Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hosszú távú befektetést. AMúgy szerintem meg nem állapot, hogy Xavi majdnm az összes meccset végig játssza a szezonban, akár sérülten is. Kell Cesc.MichaaBee írta:Meg nincs még egy ilyen csapat, amelyik 50M-ért vásárol a padra.vakos86 írta:Cesc óriási játékos már 23 évesen. Xavi nem volt ekkora spíler ennyi idősen. Cesc ára innen már csak feljebb mehet, szóval azonnal el kell hozni kb. 50M-ért. Nincs még egy ilyen fiatal, ennyire zseniális játékos a piacon.![]()
Meg nincs még egy ilyen csapat, amelyik 50M-ért vásárol a padra.vakos86 írta:Cesc óriási játékos már 23 évesen. Xavi nem volt ekkora spíler ennyi idősen. Cesc ára innen már csak feljebb mehet, szóval azonnal el kell hozni kb. 50M-ért. Nincs még egy ilyen fiatal, ennyire zseniális játékos a piacon.
Ezt a humor topicba kellett volna írnibence-barca írta:Megvan ki kell Alves cseréjének! Olcsó és saját nevelés ( ha jól tudom) : Oleguer!!!
Valószínű, hogy ő se gondolta komolyan, mert ott van a végén arivaldo90 írta:Na ne vicceljünk már. Az egyetlen jó tulajdonsága, hogy katalán, amúgy még a labdába se tud egy egyeneset belerúgni. Nagyon örültem amikor eladtuk. Sok gól "szárad a lelkén".bence-barca írta:Megvan ki kell Alves cseréjének! Olcsó és saját nevelés ( ha jól tudom) : Oleguer!!!
Na ne vicceljünk már. Az egyetlen jó tulajdonsága, hogy katalán, amúgy még a labdába se tud egy egyeneset belerúgni. Nagyon örültem amikor eladtuk. Sok gól "szárad a lelkén".bence-barca írta:Megvan ki kell Alves cseréjének! Olcsó és saját nevelés ( ha jól tudom) : Oleguer!!!
Meg ott volt Mancini, Ferguson stb... szerintem csak hangulatfokozónak írják... -> KACSA!LM10 írta: SZERK: Az Elmundo szerint Ibra tegnap egy Miami szállodában tartózkodott "nyaralás" ürüggyel, de állítólag a Chelsea edzője Ancelotti is itt tartózkodott.
Állandóan kezdőről beszéltek, de Cesc szerintem rotálva lenne...visca el barca írta:hát nálam fabregas egyelőre iniesta cipőjét sem pucolhatná, nem hogy kiszorítsa a kezdőbőlSuperMessi írta:...Hogy ezt Iniesta mennyiben fogja megszenvedni..
Na pont emiatt a struccpolitika miatt írtam amit írtamvisca el barca írta:hát nálam fabregas egyelőre iniesta cipőjét sem pucolhatná, nem hogy kiszorítsa a kezdőbőlSuperMessi írta:...Hogy ezt Iniesta mennyiben fogja megszenvedni..
hát nálam fabregas egyelőre iniesta cipőjét sem pucolhatná, nem hogy kiszorítsa a kezdőbőlSuperMessi írta:...Hogy ezt Iniesta mennyiben fogja megszenvedni..
Én sem értem, de állítólag már Luis Enrique sem játszatta őt a Barca B-ben, amit szintén nem értek...vakos86 írta:Nem értem, miért nem hosszabbítanak Gai-val...Gamoer kupán láttam játszani, és baromi jól tolta. NEhogy már aprópénzért elpasszolják...gondolom nevelési költségként jön párszázezer euró oszt kész.
És 5 év múlva visszavesszük potom 35 millióért...vakos86 írta:Nem értem, miért nem hosszabbítanak Gai-val...Gamoer kupán láttam játszani, és baromi jól tolta. NEhogy már aprópénzért elpasszolják...gondolom nevelési költségként jön párszázezer euró oszt kész.
Lejár a szerződése, egy eurocentet nem kapunk érte, ha elmegy.vakos86 írta:Nem értem, miért nem hosszabbítanak Gai-val...Gamoer kupán láttam játszani, és baromi jól tolta. NEhogy már aprópénzért elpasszolják...gondolom nevelési költségként jön párszázezer euró oszt kész.
Nem a gay=langyos, homokos, ő erre gondolt:D Egyébiránt tényleg furcsa, hogy hiperszuper tehetségként nem kap lehetőséget a 3-ad osztályban. Messi vagy Bojan ilyen korban már kicsit messzebb tartott... Persze lehet, hogy későn érő típus, de arra nem alapozhatunk. Remélem azért nem bukunk rajta.Leomessi14 írta:OFF: gay nem = guy-al ha arra gondolsz,egyebkent telleg hibasan van leirva a neve.matador írta:http://www.sport.co.uk/news/Football/39 ... Messi.aspx
![]()
![]()
![]()
Milyen szépen írták le a nevétMég jó, hogy nem fordították le
ON:Felolem elmehet es el is fog...Arra a posztra vannak sokkal jobb embereink.