Attika 25 írta:Javi Martinez-t sem értem igazán,de hogy Filipe minek ezt végképp nem értem. Vegyünk még úgy 2-3 bal hátvédet (jobb hátvédet véletlenül se,mert abból az egy is sok) s akkor a komplett védelmet ki tudjuk állitani balhátvédekből,sőt még jut Xavi vagy Messi helyére is

Mondjuk Filipe rohadt jó játékos, és még van benne potenciál. Abidalban meg nem hinném, hogy 2 évnél több van ezen a szinten.
Bár ezzel továbbra sincs megoldva a helyzet, mert Abidal simán kezdő volt eddig (és jól is tolta), most meg lenne belőle csere (akkor meg mi lesz Maxwellel... előre nem igazán fér be), vagy 4. középhátvéd. Mindenesetre valami előszerződésnek örülnék a brazillal kapcsolatban.
Valahogy nekem sem tetszene hogyha túl sok lenne a spanyol. Jó játékosok a spanyolok nagyon, de a VB-n is meg lehetett figyelni hogy annyira rá nevelik őket a csapatjátékra hogy szerintem már fiatal korukban kiölik belőlük a virtuózitást. Ezért van az hogy a VB-n a spanyolok nyögvenyelős
egynullás meccseket produkáltak. Mert alig van olyan játékos aki be mer vállalni egy cselt. De ha ezt mégis megmerik akkor általában a megmozdulás nem sikerül. Jelenleg csak Messi és Ibra vannak azon a varázslószinten. Kettőből utóbbi pedig alig mutatott valamit az igazi énjéből.
Ez meg a nagy melegben elég nagyot üt.

Vagy csak kivételesen én nem értem az iróniat.
Esetleg az is előfordulhat, hogy nem teljesen tiszta a csel fogalma. Mert nekem speciel egyáltalán nem hiányzik egy bicikliző, saját magát szórakoztató ember a csapatba.
Aztán remélem nem kezded el levezetni, hogy ezek a hatalmas brazil labdazsonglőrök jobban cseleznek, mint Iniesta (mégegyszer: nekem az nem csel, hogy 3 méterre a védőtől, biciklizik), vagy hasznosabban csinálják, mint Xavi a finom testcseleket...