Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
daffy
Madridista

2010.05.23. 15:58:38

Nem minden Barcás, de elég sok ilyen van. Smile Minden rosszmájúság nélkül kérdezem, Realban kik ezek az emberek?
attól függ melyik csoportra gondolsz.
akikben az idén volt szív és eléggé hajtottak:Ramos,Pepe,gyakran Marcelo,Cr,Higu, akik küzdöttek,de nem ment nekik: Casillas,Benzema.

az h ki teljesített megfelelően,az nem lényeg. csak bennük láttam elegendő akarást és mindközül egyedül Cr az,aki teljesen profi,küzdő és még jó teljesítményt is nyújtó idényen van túl. én egyedül vele vagyok úgy h nem tudok belekötni.
egyébként azt nem értem,h oké h jön josé,de vicc h motiválni kell egy real madridot. vicc h küzdeni kell tanítani őket. kérdem én,nem a legjobbak közül valók az úriemberek? ha az edző mond valamit,attól még az akarás,a küzdeni tudás ott lehet a fejekben. ehhez nem szabadna h edző kelljen. neki csak segítséget kéne nyújtani ehhez,de anélkül is mennie kéne.
House
Entrenador del Barça

2010.05.23. 15:47:49

zsuni írta:
Ugyanakkor látom, hogy kik a csupa szív emberek a pályán és kik azok, akiket csak a pénz és a csillogás érdekel.
erre kiváncsi lennék, hozz fel 1-2 példát, gondolom az első csoportban lesz az összes Barca játékos, a 2.ban meg a Realosok :)
elfogult lehet valaki, az nem egyenlö azzal, hogy hülyének is kell lennie
Nem minden Barcás, de elég sok ilyen van. :) Minden rosszmájúság nélkül kérdezem, Realban kik ezek az emberek?
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
zsuni
Capitá del Barça

2010.05.23. 15:41:34

Ugyanakkor látom, hogy kik a csupa szív emberek a pályán és kik azok, akiket csak a pénz és a csillogás érdekel.
erre kiváncsi lennék, hozz fel 1-2 példát, gondolom az első csoportban lesz az összes Barca játékos, a 2.ban meg a Realosok :)
elfogult lehet valaki, az nem egyenlö azzal, hogy hülyének is kell lennie
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.23. 15:18:25

herr.toth írta:barca_bome nak

ugylátom te nagy szakértő vagy.

amit a Barcelona csinál az tökéletes amit a Real Madrid az hulladék az bűn az rossz az maga az ördög.

nagyon elfogult vagy. majd egyszer talán levetkőzöd.
Azt nem tartom elfogultságnak, hogy látom mi a szép foci, és mi a ronda foci. Ugyanakkor látom, hogy kik a csupa szív emberek a pályán és kik azok, akiket csak a pénz és a csillogás érdekel.

És igen, elfogult vagyok, anélkül nem lehet fanatizmussal szurkolni egy csapatnak (szerintem), és hallva azt amit a döntőben Hajdú B. mondott az Interről azt hiszem ennyit megengedhetek magamnak. Olyan szinten megy a parasztvakítás a TV-ben, hogy borzasztó, aki nyeri az aktuális kupákat mindig az a legjobb a sajtó szemében, nem érdekli őket, hogy egy hulladék játékkal érték el azt, úgy látszik Magyarországon van aki az ilyen bunkerfocit élvezi. De kezd off szaga lenni az írásomnak, ezért be is fejezem.

Hogy on is legyek: Szerintem Pellegrinivel és a jelenlegi kerettel többet érne el a Madrid jövőre, mint egy újabb átforgatott csapattal. Csak ugye Madridban az ilyen visszahúzódó edzőket nem szeretik és a játékosok szeretnek fellázadni az edző személye ellen, ahelyett, hogy a pályán mutatnának valamit.

Félreértés ne essék, nem tartom akkora edzőnek Pellegrinit én sem, de jó szezont zárt 96 ponttal és ha már egyszer odaültették szerencsétlent a kispadra, akkor kapjon minimum még egy évet, hogy bizonyítson egy olyan kerettel, amelyet nem ő rakott össze, hanem elé rakták, hogy tessék, ezekkel kellene nyerni valamit! Ezt így nem lehet, hál istennek Barcelonában ilyen elő sem fordulhat, remélem nem is fog, kopp, kopp, kopp. 8)

Ja és herr.toth, ha már engem idézgetsz, akkor légyszíves ne ilyen idedobott szavakkal, hanem indokold meg, fejtsd már ki azt is, hogy mit látok rosszul, kösszé... :wink:
herr.toth
Barça B

2010.05.23. 15:06:03

barca_bome nak

ugylátom te nagy szakértő vagy.

amit a Barcelona csinál az tökéletes amit a Real Madrid az hulladék az bűn az rossz az maga az ördög.

nagyon elfogult vagy. majd egyszer talán levetkőzöd.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.23. 14:47:25

Nem tom ki hogy van vele, de én azért félek Mourinho-tól, tényleg nagy taktikus és azt is el tudom képzelni, h jövőre még a mostaninál is nehezebb dolgunk lesz, sőt biztos vagyok benne! :/
daffy
Madridista

2010.05.23. 14:41:55

kennyke04 írta:
daffy írta:szerintem a madridi szurkolók sem tudatlanabbak az ittenieknél,így tisztába vannak josé tulajdonságaival. azt hiszem volt egy internetes szavazás, ahol messze mou lett a győztes(ki legyen az edző szavazás)
A játék képe alapján, amit Mou játszat, most őszintén, neked meg fog felelni? oké játékos állománytól is függ persze, de az Inter se az a nagy bekkelős csapat lenne nevek alapján. Mondtátok, hogy ne abból induljunk ki amit ellenünk csináltak, mert ellenünk mindenki ennyire visszaáll, de tegnap egy acélosnak egyáltalán nem mondható Bayern ellen is ugyan azt csinálták. Nekem nincs bajom ha oda megy, csak tudtommal nálatok a nézők szórakoztatása is legalább olyan fontos mint az eredmények(lásd: Capello)
nem láttam még madrid meccset joséval. de hangsúlyozom,nem a szép játék miatt jön. pellével szép volt? ugye h nem. csúnyább most sem lesz és megígérem h eredménytelenebb sem :)
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.05.23. 14:38:30

daffy írta:szerintem a madridi szurkolók sem tudatlanabbak az ittenieknél,így tisztába vannak josé tulajdonságaival. azt hiszem volt egy internetes szavazás, ahol messze mou lett a győztes(ki legyen az edző szavazás)
A játék képe alapján, amit Mou játszat, most őszintén, neked meg fog felelni? oké játékos állománytól is függ persze, de az Inter se az a nagy bekkelős csapat lenne nevek alapján. Mondtátok, hogy ne abból induljunk ki amit ellenünk csináltak, mert ellenünk mindenki ennyire visszaáll, de tegnap egy acélosnak egyáltalán nem mondható Bayern ellen is ugyan azt csinálták. Nekem nincs bajom ha oda megy, csak tudtommal nálatok a nézők szórakoztatása is legalább olyan fontos mint az eredmények(lásd: Capello)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
daffy
Madridista

2010.05.23. 14:24:11

Barcaman14 írta:Érdekes ez a kérdés hogy ki fog többet költeni?! :roll:
Mindenki egyértelműen a Realról beszél mint nagy költekezőről, de azért mi is szoktunk ám kiadni szép kis pénzeket új játékosokért. Persze jóval visszafogottabban mint a blancók! Idén én csak Villa és Cesc érkezését látom célszerűnek és ez kijönne 90 millából, mint ahogy azt le is írtam az igazolások topicban.
A Realról: Igazság szerint nem tudom hogy ott van-e szükség érkezőre. Egyedül egy világklasszis edzőre. Ha megnézzük ez a keret tökéletes. Azért ők si elég szép bajokságot produkáltak. Ennek a gárdának csak az kéne, hogy valaki igazi "csapattá" fomrálja őket, és ne 11 világklasszis focizzon a pályán. ÉS José ezt képes lehet megtenni. A nagy kérdés, hogy miként fogja eltűrni a publikum az inkább taktikus és eredmény centrikus focit, mint a szép és önfeledt játékot?!
szerintem a madridi szurkolók sem tudatlanabbak az ittenieknél,így tisztába vannak josé tulajdonságaival. azt hiszem volt egy internetes szavazás, ahol messze mou lett a győztes(ki legyen az edző szavazás)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.05.23. 14:14:06

Érdekes ez a kérdés hogy ki fog többet költeni?! :roll:
Mindenki egyértelműen a Realról beszél mint nagy költekezőről, de azért mi is szoktunk ám kiadni szép kis pénzeket új játékosokért. Persze jóval visszafogottabban mint a blancók! Idén én csak Villa és Cesc érkezését látom célszerűnek és ez kijönne 90 millából, mint ahogy azt le is írtam az igazolások topicban.
A Realról: Igazság szerint nem tudom hogy ott van-e szükség érkezőre. Egyedül egy világklasszis edzőre. Ha megnézzük ez a keret tökéletes. Azért ők si elég szép bajokságot produkáltak. Ennek a gárdának csak az kéne, hogy valaki igazi "csapattá" fomrálja őket, és ne 11 világklasszis focizzon a pályán. ÉS José ezt képes lehet megtenni. A nagy kérdés, hogy miként fogja eltűrni a publikum az inkább taktikus és eredmény centrikus focit, mint a szép és önfeledt játékot?!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.23. 14:06:37

Én egyáltalán nem félek a Madridtól, hiszen idén is volt egy tökéletes csapatunk, ehhez még jött egy David Villa, akinek szerénysége és gyorsasága tökéletesen ki fog egészülni Zlatan játékával.

Ha gyors játékra van szükség, akkor Pedro (Bojan), Villa, Messi, ha pedig lövések és fejes gól kell (lsd. Chelsea, Inter és társaik ellen), akkor Villa (Pedro, Bojan), Ibra, Messi.

Olyan támadó variációnk van, mint egy csapatnak sem Európában, ha ehhez még hozzávesszük, hogy Ibra VB részvétel nélkül, egészségesen, a csapattal készülve hangol az új idényre, akkor végképp megnyugodhatunk, fogadkozni nem nekünk kell, mi letettünk már az asztalra az elmúlt 2 évben jócskán.

Egyedül Touré miatt aggódhatnánk, de látva, hogy idén csak epizódszerepet kapott, így az ő távozása nem számít majd visszaesésnek, csak olyan szempontból, hogy Busi sérülése esetén nincs ki a helyébe lépjen, ezért kellene még Fabregas.

Mourinho meg azt visz, akit csak akar Madridba, hiszen igazi csapat úgysem lesz belőlük.

Ui.: Egy olyan David Villa érkezett most a csapatba, aki legalább annyi figyelmet követel az ellenfél védelmétől (játsszon bárhol, szélen vagy középen), mint Messi vagy Ibra, és mindhármójukat viszont lehetetlen egyszerre fogni, innestől ugye nem kell magyaráznom, hogy mi következik?...GÓL! :wink:

Abban pedig biztos vagyok, hogy az inter hosszú-hosszú évekig sehol sem lesz a BL-ben (Európában) ismét, most is csak éppen, hogy leesett nekik ez a 3 cím, Diego Milito pedig ha Madridba megy, úgy élete legnagyobb baklövését követi majd el. :wink:

Szerk.: Ja és a varciácónkat még bővíti, hogy Messi középen és a két szélen és simán bevethető! :lol:
miihii
KHAL

2010.05.23. 14:01:17

Annyiban mindenképpen jó igazolásnak tűnik Murinnyo a reálba,h jelenleg ez az egy lehetőségük van talán megfogni minket.Miért?MErt játékban valószínüleg nem tudnak fölénk nőni,akárki is fog még érkezni.Marad a másik verzió.Azt kell csinálniuk,amit Mou eddig produkált,amit a legjobban tud a világon.Az ő csapatai egyedülálló módon tudják tenni a dolgukat:elrontani a másik fél játékát.Ezzel az erő/anti/célfutball stílussal is valószínüleg megnyerik a bajnokik nagyon nagy %-át (az a 30 pont difi nem fog eltűnni,ami van az első kettő és a mezőny között),a két Klasszikuson pedig az ő stratégiájával igyekezni fognak elrontani a mi játékunkat,ha már szépségben nem tudnak a közelünkbe érni.
Kíváncsi leszek mennyire tudja nyomatni a saját fociját az új seprű odaát,azzal a kerettel,amit megörököl,plusz a saját igazolásaival.A támadószekció most lett frissítve a reálban,nem is kis nevekkel,de most még a portugál szájíze szerint is kell igazolgatni,mert a sok veretes támadóval ő nem fog tudni mit kezdeni.Mert attól,h a csillogó-villogó reálba megy,ő nem fog tudni mást lehozni,mint amit eddig.Erre pedig a keret összetétele elég alkalmatlannak tűnik.Kelleni fog neki még néhány terminátor,mert anélkül cseszheti a stratégiáját.Megélénkülnek az igazolási hírek a reálnál a közeljövőben,az tuti.Meglátjuk,h ebből mi lesz igaz.
Mindenesetre ha a kiemelt fontosságú meccsekből (abból a kábé 6ból) egy-kettőt megnyer,ami eddig csak nem akart sikerülni,akkor már hős lesz,mert vmivel tovább jutnak,mint az utóbbi években.Ha a két Klasszikuson eléri a célját és meg tudja gyilkolni a játékunkat,akkor könnyen bajnok lehet.Ha a BL playoffban átpasszírozza magát a csapata az eddig túl magasan álló léc felett,szobrot kap.
A kihívásokat szereti,így tökéletes klubhoz érkezik.Itt vannak dögivel.Kérdés,h össze tudja e hangolni a keretet a az ő stílusával.Valamint az,h mindez elégséges lesz e a valaha volt egyik legtámadóbb,legimprovizatívabb,legerősebb csapata ellen.
Remélem nem,de más lehetőség híján egy próbát megér odaát.Még akkor is,ha ezzel magukat köpik pofán,mert abban látják a kiutat,amit már többször elutasítottak.Lépegetnek vissza a múltba,abba a múltba,amivel párszor már megégtek.A kiutált Perec visszahívása után elmennek megint abba az irányba,amit pölö Capello képviselt és le is főtt vele,mert hiába címek,ha nincs joga.Most meg már a joga nélküli címek is elegek lennének,csak legyen végre valami.Változnak az idők... :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
szakolczai
Barça C

2010.05.23. 13:58:42

daffy írta: én valdanora tippelek,mint fő sz.rkavaró.
Kb. Valdanonak vissza kellene menni argentínába, mert ott jobblenne neki. Meg nekünk is.

Másrészt José tényleg a világ egyik legjobbja. Másrészt eltökélt, céltudatos. És szerintem Kaká, Ronaldo, Higu sokkal jobban fognak a keze alatt játszani, mint Pellegrinivel tették. Izgi lesz jövőre, de ki tudja..

Megint más. Szerintem nincs miért aggódni nektek, mert nem Yaya a "kulcsa" a játékotoknak, hanem sokkalta inkább Xavi.. Yaya is fontos, igazi kvp, de szerintem nem lesz olyan nagy probélma a pótlása.. Szerintem Xavi mozgatja az egész Barcát, a világ legjobb irányítója. A Classicót (Bernabéu) Ő nyerte meg a Barcának. Arról nem is beszélve, hogy jobban megérdemelte volna az Aranylabdát tavaly, mint Messi. Messi nagy, meg igazi játékos, de nem lenne ez a Messi azok a labdák nélkül, amiket Xavi ad.
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.23. 13:57:11

lluisllach89 írta:
daffy írta:vazz,te viccelsz:D
ki a taktikus ha nem mou? a taktika nem része a focinak? ja,idén is jól szórakoztál mind2 meccsen igaz?(inter) azt hiszem nincs miről beszélnünk a továbbiakban.

nemtudom h mit gondoltok,de sztem josénak nem perezzel fog meggyűlni a baja. ő szépen háttérben maradt idén is. nem nyilatkozott,nem hányta az okosságokat a médiába. én valdanora tippelek,mint fő sz.rkavaró.
Ki mondta hogy nem taktikus a portugál? Senki.
Annyira örülök amikor jön 1 madridista azzal hogy Inter elleni 2 meccs. Triplázás után kétes bírói ítéletekkel megspékelve estünk ki, ha belátod ha nem. Bár azt se láttad be a klasszikus előtt hogy a Barca csúcsformája más dimenzió, ha mind2 csapat a maxot hozza jobbak vagyunk.

Ugyanazt látom mint tavaly. Meg leszünk ütve, erősebbek lesznek, stb. Meg most már elterjedt hogy mi félünk. Én nem.
A "tánc kezdődik"... A saját 16-osotok előtt :P
De igen is félsz :lol: csak nem tudsz róla. Nehogy már te jobban tudd.
Mi minden nyáron rettegünk. Cr, Kaká igazolásánál is az volt, hogy össze fo..uk a bokánkat. A Madridi 2-6 előtt is rettegtünk nem emlékszel?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
daffy
Madridista

2010.05.23. 13:54:28

lluisllach89 írta:
ki a taktikus ha nem mou? a taktika nem része a focinak? ja,idén is jól szórakoztál mind2 meccsen igaz?(inter) azt hiszem nincs miről beszélnünk a továbbiakban.

nemtudom h mit gondoltok,de sztem josénak nem perezzel fog meggyűlni a baja. ő szépen háttérben maradt idén is. nem nyilatkozott,nem hányta az okosságokat a médiába. én valdanora tippelek,mint fő sz.rkavaró.
Annyira örülök amikor jön 1 madridista azzal hogy Inter elleni 2 meccs. Triplázás után kétes bírói ítéletekkel megspékelve estünk ki, ha belátod ha nem. Bár azt se láttad be a klasszikus előtt hogy a Barca csúcsformája más dimenzió, ha mind2 csapat a maxot hozza jobbak vagyunk.

Ugyanazt látom mint tavaly. Meg leszünk ütve, erősebbek lesznek, stb. Meg most már elterjedt hogy mi félünk. Én nem.
fogalmad sincs kiről és miről beszélsz. ne általánosíts,énsem teszem. vissza lehet olvasni ha gondod van de ne írd a hülyeségeidet
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.23. 13:54:20

Mourinho marad egy évet a Madridnál (többet nem engednek majd neki). Megnyeri a spanyol kupát mondjuk, eljut a BL-elődöntőbe, aztán viszlát. Csak kell valami siker már a madridi publikumnak, és tisztára Capello jut eszembe ilyenkor: megvan a bajnokság, de rusnya játékkal -> pápá. De legalább megvan egy cím...
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.05.23. 13:33:02

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2010.05.23. 13:20:11

vazz,te viccelsz:D

Gali
Capitá del Barça

2010.05.23. 13:09:23

daffy írta:
Gali írta:
Ne viccelj már! Egyszerűen nézhetetlen az a bunkerfoci, amit a csapataival játszat.
ez nagyon egyszerű,ha nem érted mi az a taktika,ne nézd.
adj hálát ez esetben h nem a saját csapatot edzője lett és így csak 2 meccsek kell szenvedned az évben.
Nem is tudtam, hogy ilyen nagy taktikusok járnak erre az oldalra, mint Te.
Véletlenül nem Te vagy Mourinho másodedzője?
Amúgy azon a két meccsen nem nekem kell szenvednem, hanem neked.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Fevernova
Jugador del Barça

2010.05.23. 13:04:46

Bányász írta:Hazai klasszikuson talán nem kapnak már ki... :) Ennyi lesz a lényegi változás az új edzővel...amúgy minden marad a két éve megszokott mederben... :)

Egyébként tényleg úgy érzem,h túl nagy a várakozás ahhoz,h ez jól süljön el.Mindenki úgy odavan,h sztem törvényszerű a csalódás.Valami gigszer lesz én azt érzem.(a Realosoknak megint lesz egy reményekkel teli nyári szünetük mint tavaly de a végeredmény ugyan az lesz mint idén)

Nem hiszem,h lesz egy ugyan ilyen szezon ahol mindkét csapat ennyire sok pontot fog szerezni.Hiába mutatják azt az igazolások pl de,h nem de én mégis egy kiegyensúlyozottabb bajnokságot várok és azt,h a két nagy több pontot fog veszteni mit idén.
ÁÁÁ teljesen elvagy tévedve ilyet mondani sem szabad :) Idézem Mourinho fosni fogja jövőre a kupákat :D:D:D:D:D Kérj szépen bocsánatot!
SEX N MONEY...
zsuni
Capitá del Barça

2010.05.23. 13:04:40

Szerintetek jövőre ki lesz a Real edzője?
Most nem jut eszembe olyan edző,aki Mourinho helyére léphet.
Mert lássuk be a Real nagyon rövid idő alatt 5 edzőt fogyasztott el.
Ez nagy talány.
Mourinho sem fog sokáig maradni,vagy a vezetés miatt,vagy pedig saját akaratából kívánkozik távozni egy új kihívás felé.
átaludtam egy évet, vagy mivan? :D
Henry idén elmegy, nincs bal oldali támadónk. Hiányposzt? -Hiányposzt. Pszt!
Villa befejező csatár, amire csak Zlatan Bojan és szükség esetén Messi volt ott, óriási hiányposzt. azt még mindig tartom, hogy balszélsőnek óriási pazarlás. Mindenki láthatta Henry esetét. 3 évből 1 jó, 2 katasztrófa.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.23. 13:02:44

Hazai klasszikuson talán nem kapnak már ki... :) Ennyi lesz a lényegi változás az új edzővel...amúgy minden marad a két éve megszokott mederben... :)

Egyébként tényleg úgy érzem,h túl nagy a várakozás ahhoz,h ez jól süljön el.Mindenki úgy odavan,h sztem törvényszerű a csalódás.Valami gigszer lesz én azt érzem.(a Realosoknak megint lesz egy reményekkel teli nyári szünetük mint tavaly de a végeredmény ugyan az lesz mint idén)

Nem hiszem,h lesz egy ugyan ilyen szezon ahol mindkét csapat ennyire sok pontot fog szerezni.Hiába mutatják azt az igazolások pl de,h nem de én mégis egy kiegyensúlyozottabb bajnokságot várok és azt,h a két nagy több pontot fog veszteni mit idén.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kilibarca
Capitá del Barça

2010.05.23. 12:41:37

Fevernova írta:
Hunter91 írta:Szerintetek jövőre ki lesz a Real edzője?
Ez nagy talány.
Mourinho sem fog sokáig maradni,vagy a vezetés miatt,vagy pedig saját akaratából kívánkozik távozni egy új kihívás felé.
Fergusson vagy Pep...
Florentino...
Fevernova
Jugador del Barça

2010.05.23. 12:39:49

Hunter91 írta:Szerintetek jövőre ki lesz a Real edzője?
Ez nagy talány.
Fergusson vagy Pep...
SEX N MONEY...
Hunter91
Capitá del Barça

2010.05.23. 12:36:31

Szerintetek jövőre ki lesz a Real edzője?
Ez nagy talány.
Lezárt