Keresd a teljes nevén; Adriano Correia (Claro).messideco írta:Sehol se találok Adrianoról képeket, mármint a mi Adrianonkról
. Googlen semmi, sportgfx semmi. Ha valaki talál, linkeljen, pls

Keresd a teljes nevén; Adriano Correia (Claro).messideco írta:Sehol se találok Adrianoról képeket, mármint a mi Adrianonkról
. Googlen semmi, sportgfx semmi. Ha valaki talál, linkeljen, pls
Sneijder: semmi extra csak egymásra van pakolva több dolog. Semmi kapcsolat nincs köztük.fanbarca írta:Véleményt szeretnék kérni 3 általam elkészített sigről ...
Nincsmit.Barca_10 írta:M99 írta:Barca_10 kérésére:
Nagyon szépen köszönöm,nagyon jól sikerült!
M99 írta:Barca_10 kérésére:
Tökéletesen megfelel:)fanbarca írta:Sajnos nem sikerültek túl jól, de azért kiteszem őket :
Ezek sigek18Barca99 írta: Öregem mennyi segítőkész ember van errefeléKöszi szépen, megkérnék mindenkit hogy ezeket ne használja mert majd később venném őket használatba!
Ha már itt vagyunk sigeket is készítesz? :O
Öregem mennyi segítőkész ember van errefeléfanbarca írta:Bár nem vagyok mester, de azért én is próbálkoztam :18Barca99 írta:Halihó!
Valamelyik mesterember lenne olyan kedves és megajándékozna egy Xavi-s aláírás képpel? Lehetőleg idei barca mezben
Bár nem vagyok mester, de azért én is próbálkoztam :18Barca99 írta:Halihó!
Valamelyik mesterember lenne olyan kedves és megajándékozna egy Xavi-s aláírás képpel? Lehetőleg idei barca mezben
Te is csak azt írtad, hogy jóra sikerült, nem azt, hogy tökéletes lett.ferninho írta:mi az, hogy jó? tökéletes![]()
amúgy tök szívás volt megtalálni ennek az eredeti képét meg pont ugyanekkorára lekicsinyíteni, mint a render
Ott se sok siget csinált...Rataccess írta:Asszem Ő Blas001 a battle-n (?)...M99 írta:Eddig amiket láttam tőled azok nem rosszak, ezért néztem volna meg a többit is.ronaldinho89 írta: hát az az igazság hogy lusta voltam még csinálni egy portfoliot. majd valamikor megejtem ,csak ugy érzem még nincs tul sok jo munkam még több kéne. majd valamikor megejtem.
Wáódarmian írta:szia18Barca99 írta:Halihó!
közel sem vagyok egy mester ember de remélem ez is megfelel, ha nem érkezik más![]()