2010.05.22. 20:43:44
Csapat gerince?
Emberek! Azért mert divat, nem kéne Pepet és Busquetset szidni. EGy ideig divat volt Piquet, stb...
Nemtom ettől miért érzitek magatokat nagyobbnak.
Idén Busquets volt a csapat alapvkp-ja. Toure kiegészítőember volt. Mitől a csapat gerince ő? Busquets játszott és jöttek a sikerek, a szezon második felében pedig sztem nem is volt rossz meccse, sőt! MIndig kicselez 1-2 embert, ezzel rengetegszer teremt létszámfölényes helyzetet a kp-n, ezáltal helyet teremtve a többieknek. Toure egyáltalán nem volt alapember, sőt. Sajnálnám ha elmenne, de nem akkora érvágás, mint azt sokan itt beállítják. Nem véletlenül válogaott BUsquets abban a csapatban, ahova talán a legnehezebb bekerülni, sőt, a sokat istenített Marcos Sennát ki is szorította, mindezt 21 évesen!
Pep tudja mit csinál. Nagyon jól ment a csapatnak úgy is, hogy Toure egyáltalán nem volt alapember. MIndenkinek el kell fogadni a szerepét. sztem Toure mellőzésének fő oka az, hogy amikor nem játszik, hisztizik ő is és az ügynöke is. Etoo is ha nem vágja be időközönként hol ezért, hol azért a díszhisztit, nem romlik meg a helyzet közte és a klub közt.
Annak idején mindenki bírálta Piquet, mert az volt a divat. Utána, ahogy látták, hogy kiment a divatból, abbahagyták.
Jött Ibrahimovics. A szezon első felébe A LEGJOBB JÁTÉKOSUNK volt. Mindenki istenítette, ilyen klasszis, olyan klasszis, stb, most meg ugyanazok lehordják a sárga földig, hogy ilyen botlábú, olyan botlábú.
Busquets szidalmi időszak is volt egy időben, mikor szezon elején volt 1 hibája(rosszul fejelt haza) és gól lett, amdj nemsokkal azután megcsúsztatott egy labdát és az is szerencsétlenül az ellenfélhez került. Mindenki szidta, Aztán jöttek a jobb teljesítmények és megint sokan elhallgattak.
Peppel még cifrább a helyzet. Amikor idejött, sokan már lenézték, aztán ugyanazok istenítették, hogy ő a tökéletes edző, most meg úgyszintén ugyanazok hordják le, ha valami nem tetszik.
Legyen már egy kis tartásotok. Én se bírtam Henryt. Amikor jól játszott, megdicsértem, de sose kezdtem isteníteni. Ha valakit nem csíptek, mondjátok meg és nem vltoztassátok meg a véleményetek, csak mert az oldalon egyre inkább elterjedő divatszurkolók divatba hoznak vmit.
UI: ezt a hszt a Pep-topikba is berakom, hiszen ugyanúgy illik mind a kettőbe. Remélem elolvassák néhnyan és magukba néznek egy kicsit!
A Fifa egy szégyen