Az állítólagos jelöltek jobb oldalra:
KATT
Veszem sorba:
Azpilicueta: egyértelműen az én és a klub favoritja. A probléma, hogy nem nem lenne olcsó, hiszen sok csapatnak fáj rá a foga. 10 milláért szerintem megérné.
Ansaldi: a Rubin Kazanból. NOs, sokat nem tudok róla, a transfermarkt szerint a Rubin 2. legértékesebb játékosa, Illetve láttuk, hogy elég stabil a Rubin védelme. Nemhinném hogy rossz lenne, de kicsit zsákbamacska.
Rafinha: Nos, ő egy az egyben pótolná Alvest, hiszen nagyon hasonló a játékstílusa. A vesztes Schalkét szerintem gondolkodás nélkül otthagyná a kedvünkért, a kérdés, hogy hajlandó-e elfogadni, hogy ő csak 2. számú jobbhátvéd lenne. Ő lenne a 2. legjobb választás Azpilucueta után.
Ebue: 1 év van a szerződéséből, alighanem annyiért kapnánnk meg, mint Maxwellt. Tehetséges játékos, a probléma, hogy beleszürkült a semmit sem nyerő Arsenalba. 3 éve még gondolkodás nélkül mellette döntöttem volna, de most zsákbamacska. Ha fel tudja pörgetni magát, akkor nagy vétel lehet
Nos, összegezve: elég jó nevek merültek fel. Azpilicueta és Rafinha nagyon jó lenne, a másik 2 játékos már nem biztos döntés, de ők is erősítést jelentenének.
Más:
KATT
A Fabtregas ügyről. Állítólag a klub 45 milliót szán Cescre, de szeretnék csökenteni a játékos árát játékosokkal is, akik közül Toure lenne az egyik. Továbbá egy múltheti cikkben írta, hogy Hleb is szóba jöhet mint árcsökkentő. Nos, egy Hleb+40-45 millás üzlettel még ki is lennék békülve, hiszen Hleb jelenleg csak púp Laportáék hátán.