Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
duncan
Jugador del Barça

2010.06.04. 17:13:01

Charlie írta:Múltkor lenyilatkozta, hogy biztos, hogy marad még jövőre, ahhoz képest nem úgy fest. Nem azt kell mondani, hogy xy miatt megyek ,mert én jobb vagyok tőle blabla..frászt. Mondjon annyit, hogy nem tudom mi lesz, beszélek a jövőmről Peppel, Laportával stb...Ne csak hallgasson.
C.
Szerintem meg a Vb előtt én sem azzal foglalkoznék,hogy össze-vissza nyilatkozgassak,amikor a képviselőm ezt megteszi. Neki most a VB a feladata,nem a pofázás. Dumálni meg majd ráér a Vb kiesés után-mert azt hiszem,hogy nem ők nyerik meg a tornát :wink: .
Amúgy sem hiszem,hogy az ukrán képviselő messze jár az igazságtól. Touré helyett inkább játszik Keita meg Busquets. Nem arról van szó,hogy Touré vkp. akar lenni a Barcában,hanem,hogy alapember akar lenni,mert a teljesítménye megvan hozzá. Pepnek nem szimpatikus,mert ő az edző és azt hiszi,hogy elküldhet bárkit,attól ugyanolyan marad a csapat. Hányszor került Busquets vkp-ra és elé Keita? Elég sokszor. Gondolom nem jó érzés úgy padozni 24 évesen,hogy egy túlértékelt katalán és egy majom van helyettem a pályán. Szerintem Te is váltanál. Két év alatt nem változott semmi,pedig Touré rendre jobb formát mutat,mint Busquets,de főleg,mint Keita. Pepnek csak a szája járt,hogy majd eljön Touré ideje is az elején. Parasztvakításnak hívják ezt. Két év eltelt,semmi változás,Touré odébb áll,ez így van rendjén. És ezért Pep a felelős. Ha jövőre a szűrő poszt miatt leszünk gyengék,akkor jöhet a tömeges kritika. Egyelőre jobb még várni,bár azért sejteni lehet,hogy Busquets nem lesz olyan hatékony. Talán,ha jön Mascherano. Erről ennyit.
Charlie
Öreg Harcos

2010.06.04. 16:53:36

Múltkor lenyilatkozta, hogy biztos, hogy marad még jövőre, ahhoz képest nem úgy fest. Nem azt kell mondani, hogy xy miatt megyek ,mert én jobb vagyok tőle blabla..frászt. Mondjon annyit, hogy nem tudom mi lesz, beszélek a jövőmről Peppel, Laportával stb...Ne csak hallgasson.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.06.04. 16:42:00

Rumig írta:
Charlie írta:Hiányozni fog, de lerombolta a róla formált összképet egy kicsit ezzel a csendbe maradok és az ukrán kutyám ugat helyettem hozzáállással.
Miért, mit csináljon :?:
:roll:

Igen mit csináljon?Ez nem a dedó, ahol kiállok a pódiumra és mondom, h 2 nálam gyengébb középpályás miatt a meccsek 25-30%-án játszottam stop Érdeklődik a Chelsea stop Érdeklődik már a City is stop...

Nem igazán láttam még a futballvilágban olyan játékost, akit méltatlanul nem játszatnak, aztán hetente beszámol, h hova is megy.Ha az embernek van egy kialakult képe róla, nem hiszem, h ő vagy az ügynöke rombolta le azt...De ameddig a csapat nem érzi meg a hiányát ( :roll: :oops: ) én addig csöndben ülök és figyelek.
Kép
Rumig
Entrenador del Barça

2010.06.04. 15:28:20

Charlie írta:Hiányozni fog, de lerombolta a róla formált összképet egy kicsit ezzel a csendbe maradok és az ukrán kutyám ugat helyettem hozzáállással.
Miért, mit csináljon :?: Válogatott összetartáson van, készül a vébére. Érdekes lenne, ha közben mindenkinek a jövőjéről nyilatkozgatna.
Cesc se mondta ki nyíltan a sajtónak, h ide akar jönni, csak azt lehet tudni, h elrepült Londonba beszélni Wengerrel. (ezért nem is tetszik a vezetés kommunikációja, h lépten-nyomon elmondják, h Cesc már kifejezte távozási szándékát, ezt most Seluktól frappánsan vissza is kapjuk)
Meg amúgy is mi van aztán ha mégse igazol el? Elég kellemetlen szitu lenne, h vki kijelenti h menni akar, aztán mégis marad(nia kell)
Na ezért dumál az ügynöke helyette.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.06.04. 14:13:56

senzu írta:Lehet Pep rasszista?
Először Eto'o, most Henry és Touré távozik :)
Jövőre még elpasszolja Keitát és Abidalt, és meg is vagyunk :D
Persze, azért ilyen jó haver Keitával. :roll: Henryt is nagyon bírta, sok jót nyilatkozott róla.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.06.04. 13:55:53

zsuni írta:
Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...
ha lenne egy egészséges Senna meg De La Red, Buszkecc fotelböl nézné a vb-t..
De La Red, persze :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
zsuni
Capitá del Barça

2010.06.04. 13:53:01

Most fogadok bárkivel,hogy három éven belül a világ három legjobb védekező középpályása között lesz,ha nem veszünk elé senkit.
én állom, mert - nem bántani akarok senit - ebböl a gyerekböl nem lesz jobb. szerintem. 3 év mulva visszatérünk rá a topicjában :D
MatyiG
Adminisztrátor

2010.06.04. 13:51:50

socio66 írta:Szerintem maradjunk annyiban,hogy ebbe a spanyol válogatottba senki sem véletlenül kerül be,és főleg nem véletlenül kezdő.
Most fogadok bárkivel,hogy három éven belül a világ három legjobb védekező középpályása között lesz,ha nem veszünk elé senkit.
Bocsi, de ezt nem véletlenül a Busquets topicba akartad írni? :oops: :D
socio66

2010.06.04. 13:49:52

Szerintem maradjunk annyiban,hogy ebbe a spanyol válogatottba senki sem véletlenül kerül be,és főleg nem véletlenül kezdő.
zsuni
Capitá del Barça

2010.06.04. 13:44:08

Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...
ha lenne egy egészséges Senna meg De La Red, Buszkecc fotelböl nézné a vb-t..
ab1daL
Director del Fútbol

2010.06.04. 13:25:34

bence-barca írta:Szerintem Yaya-nak az is egy érv a City mellett, h a bratyója ott játszik, ha még Arsenal-ba lenne Kolo valószínű odamenne :)
Plusz a mostani fizetésének a dupláját fogja kapni. Anyagilag is megéri.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.06.04. 13:20:27

Szerintem Yaya-nak az is egy érv a City mellett, h a bratyója ott játszik, ha még Arsenal-ba lenne Kolo valószínű odamenne :)
socio66

2010.06.04. 13:00:30

Hát akkor lassan köszönhetünk el tőle,volt két fantasztikus éve,világklasszissá fejlődött itt és most továbbáll.
Biztos megvan az oka,az edzőnk nem hülye,én vakon is bízom ezen döntésében is és innentől nagyon szurkolok Busquets-nek,hogy jövőre atombiztosan állja meg a helyét a középpályán és klasszissá fejlődjön ő is.
A City pedig valami óriásit húz ezzel az igazolással,lassan kezd összeállni ott egy nagy célokra hivatott társaság.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.04. 12:46:39

a rasszizmus valóban hülyeség , de jövőre Keita menni fog szerintem...
Lesz távozó és más nem nagyon jöhet majd szóba...
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.06.04. 12:45:37

soadroli írta:Hát itt nagy cumi lesz ha elmegy Yaya.
Az egész világ rajtunk fog röhögni, hogy eladjuk a világ legjobb vkp-jét.
Meg 20 milkáért? Ez vicc. :roll:

Eddig sem játszott a fontos meccseken ebben az évben... Mégsem volt cumi...
És nem akarjuk eladni 20-ért... Olvasd el a cikket és kiderül hogy 35-öt kérünk.

Mindegy... Nála jobbak és nagyobbak is elmentek mégis van Barca, mégis folyt tovább az élet. Ezután is fog.
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
d
Entrenador del Barça

2010.06.04. 12:44:05

Keitát kifejezetten ő akarta elhozni, úgyhogy aligha hiszem, hogy ez lenne a helyzet.
senzu
Entrenador del Barça

2010.06.04. 12:38:48

Lehet Pep rasszista?
Először Eto'o, most Henry és Touré távozik :)
Jövőre még elpasszolja Keitát és Abidalt, és meg is vagyunk :D
soadroli
Llegenda del Barça

2010.06.04. 12:30:01

Hát itt nagy cumi lesz ha elmegy Yaya.
Az egész világ rajtunk fog röhögni, hogy eladjuk a világ legjobb vkp-jét.
Meg 20 milkáért? Ez vicc. :roll:
Kép
duncan
Jugador del Barça

2010.06.04. 12:01:22

barca99 írta: Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...

Én elhiszem, hogy Touré ennél többet érdemel, mert igaz. De mennyivel könnyebb nagypénzér' egy szedett-vedett, összevásárolt bohóccsapatban játszani, mint még egyszer nekifutni a szezonnak, és megpróbálni bebizonyítani, hogy helye van a csapatban. Főleg, hogy egy hete még csak a MU - Chelsea páros jöhetett szóba, most valamilyen különös oknál fogva a City is jó.
Oké, az ő döntése, de akármekkora kedvencem, egy City-nek miatta sem fogok tudni szurkolni.
Csak engem idegesít,hogy mindenki Del Bosque-val jön meg a VB-vel? Egyszerűen Spanyolországnak Xabi Alonso után nincs egy normális vkp-án játszó játékosa. Senna a kora és főleg egészségi állapota miatt és a kevés játéklehetősége miatt kimaradt a keretből. Így kerülhetett oda Busquets,ha Senna normális szezont fut,akkor a Busquetsnek esélye nem lett volna a válogatottban pályára lépni a VB-n.

Továbbá kíváncsi leszek én arra,hogy hogyan állja majd meg a következő szezonban a helyét,mert ha nem nyújt majd jó teljesítményt,akkor nagy bajban lesz a csapat. Keita,aki a jelenlegi keretből képes vkp-t játszani egy vicc,nem értem miért hoztuk ide.

Sajnálom,hogy Touré elmegy, és ugyanolyan szánalmas,érthetetlen és rossz döntésnek tartom az ő kirakását a csapatból,mint tavaly Eto'o-ét.
Az is meglátszott a csapat teljesítményén,hogy Eto'o-t nem sikerült a nagyszerű svéd bohóccal pótolni,aki lehetséges,hogy távozik is a nyáron.
Touré után is marad majd egy olyan űr,amit Busquets két évig még biztos nem fog tudni jól betölteni. Az,hogy a sok játéklehetőség után mi lesz belőle nem lehet tudni. Egy biztos,hogy a stílusa unszimpatikus,pont ,mint Ronaldonak, valamint fizikailag egyáltalán nem való vkp-nak,ahhoz erősödnie kéne.

Szóval szépen megfigyelhető,hogy Pep makacssága hogy teszi tönkre,amit 2008-2009-ben felépített,azzal,hogy a kulcsembereket idő előtt elüldözi.Még jó,hogy a saját nevelésekkel nincs ilyen problémája.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2010.06.04. 11:59:42

Én Guardiola-t, is szeretem, és Yaya-t is! De, az jutott eszembe (és nem, nem én találtam ki!), hogy nem pusztán szakmai (persze biztos az is), de anyagi okok miatt is maradhatott ki annyiszor a kezdőből. Az ügynöke is mondta, x %-nyi mecs után, y prémium jár! Lehet gazdasági okai is voltak, nem tudom! De nem alaptalan...
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.06.04. 11:53:58

Az a legfontosabb, hogy nem szabad engedni a City-nek és kevesebbért eladni. Mondjuk a 35 millióból 5-öt lehetne engedni, ha nagyon menni akar Touré, de ennél kevesebbért tilos, akkor inkább padozzon itt, nem érdekel, de mindenkinek megvan az ára és már így is súlyos eurómilliókat fecséreltünk el az utóbbi években, legalább egy kis szeletét hozzuk már vissza ezeknek!
Kép
Kép
Kép
zsulter
Jugador del Barça

2010.06.04. 11:51:30

nahjolvan írta:nem értem mit sírtok állandóan..oké elmegy sajnáljuk!Pep a hibás az is igaz..de nem kell annyit fikázni őt se..mivel ahogyan már elmondták korábban,az eredmények jönnek!szal év közbe ha meg jól megy a szekér akkor egy szót se szólnak azok akiknek most a legnagyobb a szájuk h "hülye vagy Pep" stb..
:roll: Ebből egy dologgal értek egyet! Pep a hibás! A többit badarságnak tartom...1 szezonban kb 2, max 3 olyan csapattal találkozunk, amelyik kicsit is komolyabb gondot okozhatna nekünk....gyengék ellen persze, hogy jól megy a szekér Busi-val is, mert kevésbé ütköznek ki a hibái...

Idén 2 komoly csapattal találkoztunk: Madrid és Inter...ezeken érdemes elgondolkodni, hogy hogy teljesített Busi és az állítólag "rossz" formát futó Touré (amivel ugyancsak nem értek egyet).

Madrid: itthon ősszel Busi kiállítatta magát, ameddig a pályán volt a madridnak nem egy komoly helyzete adódott...bejött Touré és meg se látszott, hogy 10-en vagyunk, madrid 0 helyzetet tudott felmutatni...kinti meccsen nem volt gond...

Inter: BL elődöntő, Busi-nak hála megkaptuk kint a 3. gólt (más kérdés, hogy les volt, ez most mindegy), pedig csak ki kellett volna rúgnia, hogy ápolhassák az interest (mindenki megállt nálunk, hogy ez fog történni, kivéve őt, akitől el is vették a labdát és simán beindítottak az álló védelmünk mögé...) Hazai mecs, stabil védelem, 0-kapott gól, jelzem Touréval is a pályán...

úgyhogy ha szigorúan azt nézzük, hogy komolyabb mecseken ki hogy teljesített, akkor amikor Touré pályán volt 0 gólt kaptunk, amikor Busi, hát nemegy komoly hiba lett elkövetve...
Szóval nem tudom mit vársz, miért kellene minden meccsen hülyézni Pepet annak aki nem kedveli? Vannak jó döntései is....de Touré és Eto'o ügye az nem volt az!

Más:
A "mi" sziklánk sajnos nagyon valószínű távozik, amiből akár komolyabb mecseken komolyabb problémáink is lehetnek....és ha így lesz, akkor komoly szakmai hiba volt az ő mellőzése és kényszeredett értékesítése....Nagyon nem szeretném, hogy elmenjen, de már megértem, és én sem érezném jól magam, ha a világ legjobbja lennék és csak 3. számú vagyok a csapatomban, mert van előttem 2 kedvenc....
Viszont akkor az árát kérjük meg, én 35 milliót is keveslem, adják még ide Robinho-t is!!! ezzel a baloldal meg lenne oldva...azért nem lenne annyira rossz egy Robinho-Villa-Messi hármas na! (bocsi elkalandoztam)

Ettől függetlenül számomra Touré-hoz csak 1 hasonlóan jó játékos van a világon és ő Essien...de ő nem megszerezhető, meg nincs is értelme hogy Busi és Keita mögé leüljön a padra...remélem annyira nem érezzük meg az ő hiányát, mint idén nagy meccseken, mert akkor ezzel az eladással egy lépéssel megint csak hátrább kerülünk a Bl-ben (Eto'o-val a góllövés terén, Touréval a stabil védekezés terén léptük idáig vissza Pep döntéseinek köszönhetően....ez mindenesetre elgondolkodtató, mert ezek a döntések nem a csapat érdekeit vették figyelembe, hanem csak az edzői önérdeket....)

Bocs hosszú lett....
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
barca99
Llegenda del Barça

2010.06.04. 11:40:22

més_que_un_club írta:Lámakapus buszketsz balf@@@sz kölke miatt "elüldözni" egy ilyen kiváló kvalitású játékost... hááát Pep hülye vagy.

Sajnos itt látszik, hogy még ilyen szinten is jelen van a "sógorrokonkoma" effektus. Nevetséges, elszomorító.

Az az ügynök is emiatt pipa valószínűleg, hisz az ügyfelét (s ezzel együtt őt is) hülyének nézik.

Rettenet! :cry:

Én elhiszem, hogy Touré ennél többet érdemel, mert igaz. De mennyivel könnyebb nagypénzér' egy szedett-vedett, összevásárolt bohóccsapatban játszani, mint még egyszer nekifutni a szezonnak, és megpróbálni bebizonyítani, hogy helye van a csapatban. Főleg, hogy egy hete még csak a MU - Chelsea páros jöhetett szóba, most valamilyen különös oknál fogva a City is jó.
Oké, az ő döntése, de akármekkora kedvencem, egy City-nek miatta sem fogok tudni szurkolni.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2010.06.04. 11:40:04

De basszus ha nem tudjuk eladni 35 millióért legalább akkor ne is adjuk el! Nehogymár a city kiszúrja a szemünket 20 millióval...

Ha veszünk egy vkp-t drágábban ,mint ahogy eladjuk Touré-t akkor megőrülök. Remélem ,ha Yaya megy akkor Jonathan feljön a nagycsapatba és Busival tolják ketten.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.04. 11:34:03

nahjolvan írta:nem értem mit sírtok állandóan..oké elmegy sajnáljuk!Pep a hibás az is igaz..de nem kell annyit fikázni őt se..mivel ahogyan már elmondták korábban,az eredmények jönnek!szal év közbe ha meg jól megy a szekér akkor egy szót se szólnak azok akiknek most a legnagyobb a szájuk h "hülye vagy Pep" stb..
Mondjuk én év közben piszkáltam Pepet a döntései miatt,főleg Touré mellőzése miatt.És én nem Busi kárára játszattam volna,hanem KEita kárára.

Egyértelmű hogy hatalmas magabiztosságot ad a középpályának,szent meggyőződésem hogy Milánóban nem rohannak át rajtunk 3szor ha ő pályán van.
Tavaly elment Eto'o,most megy Touré.
Kiváncsi vagyok jövőre ki lesz a soros.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt