Barca Igazolások 2010-2011
Friss hir, elkuldtek benitezt a liverpool tol. Lehetne tamadni torrest, amig lehet .
Nem hinném,hogy kell ide Mata.Ha Ibra menne akkor csak Pedrotól és Bojantól venné el a játéklehetőséget.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- neobarca
- Director del Fútbol
Szerény véleményem szerint nem kell nekünk Mata. Abban az esetben ha Ibra elmenne és az új elnök nagyot akarna robbantani érdemes lenne megpróbálni Torrest idehozni. Szinte mindenhol azt olvashatjuk, hogy szétesőben a Pool, most kéne lecsapni rá. Villával és Messivel hárman ők lennének a század legfélelmetesebb csatársora. Nem is beszélve a labdaosztogatókat mögöttük...
-
- Entrenador del Barça
Nekem semmi bajom nincs Mataval, de szerintem nem kell ide. Ha Ibra marad, akkor valószínűleg nem is jön, de ha a svéd távozik, akkor én nem Matat igazolnám ide. Tényleg ügyes, tehetséges gyerek, de szerintem semmivel nem jobb Pedronál. Ugyanarra a posztra lenne 2 szinte ugyanolyan képességű játékosunk. Szerintem csak egymás fejlődését hátráltatnák! Jó ha sok spanyol játszik egy csapatban, de szerintem nem kell átesni a ló másik oldalára...Ha már mindenképpen veszünk valakit, akkor én egy "készebb" játékost vennék.
Már régen írtam ide, most azonban elmondanám véleményem!
Mata: Miért is??? Mivel jobb ő, mivel tud többet hozzátenni a játékhoz mint Bojan vagy Pedro? Szerintem semmivel....ha már igazolni kell, és elvileg csak Ibra távozása esetén jönne, akkor sokkal minőségibb opciót kellene választani...Így csak Bojan és Pedro lenne megint egyel hátrább, ráadásul úgy, hogy egy náluk nem jobb játékos érkezne....Ha úgy nézzük nekünk már van 2 "Matánk" is
Fabregas: Bonyolult ügy...Most ott tartunk, hogy nem eladó...Ha az Arsenal helyébe képzelem magam, akkor teljesen reális a dolog....miért kellene eladniuk....lássuk csak: 2015-ig élő szerződése van (5 év), csapatkapitány, egyik legjobb játékos, fényes jövő előtt áll...semmi nem indokolja az üzlet realizálódását...
Fabregas el akar jönni??? Lehet, de azt azért ne felejtsük , hogy nem törne össze ha nem váltana, mert ott is jól érzi magát...
Úgyhogy ebben az ügyben lehet még fordulat, de tartok tőle várni kell még és nem Fabregason fog múlni...szerintem túl sok a sajtóköltemény ebben az ügyben is....továbbá a családja és mi szerintem jobban akarjuk a váltást, mint ő maga....
Én mindkét esetben másik opciót keresnék, különösen Mata ügyében....Fabregas jó lenne, de mindennek van határa....Tisztelettel és ésszerű határok között kell folytatni az egyeztetéseket....hátha....
Mata: Miért is??? Mivel jobb ő, mivel tud többet hozzátenni a játékhoz mint Bojan vagy Pedro? Szerintem semmivel....ha már igazolni kell, és elvileg csak Ibra távozása esetén jönne, akkor sokkal minőségibb opciót kellene választani...Így csak Bojan és Pedro lenne megint egyel hátrább, ráadásul úgy, hogy egy náluk nem jobb játékos érkezne....Ha úgy nézzük nekünk már van 2 "Matánk" is

Fabregas: Bonyolult ügy...Most ott tartunk, hogy nem eladó...Ha az Arsenal helyébe képzelem magam, akkor teljesen reális a dolog....miért kellene eladniuk....lássuk csak: 2015-ig élő szerződése van (5 év), csapatkapitány, egyik legjobb játékos, fényes jövő előtt áll...semmi nem indokolja az üzlet realizálódását...
Fabregas el akar jönni??? Lehet, de azt azért ne felejtsük , hogy nem törne össze ha nem váltana, mert ott is jól érzi magát...
Úgyhogy ebben az ügyben lehet még fordulat, de tartok tőle várni kell még és nem Fabregason fog múlni...szerintem túl sok a sajtóköltemény ebben az ügyben is....továbbá a családja és mi szerintem jobban akarjuk a váltást, mint ő maga....
Én mindkét esetben másik opciót keresnék, különösen Mata ügyében....Fabregas jó lenne, de mindennek van határa....Tisztelettel és ésszerű határok között kell folytatni az egyeztetéseket....hátha....

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
-
- Llegenda del Barça
Silva sokkal drágább lenne és többet is kérne érte a Valencia ezért gondolják inkább Mata-t.Subinho írta:olvastam Mata esetleges igazolásáról... azt nem értem, hogy miért nem Silva??? Sztem jobb játékos, a Valencia elengedné az anyagiak miatt és a válogatottban régebb óta játszik együtt pl. Xavival, vagy Iniestával...
Én remélem nem megy el Ibra, de ha ez most mind igaz, akkor nekem nagyon úgy tűnik, h elakarják üldözni... :/
- Subinho
- Director del Fútbol
olvastam Mata esetleges igazolásáról... azt nem értem, hogy miért nem Silva??? Sztem jobb játékos, a Valencia elengedné az anyagiak miatt és a válogatottban régebb óta játszik együtt pl. Xavival, vagy Iniestával...
Ha rajtam múlna, inkább őt venném meg, mint Matát!!!
Ibrát meg el kell engedni, mert így Bojan játszana kevesebbet!!! Sztem Villa "mögé" tökéletesen jó Bojan!!!
Ha Mata jön, akkor valószínű Henry helyére, de igazából Pedroval lennének harcan... nem tudom jó lenne-e...
Fabregast meg sztem nem kéne minden áron, mert iszonyatosan drága!!! max. ha Ibráért adnak legalább 50-55 millát!!! Touréval kéne megegyezni és kész!!!
Ha rajtam múlna, inkább őt venném meg, mint Matát!!!
Ibrát meg el kell engedni, mert így Bojan játszana kevesebbet!!! Sztem Villa "mögé" tökéletesen jó Bojan!!!
Ha Mata jön, akkor valószínű Henry helyére, de igazából Pedroval lennének harcan... nem tudom jó lenne-e...
Fabregast meg sztem nem kéne minden áron, mert iszonyatosan drága!!! max. ha Ibráért adnak legalább 50-55 millát!!! Touréval kéne megegyezni és kész!!!
-
- Jugador d'estrella
igaz eddig nem hallottunk a kampány során neveket igazából , de a finishben nem lepődnék meg , ha Rossel közölné , hogy szóban megállapodott az Arsenallal...
- Dave87
- Capitá del Barça
Mondom a vételár a kérdéses. Ha el akar jönni, nem fogják ott tartani. Találnak köztes megoldást.BlauGranaGroc írta:
Persze. Akkor minek adjunk érte akár egyáltalán 1 centet is, ha ő elakar jönni akkor elfog ingyen is, nem?.
Félreértetted, amit írtam, vagy én fogalmaztam félreérthetően.
Szerinted.BlauGranaGroc írta: Ez a Rosselles téma szintén butaság.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
-
- Jugador d'estrella
szüksége nincs megválasztása után igazolásra , de ők elég hiú emberek...
ha valaki elhozza Cescet az veri majd a mellét , Rossell pdeig nem igazán kedveli Laportat...
ha valaki elhozza Cescet az veri majd a mellét , Rossell pdeig nem igazán kedveli Laportat...
-
- Jugador d'estrella
Persze. Akkor minek adjunk érte akár egyáltalán 1 centet is, ha ő elakar jönni akkor elfog ingyen is, nem?Dave87 írta:A játékos el akar igazolni, innentől el is fog. Már csak a vételár a kérdéses, amire tettünk egy ki tudja, milyen ajánlatot.
De ahogy már többen leírták itt, az is vastagon benne van, hogy az Ágyúsok nem szeretnének a jelenlegi vezetőségünkkel tárgyalni.
Mondjuk épp Rosell közbenjárása miatt, aki nyilván megintcsak saját pozícióját erősítve, az ő elnöksége alatt szeretné megszerezni Cesc-et.
Azért ez elég esélyes.
Ez a Rosselles téma szintén butaság. Igen, igérgetnek fűt-fát szavazás előtt a kandidálók, de amikor már megválasztottak valakit akkor már nincs szükség presztizs igazolásokra. 6évre szól a mandátum, egy frissen kinevezett elnök minek akarná megerősíteni a pozícióját? A beigért játékosokat igyekeznek leigazolni, de -lehet lemaradtam róla- én nem olvastam, hogy bármelyik elnökjelölt nevekkel dobálózott volna.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
-
- Jugador d'estrella
pontosan így...
attól , hogy jobb lábas Villa , a balt sem támaszkodni használja , tud ő beadni is, sőt gólt lőni is...
ez a Barcanal bevett gyakorlat (mármint az ellentétes lábú szélsők) , ami a futsalból ered és ezen kizárt, hogy változtatna Pep...
(talán akkor ha egy Messi vagy Rivaldot kéne még betuszkolni a csapatba...)
attól , hogy jobb lábas Villa , a balt sem támaszkodni használja , tud ő beadni is, sőt gólt lőni is...
ez a Barcanal bevett gyakorlat (mármint az ellentétes lábú szélsők) , ami a futsalból ered és ezen kizárt, hogy változtatna Pep...
(talán akkor ha egy Messi vagy Rivaldot kéne még betuszkolni a csapatba...)

- Dave87
- Capitá del Barça
A játékos el akar igazolni, innentől el is fog. Már csak a vételár a kérdéses, amire tettünk egy ki tudja, milyen ajánlatot.
De ahogy már többen leírták itt, az is vastagon benne van, hogy az Ágyúsok nem szeretnének a jelenlegi vezetőségünkkel tárgyalni.
Mondjuk épp Rosell közbenjárása miatt, aki nyilván megintcsak saját pozícióját erősítve, az ő elnöksége alatt szeretné megszerezni Cesc-et.
Azért ez elég esélyes.
Azért ez elég esélyes.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
-
- Director del Fútbol
Igen,de nekünk nem ez a játékunk, már évek óta, hanem teljesen más. A balszélső jobblábas, a jobbszélső ballábas. 99%, hogy ez jövőre is így fog maradni. Erre fogadni mernék, az 1%-ot is csak azért hagyom, mert nyilván nem vagyok jós és egy fordulat bármikor benne lehet:) Azonban sztem, ha itt találgatunk a fórumon, akkor értelmesebb,ha reálisan találgatunk, olyan játékosokról, akik szóba kerültek, akik beleillenek a mi játékunkban. Nem olyanról, aki alapból nem illik ide, de majd Pep úgyis megváltoztatja az alaptaktikánkat. Ez nonszensz, innen ezt nem fogjuk kitalálni. Vágyálmot persze meg lehet fogalmazni, ráadásul szólásszabadság van, csak sok értelme nincs:) Egyébiránt pedig olyan jobblábas balszélső is érkezhet, aki meg tudja húzni kifelé vagy az alapvonal felé és be tudja adni bal lábbal is. Ma már minden játékos tud a gyengébbik lábával is beadni. Sztem a lövéshez jobb rúgó technika kell, mert azt erővel kell helyezni, nem feltétlen lágyan, ezért is jobb,ha alapvetően kapura az erősebb lábával lő jó pozícióból (azaz baloldalról jobb lábbal), beadni meg elég, ha a gyengébbik lábával ad, illetve nyilván lehet jobb lábbal is beadni onnan cselezgetés után. Erre jó példa Titi, ha fiatalabbon jött volna ide, akkor rengeteg gólpasszt adott volna, mert be tudni simán bal lábbal is onnan, ezt láttuk, csak hát a meghúzás nem ment neki már annyira. Ha Ibra marad, akkor épp ezért lesz oda tökéletes Villa. Ha megy, akkor nem tudom kit kellene igazolni,de én jobb lábas játékosra szavaznék.barca99 írta:Egyik balbekkünk sem a beadásról híres.barcalaci84 írta:hova húzod szét a védelmet , amikor tizen állnak a 16-oson belül![]()
jöhet a beívelés, de arra meg ott a balhátvéd....Viszont ha 10-en állnak a tizenhatoson belül, akkor cselezhet akármelyik lábára, öten fognak előtte tornyosulni.
- davidvillabest
- Jugador del Barça
- Dave87
- Capitá del Barça
Azért Xavi lehet ám, hogy közelebb áll a tűzhöz, mint te.davidvillabest írta:Sziasztok most keltem fel nemrég...és szembe találkoztam ezeknél a jobbnál jobb hírekkel
! Mata-nak nagyon örülnék viszont Xavi nyilatkozatát megcáfolnám mert Cesc ezekután a "vihar"-ok után már nem is biztos hogy jön! De remény hal meg utoljára!
Amúgy meg milyen viharról beszélünk????
-
- Jugador d'estrella
Más: a Cesc -ügy
van egy olyn elképzelésem, hogy Rossel keze van a dologban, hogy ennyire nem akar tárgyalni az Arsenal egyenlőre...
Laporta tett olyan célzásokat a jelöltekre , hogy ne tárgyaljanak illetve függesszék fel a tárgalásaikat, mert így az ő dolgukat nehezítik meg...
nem lennék meglepve , ha Rossel mégis megállapodott volna velük...(neki nem érdeke , h Cesc még a vb előtt jöjjön)
UI:Cesc is és Xavi is túl magabiztos
van egy olyn elképzelésem, hogy Rossel keze van a dologban, hogy ennyire nem akar tárgyalni az Arsenal egyenlőre...
Laporta tett olyan célzásokat a jelöltekre , hogy ne tárgyaljanak illetve függesszék fel a tárgalásaikat, mert így az ő dolgukat nehezítik meg...
nem lennék meglepve , ha Rossel mégis megállapodott volna velük...(neki nem érdeke , h Cesc még a vb előtt jöjjön)
UI:Cesc is és Xavi is túl magabiztos

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcalaci84 2010.06.03. 13:03:14-kor.
Persze ezek csak találgatások. Ki tudja mi jár Pep fejében. Lehet, hogy jövőre kitalál valami egészen meglepő taktikát. Azt kellene kitalálni, hogy mire készülhet. Na mindegy, ezek csak találgatások. Az idő úgy is mindent megválaszol. Szerintem lesznek még váratlan dolgok itt a szezonban. Számomra Ibra esetleges távozása, eddig a legváratlanabb fordulat, amire nem nagyon számítottam...Van aki az NSO-n úgy gondolja, hogy Ibra még akár Madridban is kiköthet...Várom a fejleményeket. Ezek az átigazolási hírek teljesen háttérbe szorítják a vb-t. Holott 1 hét a rajtig. Fincsi nyarunk lesz:D
MOndjuk Mata olyan szempontból tényleg jól jönne, hogy ha bárki kiesik elől, Pep megfelelően tudná pótolni a kiesőt. A Barca eddigi gyengesége az volt, hogy a pad nagyon rövid, és nincs megfelelő minőségi pótlás. Úgyh. ha Ibra megy akkor valóban szükség lehet egy Mata szintű szálsőre.
-
- Jugador d'estrella
barca99!!!
az általad említett nevek (bal lábasok) mindegyike a sajtó kitalációja....
Pep ill Laporta is eddig csak jobblábasokat neveit nyilatkozta az elmúlt években....
Mata teljesen felesleges, nem véletlen , hogy még az újságok is csak annyit írtak, hogy lehet rábólintott....
ui:Ibrából is bőven 20 felett kijöhet , Villa 20+ , Messi 30
az általad említett nevek (bal lábasok) mindegyike a sajtó kitalációja....
Pep ill Laporta is eddig csak jobblábasokat neveit nyilatkozta az elmúlt években....
Mata teljesen felesleges, nem véletlen , hogy még az újságok is csak annyit írtak, hogy lehet rábólintott....

ui:Ibrából is bőven 20 felett kijöhet , Villa 20+ , Messi 30
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcalaci84 2010.06.03. 12:53:37-kor.
természetesen a támadósorba. egy védő jöhetne Alves alternatívájának, de ennyi. Jön 2-3 játékos és ennyi bőven elég.
Nem tudom, én Matat teljesen felesleges igazolásnak tartanám. Hasonló kvalitású játékosok simán jönnek ki az utánpótlásból. Nem kellene feleslegesen 25M-t kidobni. Önerőből is meg tudnák oldani. Persze nem tudom mennyire jó játékos ő, de szerintem Pedronál nem lehet sokkal jobb. Rá lehet számítani, ezt idén sokszor bizonyította. Ha IBra megy, és Cesc jön szerintem nem kell mást igazolni.
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem lenne rossz vétel.Attika 25 írta:Érdekes,hogy mennyire megoszlik a fórumozók tábora ebben a kérdésben,az egyik fele szerint (ebbe vagyok én is) Mata nagyon jó vétel lenne,a másik szerint meg abszolút rossz

A gólok száma sem lehet feltétlenül mérvadó (lásd: Ibra). Jó, azért ne Iniesta szinten legyen beoltva gól ellen, de egy hasznos játék balszélen, akitől, gyorsak, gördülékenyek lesznek a támadások, talán többet ér. Főleg, hogy Villa és Messi szerintem min. 50 gól Liga-szinten.
Emellett meg ott van Pedro, aki szerintem simán fifty-fiftyban tolná Mata-val, ő meg azt hiszem kellően gólerős.
Még mindig nem állítom, hogy a létező legjobb megoldás lenne, csupán azt, hogy nem lenne rossz alternatíva több okból sem, és végre olyan játékos lenne a balszélen, aki ott érzi magát a legjobban.
Nagyon kíváncsi leszek Rosell mennyire veszi figyelembe Pep kéréseit, illetve mennyire megy a saját feje után. Laporta volt a tökéletes vezető. kár, hogy nem maradhat...
-
- Jugador d'estrella
egyértelmű
Ibra->chelsea
Drogba->Liverpool
Torres->Barca
biztos sajtóértesülés

Ibra->chelsea
Drogba->Liverpool
Torres->Barca
biztos sajtóértesülés