2010.06.21. 11:53:39
Nemtom minek szájalnak egyesek ennyit. Tavaly is ment a pofázás Etoo miatt. Elment. Ésha? Bajnokok lettünk, a BL-ben a bíró vert minket ki, a Kupában meg egy olyan meccsen estünk ki, ahol csak a szerencse döntött, hiszen ha jól emlékszem, kapufánk is volt 0-1-nél.
Pontrekordot döntöttünk, ami úgyszintén nem mellékes. Toure pedig nem volt alapember. Csere volt és működött minden. Gyengébb volt ugyan valamivel a kp-nk, de ez annak tulajdonítható, hogy Iniesta végig sérült volt, Xavi pedig nem volt szezon elején formában.
Az eredmények Pepet igazolják. Ameddig ez megtörténik, azt tesz amit akar. Felőlem ugyan játszhatunk Messivel és Ibrával középsővédőposzton, az se érdekel, ha közbe majd 100 gólt lövünk.
Szidtok fűt fát, aztán meg dicsóítitek Pepet, amikor pl a Clasicocon egyértelmű taktikai győzelmet arat. Kétszínű banda!
Egy csapatnak kell szurkolni, nem egy játékosnak!
Én is bírom Touret, az egyik kedvencem, de ha megy hát megy. Nem fogok örülni neki, de enm kezdek ámokfutásba, hogy így hülye Pep, úgy hülye Pep, illetve így rossz Sergi, úgy rossz Sergi.
Szánalmas és nevetséges amit egyesek művelnek. Busquets spanyol válogatott, Pep pedig 3 éve edzősködik és összesen nyert 8 kupát(1 az Atleticcel) és vesztett 2-t. Abból is az egyikben elődöntőt játszhatott.
Mindig szemétségnek tartottam h 2-3 rosszabb meccs után a spanyol sajtó egyből edzőváltást akar, meg új elnököt.MOstanában egyre inkább erre a szinte süllyedt ez a fórum is. Az apróságok miatt keresik, hogy kit szidjanak az emberek, miközben elfelejtik a nagy dolgokat.
Én az FC BARCELONÁNAK szurkolok! Nem Yaya Tourenak, nem Samuel Etoonak, nem Henrynk, a Barcának! Messi a kedvenc játékosom, de ha elküldik, ugyanúgy a Barcának szurkolok majd és csak akkor alkotok véleményt, ha már egyértelműek a következmények. Nem akkro, amikor még azt se tom mi lesz pl Toure nélkül.
Érdekel h azok, akik most szidják Pepet meg Sergit utána szégyellni fogják magukat, ha Busquetssel sikeres lesz a csapat?!
Nemrég vagyok Barca szurkoló(kb 2004 óta), előtte nem is néztem focit, most is nagyrészt csak Barca meccseket nézek. Nem éltem át a hiosszú, sikertelen éveket, de azért 2-t igen. Annyit megtanultam: a nagy dolgokat kell megbecsülni, nem pedig az apróságokon kiakadni!
Visca el Barca!
ELnézést a felfokozott hangnemért, de ami néha, itt a fórumon történik, az felháborító. Most a Toure mánia, azelőtt a Henry mánia. De volt itt már közellenség Pep, Pique, Sergi...
Néhány ember észre kéne vegye magát!
A Fifa egy szégyen