Ajánlom az eurobarcát!
Barca Igazolások 2010-2011
- davidvillabest
- Jugador del Barça
- geridoss
- Director del Fútbol
Touré leszögezte, hogy nem akar a City-be menni. Remélem be is tartja... Pepet meg abszolút nem értem... Elherdálni egy ilyen csodát, mint Yaya... Erre nincs ésszerű magyarázat...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Llegenda del Barça
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... rt-2030830
Az Nso is közli a Bojanról szóló hírt. Remélem a vezetőség egy határozott nemmel fog válaszolni
Az Nso is közli a Bojanról szóló hírt. Remélem a vezetőség egy határozott nemmel fog válaszolni

Attól még fizetést valószínűleg kérni foghölör írta:Most olvasom, hogy Joe Cole ingyen igazolható lett a Chelseanél, mert nem tudtak a fizetésben megegyezni. Elég technikásnak tartom, bár nem megy neki mostanság, de ingyen a padra el lehetne hozni, ki tudja. Még bal oldalon is tudna játszani, nem lenne neki szokatlan.

És nem is keveset.
Més que un club.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Masche nem kell. Nekem egy néger vkp kell. Amúgy is csak csereposztra nézünk embert, oda fölösleges ő, Busi meg úgyis kezdő lesz.lui1698 írta:
SPORT a Daily Mail-re hivatkozva közli, hogy a Barca érdeklődik Mascherano iránt. A Pool 30 millió font alatt nem engedi. Plusz elmondták, hogy más angol csapatnak nem adják el.
alakul ez... még a végén bejön, h drágábban fog idejönni az argentin mészáros, mint amennyiért (sajnos
) el fogják "engedni" (miután rákényszerítették a távozásra) Tourét...
várjuk ki a végét, de már nagyon gyanús ez nekem...

várjuk ki a végét, de már nagyon gyanús ez nekem...
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ha Rooney-t adná a lóvé mellé akkor is el lenne küldve a MU.Attika 25 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Ezt meg gyorsan felejtsék is el,Bojan nem eladó,ott van nekik a jó képességű Berbatov meg Owen
Szezon közben volt a kicsinek pár gyenge meccse, de az év végi szakaszban bebizonyította nekem, hogy hatalmas potenciál van benne, amit ha kihasználunk akkor egy nagyon jó játékos lehet belőle.
Meg amúgy is. Bojan Angliába?... Négy meccsen 6 csigolyája törne össze.
Kell a MU-nak is még egy valamire való csatár az ogre mellé, mert Owen cserének tökéletes, de nem kezdőnek. Berbatovot meg már akkor sem értettem mikor oda vitték, hogy mit látnak benne?
Más:
El Mundo írja, hogy Csozé bepróbálkozott Cesc-nél, de ő csak a Barca-ba akar jönni.
SPORT a Daily Mail-re hivatkozva közli, hogy a Barca érdeklődik Mascherano iránt. A Pool 30 millió font alatt nem engedi. Plusz elmondták, hogy más angol csapatnak nem adják el.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Csak az nem mindegy mekkora a szakadék. De végülis sokkal jobb minden évben venni egy Hleb-et,mert az csak 13-14 milla,igaz két egyeneset nem tud a labdába rúgni nálunk,de legalább "olcsó" voltIniesta4ever írta:
De ez csak annak tudható be h Xavi és Ini a violág legjobbjai azon a poszton... Persze h szakadék van de ez sztem hülye kifogás...

- Iniesta4ever
- Barça B
De ez csak annak tudható be h Xavi és Ini a violág legjobbjai azon a poszton... Persze h szakadék van de ez sztem hülye kifogás...Attika 25 írta:Én is ugyanezt mondom már napok óta. Egy csapat nem 11 játékosból áll,a "padra" is kell pár olyan játékos aki kezdő 11 tagjaival kb. egy szinten van. Nálunk a középpályán gyakorlatilag nincs ilyen,mert akár Ini akár Xavi hiányzik máris egy óriási szakadék van a csapatban,mert aki pótolja (próbálja) az fényévekre van tőle.d írta:De szerintem attól, mert egy elképzelt legjobb 11-be nem férne bele még továbbra is sok játéklehetőséget kapna és bár borsos ára lehet, talán ő a legkevésbé zsákbamacska játékos a piacon.
Kockáztattunk Hlebbel, nem jött be, kockáztattunk Ibrával (egyelőre) nem jött be, kockáztattunk Henryval, nem igazán jött be és még sorolhatnánk. Fabregas kisebb rizikó.
2:6! Blaugrana!!!!
- hölör
- Jugador del Barça
Most olvasom, hogy Joe Cole ingyen igazolható lett a Chelseanél, mert nem tudtak a fizetésben megegyezni. Elég technikásnak tartom, bár nem megy neki mostanság, de ingyen a padra el lehetne hozni, ki tudja. Még bal oldalon is tudna játszani, nem lenne neki szokatlan.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Ezt meg gyorsan felejtsék is el,Bojan nem eladó,ott van nekik a jó képességű Berbatov meg Owen

Én is ugyanezt mondom már napok óta. Egy csapat nem 11 játékosból áll,a "padra" is kell pár olyan játékos aki kezdő 11 tagjaival kb. egy szinten van. Nálunk a középpályán gyakorlatilag nincs ilyen,mert akár Ini akár Xavi hiányzik máris egy óriási szakadék van a csapatban,mert aki pótolja (próbálja) az fényévekre van tőle.d írta:De szerintem attól, mert egy elképzelt legjobb 11-be nem férne bele még továbbra is sok játéklehetőséget kapna és bár borsos ára lehet, talán ő a legkevésbé zsákbamacska játékos a piacon.
Kockáztattunk Hlebbel, nem jött be, kockáztattunk Ibrával (egyelőre) nem jött be, kockáztattunk Henryval, nem igazán jött be és még sorolhatnánk. Fabregas kisebb rizikó.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Én is ezt hallottam év közben, viszont ma ezt láttam: http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... in-caceresAttika 25 írta:Én úgy tudom,hogy kell a Juve-nak Cácesres,csak most megsérült s amig fel nem épül,addig szünetelnek a tárgyalások,gondolom amig nem biztosak benne hogy ujra 100 százalékos lesz addig nem lépnek,nem akarnak zsákbamacskát venni.
Nem a legmegbízhatóbb forrás, de ki tudja.
Én úgy tudom,hogy kell a Juve-nak Cácesres,csak most megsérült s amig fel nem épül,addig szünetelnek a tárgyalások,gondolom amig nem biztosak benne hogy ujra 100 százalékos lesz addig nem lépnek,nem akarnak zsákbamacskát venni.
Tavaly is, idén is elkerültek minket az igazán komoly sérüléshullámok, de szerintem kicsit rövid a pad. Tavaly a felkészülési időszak alatt még csak próbálgatta a fiatalokat Guardiola, de rossz belegondolni mi történt volna például ha úgy ítéli meg, hogy Pedro még nem elég érett az első csapatba? (Igaz Henry formahanyatlása sem volt tervezhető.)
De amikor Puyolnak többször is jobbhátvédet kell játszania, amikor Xavi sorozatban hozza a meccseket kisebb sérülésekkel, több játékos 40-50 meccset hoz egy évben, úgy, hogy tulajdonképp elkerültük a nagyobb sérüléshullámokat, akkor szerintem rövid a pad.
Nem tudhatjuk, hogy jövőre hány fiatal lesz megbízhatóan bevethető az első csapatba, de kicsit még növelném a létszámot. Többet kell tudni pihentetni, rotálni, felkészülni a sérülésekre.
Persze a dolog másik oldala, hogy tartalékos játékosok sok pénzt visznek. Nehéz megtalálni az egyensúlyt. De most jelenleg olyan a helyzet, hogy ha ha mondjuk a középpályáról kiesne egyszerre két játékos rohamosan csökkennének a győzelmi esélyeink jobb csapatok ellen. Nem vagyunk eléggé felkészültek ilyen szituációkra.
Hogy Fabregas megér-e X milliót az nem az én dolgom, nem is érdekel. De szerintem attól, mert egy elképzelt legjobb 11-be nem férne bele még továbbra is sok játéklehetőséget kapna és bár borsos ára lehet, talán ő a legkevésbé zsákbamacska játékos a piacon.
De amikor Puyolnak többször is jobbhátvédet kell játszania, amikor Xavi sorozatban hozza a meccseket kisebb sérülésekkel, több játékos 40-50 meccset hoz egy évben, úgy, hogy tulajdonképp elkerültük a nagyobb sérüléshullámokat, akkor szerintem rövid a pad.
Nem tudhatjuk, hogy jövőre hány fiatal lesz megbízhatóan bevethető az első csapatba, de kicsit még növelném a létszámot. Többet kell tudni pihentetni, rotálni, felkészülni a sérülésekre.
Persze a dolog másik oldala, hogy tartalékos játékosok sok pénzt visznek. Nehéz megtalálni az egyensúlyt. De most jelenleg olyan a helyzet, hogy ha ha mondjuk a középpályáról kiesne egyszerre két játékos rohamosan csökkennének a győzelmi esélyeink jobb csapatok ellen. Nem vagyunk eléggé felkészültek ilyen szituációkra.
Hogy Fabregas megér-e X milliót az nem az én dolgom, nem is érdekel. De szerintem attól, mert egy elképzelt legjobb 11-be nem férne bele még továbbra is sok játéklehetőséget kapna és bár borsos ára lehet, talán ő a legkevésbé zsákbamacska játékos a piacon.
Nem akarjuk,de biztosan lesz,volt egy szinte tökéletes szezonunk ebből a szempontból,de azóta is,elötte is mindig problémát jelentettek a sérülések 

- chonggy
- Capitá del Barça
én is szeretném ha Fabregas itt játszana,de szerintem az 50M picit sok...értem,hogy rotálni kell,meg sérülések is lesznek,de az 50M akkor is sok...lehet,hogy Thiago lassan elég érett lesz a rotálásra,nem?
a sérülésekről pedig úgy beszéltek,mintha akarnátok őket,csak hogy Cesc játszhasson...
a sérülésekről pedig úgy beszéltek,mintha akarnátok őket,csak hogy Cesc játszhasson...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- Iniesta4ever
- Barça B
Pontosan így képzelem én is... Csak Ibra nélkül... Sztem kb így is lesz h a támadó szekciót is belevonják a rotálásba, szóval nem csak 3-an fognak 2 helyen rotálódni hanem kb 6 helyen 9-an + a sérülések és így már kész is...xavi12 írta:Nagyon szeretném én személy szerint ,hogy ha Fabregas jönne , mert igy a Barcelona középpályája lenne a világon a legerősebb , nem mintha most már nem az lenne. De én el tudnám ugy képzelni a felállást hogy : a kapuba:Valdes védők: Alves , Puyol , Pique , Abidal középpálya : xavi , fabregas , iniesta s a csatársor Ibra , Messi , Villa
------------coooollll---------------- lenne
Vkp-alap: A verziók: mind 3 kp játszik egyik a csatárok mögött(mindhárom le tudja hozni azt a posztot) két csatárral, vagy ugyanez csak ini balszélen. 4-1-2-1-2 -rendszer ahol két befejező mögött Messi randalírozik. Vagy mélységi irányítóként alkalmazza Xavit vagy Cesc-t.
2:6! Blaugrana!!!!
Nekem is pont most esett leFCBMessi19 írta:Kiről beszélsz?xavi12 írta:Véletlenul nem lehet 49 gólt rúgni egy szezonban! Ügyes az a fiú viszont már igy is tele vagyunk csatárokkal!
Ja,nem olvastam témát. Nem örülnék neki,olyan tipikus holland bajnokságos játékos,aki sztem egy nagy csapatba nem tudna nagyot alkotni.

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Kiről beszélsz?xavi12 írta:Véletlenul nem lehet 49 gólt rúgni egy szezonban! Ügyes az a fiú viszont már igy is tele vagyunk csatárokkal!

Ja,nem olvastam témát. Nem örülnék neki,olyan tipikus holland bajnokságos játékos,aki sztem egy nagy csapatba nem tudna nagyot alkotni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCBMessi19 2010.05.31. 09:37:29-kor.

Mondod te. Szerintem meg simán meghúzza majd azt Pep,hogy Ini-t is,Xavi-t is és Fabregas-t is leülteti a padra időnként akkor is ha egészségesek,majd csak figyeldStoichkov írta:
Ini, Xavi, Cesc közül valakinek padon kéne lennie, hacsak nem balszélsőt játszik ini ahogy azt felvázoltam. viszont nincs az az isten, hogy egy egészséges ini vagy xavi padon kezdjen, tehát cescet padra igazolnánk... ennyi