Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jah, Tomasson sztem is jó megoldás lehet! Ráadásul nagyon jól fejezi be az akciókat, csak nem tom mennyire menne neki átállni az olaszból a spanyol bajnokságba...Lujo írta:Tomasson is remek megoldás, azt tudja játszani, mint Larsson, gyors, erőszakos, jól fejel (az pedig fontos lenne, mert most egyedül Marquez jó fejelő). A Milan valószínüleg kölcsönadná. Egyedül a BL szerepléssel lehet gond. De arra szerintem esélyünk sincs, hogy olyan csatárt szerezzünk, aki megfelő és a BL-be is lehetne nevezni.
ronaldinho írta:ma olvastam sztár sportban van az Freddy Adu nevű amerikai (de ghánában született) srác aki most 15 éves és évi 1milko dolcsit kap csak a nike-tól és rendes felnőtt csapatban focizik és europábol eddig "csak" a reál, Inter,psv, MU meg ilyen csapatok keresték meg őt kéne leigazolni aztán 12évre kb meglenne a csatárunk![]()
![]()
forca barca
Enrique írta:Tevez még mindig Boca-s, Robinho pedig még mindig Santosos...![]()
Különben az lenne a baj Saviolával, - amellett h szeretném h visszajöjjön - h a mostani taktikába nem lenne helye... Mert nem elég erős ahhoz, h elől falngáljon Etoo helyén...Max jobboldalon tudnám elképzelni, ahol Larsson szokott néha játszani... (Azaz Giuly helyén)
![]()
És ilyenkor még mindig nem fognak megoldódni a csatárgondjaink...![]()
Szal Saviola mellett nagyon nem ártana 1 vérbeli centert igazolni...
K.Bálint írta:Esetleg még megpróbálhatnánk leigazolni Tevezt is.Én nagyon örülnék neki , ugyanis az a srác egy Ronaldinho kaliberű játékos és még aszem 20 éves!!!!!
Igen,de 30 miku alatt nem is köszönhet neki Laporta.K.Bálint írta:Szerintem télen mindenképpen kell igazolnunk egy csatárt. Én Saviolát visszahoznám, de itt nem hagynám abba mert még leigazolnám Bosinov-ot aki a Lecce-ben játszik. Nagy előnye Bosinovnak , hogy a kedvenc csapata a Barca! Így szerintem nem lenne olyan nehéz megszerezni őt!
Robinho is ezt böfögte még anno hogy csak a Barca,és lám......na azért várjuk ki a végét.Lujo írta:Torres azt nyilatkozta, hogy soha nem akarja elhagyni az Atleticot, de ha mégis el kellene, akkor sem menne SOHA a RM-ba, sokkal inkább jönne a Barcába.
Max. amilyen hülye csak a reálba menne...Charlie írta:Pénz beszél.redlions írta:Torres az istenért sem hagyná el az Atleticot! Kár álmodni róla!
C.