Joan Laporta
- noname
- Llegenda del Barça
Én még nem köszönöm meg a munkáját hiszen most jön még egy érdekes fejezet. Vége a bajnokságnak, Laporta pedig egy utolsó búcsú-ajándékot akar. Egy Fabregas-Villa piros szalagban nekem tökéletes lenne. 

A Fifa egy szégyen
Bárcsak maradhatna még!!!
Nagyon szimpatikus elnök, nagyon szimpatikus ember. Igazi Barcás, minden tekintetben.
Nagyon szimpatikus elnök, nagyon szimpatikus ember. Igazi Barcás, minden tekintetben.
-
- Capitá del Barça
Én csak annyit mondok hogy Köszönöm Laporta
További sok sikert az életben és a politikai pályádon, neked és a Barca 'stábnak' köszönhetően elindult egy jó úton a csapat, reméljük azon is marad
.

További sok sikert az életben és a politikai pályádon, neked és a Barca 'stábnak' köszönhetően elindult egy jó úton a csapat, reméljük azon is marad

Barça,Barça,Baaarça!!!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Csatlakoznék!
Soha rosszabb elnököt!Köszönjük Senor Laporta!
Soha rosszabb elnököt!Köszönjük Senor Laporta!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Köszönünk mindent El Presidente!
a történelem legjobb csapatát hozta össze, mindezt EMBERI módon!
képes volt arra, h földi halandóhoz méltóan kormányozzon, nem játszotta el a főnököt, közvetlen volt végig, és bizalma töretlen maradt még a legnehezebb időkben is! nagyszerű embert "ismertem meg" személyében!
Csak a Laporta éra legelején lettem Barca-fan, így számomra ő lesz minden idők legjobb Barcelona-elnöke! sose fogom elfelejteni a részeg képeit, az őszinte ölelkezéseit, a focizós képeit, ő együtt élt a csapattal, ilyen elnökünk nem biztos, h lesz valaha is...
Muchas gracias Joan!!!
a történelem legjobb csapatát hozta össze, mindezt EMBERI módon!
képes volt arra, h földi halandóhoz méltóan kormányozzon, nem játszotta el a főnököt, közvetlen volt végig, és bizalma töretlen maradt még a legnehezebb időkben is! nagyszerű embert "ismertem meg" személyében!
Csak a Laporta éra legelején lettem Barca-fan, így számomra ő lesz minden idők legjobb Barcelona-elnöke! sose fogom elfelejteni a részeg képeit, az őszinte ölelkezéseit, a focizós képeit, ő együtt élt a csapattal, ilyen elnökünk nem biztos, h lesz valaha is...
Muchas gracias Joan!!!
-
- Jugador del Barça
Nagy voltál Laporta!!!
Foci, kosárlabda, kézilabda...nagyszerű munka, nagyszerű eredmények!
Foci, kosárlabda, kézilabda...nagyszerű munka, nagyszerű eredmények!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Szépen búcsúzik ezzel ő is. Ha sikerül még a mandátuma előtt 1-2 jó üzletet kötnie akkor még jobb lesz.
Kár hogy nem folytathatja tovább. Köszönjük az eddigieket és sok szerencsét a politikai pályájához.
Kár hogy nem folytathatja tovább. Köszönjük az eddigieket és sok szerencsét a politikai pályájához.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagyon Szépen Köszönünk mindent Joan
nagyon sajnálom ezt a két ciklusos szabályt, nem kellene, max egy olyan kitétel, hogy ha nem minden kerek, akkor le lehetne szavazni az aktuális elnököt, és tartani elnökválasztást. pl a sociok szavazhatnának.
de ilyenkor, amikor a klub egyik legfényesebb, ha nem a legfényesebb időszakát élhettük át az elnöksége alatt, és nagyon egészséges felfogásban dolgozott mindenki, arról nem is beszélve, hogy mennyi kezdeményezés is volt...
kár, bízok benne, hogy a következő elnök is méltó lesz az elődjéhez, és nem lesz rosszabb légkör, csapategység és filozófia.
Laportának meg sok sikert a további életéhez.

nagyon sajnálom ezt a két ciklusos szabályt, nem kellene, max egy olyan kitétel, hogy ha nem minden kerek, akkor le lehetne szavazni az aktuális elnököt, és tartani elnökválasztást. pl a sociok szavazhatnának.
de ilyenkor, amikor a klub egyik legfényesebb, ha nem a legfényesebb időszakát élhettük át az elnöksége alatt, és nagyon egészséges felfogásban dolgozott mindenki, arról nem is beszélve, hogy mennyi kezdeményezés is volt...
kár, bízok benne, hogy a következő elnök is méltó lesz az elődjéhez, és nem lesz rosszabb légkör, csapategység és filozófia.
Laportának meg sok sikert a további életéhez.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sziasztok! Ha már ennyire megtisztelitek Laporta Urat egy kis ajándékkal , én is hozzátenném az ötletem.
A Tokaji bór frankó ötlet, viszont gondoltatok már arra , szimplán csak az üveg bor egy egyedi címkével? Katalánul vagy spanyolul egy köszönő szöveg , Laporta névre, egy magyar és barca címerrel ill. a szövegben a nyert kupák száma és az eltöltött évek szám a végén eurobarca.hu küldővel.
Ez az üveg bor ott díszelegne az egyik italos bárpulton , nem mint a mez összehajtva bedobva a szekrénybe!
Csak egy ötlet gondoljátok végig , rem. segítettem!
A Tokaji bór frankó ötlet, viszont gondoltatok már arra , szimplán csak az üveg bor egy egyedi címkével? Katalánul vagy spanyolul egy köszönő szöveg , Laporta névre, egy magyar és barca címerrel ill. a szövegben a nyert kupák száma és az eltöltött évek szám a végén eurobarca.hu küldővel.
Ez az üveg bor ott díszelegne az egyik italos bárpulton , nem mint a mez összehajtva bedobva a szekrénybe!
Csak egy ötlet gondoljátok végig , rem. segítettem!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ez az egész jó ötlet, és a pálinka mellé lehetne rakni egy kis cédulát melyre katalánul van írva a következő: "A jó magyar pálinkának nincsen párja"fcbarca10 írta:+ pálinka.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Magyar válogatott mez jó ötlet + pálinka.
Ennél jobb nem kell. Laporta felirat + www.eurobarca.hu + 03-10
Szerintem a kupák száma nem jó, mert akkor hányat írnátok?
Katalán kupa és Joan Gamper is beleszámítana?
Ennél jobb nem kell. Laporta felirat + www.eurobarca.hu + 03-10
Szerintem a kupák száma nem jó, mert akkor hányat írnátok?
Katalán kupa és Joan Gamper is beleszámítana?
- Fevernova
- Jugador del Barça
Sziasztok! Olvasgattam , hogy Laportának ajándékot szeretnétek küldeni
Nekem is lenne egy kis aranyos ötletem ! Valamiylen gép programmal egy 6-7 perces demot összeálítani magatokról szurkolás közbeni képekből és vidikről! Ilyen jó kis zongorás zene alá ami néha elhalkul meg felélénkül még meg is könnyezne
A pálinka jó ötlet a Tokajival kicsit már gagyi 2 ital??? Nem fér meg egymás mellett
Most akkor döntsük el berugatni akarjuk vagy kóstolónak 

SEX N MONEY...
Na jól látom, hogy haldoklik az ötlet?
El kellene dönteni,hogy akkor mi legyen?!
Krojf neked nincs valami kreatív ötleted?
El kellene dönteni,hogy akkor mi legyen?!
Krojf neked nincs valami kreatív ötleted?
- albicelesteX
- A Vadász
Érdeklődnék,hogy van e már valami konkrétum vagy már nem is aktuális az ajándék küldés?

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem tudom mennyire jó ötlet ez a Magyar válogatott mez. Gondoljatok bele ezek az emberek akik a futball világában dolgoznak tonnaszám kapják fűtől fától a mezeket. Ez is csak egy mez lenne a több 100 közül amit évente kap.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Amúgy bowlinggal ezt röhögjük most, hogy egy kis pacalt meg töpörtyűt is rakjunk mellé!ab1daL írta:Akkor már egy kis gulyást meg töltött káposztát, pacalt stb.Rinku írta:...AMugy támogatom az ötletet!

De amúgy még egy tokajit is csomagolhatnánk mellé, azért a tokaji az messze földön híres bor, a szatmári meg kumma jó és kész! Legjobb italaink! Ilyen ital- és ételkultúrája nincsen sok népnek, a magyar szeret enni és inni, én biztos szánnék még pénz arra, hogy egy tokajit is mellérakjak!

Football, bloody hell. /SAF/
- ab1daL
- Director del Fútbol
Akkor már egy kis gulyást meg töltött káposztát, pacalt stb.Rinku írta:Hatalmas ötlet srácok!Szerintem szatmárit küldjön a banda, annál finomabb pálinka nincs a világon! És egy üveg tokajit is be lehetne csomagolni mellé!
Véleményem szerint ez a két ital alapjában határozza meg a magyar italkultúrát!
Én is hozzá tudok járulni az ötlethez, nagyon tetszik, Krofj, nagy vagy!![]()
Csináljuk meg uraim!
Amúgy még annyit, hogy valami Kubalához kötődő, szívhezszóló levelet is írhatnánk mellé.![]()
ui.: egy oldal szalonnát meg néhány pár kolbászt is csomagoljunk mán!Finom dógok, magyar gyomorba ez való!
Hehe!
![]()

Hatalmas ötlet srácok!
Szerintem szatmárit küldjön a banda, annál finomabb pálinka nincs a világon! És egy üveg tokajit is be lehetne csomagolni mellé!
Véleményem szerint ez a két ital alapjában határozza meg a magyar italkultúrát!
Én is hozzá tudok járulni az ötlethez, nagyon tetszik, Krofj, nagy vagy!
Csináljuk meg uraim! 
Amúgy még annyit, hogy valami Kubalához kötődő, szívhezszóló levelet is írhatnánk mellé.
Hadd érzékenyüljön el Lapi papi, hogy ezek a magyarok milyen rendes lányok és fiúk! 
ui.: egy oldal szalonnát meg néhány pár kolbászt is csomagoljunk mán!
Finom dógok, magyar gyomorba ez való!
Hehe!

Én is hozzá tudok járulni az ötlethez, nagyon tetszik, Krofj, nagy vagy!

Amúgy még annyit, hogy valami Kubalához kötődő, szívhezszóló levelet is írhatnánk mellé.

ui.: egy oldal szalonnát meg néhány pár kolbászt is csomagoljunk mán!

Football, bloody hell. /SAF/
- LM10
- Director del Fútbol
Magyar válogatott mez Laporta névvel 12-es mezszám(az idei bajnoksággal megnyert kupák száma)+1 üveg szilva pálesz
És írni neki egy levelet amiben megköszönjük a Barca feltámadását és a kupákat.
UI: A levélben írjuk meg, hogy ha segítség kell, hogy kiket igazoljon Pep, akkor nézen fel ide: www.eurobarca.hu

UI: A levélben írjuk meg, hogy ha segítség kell, hogy kiket igazoljon Pep, akkor nézen fel ide: www.eurobarca.hu

- madmushroom
- Capitá del Barça
Főzök én neki olyan pálinkát, hogy besza... behugy...zikbowlinggolyo írta:Ez így nagyon jó ötlet anyagilag is támogatnám.Egyébként valami finom magyar pálinkát is adhatnánk nekik.Finom szatmári szilvát,kecskeméti barackot vagy újfehértói meggyet.A szatmári pálinkát letudnám rendezni mert oszttársaméké a tarpai szilvapálinka gyár.istyke6 írta:Magyar valogatott mez, Laporta nevvel, kupak szama lenne a mezszam, es a Barca mezen , ahol irja , hogy : UNICEF , mi odarakatnank az EUROBARCA.HU -t

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
Ez így nagyon jó ötlet anyagilag is támogatnám.Egyébként valami finom magyar pálinkát is adhatnánk nekik.Finom szatmári szilvát,kecskeméti barackot vagy újfehértói meggyet.A szatmári pálinkát letudnám rendezni mert oszttársaméké a tarpai szilvapálinka gyár.istyke6 írta:Magyar valogatott mez, Laporta nevvel, kupak szama lenne a mezszam, es a Barca mezen , ahol irja , hogy : UNICEF , mi odarakatnank az EUROBARCA.HU -t
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!