Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Varatrix
Director del Fútbol

2010.05.24. 12:44:17

Sanama írta:Ha jól értelmeztem az Elmundo-s hírt,olyan 45 körül kér az Arsenal.
45 teljesen korrekt.
Ennél többet viszont nem szabad adni.
Maximum játékost, de abból is Márquez vagy ilyesmi.
Hleb vissza ha kell nekik.
A lényeg hogy 50-et már ne adjunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2010.05.24. 12:46:04-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Tomsa
Entrenador del Barça

2010.05.24. 12:43:20

Jó Wenger mindenre húzza a száját :D
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.24. 12:40:16

Ha jól értelmeztem az Elmundo-s hírt,olyan 45 körül kér az Arsenal.

Ivan Gazidis -t fogja megkeresni Tixi aki valami nagy fejes az Arsenalnál. Wengernek nem tetszik sem a Barca,sem Fabregas hozzáállása az átigazoláshoz,de a héten valószínűleg eldőlhet minden.
messideco
Presidente del Barça

2010.05.24. 12:30:14

Zsoma írta:Igen, csak a cikk szerint a bilbaói elnök egy €30M-s árcédulát tett ki rá, ami annak fényében, h Yaya €25M-ért menne a Cselszkihez több, mint nevetséges.
Ez tényleg az. Szerintem az lesz a terve a vezetőségnek, hogy Fabregas/Gourcuff/Javi Martinez. Habár utóbbi két név sehol sem szerepel hivatalosan :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
Zsoma
Jugador del Barça

2010.05.24. 12:25:51

Lionel85 írta:Javi Martínezen már korábban is gondolkodtam, de csak egy kósza gondolat erejéig. A tehetsége megvan, kíváncsi vagyok, egy nagycsapatban hogy állná meg a helyét.
Igen, csak a cikk szerint a bilbaói elnök egy €30M-s árcédulát tett ki rá, ami annak fényében, h Yaya €25M-ért menne a Cselszkihez több, mint nevetséges.
Barcaforever2626
Jugador del Barça

2010.05.24. 12:16:08

sjd írta:
Barcaforever2626 írta:..A legelsö szempont,amivel foglalkoznia kene a vezetösegnek,az szikla ittartäsa lenne.Ibrat meg nyugodtan ellehetne adni,legaläbb nyernenk rajta valamennyi penzt..
Az a baj h Touréval nem most kéne foglalkozni, hanem az előző szezon során kellett volna, amikor padozott
Ibráért meg pont nem adnának többet, főleg ha mi akarunk megszabadulni tőle, Eto'o is ezért ért csak egy 20ast
Sajnos igazad van..De en szemelyes megjegyzesem,hogy luxus meg egy evet adni neki,mikor jött Villa+itt van nekünk egy Pedro-Bojan pärosunk.Fantasztikus ket fiatal.Es ha marad,tuti pep öt fogja nyomatni,meg akkor is ha semmit nem er..Es ez pedig a lendületes tehetseges fiatalok kärära megy..Az älom kettös melle(Villa+Messi)megvannnak az emebrek.En nem lätom ertelmet hogy maradjon.Ha marad az csak kär lehet...
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
zola8787
Director del Fútbol

2010.05.24. 12:14:53

S.Agüero írta:És mit gondoltok Hamsíkról? Tudom, hogy már rég jött szóba, de én el tudnám képzelni a csapatban. Jobb megoldás lenne szerintem mint Javi Martínez meg Gourcuff.
Fabregas meg elmehet a búsba... Minek kell annyira nyalni a s.ggét, maradjon az Arsenalba, jó neki a "majd jövőre" szlogen, mint itthon az Újpestnek.
Miért Fabregasnak kell elmenni a búsba? Nem tehet róla, hogy 60 millát kérnek érte. Ő pont, hogy visszament Londonba megkérni Wengert, hogy engedje el.
Akkor nem kellett volna aláírni új szerződést. Nagyon jól tudta/tudja, hogy nem aprópénzért fognak megválni tőle. Am szerintetek nincs a csapaton belül széthúzás, ha tudják a társak, hogyha a Barcával megegyezik az Arsenal, akkor Cesc 1 mp-ig sem gondolkodván eligazol? Nekem az ilyen mindig is furcsa volt :)
zola8787
Director del Fútbol

2010.05.24. 12:11:51

MaraSalvatrucha írta:
zola8787 írta: A Bilbao-s Javi Martinez? Nagyon jó választás lenne.
Fabregas meg 60 millióért: pffff !!! Touré-t megtartani oszt csőőő :D
Fabregas meg elmehet a búsba... Minek kell annyira nyalni a s.ggét, maradjon az Arsenalba, jó neki a "majd jövőre" szlogen, mint itthon az Újpestnek. Amúgy Samah és Fabregas nem azonos poszton játszanak?
Chamakh csatár.
Köszi az infót, nem tudtam, hogy csatár vagy tkp :)
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.24. 12:11:44

Barcaforever2626 írta:..A legelsö szempont,amivel foglalkoznia kene a vezetösegnek,az szikla ittartäsa lenne.Ibrat meg nyugodtan ellehetne adni,legaläbb nyernenk rajta valamennyi penzt..
Az a baj h Touréval nem most kéne foglalkozni, hanem az előző szezon során kellett volna, amikor padozott
Ibráért meg pont nem adnának többet, főleg ha mi akarunk megszabadulni tőle, Eto'o is ezért ért csak egy 20ast
Barcaforever2626
Jugador del Barça

2010.05.24. 12:07:54

Tomsa írta:Milyen Madrid-féle irányok????? Tavaly Ibra azért volt annyi, mert felszöktek az árak...talán Csiga volt pénzkidobás... Idén megvettük Villát, ami kummára megéri a pénzét. Ezenfelül bejelentkeztünk Fabregasért, ők 60 millát kérnek érte, amire nem küldött a vezetőség választ. ENNYI.
Villa egyertelmüen nagyon jo üzlet!!De elkezdünk itt kapälozni Fabregasert,en erre ertettem leginkäb..Inkäbb szikla ittartäsa+Ibräbol valo "penz csinäläs" kene hogy legyen a fö szempont.Most ha jönne Fabregas+maradna Ibra..Teli lennenk millios sztärokkal,ugyanugy mint a madrid..Amiböl nem hiszem hogy tul sok jo sülne ki..aki meg mär bizonyotott,ugy mint toure,vagy Pedro,bojan azok meg mehetnek a levesbe..na en erre ertettem..vagy esetleg ha marad yaya ,amit sajnos ketlek,akkor meg föleg erdekes feläläsok lehetnenek..
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.24. 12:07:48

S.Agüero írta:És mit gondoltok Hamsíkról? Tudom, hogy már rég jött szóba, de én el tudnám képzelni a csapatban. Jobb megoldás lenne szerintem mint Javi Martínez meg Gourcuff.
Fabregas meg elmehet a búsba... Minek kell annyira nyalni a s.ggét, maradjon az Arsenalba, jó neki a "majd jövőre" szlogen, mint itthon az Újpestnek.
Miért Fabregasnak kell elmenni a búsba? Nem tehet róla, hogy 60 millát kérnek érte. Ő pont, hogy visszament Londonba megkérni Wengert, hogy engedje el.
De ha tudta hogy el akar jönni, akkor nem kellet volna fejetlenűl hosszabítani!
Hanem meghuzza magát, és most ha mondjuk csak egy év volna hátra a szerződéséből 20ért lehet hogy eltudnánk hozni, szépen maradjon az Arsenalban. Mikor az Arsenal is felébred hogy nem kérhetnek akármennyit, és csökken a hátralévő idő a szerződéséből jöhet...Én ha a Barcelonánál sportvezető lennék egy saját nevelésért 10nél többet nem adnék, mint Pique esetében, ott bár SAF felfogta mi a helyzet, és úriember módjára viselkedett.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Szakacs 2010.05.24. 12:10:29-kor.
Tiziano Crudeli fan :!:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.24. 12:07:34

Tomsa írta:Milyen Madrid-féle irányok????? Tavaly Ibra azért volt annyi, mert felszöktek az árak...talán Csiga volt pénzkidobás... Idén megvettük Villát, ami kummára megéri a pénzét. Ezenfelül bejelentkeztünk Fabregasért, ők 60 millát kérnek érte, amire nem küldött a vezetőség választ. ENNYI.
Egyetértek,az csak egy dolog,hogy ki mennyit kér ha mi nem adjuk meg,majd akkor leszünk Real ha kiadunk 93 millát egy emberre,utána még 67-et,kétszer 35-öt,aztán 15-öt meg kétszer 6-7-et,s mindezt egy nyáron,picit gondolkodjunk már. A tavalyi Ibra húzás,meg azért volt mert Samu-t el akarta adni Pep,s mivel nem nagyon vitte volna senki,"kénytelenek voltunk" belemenni ebbe az Ibra ügybe,amit nem tartottam helyesnek szakmai szempontból,de mivel nem volt más lehetőség,igy ez lett. Villa meg szerintem abszolút vállalható áron jött,40 milláért megkaptuk a világ egyik legjobb csatárát,igaz,hogy már 29 éves,de mivel most kerül először igazán nagy csapathoz igy az ő esetében ez nem sokat jelent,mert a szivét,lelkét ki fogja tenni a Barca-ért,mert tudja,hogy mennyi évet várt erre,s valószinüleg ez lesz az utolsó nagy esélye,hogy klubszinten is nagy eredményeket érjen el. Csiga-ért tényleg sokat adtunk a tudásához képest,de a foci világban ilyen szinten a 22 milla nem tekinthető soknak.-Szóval messze vagyunk mi a Madrid-tól pénzköltés terén,Ibra-t leszámitva soha senki nem került még 50 millioba sem,a Madrid már legalább 5 játékost vett ezen felül.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.24. 11:58:24

És mit gondoltok Hamsíkról? Tudom, hogy már rég jött szóba, de én el tudnám képzelni a csapatban. Jobb megoldás lenne szerintem mint Javi Martínez meg Gourcuff.
Tomsa
Entrenador del Barça

2010.05.24. 11:57:24

Milyen Madrid-féle irányok????? Tavaly Ibra azért volt annyi, mert felszöktek az árak...talán Csiga volt pénzkidobás... Idén megvettük Villát, ami kummára megéri a pénzét. Ezenfelül bejelentkeztünk Fabregasért, ők 60 millát kérnek érte, amire nem küldött a vezetőség választ. ENNYI.
Barcaforever2626
Jugador del Barça

2010.05.24. 11:53:05

Sziasztok.Sajnos elszomorodva lätom,hogy nagyon kezd a Barca ilyen Madrid fele iränyokba fordulni.SAJNOS!!Villänak nagyon örülök.Vele biztosra veszem,nem järunk ugy mint Ibräval..De ez a Fabregas sztori,lehangolo..Osztom azt a velemenyt,hogy egyältalän nem akkora jätekos,mint amekorränak kivan kiältva..söt..Egyältalän nem kene ebbe aBarcäba,föleg nem ennyiert..Szikla ha maradna,meg föleg nem..A legelsö szempont,amivel foglalkoznia kene a vezetösegnek,az szikla ittartäsa lenne.Ibrat meg nyugodtan ellehetne adni,legaläbb nyernenk rajta valamennyi penzt..mert sztem Messi,Villa,Bojan,Pedro 4-es mellett nem sok eselye van..Mondjuk sajnos csak annyi,Hogy Pep öt favorizälja,ugy mint Busit..akkor is ö kezdett sokszor,mikor egyertelmü volt,ha a fiatalokkal älunk fel,akkor jobban megy a szeker..Ezt valahogy sose fogom megerteni Pep-be.........mint sok mäst sem..
sneco7
Capitá del Barça

2010.05.24. 11:46:00

Amellett,hogy én is túlzásnakl tartom a mostani játékosárakat,azért azt ne felejtsük el Fabregas mellett megemliteni,hogy még csak 23 éves és nagy eséllyel megoldja a középpályás posztot 8-10 évig,ráadásul nála nagyobb a valószinüsége,hogy egyből sikerül beilleszkednie,mert nem idegen számára a közeg és a játékrendszer semm.Ha 8 évre lebontjuk az árát,akkor az már nem is olyan sok,évente 7,5 millió.Ennél sokkal drágább lenne,ha 2 évente kellene igazolni ilyen Hleb-féléket,akik nem válnának be annyira.Az 8 évre lebontva máris 80 millió lenne akár. Persze ettől még én semárzem feltétlenül szükségesnek Cesc-t,akkor már olcsóbb,ha marad Touré és egyre több lehetőséget adunk Dos Santosnak és Thiagonak akár a gyengébb csapatok ellen,nem hiszem,hogy kudarcot vallanának,csak egy kis önbizalom kell nekik.
pitta19
Jugador d'estrella

2010.05.24. 11:36:33

Kövezzetek meg érte, de szerintem kezd ez a Fabregas ügylet a tavalyi CR mizériához hasonlítani. Mintha az ő leigazolásán múlna, hogy jövőre ismét mindent megnyerjünk, én bevallom, ezt kétlem... Nem azt kétlem, hogy mindent megnyerünk, hanem azt, hogy csak az ő leigazolásával történhet meg.
Nagyon jó játékos, de nem minden áron!
messideco
Presidente del Barça

2010.05.24. 11:21:32

pitta19 írta: ...de nagyon túlzó az ára. Úgy néz ki, hogy más alternatíva elé kell nézni .
60 milló...abból 3-4 jó játékost is lehetne venni belőle. Nem tudom kit lehetne alternatívaként felhozni, talán Gourcuffot vagy Lucho Gonzalezt, habár őt kétlem. Én még bízok egy jó Hlebben is... :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
House
Entrenador del Barça

2010.05.24. 11:18:02

Barcaman14 írta:60 milla azért enyhe túlzás! Ezzel akarnak elriasztani minket vagy mi?! :roll: Sikerült, mert ennyit biztos hogy nem fogunk kifizetni! Max 45-öt látom reálisnak. A VB előtt ez már nem fog eldőlni, pedig jó lett volna! :?
Pontosan ezt akarják. :) Én egyébként nem látom ennyire reménytelennek a dolgot, a mai felgyorsult világban.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
pitta19
Jugador d'estrella

2010.05.24. 10:39:18

Nagyon szeretem Fabregast, de nagyon túlzó az ára. Én még a 45 millát is sokkalnám érte, nemhogy a hatvanat. Úgy néz ki, hogy más alternatíva elé kell nézni a vezetésnek, mert a két klub álláspontja az árról elég messze van egymástól.
noname
Llegenda del Barça

2010.05.24. 10:38:22

Az állítólagos jelöltek jobb oldalra:KATT
Veszem sorba:
Azpilicueta: egyértelműen az én és a klub favoritja. A probléma, hogy nem nem lenne olcsó, hiszen sok csapatnak fáj rá a foga. 10 milláért szerintem megérné.
Ansaldi: a Rubin Kazanból. NOs, sokat nem tudok róla, a transfermarkt szerint a Rubin 2. legértékesebb játékosa, Illetve láttuk, hogy elég stabil a Rubin védelme. Nemhinném hogy rossz lenne, de kicsit zsákbamacska.
Rafinha: Nos, ő egy az egyben pótolná Alvest, hiszen nagyon hasonló a játékstílusa. A vesztes Schalkét szerintem gondolkodás nélkül otthagyná a kedvünkért, a kérdés, hogy hajlandó-e elfogadni, hogy ő csak 2. számú jobbhátvéd lenne. Ő lenne a 2. legjobb választás Azpilucueta után.
Ebue: 1 év van a szerződéséből, alighanem annyiért kapnánnk meg, mint Maxwellt. Tehetséges játékos, a probléma, hogy beleszürkült a semmit sem nyerő Arsenalba. 3 éve még gondolkodás nélkül mellette döntöttem volna, de most zsákbamacska. Ha fel tudja pörgetni magát, akkor nagy vétel lehet

Nos, összegezve: elég jó nevek merültek fel. Azpilicueta és Rafinha nagyon jó lenne, a másik 2 játékos már nem biztos döntés, de ők is erősítést jelentenének.

Más:
KATT
A Fabtregas ügyről. Állítólag a klub 45 milliót szán Cescre, de szeretnék csökenteni a játékos árát játékosokkal is, akik közül Toure lenne az egyik. Továbbá egy múltheti cikkben írta, hogy Hleb is szóba jöhet mint árcsökkentő. Nos, egy Hleb+40-45 millás üzlettel még ki is lennék békülve, hiszen Hleb jelenleg csak púp Laportáék hátán.
A Fifa egy szégyen
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.24. 10:35:43

Attika 25 írta: De várjuk meg a mostani nyarat,szerintem nem lefutott még ez a dolog,bár ha 45-50 millánál többet kiadunk érte akkor én már morcos leszek :)
Legújabb hírek szerint 45 milliót ajánlottunk érte. Ha jól értettem az elmundodeportivos cikket.
MaraSalvatrucha
Barça C

2010.05.24. 10:32:57

zola8787 írta: A Bilbao-s Javi Martinez? Nagyon jó választás lenne.
Fabregas meg 60 millióért: pffff !!! Touré-t megtartani oszt csőőő :D
Fabregas meg elmehet a búsba... Minek kell annyira nyalni a s.ggét, maradjon az Arsenalba, jó neki a "majd jövőre" szlogen, mint itthon az Újpestnek. Amúgy Samah és Fabregas nem azonos poszton játszanak?
Chamakh csatár.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.24. 10:28:52

Kardi írta: :wink: ingyen meg akkor sem jönne el, mert elég valószínű hogy szerződést előbb hosszabbítanának vele.
Ha jönni akar akkor nem hosszabit ujra (a mostaninak sem tudom mi értelme volt),ha meg mégis hosszabit akkor a tyúkeszüségét bizonyitja s meg is érdemli hogy Arsenal-ban maradjon s a 4. helyért küzdjön a bajnokságban. Egyébként most 2014 ig van szerződése,ha van esze akkor nem hosszabitja meg ujra,s akkor az előző nyáron potom pénzért is oda fogja adni nekünk az Arsenal,mert egy évvel késöbb már ingyen menne,attól meg nem kell félnünk,hogy mi ajánlunk majd 30 millát,aztán jön a City ők majd adnak 60-at s inkább oda adják,mert oda meg Cesc nem megy,szóval a szerződése vége felé,már mi irányitanánk a dolgot. De várjuk meg a mostani nyarat,szerintem nem lefutott még ez a dolog,bár ha 45-50 millánál többet kiadunk érte akkor én már morcos leszek :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.05.24. 10:00:39

60 milla azért enyhe túlzás! Ezzel akarnak elriasztani minket vagy mi?! :roll: Sikerült, mert ennyit biztos hogy nem fogunk kifizetni! Max 45-öt látom reálisnak. A VB előtt ez már nem fog eldőlni, pedig jó lett volna! :?
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lezárt