Viszont Ferrer volt Laporta embere, nyíltan őt támogatta a volt vezetésből.sjd írta:wtf? Laporta nem is indult a választásonCooltiszo írta:, vagy az előző elnökség próbálta a kassza kiürítésével megszerzett Villaval a magához édesgetni a szavazókat.
Barca Igazolások 2010-2011
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
wtf? Laporta nem is indult a választásonCooltiszo írta:, vagy az előző elnökség próbálta a kassza kiürítésével megszerzett Villaval a magához édesgetni a szavazókat.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
A sok észhuszárnak üzenném, hogy szerintetek miért kellett hitelt felvenni, miért volt likviditási probléma? A 0 eurót (mostmár 10-et) költő új elnök miatt, vagy az előző elnökség próbálta a kassza kiürítésével megszerzett Villaval a magához édesgetni a szavazókat. Villa utólag jó igazolásnak bizonyult (olyan szempontból, hogy vb után többet kellett volna fizetnünk, mert jól tolta), viszont ehhez semmi köze a Rosell féle elnökségnek. A 150 millás kölcsön akkor lenne gáz, ha vennénk ebből 2 játékost, erről viszont szó sincs, 50 milla a plafon, amit csak eladásokból bejövő pénzekkel növelünk.
Szerintem Adriano nagyon jó igazolás,de azért még egy játékost igazolni kéne Henry helyére ha Ibra elmegy mert Pedró szerintem beverekszi magát a kezdőbe és ha Ibrá nem lesz kezdő ő nem marad sokáig...de azért várjuk meg mi lesz
Lehet, h Pep szerint annyira nem tehetségesek. Ill. Pep nem dobja annyira fiatalon a játékosokat a mélyvízibe, inkább akkor, amikor már túl vannak legalább a második x-en.faithnomore írta:Nem értem miért nem bízunk a fiataljainkban..nem kell Cesc ide 40 milláért se.
Itt van nekünk két elképesztően tehetséges játékosunk, Dos Santos és Thiago akiket szerintem simán bele lehet dobni a mély vízbe, nem fognak csalódást okozni. Remélem felkészülési meccseken sokat fognak játszani és bebizonyítják hogy nem kell ide más.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Rosell pártja vitte csődbe a csapatot annó? nekem ez új.mitomenfcb írta:Azert megnezem, hogy mi lesz par ev mulva ebbol a rossel elnoksegbol, annak idejen ez a part vitte csodbe a barcelonat, aztan jot egy olyan tekintelyes ember mind laporta s kihuzott a bajbol, s az elmult idoben nem is hallotunk arrol, hogy a klub anyagi allapota rossz lenne.S akkor megint jon ez a rossel banda, s meg egy honap se telt el, s maris kijelentik. hogy 155 millio kolocsont kell felvenni.Kivancsi leszek mi lesz akkor 6 ev mulva? S a fabregas ugyhoz kapcsan peddig szerintem, o egyedul az aki kepes csavi szerepet eljatszani.

Úgy emlékszem a Laporta ére egyik legkarakteresebb vezetője volt, csak épp két dudás nem fért el egymás mellett. Így elváltak az útjaik Laportával.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- MatyiG
- Adminisztrátor
Én mondjuk Sávi-nak szoktam mondani.mitomenfcb írta:bocsi, csak nincsen magyar billentyuzetem, s csavit meg megszokasbol irom ugy, mert van egy csapatunk, ahol mindenkinek van egy eredeti neve csak ahogy hallod ugy van felirva a mezre is:D ilyen barca fun csapat.

Nos nekem nem a "kolocsonnel" volt bajom,hanem a "csavival".
Na de hogy témánál maradjunk.Valamilyen szinten igaza van a srácnak,mert Laportáék idejében ha jól emlékszem akkor nem volt kölcsönfelvétel.(vagy de?
elnézést ha rosszul tudom)Rossel pedig egyből felvesz egy 155 milliós kölcsönt,de arról sem volt Laportáék korában szó,hogy nincsenek meg a fizetések időre..
Na de hogy témánál maradjunk.Valamilyen szinten igaza van a srácnak,mert Laportáék idejében ha jól emlékszem akkor nem volt kölcsönfelvétel.(vagy de?

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Barça C
bocsi, csak nincsen magyar billentyuzetem, s csavit meg megszokasbol irom ugy, mert van egy csapatunk, ahol mindenkinek van egy eredeti neve csak ahogy hallod ugy van felirva a mezre is:D ilyen barca fun csapat.

jó most mért kell nyelvtan tanárt játszani?Barca_10 írta:mitomenfcb írta:Azert megnezem, hogy mi lesz par ev mulva ebbol a rossel elnoksegbol, annak idejen ez a part vitte csodbe a barcelonat, aztan jot egy olyan tekintelyes ember mind laporta s kihuzott a bajbol, s az elmult idoben nem is hallotunk arrol, hogy a klub anyagi allapota rossz lenne.S akkor megint jon ez a rossel banda, s meg egy honap se telt el, s maris kijelentik. hogy 155 millio kolocsont kell felvenni.Kivancsi leszek mi lesz akkor 6 ev mulva? S a fabregas ugyhoz kapcsan peddig szerintem, o egyedul az aki kepes csavi szerepet eljatszani.
Nos Laportáék nem nagyon nyilatkoztak a klub anyagi helyzetéről,vagy ha mégis akkor csak pozitívan.
Egyébként az mi,hogy "kolocson"?Mert szerintem az kölcsön akar lenni.
És ha már itt vagy akkor tanuld már meg leírni Xavi nevét.
És elnézést az offért.
a lényeget így is érted, tök mind1, hogy mellé nyúl a klaviatúrán.
amúgy elsőre nekem sem szimpi az ürge.. és ezt mind csak ránézésre mondom.

- faithnomore
- Entrenador del Barça
Nem értem miért nem bízunk a fiataljainkban..nem kell Cesc ide 40 milláért se.
Itt van nekünk két elképesztően tehetséges játékosunk, Dos Santos és Thiago akiket szerintem simán bele lehet dobni a mély vízbe, nem fognak csalódást okozni. Remélem felkészülési meccseken sokat fognak játszani és bebizonyítják hogy nem kell ide más.
mitomenfcb írta:Azert megnezem, hogy mi lesz par ev mulva ebbol a rossel elnoksegbol, annak idejen ez a part vitte csodbe a barcelonat, aztan jot egy olyan tekintelyes ember mind laporta s kihuzott a bajbol, s az elmult idoben nem is hallotunk arrol, hogy a klub anyagi allapota rossz lenne.S akkor megint jon ez a rossel banda, s meg egy honap se telt el, s maris kijelentik. hogy 155 millio kolocsont kell felvenni.Kivancsi leszek mi lesz akkor 6 ev mulva? S a fabregas ugyhoz kapcsan peddig szerintem, o egyedul az aki kepes csavi szerepet eljatszani.
Nos Laportáék nem nagyon nyilatkoztak a klub anyagi helyzetéről,vagy ha mégis akkor csak pozitívan.
Egyébként az mi,hogy "kolocson"?Mert szerintem az kölcsön akar lenni.
És ha már itt vagy akkor tanuld már meg leírni Xavi nevét.
És elnézést az offért.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Jugador d'estrella
Bocs, most vmit véletlen kitöröltem. Megpróbálok ezentúl odafigyelniAttika 25 írta:forlán10,valahogy az idézés rejtelmeivel barákozz össze,mert ebből lehetnek problémák,hogy össze vissza idézgetsz (rosszul),s nem látni,hogy ki mondta,mikor mondta és mit mondottpl. az elöbbit én mondtam,de ugy idézted mintha te mondtad volna,tudom,hogy akaratlanul,de akkor is
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!

-
- Barça C
Azert megnezem, hogy mi lesz par ev mulva ebbol a rossel elnoksegbol, annak idejen ez a part vitte csodbe a barcelonat, aztan jot egy olyan tekintelyes ember mind laporta s kihuzott a bajbol, s az elmult idoben nem is hallotunk arrol, hogy a klub anyagi allapota rossz lenne.S akkor megint jon ez a rossel banda, s meg egy honap se telt el, s maris kijelentik. hogy 155 millio kolocsont kell felvenni.Kivancsi leszek mi lesz akkor 6 ev mulva? S a fabregas ugyhoz kapcsan peddig szerintem, o egyedul az aki kepes csavi szerepet eljatszani.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nyugodj már le Forlán10. Hányszor láttad Javi Mártinezt játszani? Ne mondj már ilyen hülyeségeket, hogy van olyan mint Cesc. 
+ Tanulj meg idézni, nagyon bonyolult megnyomni az idézet gombot.
Ha így gondolkodsz akkor Cesc van olyan jó mint Xavi , mert mind kettő világbajnok.

+ Tanulj meg idézni, nagyon bonyolult megnyomni az idézet gombot.
Ha így gondolkodsz akkor Cesc van olyan jó mint Xavi , mert mind kettő világbajnok.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.07.16. 20:03:22-kor.
forlán10,valahogy az idézés rejtelmeivel barákozz össze,mert ebből lehetnek problémák,hogy össze vissza idézgetsz (rosszul),s nem látni,hogy ki mondta,mikor mondta és mit mondott
pl. az elöbbit én mondtam,de ugy idézted mintha te mondtad volna,tudom,hogy akaratlanul,de akkor is

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attika 25 2010.07.16. 20:00:50-kor.
-
- Jugador d'estrella
Jelen állás szerint nem is Xavi a "probléma",ő szinte soha nem sérült (bár az ördög nem alszik) és birja is a terhelést,van is még jópár éve. A "probléma" Iniesta,ő az aki sajnos sokat hiányzik,s őt nem tudjuk pótolni (Xavi-t sem tudnánk,csak szerencsére eddig nem is nagyon kellett,persze neki sem ártana ha pihenhetne picit közben),ha nincs Ini az nagyon meglátszik a játékunkon,mert bárki játszik helyette,meg sem tudja közeliteni az ő szintjét. Ezért kellene Cesc. De ha nem jön Cesc akkor én azon a véleményen vagyok,hogy más ne jöjjön,mert nálunk az irányitó poszt különleges képességeket igényel,s éppen ezért mindenki más zsákbamacska lenne. Lehet mondani,hogy jöjjön 20 milláért valaki (pl.Özil),de ha nem válik be (Hleb) akkor kidobtuk az ablakon a 20 millát,ahelyett,hogy elraktuk volna,s esetleg jövőre ujra megpróbáljuk Cesc-et. Szal ha nem jön Cesc akkor jöjjön Thiago és dos Santos,aztán majd jövőre lesz valami ha nem futnak be úgy mint reméljük.
Én ezen a véleményen vagyok,s szerintem nem egyedül
[/quote]
Nekem meg az h Javi Martínez fiatal és van oan jó mint Cesc! Világbajnok mind a 2

Nekem meg az h Javi Martínez fiatal és van oan jó mint Cesc! Világbajnok mind a 2
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!

A tavalyi Abidal a sérüléséig nagyon ott volt ám a szeren,legjobb barcelonai formáját mutatta. Szóval ha azt ujra megtalálja akkor nehéz dolga lesz Adriano-nak. De őt nem kell félteni,pont azért,mert sok helyen tud játszani,igy lesz is lehetősége bizonyitaniS.Agüero írta: Szerintem simán kiszorítja a kezdőből Abit Adriano.

Jelen állás szerint nem is Xavi a "probléma",ő szinte soha nem sérült (bár az ördög nem alszik) és birja is a terhelést,van is még jópár éve. A "probléma" Iniesta,ő az aki sajnos sokat hiányzik,s őt nem tudjuk pótolni (Xavi-t sem tudnánk,csak szerencsére eddig nem is nagyon kellett,persze neki sem ártana ha pihenhetne picit közben),ha nincs Ini az nagyon meglátszik a játékunkon,mert bárki játszik helyette,meg sem tudja közeliteni az ő szintjét. Ezért kellene Cesc. De ha nem jön Cesc akkor én azon a véleményen vagyok,hogy más ne jöjjön,mert nálunk az irányitó poszt különleges képességeket igényel,s éppen ezért mindenki más zsákbamacska lenne. Lehet mondani,hogy jöjjön 20 milláért valaki (pl.Özil),de ha nem válik be (Hleb) akkor kidobtuk az ablakon a 20 millát,ahelyett,hogy elraktuk volna,s esetleg jövőre ujra megpróbáljuk Cesc-et. Szal ha nem jön Cesc akkor jöjjön Thiago és dos Santos,aztán majd jövőre lesz valami ha nem futnak be úgy mint reméljük.Subinho írta: szóval nem kel aggódni, xaviban van még pár év, cesc meg szép lassan át fogja venni a helyét. nincs későn ha jövőre jön!!!

- gygerike
- Entrenador del Barça
Az az ötletem ugrott be, hogy ha esetleg megszoroulnk középső védőkből , Abi közép Adriano meg szél. Alves cseréjének is jó, téll univerzális játékosS.Agüero írta:Egyébként, így, hogy jött Adriano így is el tudnám képzelni a csapatot ha beválna Adriano: VV-Alves-Piqué-Puyol-Adriano-Sergio-Xavi-Iniesta-Messi-Ibra-Villa.
Szerintem simán kiszorítja a kezdőből Abit Adriano. Így Maxwell lenne a jobb bekk csere.![]()

Visca El Barca

- MatyiG
- Adminisztrátor
Egyébként, így, hogy jött Adriano így is el tudnám képzelni a csapatot ha beválna Adriano: VV-Alves-Piqué-Puyol-Adriano-Sergio-Xavi-Iniesta-Messi-Ibra-Villa.
Szerintem simán kiszorítja a kezdőből Abit Adriano. Így Maxwell lenne a jobb bekk csere.

Szerintem simán kiszorítja a kezdőből Abit Adriano. Így Maxwell lenne a jobb bekk csere.

- Subinho
- Director del Fútbol
adriano jó igazolás volt!!! cesc meg nem fog jönni!!! ugyanaz lesz vele, mint Villával tavaly: megmondták, köv. évben idejön! ide is jött!!!
szóval nem kel aggódni, xaviban van még pár év, cesc meg szép lassan át fogja venni a helyét. nincs későn ha jövőre jön!!!
szóval nem kel aggódni, xaviban van még pár év, cesc meg szép lassan át fogja venni a helyét. nincs későn ha jövőre jön!!!