb. Ugyan már...közelében nincs Businak. Játékintelligenciában, a játékhelyzetek olvasásában, valamint technikailag magasan jobb Sergio. Munkabírásban is minimum egál. Mascherano egy végtelenül túlértékelt idegbeteg emberke, képes a 90. percben 3:0-ás vezetésnél kiállíttatni magát. Ide ne jöjjön.
Egyetértek, nem tudom, hogy hogy lehet akár egy L'Pool szintű csapatban egy ilyesfajta favágó.. Premier League tökéletes neki, de nem egy játszó csapatban kéne lennie..
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.07.25. 14:38:44

sztem fiatal játékost nem kell igazolni Fabregason kívül,mert egy Özil kiszoríthatja Thiagot vagy Dos Santost hosszú ideig a kezdőből nem beszélve ha idén nem sikerül idehozni Cesc-et.Hozzuk fel Fontast,JDS-t és Thiagot a nagy csapatba építsük be őket és hozzuk Fabregast. Marquez meg maradjon.
Kész is a keret. Ebből sztem meginn lehet triplázó csapat.
Ezzel a kerettel.
KA: Valdes (Pinto)
BSZ :Abidal ( Maxwell)
JSZV:Alves(Adriano)
KV:Puyol(Milito) Piqé (Marquez,Fontas)
BK:Iniesta (Thiago,JDS)
JK:Xavi ( (Cesc,Thiago,JDS)
KVK:Busquets ( Keita)
JSZ:Messi(Pedro)
CS:Ibra(Villa,Bojan)
BSZ:Villa(Bojan,Pedro)

Persze lehet hogy an sebezhetősége de ez csapat nagyot tudna alkotni.
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.07.25. 14:21:58

P-e-d-r-o írta:
Mikaos írta:3 dolgot remélek az igazolási időszakban:

1. Ne igazoljunk fiatal védőt, mert szeretném, ha megmaradna a lehetőség Fontás és Muniesa számára az elkövetkezendő 1-2 évben.
2. Ne igazoljunk fiatal vkp-t, mert oda nem kell kiélezett versenyhelyzet: Busquets lassan-lassan tökéletesen megoldja a feladatát, bőven elég lenne egy rutinos róka a padra (ilyen szempontból Senna nálam abszolút elfogadható).
3. Igazoljunk egy fiatal -de már rutinosnak nevezhető- középpályást (Cesc v Özil), aki képes akár állandó kezdő lenni egy bizonyos formációban, vagy kényszerű rotációval (ami nálunk mindig van szinte, mert vagy Iniesta vagy Xavi sérült) is szerepelni. Úgy érzem, hogy Thiago és JdS még nem érettek ahhoz, hogy biztos kezdőként
szerepeljenek.

Hát én ezzel nagyon nemértek egyet!!!Ha jönne egy fiatal középhátvéd Márquez helyére,akkor lenne 4 középső védőnk,ami nemvmi sok,de azzal ki lehethúzni egy szezont!De itt is lesznekolyan meccsek ahol eltiltás és sérülés miatt majd be kell ugrania Fontásnak,de azért egy bl-meccsen ha ő játszana nembiztos h mindenki a meccs után ennyire favorizálná!Sztem 1 középhátvéd mindenképp kell ha távozik Márquez,és fonttás ugyis játszani fog!
Én akkor se lennék nyugottab ha Marquez lenne védő Milito mellet
gondoljatok csak az Arsenal meccsre.Bár..... abba az 1 gólba Busi is benne volt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.07.25. 14:11:59

sjay írta:
Attika 25 írta:20 milláért meg sem mutatják nekünk szerintem Mascherano-t. Egyébként én nem vagyok elájulva tőle. Amúgy is Busquets lenne az első számú vkp.,az argetin meg véleményem szerint nem jönne ide a padra :roll:
Szerintem Masche. jobb Mint Busi
Idegbajban biztosan jobb. Ugyan már...közelében nincs Businak. Játékintelligenciában, a játékhelyzetek olvasásában, valamint technikailag magasan jobb Sergio. Munkabírásban is minimum egál. Mascherano egy végtelenül túlértékelt idegbeteg emberke, képes a 90. percben 3:0-ás vezetésnél kiállíttatni magát. Ide ne jöjjön.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt