Charlie írta:Duncan, Pep sose edzette Piquét az ifi csapatban, szóval nem ezért került ide.
Igazolásokhoz annyit, hogy vannak megkérdőjelezhető igazolásai, de ki várta, hogy egy Hleb nálunk csődött mond? Esetleg Ibra? Bár nála bizakodó vagyok , ha itt marad egyáltalán. Csigából és Caceresből is jó játékos vállhat idővel. Henrique nem volt egy nagy vétel, ahogy Keirrison sem fog sok gólt lőnni nálunk. Utóbbi gondolom a tavalyi Villa herce-hurca miatt került hozánk, csak aztán a nyakunkon maradt. Télleg lehetne jobban gazdálkodni a pénzzel, de addig amíg nem az enyémet költik és van rá keret, addig nem zavar.
Pep 2. évét zárta profi edzői pályafutásából, asszem van még ideje fejlődni igazolások terén, hogy jobban megítélhesse, hogy kire, kikre is van szükségünk. Elhiszem, hogy sokaknak fáj, hogy egyik kedvencük(pl nekem is) nem itt fejezi be pályafutásást és a klub elengedi, de ez van, ez az élet rendje. Sok ilyen eset volt és lesz is. Gondolom Ferguson is követett el korai edzői pályafutásában olyan hibákat amiket már msot nem tenne meg, ha visszamehetne. Mindenki hibázik, kritizálni szabad természesetesen de csak emberi hangnembe tegyük.
Szeretem amikor valaki úgy állít valamit, hogy fogalma sincs róla és nem is lesz, hogy mi is történt valójában. Nehezen tudnám elképzelni Guardioláról, hogy Eto'oval és Touréval se ült le beszélni, hogy na ez a szitu srácok.
C.
Pique-vel kapcsolatban tényleg nem játszott soha Pep keze alatt a 3-adosztályban,de mivel katalán játékos és a Barca neveltje,ezért Pep ismerhette ifi korában. Ezért állítom azt továbbra is,hogy akik katalán nevelések,azok tudását tudja a mester egyelőre reálisan felmérni.
Ha pedig az edző dönt arról,hogy ki menjen és ki jöjjön,akkor azokért vállalja a felelősséget. Ibra esetében nem kevesen mondták már itt a fórumon is még idény előtt,hogy nem fog passzolni. Én őszintén remélem,hogy eladjuk és vagy Robinho jön helyette vagy az árból megvesszük Robbent. Villát nem szabad szélre kivinni,mert azzal megfosztanánk a legfőbb erényétől - ő egy center,akinek center poszton van a helye.Azt pedig nagyon remélem,hogy nem állunk át 2 csatáros 4-4-2-re ,mert azzal végképp csődöt mondana az eddigi taktika,Pep pedig még nem elég rutinos ahhoz,hogy teljesen új taktikai hadrendet építsen ki.
Amúgy engem nem az izgat,hogy ki mennyibe került,az csak mérce - hogy pl Cesc 60 ért jöhetne jelenlegi állás szerint és Csiga 25 millió volt,pont ennyiért menne Touré. El lehet ezen gondolkozni. Ez klubfilozófia? Ez így egyszerűen hülyeség. A lényeg,hogy akik et Pep idehoz nagy százalékban csődöt mondanak és Touré már a 2. olyan lesz,aki érdemtelenül lett elküldve és maga részéről szívesebben maradt volna.Ez itt a probléma. Szerintem pedig,hogy Pep leült-e beszélni vagy sem Te sem tudhatod,a nyilatkozatokból pedig úgy tűnik,hogy ezt Pep nem tette meg. Ibrával sem egyenes teljesen,hiszen Ibra is otthon kezdte el fontolgatni távozását. De amíg nem derül ki semmi,addig Te sem állíthatsz biztosat.