Az is ott van hogy hogy kicsinyíted le.FC Barca olééé írta:Ja tudom olvastam azt is és gyors le is szedtem:) De nem tudom normálisan lekicsinyíteni hogy arányaiban is jó legyen....
Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
-
- Barça C
Ja tudom olvastam azt is és gyors le is szedtem:) De nem tudom normálisan lekicsinyíteni hogy arányaiban is jó legyen....
- MatyiG
- Adminisztrátor
Köszi a segítséget most már mindent vágok:D[/quote]FC Barca olééé írta:ezt olvasd el, hasznos
Azért azt még nem vágod, hogy ekkora képet nem lehet betenni aláírásnak, mert csak 150 pixel magas lehet max.
-
- Barça C

-
- Entrenador del Barça
FC Barca olééé írta:Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy aláírásképet hogyan és mekkora képet tudok betenni?
ezt olvasd el, hasznos

-
- Barça C
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy aláírásképet hogyan és mekkora képet tudok betenni?

Ezt korábban csináltam, de nem használja senkiLionel Kicsi Messi írta:valaki csinálna nekem egy Messis aláírás képet argentín mezbe? köszönöm előre is

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
estére:

Másold ki a linket és viheted.Initom írta:Cali írta:Valakinek nem kell az én sigem?
Sztem nagyon szép, de már kicsit meguntam. Ha valaki hazsnálná, akkor én le is veszem, és majd talán megkérnék vkit, hogy csináljon nekem egy olyat, amin a kedvenc playám van!
én használatba venném!
-
- Capitá del Barça
valaki csinálna nekem egy Messis aláírás képet argentín mezbe? köszönöm előre is 

hálásan kösziPuyol05 írta:hát nem most volt már... azt hiszem úgy, hogy www.google.hu/ig és ott valaholInitom írta: az eszköztárhoz hogyan csináltad a barcás témát??
meg is van:
http://www.google.hu/ig/directory?type=themes
válogass kedvedre

Abi & Tito
-
- Entrenador del Barça
hát nem most volt már... azt hiszem úgy, hogy www.google.hu/ig és ott valaholInitom írta: az eszköztárhoz hogyan csináltad a barcás témát??
meg is van:
http://www.google.hu/ig/directory?type=themes
válogass kedvedre

off:Initom írta: off
az eszköztárhoz hogyan csináltad a barcás témát??
on
http://www.getpersonas.com/hu/persona/69125
csak nyomj rá a használatra (szerk.: Mozilla Firefox böngésző kell hozzá)
on

off
az eszköztárhoz hogyan csináltad a barcás témát??
on
Abi & Tito
A Krkic sigen engem zavar, hogy a játékosra is rálóg ez a hullámszerű effekt, illetve túl sötét/nyers a render... A háttér egész jó lett!fanbarca írta:Mi a véleményetek 3 legújabb sigemről ?
A Ronaldinhos sig tényleg nem az igazi, illetve össze van nyomva szegény Roni, próbálj máskor úgy kicsinyíteni, hogy az arányok megmaradjanak.
A 3. talán a legjobb, de ez is nyersre sikeredett - úgy néz ki, mintha a címerek meg a játékosok is csak rá lennének dobva a háttérre... Kellene még rá pár effekt/szűrő, stb. hogy jobban egybe legyen az egész, mert így lelógnak a sigről a cuccok.
Remélem építő jellegű kritikának (és nem rossz néven) veszed

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Mondjuk, az szerintem egy 5-ös.Perrero írta:az az 1967 az miha a nou camp akkor az 57es

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Cali írta:Valakinek nem kell az én sigem?
Sztem nagyon szép, de már kicsit meguntam. Ha valaki hazsnálná, akkor én le is veszem, és majd talán megkérnék vkit, hogy csináljon nekem egy olyat, amin a kedvenc playám van!
én használatba venném!

Abi & Tito
Ott a pont csak én vagyok vak. Úgy látszik mennem kell aludni mert ma nem vagyok formában. És a Davids sig tetszik ezt akartam kihozni.Rataccess írta:Melyikre gondolsz? Davidsra? Mert azzal büszkélkedtemM99 írta: Ja és jó a Davidod, miért nem mutogatod!?
Ügyes vagy, így tovább! Ha sokat gyakorolsz akkor te is tudsz majd olyan képeket csinálni mint Katalán vagy Poldi vagy bármely más mestert a fórumon!fanbarca írta:Hát attól függ, hogy a készítő mennyire profi, kb. 15 perc nekem egy átlagos kép, én persze még kezdő vagyok, csak ma kezdtem , kirakok pár általam készített képet.
Melyikre gondolsz? Davidsra? Mert azzal büszkélkedtemM99 írta: Ja és jó a Davidod, miért nem mutogatod!?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rataccess 2010.07.08. 21:02:20-kor.