Tippmix, Internetes fogadások, Szerencsejátékok
-
- Barça C
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki próbálta-e már ezt a betclic-es "ingyen" fogadást, és ha igen milyen tapasztalatai voltak?
Érdeklődnék, hogy valaki próbálta-e már ezt a betclic-es "ingyen" fogadást, és ha igen milyen tapasztalatai voltak?
- Messiboy19
- Jugador d'estrella
Szerintem jó lesz, de én biztosra mentem :Fecooo írta:üdv emberek! a kérdésem az lenne, h a 2-nél vmivel nagyobb odds-szal rendelkező spanyol győzelmet ki vállalja be?(B-A-H-on 2,05)
Németorszég - Uruguay H
Hollandia - Spanyolország nyeri a VB-t V
ill. :
Németország - Uruguay mind2 csapat szerez gólt igen(H) nem (V) H
Hollandia - Spanyolország 4,5 sárga lap kev. ( H ) v. több (V) H
Visca El Barca!!! Visca Catalunya!!!
nálam sima spanyol győzelemFecooo írta:üdv emberek! a kérdésem az lenne, h a 2-nél vmivel nagyobb odds-szal rendelkező spanyol győzelmet ki vállalja be?(B-A-H-on 2,05)
üdv emberek! a kérdésem az lenne, h a 2-nél vmivel nagyobb odds-szal rendelkező spanyol győzelmet ki vállalja be?
(B-A-H-on 2,05)

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
én sem csinaltam semmit és kaptam mailt. mondjuk én már regelve voltam bet at home-on. nem tom. facebookon csak a world cup challenge-t játszottam nem hinném hogy amiatt kaptam.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
épp azt írtam,h én semmilyen alkalmazást se csináltam sehol, csak úgy kaptam a mailt...bár mivel elég sok fogadós, pókeres cuccon vagyok, lehet ők is "szerződtetni" akartak 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Shirocco
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
20k Football challenge...ez lesz az?felvettem alkalmazásnak,de nem történt semmi,ilyen kérdésekre kell válaszolni ebben,vagy másik alkalmazásról beszéltek?XDozsimiki írta:én nem nyomtam semmilyen alkalmazást, de kaptam én is. küldték mailben az utalvány kódot,reg után megkaptam.Perrero írta: én bet at homen kaptam 5 eurót, mert nyomtam kicsit az 1ik facebookos alkalmazást (ment is a spanyolokra)
de ahogy nézem csak fogadni lehet belőle, pókerre nem lehet átvinni, kénytelen leszek akkor megsokszorozni![]()
Second is the first loser
Akinek kell bwin-re vagy sportingbet-re meghívó kezdőbónusz miatt az írjon!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
én nem nyomtam semmilyen alkalmazást, de kaptam én is. küldték mailben az utalvány kódot,reg után megkaptam.Perrero írta: én bet at homen kaptam 5 eurót, mert nyomtam kicsit az 1ik facebookos alkalmazást (ment is a spanyolokra)
de ahogy nézem csak fogadni lehet belőle, pókerre nem lehet átvinni, kénytelen leszek akkor megsokszorozni

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ronaldinho89
- Capitá del Barça
hát öö akkor éppen ma buktatok 50 k-t.S.Agüero írta:Nem, egyáltalán nincs sok pénzünk, nem vagyunk gazdagok sőőt...Asys írta:A Ti családotok Dubai-ból jött?S.Agüero írta:Képzeljétek.... Édesanyám 50 rugót tett fel arra, hogy a németek nyerik a VB-t. 2.8-as szorzója van szóval nyerhet vele 140.000-et azaz +90.000-je lehet, amiből kb. 20.000 az enyém.Már a VB kezdete előtt azt mondta, hogy a németek nyernek.
Csak ezt a pénzt úgyis a bankba tenné, nem csinálna vele semmit. A havi fizetésünk felét mindig megspórolják ezért van sok maradék pénzünk, és most amúgy is azt mondta, hogy valami furcsa megérzése volt.
De ez már nagyon OFF.

- Shirocco
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Milyen alkalmazást?Perrero írta:én bet at homen kaptam 5 eurót, mert nyomtam kicsit az 1ik facebookos alkalmazást (ment is a spanyolokra)
Second is the first loser
http://www.sportfogadas.org/irodak.php
Itt össze van foglalva szinte minden,ott vannak a legfontosabb infók az oldalakról,értékelések is,van feketelista is.
Nem jelentem ki amúgy,hogy kamu a betclic,de rengeteg a panasz rá, én biztosan nem fizetnék be oda,persze ezt a húsz ezres fogadást ki lehet próbálni,aztán vagy utalják a pénzt,ha nyersz,vagy nem. Ebben nincs nagy kockázat,de mondom,utalni meggondolandó.
Persze ez egy új cég itt Mo-n,lehet hogy ezek csak kezdeti pontatlanságok és idővel rendbetesznek mindent-ezt ígérgetik is folyamatosan-,de egyenlőre nem megbízhatóak.
Amúgy a normális,nem feketelistás irodák közül nem igazán tudok külön ajánlani,nézegesd meg őket,melyiknek tetszik a felülete,a ki-befizetési lehetőségei,akciói,vagy ha vmi egyebet is akarsz csinálni(pl póker) akkor azt lehet-e ott,stb.
szerk; ha úgy van ahogy Perrero mondja,akkor én is rosszul tudtam,bár nem is foglalkoztam vele,miután hallottam hogy sokaknak nem jött a cash..
Itt össze van foglalva szinte minden,ott vannak a legfontosabb infók az oldalakról,értékelések is,van feketelista is.
Nem jelentem ki amúgy,hogy kamu a betclic,de rengeteg a panasz rá, én biztosan nem fizetnék be oda,persze ezt a húsz ezres fogadást ki lehet próbálni,aztán vagy utalják a pénzt,ha nyersz,vagy nem. Ebben nincs nagy kockázat,de mondom,utalni meggondolandó.
Persze ez egy új cég itt Mo-n,lehet hogy ezek csak kezdeti pontatlanságok és idővel rendbetesznek mindent-ezt ígérgetik is folyamatosan-,de egyenlőre nem megbízhatóak.
Amúgy a normális,nem feketelistás irodák közül nem igazán tudok külön ajánlani,nézegesd meg őket,melyiknek tetszik a felülete,a ki-befizetési lehetőségei,akciói,vagy ha vmi egyebet is akarsz csinálni(pl póker) akkor azt lehet-e ott,stb.
szerk; ha úgy van ahogy Perrero mondja,akkor én is rosszul tudtam,bár nem is foglalkoztam vele,miután hallottam hogy sokaknak nem jött a cash..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2010.07.07. 16:30:42-kor.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
socio66 írta:Dehogy kell kifizetni,akkor szerinted igénybe venné bárki is?
Itt a kifizetésekkel van sokaknál gond,kavarnak,félrebeszélnek,nem válaszolnak amikor érdeklődsz hogy mi van a pénzeddel.
Komolyabb,fogadásokkal foglalkozó oldalak,fórumok egyáltalán nem ajánlják a betclicet,de persze próba szerencse,pénzt nemigen tudnak kicsalni, max nem fizetnek.
Én most ismerkedek a fogadásokkal, még sosem csináltam ilyet, érdekelne, hogy milyen oldalt ajánlsz? Én pont a betclic-kel szimpatizálok, de azt olvasom nálad nem igazán megbízható.socio66 írta:Remélhetőleg megkapja,de nem a legmegbízhatóbb oldal az a betclic.
Mára holnapra az lett végülis hogy; holland hendi,brazil, plusz spanyolok lőnek gólt.

Köszi a gyors választ.FtcSikiHun írta: Tippmixen?![]()
Persze, mindenre
Még kezdő vagyok, szóval nem tudom az ilyeneket.
vlxe írta: "Most nézem, hogy a Hollandokat tartja esélyesebbnek a bet-at-home a végső győzelemre
Azért még erősnek tartom ezt!! "
De csak mert a német - spanyolon még bárki kieshet, ergo kevesebb esélyük van egyenlőre

De csak mert a német - spanyolon még bárki kieshet, ergo kevesebb esélyük van egyenlőre

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hArpi89 2010.07.07. 15:36:43-kor.
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Tippmixen?MR. TROMORT777 írta:Lehet egy szelvényen belül Forma-1re és focira is feltenni?

Persze, mindenre

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- vlxe
- Capitá del Barça
Most nézem, hogy a Hollandokat tartja esélyesebbnek a bet-at-home a végső győzelemre
Azért még erősnek tartom ezt!!
Uruguay - Hollandia V
Debrecen - Videoton H
ZTE - Tirana H
Győr - Nyitra H jut tovább
ilyet raktam még tegnap, talán bejöhet

Uruguay - Hollandia V
Debrecen - Videoton H
ZTE - Tirana H
Győr - Nyitra H jut tovább
ilyet raktam még tegnap, talán bejöhet

- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem, egyáltalán nincs sok pénzünk, nem vagyunk gazdagok sőőt...Asys írta:A Ti családotok Dubai-ból jött?S.Agüero írta:Képzeljétek.... Édesanyám 50 rugót tett fel arra, hogy a németek nyerik a VB-t. 2.8-as szorzója van szóval nyerhet vele 140.000-et azaz +90.000-je lehet, amiből kb. 20.000 az enyém.Már a VB kezdete előtt azt mondta, hogy a németek nyernek.
Csak ezt a pénzt úgyis a bankba tenné, nem csinálna vele semmit. A havi fizetésünk felét mindig megspórolják ezért van sok maradék pénzünk, és most amúgy is azt mondta, hogy valami furcsa megérzése volt.
De ez már nagyon OFF.
A Ti családotok Dubai-ból jött?S.Agüero írta:Képzeljétek.... Édesanyám 50 rugót tett fel arra, hogy a németek nyerik a VB-t. 2.8-as szorzója van szóval nyerhet vele 140.000-et azaz +90.000-je lehet, amiből kb. 20.000 az enyém.Már a VB kezdete előtt azt mondta, hogy a németek nyernek.

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
S. Agüero sajnos abból te nem látsz 20 rugót
Viva Espana! Sorry